keskiviikko 14. syyskuun 2016

Sielunsiskojen kanssa Tallinnaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MOIMOI IHANAISET

nauravaiset, kaunokaiset, blogini lukijat 🙂 TÀÀllĂ€ on viiletetty tukka tuulispÀÀnĂ€ heti aamusta kampaajalle, siitĂ€ kotiin, taas kehitelty vĂ€hĂ€n reseptejĂ€, kuvailtu, rapsuteltu koirulia, haettu koululaisia koulusta (time is money, pian lĂ€hetÀÀn mökille saunomaan) ja samalla yritetty hÀÀtÀÀ eilen kurkkuun muuttanutta kaktusperhettĂ€. NimittĂ€in, lĂ€hdemme perjantaina kohti Tallinnaa sielunsiskojen kanssa eikĂ€ siellĂ€ sovi olla kipeĂ€nĂ€. Huomenna jo suuntaamme illasta Helsinkiin, sillĂ€ yksi meistĂ€ kolmesta asuu niin (takapajulassa ;)) kaukana, ettei ihan pÀÀse perjantaiaamuna junalla Helsinkiin.

Sen verran voin valottaa, ettĂ€ mikÀÀn bilereissu ei ole tulossa – onneksi olemme kaikki kolme samassa jamassa; ruuhkavuosien vĂ€syttĂ€mĂ€t. Kunnon unet hotellihuoneessa tekee poikaa. Hotelli on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ arvoitus, Tripadvisor ei hirveĂ€n hyvÀÀ lupaa, mutta positiivista yllĂ€tystĂ€ odotellessa. Rixwell Olavi hotellista juttua myöhemmin, mikĂ€li jutunaihetta puolin tai toisin on 🙂 Suunnitelmia meillĂ€ ei siis ole, muuta kuin se, ettĂ€ saadaan rauhassa istua kahviloissa ja pĂ€ivittÀÀ kuulumiset. Nukkua, kun nukuttaa. SyödĂ€ jonkun muun tekemÀÀ ruokaa.

Perjantai-illalle olemme varanneet pöydĂ€n Tai Boh -ravintolasta, kĂ€ykÀÀhĂ€n tsekkaan tuon paikan sisustus. En malta odottaa, ettĂ€ pÀÀsen sinne kamerani kanssa. Lauantai-illalle olemme varanneet Fabrik -ravintolasta pöydĂ€n. Toisena pĂ€ivĂ€nĂ€ lounastamme jĂ€lleen tutussa ja turvallisessa F-Hooneessa, mutta toisen pĂ€ivĂ€n lounastelut on vielĂ€ auki. Onko vinkata kivaa lounasravintolaa? Voisi olla vaikka joku ihana ökyterveellinen salaattiraakaruokahipsteripaikka tai sitten joku muu 🙂

Nyt vielĂ€ pikkuisen kotihommia ja sitten mökille ex tempore -iltasaunomaan. Vaatteita reissuun ehtii katsomaan huomennakin ja eipĂ€ tuonne juuri mitÀÀn tarvitse. Farkut ja tennarit – meiningillĂ€ mennÀÀn!

AURINKOISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


20 Responses to “Sielunsiskojen kanssa Tallinnaan”

  1. Pegasusta suosittelen lounaalle, niillÀ on mm ihan tajuttoman hyvÀÀ leipÀÀ ja muutenkin kiva paikka, varsinkin toisen kerroksen sali, ulkoapÀin talo on ruma kuin mikÀ, mutta ruoka todella hyvÀÀ ja paljon kuvattavaa. Iltapaikat teillÀ olikin jo tiedossa, mutta La Bottegaa voin suositella myös. Hauskaa matkaa!

    • Maria sanoo:

      Moikka Johanna

      ja hei kiitos vinkistĂ€! Tuo Pegasus on nyt laitettu muistiin 🙂

      Kiitos ja ihanaa loppuviikkoa <3

  2. Pia sanoo:

    Voi, teidÀn tuleva reissu vaikuttaa tÀydelliseltÀ Ihanaa reissua!

  3. Marjut sanoo:

    La Bottegassa voi kyllÀ kÀydÀ, mutta ei kannata syödÀ merenelÀviÀ. MInÀ söin ja vietin koko seuraavan yön posliinin seurassa. Ihan hirveÀ oli olo.

    Kohvik MOONia suosittelen, siellÀ olemme syöneet jo kahdesti, ja molemmilla kerroilla tosi herkkua.

    • Maria sanoo:

      Moi Marjut

      ja voihan harmistus :/

      Kohvik MOON, laitettu myös muistiin, kiitos vinkistĂ€ 🙂

  4. Kay sanoo:

    Kuulostaa hyvÀltÀ suunnitelmalta, mukavaa viikonloppua!

  5. Sus-anna sanoo:

    Tsekkaas Nop. blog.nop.ee

    En ole kĂ€ynyt, mutta aamiaista meinasin itse tÀÀllĂ€ 🙂

    • Maria sanoo:

      Hei kiitos vinkistÀ,

      nĂ€yttÀÀpÀÀs ja vaikuttaapas hyvĂ€ltĂ€ 🙂 <3

  6. Anu sanoo:

    MitÀ mitÀ..Helsinki se vasta kaukana on kaikesta:))
    Ihanaa reissua<3

  7. Pia sanoo:

    Tai Boh:ssa olen kĂ€ynyt vain ihastelemassa ihan kreisiĂ€ ja mieletöntĂ€ sisustusta, ruokailtiin Manna La Roosan puolella. SiellĂ€ oli todella hyvĂ€ ruoka, joten jos samaan taloon haluatte mennĂ€ toistamiseen, voisi toimia lounaspaikkana. 🙂 SiellĂ€kin (Manna La Roosassa siis) ihastelemista ja kummastelemista riitti sisustuksen puolella kyllĂ€. 🙂

    • Maria sanoo:

      Moikka Pia

      ja kiitos vinkistĂ€, myös Manna La Roosa laitettu muistiin 🙂

      Jes, en malta odottaa tuota Tai Bohin kreisiyttĂ€ 😀

      • Pia sanoo:

        Se on kyllĂ€ mieletön! Tulee fiilis, ettĂ€ suunnittelijalle on annettu tĂ€ysin vapaat kĂ€det ja komennus: go crazy ja sitten on tehty työtĂ€ kĂ€skettyĂ€. 😀 Wc-tilat myös elĂ€mys, joten kannattaa kĂ€ydĂ€ siellĂ€kin. 🙂
        Mukavaa matkaa teille!

        • Maria sanoo:

          Pia, se oli mieletön ja ruoka oli ihan mieletöntĂ€ myös 😀

          Veski oli kanssa todellakin elÀmys!

          Manna La Roosassa kÀytiin yksillÀ ja aivan ihana sekin paikka!

          Mukavaa lauantaita <3

  8. Ihanaa, ettÀ olet löytÀnyt sielunsiskoja! Kuulostaa ihanalta <3

  9. Riina sanoo:

    Peatus-niminen ravintola F-Hooneen lÀhellÀ!

    Kiva jos teet taas reissupostauksen, josta onkia vinkkejĂ€ 🙂

  10. Handeli sanoo:

    KesÀllÀ olimme Tallinnassa. Olipa keskieurooppalainen tunnelma Tallinnassa verrattuna esim. Hesan keskustaan. Pegasukselle ÀÀni tÀÀltÀkin, tosin nautimme siellÀ illallista yli 3h, emme lounasta. Mutta hyvÀÀ ruokaa ja leipÀ erityisesti maukkain kokemus ikinÀ.

    Fabrikissa taas kÀvimme lounaalla ja söimme ihanan viihtyisÀsti sisÀpihalla! Aivan ihana miljöö, tosin kÀvelymatkaa kertyi vanhastakaupungista jonkin verran.. SisÀtilakin nÀytti kivalta. Ja ruoka maukasta, erityisesti lammas ja raparperijÀlkkÀri!

Kommentoi