perjantai 10. helmikuu 2017

Think pink & naiskauneutta

…eli kootut sekalaiset perjantain kunniaksi!

HEISSULIVEI,

oh yes, hän on täällä taas ♥ Perjantai, nimittäin! Tälle päivälle olin ladannut paljon odotuksia ja tehtäviä, kuten eilen kerroinkin. Blogihommia ja blogin ilmeen uudistamista. Things to do -lista ei todellakaan valmistunut, mutta hei – ei sen väliä. Nyt on viikonloppu :) Vielä kympin jälkeen aamulla löysin itseni rapsuttelemassa sohvalta tuota kultaakin kalliimpaa karvaista kaveria. Joka oli eilen elämänsä pisimmän pätkän yksin kotona eli kahdeksan tuntia. Sehän on koirille vissiin ihan normi aika ollakin yksin kotona, mutta meillä on ollut se onni, että olen tehnyt kokolailla kotitoimistolta käsin työt Tobyn meillä oloajan. Sydäntä riipaisi jättää toinen kotiin eilen, kun suuntasimme neljän pikkuprinsessan kanssa junalla Helsinkiin. Mieskin oli samalla suunnalla työreissussa. Kotiin tulimme vasta puoli yhdentoista aikaan ja hippulat vinkuen juoksin autosta avaamaan kotioven. Voi sitä riemua ja hännän heilutusta. Veikkaan kyllä, että toinen oli nukkunut liki koko ajan meidän poissaollessa, sillä sen verran makoisasti haukotteli. Eikä sitten yöunilleen ihan heti rauhoittunutkaan…Tänään ollaankin oltu aivan paita ja peppu. Minne vain menenkin niin pienet tassut seuraavat perässä. Mikäs siinä, ollaan yhdessä vähän siivoiltu ja haettu tyttöjä koulusta.
Paolo Roversi (4 of 9)Paolo Roversi (2 of 9) Paolo Roversi (5 of 9) Paolo Roversi (6 of 9)
Muistatteko kun kerroin tilanneeni muutamia julisteita uuteen kotiin? Se iso mustavalkoinen Kate Moss ei vielä saapunut, mutta tuo kauan ihailemani Paolo Roversin julisteen hain tänään postista. Tiedän, että sitä on monessa blogissa näkynyt ja monen silmään se on jo ”kulutettu”. Minun silmääni ei :) Lisäksi kävin postireissulla hakemassa perjantaipuskan. Pitkästä aikaa pinkkiä, lähestyvän kevään kunniaksi. Valmiskimppu, jonka odotan säilyvän pitkään. Kirjastossakin ehdin pikaisesti piipahtamaan ja nyt on taas muutama uusi kirja viikonloppua varten. KonMarin lukeminen on nyt tyssännyt. Aloitin lukemaan sitä innolla ja mitä tapahtui? Tuli plaah-olo. Ehkä vielä jonain päivänä…jos ei siis kirjassa pääse eteenpäin, niin toivottavasti tuon vaatehuoneen siivouksen suhteen ainakin.Paolo Roversi (1 of 9)Paolo Roversi (8 of 9)Paolo Roversi (9 of 9)Paolo Roversi (3 of 9)

Edessä yksi niistä harvoista viikonlopuista pariin kuukauteen, kun ei ole mitään ennalta sovittua ohjelmaa. Tuntuu kuulkaa luksukselta. Fiilispohjalla mennään ja nautitaan koko perheen yhdessäolosta. Saadaan mies tänään kotiin reissusta. Perjantaimyyssiruoka ollaan ulkoistettu ja kotikisakatsomossa kannustetaan Tapparaa samalla kun syödään siipiä. Nyt tähän väliin petivaatteet sisään tuolta pakkasesta, vielä kun muistan. Ei olisi ensimmäinen eikä toinenkaan kerta, kun nukkumaan mennessämme huomaamme, että jaahans, ne on vielä siellä takapihan hangilla :D

IHANAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA,

alle

 


4 Responses to “Think pink & naiskauneutta”

 1. Johanna sanoo:

  Ihanan leppoisaa viikonloppua <3

  Toivottaa, Johanna

  Ps. Ihanan keväinen kukkakimppu, täällä myös pinkkiä ja valkoista - kerrottuina tulppaaneina :-)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Johanna!

   Oih, pinkit ja valkoiset kerrotut tulppaanit kuulostavat ihanalle :)

   Oikein suloista sunnuntaita sinne <3

 2. Eeva sanoo:

  Ihanan pirteä tuo kukkakimppu, niin hiljalleen hiipivää kevättä muistuttaa :) Täällä mennään tulppaaneiden voimilla. Oikein rentouttavaa viikonloppua, täällä muuten kannustetaan kotikatsomossa sitä Tapparan vastustajaa elikkäs Kärppiä, joten onnea siis tasapuolisesti molemmille peliin :))) Jännä peli luvassa :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Eeva ja kiitos, kevät se pikkuhiljaa sieltä tulee :)

   Voih, onnea sinne Ouluun, parempia olitte ;D

   Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

Kommentoi