perjantai 02. marraskuu 2018

Pikkujouluisia perjantai-illan tarjottavia ✩

HEIPSUNHEI IHANAT

ja tervetuloa perjantai! Koska tämä ilta kuluu vahvasti NHL-ottelussa (kotisohvalta käsin tosin), niin kokosin teille helmiä perjantai-illan tarjoiluista vuosien varrelta. Sellaisia joilla meillä ollaan herkuteltu joulunalusaikoina. Myös pimeinä marraskuun iltoina, kun perjantaina töiden jälkeen on laitettu ovet säppiin ja piilouduttu pimeältä fiilistelemään. Näemmä ainakin päärynät, sinihomejuusto ja viikunahillo ovat näytelleet suurta osaa pikkujouluisissa perjantai-illan tarjottavissa :) Klikkaamalla otsikkoa kuvien alussa pääsee postaukseen, josta löytyy aina kunkin tarjottavan ohje.

AURAJUUSTO-PÄÄRYNÄPIIRAKKA

ID

KARPALO-BRIESUUPALAT

HELPOT SORMISYÖTÄVÄT

PARMESANKIERTEET & BRIEKARPALOTÄHDET

VUOHENJUUSTOVIIKUNAPIIRAAT

Vinkkivitonen perjantai-illan ruokailuihin: pidä aina lehtitaikinapakettia pakkasessa! Kieltämättä tuli näiden kuvien myötä tarve päästä töiden jälkeen keittiöön puuhastelemaan pikkusormisyötävien kanssa. Mutta koska lihat on menossa tänään huonoksi, niin perjantaimyysseillään illalla pihvien merkeissä. Kerran aiemmin olen saanut entrecotesta sellaista lihaa, että olen voinut vaivatta syödä (kruntsulihakammo :D), mutta yleensä syöminen on ollut vähän työlästä. Toivotaan, että tänään niin liha kuin paistaminenkin onnistuu :) Ja jos ei onnistu, niin täytyy tehdä varalle hyvää salaattia!

Hei, nyt työkavereiden kanssa nauttimaan pikainen aamukahvikupillinen. Perjantai ja perjantaijutut odottaa ♥

PERJANTAITERKUIN,


4 Responses to “Pikkujouluisia perjantai-illan tarjottavia ✩”

 1. Avatar Rita sanoo:

  Vitsit, mä en kestä näitä sun ruokakuviasi. Tulee nälkä jo katsoessa :) Sä jaksat aina laittaa niin älyttömän nätisti kaikki tarjolle!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Rita

   ja voi ei – mä en taas kestä teidän ihania kommenttejanne! Kiitos ♥♥♥

   Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne ♥

 2. Avatar Kaura sanoo:

  Ihania herkkuja. Mukavaa viikonloppua! <3

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Kaura

   ja kiitos ♥

   Herkut ovat mitä mainioin tapa aloittaa viikonloppu :)

   Kiitos ja samoin sinne – levollista pyhäinpäivää myös ♥

Kommentoi