torstai 09. helmikuu 2017

Kohti tasapitkää polkkaa

HELLUREI IHANAISET

ja terkkuja kiireen keskeltä Tai no, kiire on katsojan silmässä. Paikasta a paikkaan b suhaillessani mietin, että tämä viikko saattaisi hyvinkin ulkopuolisen silmissä näyttää siltä, että on himppusen liian monta rautaa tulessa. Itsehän olen ainakin tähän asti nauttinut kiireen tuomasta luovuuden tunteesta ja siitä, että kun asiat yksitellen tulevat tehdyiksi. Myönnän, että tätä viikkoa on leimannut tietty suorittamisen meininki, mutta onko se paha asia? Mun mielestä ei ole, sillä työt on saatava tehtyä. Onni on, että rakastan näitä kumpaakin työtäni ja koen itseni etuoikeutetuksi, kun saan tehdä töitä. Musta ei olisi laakereilla lepäilemään ja harvoinhan näitä ihan tälläisiä multitasking potenssiin tsiljoona -viikkoja tulee eteen ;) Eilen katkaisin kiireen pariksi tunniksi ja istahdin kampaajan tuoliin. Luksusta. Sisustuslehtiä (ja salaa luen kyllä kampaajalla erästä juorulehteäkin), maailmanparannusta, kahvia ja päänahan hierontaa. Eilen aamulla olin vielä sitä mieltä, että leikataan otsis ja muuten jätetään pidemmäksi. Kampaajan tuolissa olin sitä mieltä, että voisihan tuota ylikasvanutta niskaa vähän keventää. Lopulta sanoin, että leikataankin vähän reilummin. Lattialle tippuneet hiukset olivat pisimmillään jo kymmentä senttiä!Polkkatukka (4 of 4)Polkkatukka (1 of 4)Ja nyt ollaan vahvasti matkalla kohti unelmaa; tasapitkää polkkaa. Polkka on mun ”turvatukkani”. Siihen palaan aina tasaisin väliajoin. Hiuslaatuni ollessa kovin ohuenlaista ei kasvattaminen onnistu. Pitkät hiukset ovat pois laskuista ilman pidennyksiä tai tuuhennoksia. Polkka tuo ryhtiä ja ilmettä. Edestä ja päältä hiukset ovat vielä kasvuvaiheessa, mutta ehkä joku päivä saadaan nekin kasvamaan mallikkaasti. Haaveissa siintää keskijakaus ja leukaperiin ulottuva polkkatukka. Blondattu hius tosin kaipaisi tuossa päällysosassa ainakin sentin lyhennystä kasvaakseen terveenä. Järkky juurikasvu saatiin peittoon ja muutama kirkastava raitakin lisättiin. Myös pari suklaanruskeaa raitaa lisättiin tuomaan ryhtiä ja kontrastia. Ja hei, ainakaan tänä aamuna peilistä ei vielä näkynyt uusia harmaita hiuksia! #naiseus ja #keskiikäisyys  Polkkatukka (2 of 4) Polkkatukka (3 of 4)

Nyt muutama työtyöjuttu pois alta ja sitten illaksi Helsinkiin! Toivotaan, että juna ei hyydy pakkasen johdosta :D Huomenna on viikon ensimmäinen päivä, kun saa keskittyä pelkästään blogitöihin. Joten silloin kuron umpeen vastaamattomat kommentit. Kiitos niistä ihanat ♥ Lisäksi haaveissa olisi vähän muokata blogin ulkoasua…onko teillä muuten blogin luettavuuden kannalta jotain sanottavaa? Toimiiko fontit, tekstin väri ja tekstikoot ok?

AURINKOISIN TORSTAITERKUIN,

alle


14 Responses to “Kohti tasapitkää polkkaa”

 1. Mimmi sanoo:

  Ihana uusi kampaus :) älä missäään nimessä vaihda fonttia, tekstin väriä ja kokoa. Tuo on todella tärkeä osa blogin ”viihtyvyyttä” ja sitä, että jaksaa lukea kaikki blogitekstit alusta loppuun. Minusta sulla on yksi parhaista fontti-väri-fontin koko- komboista :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Mimmi,

   ja kiitos, mäkin tykkään uudesta frisyyristä :)

   Ja hei kiitos, mennään näillä samoilla fonteilla sun muilla. Ajattelin, että vähän pitäis uudistua, mutta toisaalta, miksi mennä korjaamaan jotain, mikä toimii :D

   Ihanaa perjantaita <3

 2. Johanna sanoo:

  Hyvin sopii uusi kampaus! Kaunis olet! Samaa mieltä Mimmin kanssa fontista ym. Kaikki toimii :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moimoi Johanna

   ja kiitos ja kiitos :)

   Mennään sitten näillä samoilla, pääasia että te lukijat tykkäätte (vaikka bloggaajalla rymsteerausinto yltää tänne blogin ulkoasuunkin :D)!

   Ihanaista perjantaita <3

 3. Johanna sanoo:

  Hei!

  Kyllä vaan tämä uusi kampaus sopii sinulle mielestäni parhaiten – siis lyhyehkö malli. Se on vaan niin staili :-)
  (ja ei keskijakausta ;-)

  Blogi on myös kaikin puolin todella hyvä, fontit, ulkoasu, luettavuus 10/10

  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  Terkuin, Johanna

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Johanna

   ja suuresti kiitoksia :)

   Oih, mä haaveilen silti keskijakauksesta, sillä mulla oli joskus tasapitkä (vähän eteenpäin pitenevä) keskijakauksella ja se oli niiiin ihku. Tosin olin silloin 15 vuotta nuorempikin ;D

   Kiitos ja hei ihanaa tulevaa viikkistä <3

 4. Sari Riekkola sanoo:

  Blogissasi kaikki hyvin, en suosittelis vaihtaan mitään!!

  Ja uudet hiukset sopivst sulle hyvin, näytät niin kauniilta ja elinvoimaselta♥

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sari

   ja hei kiitos kaunis, mitä sitä sitten turhaan ulkonäköä blogin suhteen vaihtamaan :)

   Ja kiitos, olo on elinvoimainen ja onnellinen ;)

   Ihanaa viikonloppua ja hei näinkö mä jossain kuvan, että olette lomalla – hyvää lomaa <3

 5. Carita sanoo:

  Tukalle täysi 10! :) Blogin ulkoasun suhteen ei eritysiä toiveita. Tämä on nykyisen kaltaisena helposti tunnistettavissa just sun blogiksi.

  • Maria Maria sanoo:

   Moimoi Carita

   ja kiitos! Mä tykkään kans, että on kivan napakka leikkaus nyt hiuksissa :) Ja eikä tarvitse joka päivä laitellakaan (nimim aiemmin joka päivä hiukset pessyt ja laittanut :D)!

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua <3

 6. Marja sanoo:

  Heips, hienot hiukset ja blogin ulkoasu ok. Jospa kuitenkin korjaisit kirjanmerkkejä sen verran, että oikeinkirjoitusvirheet pois ja lista muutenkin ajantasalle. Valkoisen Harmajan klikkaaminen vie ihan johonkin muualle ja Marja ei varmaan asu vaaleanpunaisessa hirsOtalossa :D.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Marja

   ja hei kiitos :)

   Ja suuresti kiitos, nyt Suvin blogin linkki ei enää vie Kertun blogiin ja Marjakin asuu jälleen Hirsitalossa ;D

   Ihanaista viikonloppua <3

 7. Jenni sanoo:

  Hei aivan huippuhieno kampaus! Vaikka sulla onkin tavoitteena kasvattaa, niin voit kyllä olla jo nyt tyytyväinen todella tyylikästä!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Jenni

   ja hei kiitos :)

   Olen tosi tyytyväinen tähän, ei nämä tästä kasva paksuina, joten pitäydytään polkassa :D

   Ihanaista sunnuntaita <3

Kommentoi