perjantai 18. joulukuun 2015

Fredagsmys ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEIPPAHEI

ja hyvää iltaa! Menipäs vähän myöhäiselle myyssien postaus. Noh, tässä oli kaikenlaista muuttuvaa tekijää taas tänä iltana, mutta nyt mummu tönöttää tukevasti meidän sohvalla valvovan silmän alla ;) Mies on vielä menossa ja lapsetkin veljen vaimon kanssa Mestaritonttua teatterissa katsomassa. Varsin rauhallista siis. Piti aloittamani joulusiivoukset vessoista tänä iltana, mutta taitaa siirtyä huomiselle. En laita pahakseni! Jotenkin on ollut sen verran haipakkaa, että yksi rauhallinen ilta tekee gutaa. Eilen illalla aloitin joulukortit ja tänään töissä askartelin ne loppuun. Silti osa sukulaisista sai ostetun kortin. Enkä ajatellut edes siitä huonoa omatuntoa tuntea. Ei aina veny kaikkeen :)

Äiskän (siis sen mummun eli mun äitin…te varmaan meette kohta ihan sekaisin, kun välillä on mummua ja sit taas äitiä :D) kanssa tuossa syötiin vähän juustoja, parmesankierteitä, briekarpalotähtiä ja rosmariinitikkuja. Voi namskis! Briekarpalotähdet nostaisin joulun pikkunaposteltavaehdokkaiden joukkoon. Torttutaikinaan piparimuotilla tähti ja sitten tuollaiseen pieneen muffinssivuokaan. Päälle siivu briejuustoa ja nokare karpalohilloa. Uunissa 225 asteessa noin kymmenisen minuuttia. Ihan taivaallisen hyvä makumaailma!

Me päätettiin tuossa miehen ja lasten kanssa tehdä huomenna joulusiivot ja ottaa kuusi sisään. Koristella se ja laitella tontut esille. Ja hei voin sanoa, että meillä ei ikinä oteta kuusta näin aikaisin sisään. Mutta nyt kun mummu menee su-iltana sairaalaan ma-aamun leikkausta varten, niin ajateltiin tehdä hälle joulu ennen operatzionea. Laitetaan pieni kinkkurulla uuniin ja kai mä muutaman laatikonkin teen valmiiksi. Vietellään siis huomen illalla joulua pienellä porukalla jo etukäteen. Lahjoja ei jaeta, sillä niitä ei ole vielä juurikaan hommattu ;)

Nyt keittiö siivoten ja sitten mummun kanssa sohvalle telkkarin ääreen. Kiitos ihanat kommenteistanne tuohon edelliseen postaukseen, ne lämmittivät mieltä ♥ Palaan kommentteihin ajan kanssa viikonloppuna. Tässä on nyt vähän tätä väliaikaista säätöä ja sen myötä asioiden priorisointia. Kyllä te ymmärrätte, eiks niin? :)

TUNNELMALLISTA PERJANTAI-ILTAA,

alle


4 Responses to “Fredagsmys ♥”

 1. Ihanat on myyssit!<3
  Mä ajattelin käydä kuusiostoksilla viikonlopun aikana, ja katsotaan nyt, koska kuusi kannetaan sisään. Ehkä tiistaina siivouksen jälkeen olisi järkevintä...vaan aina ei jaksa olla niin järkevä.:)
  Joulutunnelmaa sinne teille!<3

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Taina

   ja kiitos kaunis :)

   Meillä täällä kerätään siivousinspiraatiota…huhhuh, miten sitä jaksaisi edes alkaa? :D Ja jep, ei aina tarvitse tai jaksa olla järkevä ;)

   Ihanaa lauantaita sinne <3

 2. Avatar Hertta sanoo:

  Oih, mikä kattaus ja nuo Briekarpalotähdet tulevat takuuvarmasti kokeiluun – vaikuttaa helpolta ja nopealta herkulta! Mutta kerrotko vielä lisää rosmariinitikuista… :)

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitos Hertta
   ja ihanaa, kokeile ihmeessä noita briekarpalotähtiä :)

   Nuo rosmariinitikut ovat niin helppoja; torttutaikina pitkittäissuunnassa kolmeen suiroon. Sitten ne valellaan kananmunalla, ripsotellaan vähän suolaa ja pienistellään tuoretta rosmariiniä päälle. Pyöritellään kiekuralle ja paistetaan 225 asteessa n. 10 minuuttia :)

   Suloista sunnuntaita <3

Kommentoi