maanantai 08. kesäkuun 2015

Sokkotreffeillä

P6070175P6070167P6070169P6070155 P6070156 P6070159P6070158 P6070164 P6070165 P6070168 P6070184 P6070174 P6070191

MOIKKAMOI!

Ja voi kuinka ihana olla täällä taas blogittoman viikonlopun jäljiltä 🙂 Kyllähän se välillä tekee ihan hyvää jättää tietokone avaamatta. Turvautua pariin ajastettuun postaukseen ja viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Viikonlopun jäljiltä olo on ihan suunnattoman onnellinen, mutta väsynyt. Väsymyksestä huolimatta hymy pyrkii huulille tämän tästä. Sain eilen elämääni ihan konkreettisesti kaksi uutta ystävää. Tokihan me ollaan oltu ystäviä jo pian parin vuoden ajan. Vaikkei olla ikinä nähty. Niin…ketä nää tyypit oikein oli, kenen kanssa treffasin? Saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta pari vuotta sitten instagramin puolella huomasin saavani kommentteja, jotka olivat kuin mun itseni kirjoittamia. Kahdelta eri henkilöltä, joiden kanssa tunsin olevani välittömästi samalla aaltopituudella. Kommentoitiin myös yhteisten instagram-seurattavien kuvia ja lopulta tuonne tiettyihin kuviin tuli kirjoiteltua romaanin pituisia ketjuja. Näillä kahdella ihanaisella oli aivan tajuttoman kauniita luontokuvia. Ne lumosivat ja saivat minutkin kokeilemaan luontokuvaamista. Muutin instagram-tilini blogini instagramiksi, mutta silti nämä kaksi aina tykkäsivät ja jättivät kommenttia. Jossain vaiheessa ryhdyimme facebook-kavereiksi, sillä eihän instan tarkoitus varsinaisesti ole vaihtaa siinä mittakaavassa kuulumisia, mitä me teimme 😉

Joidenkin ihmisten kanssa vaan synkkaa; ollaan samalla aaltopituudella ja jutut on samanlaisia. Yhtä hölmöjä 😀 Rakastan viettää aikaa sellaisessa seurassa, jossa saa olla ihan oma itsensä. Päästää suustaan niitä sammakoita ja nauraa vedet silmissä. Myös itselleen. Se tunne, kun näkee että ne sokkotreffikamut on ihan yhtä ihania luonnossa kuin mitä oli kuvitellut – se oli ihanaa ♥ Jännä juttu muuten puhua sokkotreffeistä, kun tuntuu että ne treffikaverit on tuttuja vuosien takaa. Elämän pieniä ihmeitä jälleen kerran.

”There are two ways to live; you can live as if nothing is a miracle or you can live as if everything is a miracle.”
-Albert Einstein

Eilen aamusta asti oli perhosia vatsassa ja siinä vaiheessa, kun kurvasin hakemaan uusia ystäviäni (jotka olivat sukulaisten/ystävien luona yötä kukin tahollaan) puristin rystyset valkoisina auton rattia. Mutta heti kun näin rouva A:n (reps) tuli tunne, että ”hei ei mitään hätää”. Kälätettiin autossa se muutama minuutti ennen saapumista rouva B:n (repsreps) treffauspaikalle. Rouva A ja Rouva B olivatkin jo tavanneet kerran aiemmin, mutta tuntui, kun oltais treffattu kolmistaankin jo suurinpiirtein päiväkodissa. Sen verran hyvin juttu luisti ihan alkumetreistä lähtien. Jotain kertoo jo se, että uusi tapaaminen on suunnitteilla, vaikka asutaan ihan eripuolilla Suomea. Järjestelykysymyksiä nämä tällaiset!

Ilta aloitettiin aina ihanassa Cafe Europassa, josta siirryimme August von Trappen baarin puolelle. Haaveissamme oli saada pientä naposteltavaa, mutta keittiö oli juuri mennyt kiinni. Voi kun Suomestakin saisi drinkkien kera kipollisen suolaisia naposteltavia 🙂 Nautimme sitten vain ihan järjettömän ihanasta atmösfääristä (kuvat yllä juurikin tuolta) ja jatkoimme juttelua. Kotiin kaarsimme Pizpalan makkaraperunoiden (voi kyllä) kautta puolen yön aikaan aivan uskomattomasta auringonlaskusta nauttien. Olipahan ilta, näitä lisää!

”You have to take risks. We will only understand the miracle of life fully, when we allow the unexpected to happen.”
-Paulo Coelho

Sehän se kuulkaas on, että kun on avoimin mielin ja sydämin, niin mitä tahansa voi tapahtua. Tiedän, että monet meistä on varautuneita ja usein syystäkin. Mutta joskus tekee ihan hyvää alentaa suojamuuria hieman ja päästää niitä tuntemattomampiakin ihmisiä lähelle. Elämän yksi suurimpia rikkauksia on uusiin ihmisiin tutustuminen. Siinä oppii ihan hirmuisen paljon niin elämästä kuin itsestäänkin.

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA! …nautitaan kesästä 🙂

alle

PS. meitsihän on ihan kunnostautunut sokkotreffailija; viime vuoden sokkotreffit löytyvät täältä.


23 Responses to “Sokkotreffeillä”

 1. Minna sanoo:

  Nyt ei voi muuta kommentoida, kun et ihania ootte! ( Vaikken edes tunne teitä 😀 ) Elämä on ihmeellinen!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Minna, kuten myös <3

   On se jännä, että tietyistä ihmisistä vaan hehkuu se ihanuus läpi ihan tietokoneenkin välityksellä ja sit kun heidät tapaa livenä niin tuo tunne vain vahvistuu 🙂

   Elämä on todellakin ihan ihmeellinen....kuka näitä naruja oikein vetelee? 😀

   Ihanaa liki jo viikon puoliväliä <3

 2. momo sanoo:

  olipas tosi kiva, ihana ja rohkaiseva postaus! tosi jännää, miten sitä on alkanut törmätä tällaiseen yhä enemmän ja enemmän. liekö omat elämänpiirit muuttuneet vai onko jotain muutosta avoimempaan kulttuuriin tapahtumassa… ihan huippua! 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos Momo 🙂
   Mä uskon, että se on tämä internet ja kaikki someohjelmat, joka on madaltanut kynnystä tutustua uusiin ihmisiin. Aivan ihanaa 🙂

   Tiistaiterkkuja sinne <3

 3. KittyKat sanoo:

  Tama oli kylla ihana kirjoitus monestakin syysta! Tampere oli minun lukio-aikojeni kotikaupunki ja en olekaan siella sen jalkeen kaynyt. Kuvista tuli ihan haikea olo… 🙂
  Ja ihan mahtava juttu, etta olet pysynyt avoimena uusille ystavyyssuhteille! Olen huomannut, etta nain vanhemmiten (? miten tuon nyt sitten maarittelee?) on uusien ystavyyssuhteiden luominen ollut aika vaikeaa, vaikka olenkin todella sosiaalinen ihminen. Olen muuttanut aika paljon toiden yms. perassa ja olenkin joutunut etsimaan uusia ystavia moneen otteeseen… Monet yli kolmekymppiset on jo aika vakiintuneita, eika heilla valttamatta ole aina mielenkiintoa tutustua ihan uusiin ihmisiin. Mutta juu, tosi kiva ja kaunis tarina tama, jonka jaoit meidan kanssa tanaan! Kiitos siita!

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis 🙂

   Tampere on paras <3 Myös minun kotikaupunkini!

   Hih, just noin eli vanhemmiten on yleensä uusien ystävyyssuhteiden luominen vaikeaa, mutta ihan viimeisen reilun vuoden sisään mulle on tullut yhtäkkiä eteeni uusia ihania ystäviä 🙂

   Aurinkoista kesäkuun tokaa viikkoa <3

 4. Sari Riekkola sanoo:

  Vautsi, mikä ihana kohtaaminen teillä on ollu!
  Aika jännää oli lukea tuota, mutta niin se vain on, että omanlaiset ihmiset tunnistaa heti!:)

  • Maria sanoo:

   Kiitos Sari,
   tuo kohtaaminen oli kyllä niin ihana <3 Mä hymyilen täällä vieläkin sitä muistellessani!

   Just niin, sen näkee jo heti ensi sekunneilla, että vastapuoli on omanlaisensa. Ja hei, näillä sokkotreffeillä ei tarvinnut jännittää, tekeekö vaikutuksen vastapuoleen 😀

   Ihanaa tiistaita sinne pitkän matkan päähän <3

 5. Niina sanoo:

  Voi kun oli kiva kuulla näistä treffeistä, tätä luki oikein henkeä pidätellen hymy huulilla! Tekstistä huomaa kuinka iloinen ja innoissasi olet ollut tätä kirjottaessa, ihanaa 🙂 Ystäviä ei ole koskaan liikaa ja ne todelliset ovat harvassa 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitti Niina
   ja ihana, että se munkin iloisuus paistoi tekstistä läpi 🙂 Itse asiassa, olen lueskellut tätä tekstiä vielä tänäänkin – hyviä muistoja <3

   Totta, ystäviä ei voi ikinä olla liikaa ja ne sielunsiskot ovat harvassa 🙂

   Oikein aurinkoista viikon puoltaväliä <3

 6. Nanna sanoo:

  Rouva A 😀 (tirsk) allekirjoittaa kaikki nuo samat fiilikset mitä tuossa ihanasti kirjoitit <3
  Seuraavaa tapaamista jo innolla odottaen, tittidii 🙂 🙂

  • Maria sanoo:

   Hihii, heippa Rouva A, täällä Rouva X on kovin onnellinen, että myös teille jäi yhtä positiiviset fiilikset <3

   Tittidii tosiaan, tää olis jo täällä ihan fiiliksissä 😀

   Öitä sinne <3 ja Herra A:lle terkkuja, että seuraavan kerran pääsee mukaan sokkotreffeille 😉

   • Nanna sanoo:

    Hahaha :))
    Herra A on hyvin mielissään tästä uutisesta! 🙂
    <3 terkkusia!

 7. Anu sanoo:

  Voi vitsit,onpa mahtava juttu!!
  Mä oon joskus törmännyt instassa tai fb:ssa teidän keskusteluihin ja oon luullut,että ootte vanhoja lapsuudenystäviä:)
  Aivan ihana,että aikuisiällä saa uusia ystäviä<3

  • Maria sanoo:

   Moikka Anu ja kiitos, tää oli tosi mahtava juttu <3

   No hei, mä olen ihan varma, että me ollaan jotain lapsuudenystäviä, mutta ei vain muisteta sitä ;D ;D ;D

   Mistä tulikin mieleeni, että sitten kun teillä on asiaa tännepäin, niin sovitaanpas treffit!

   Ihanaa viikon puoliväliä sinne <3

   • Anu sanoo:

    joo ehdottomasti olis mukava treffata:)
    Tai jos sä oot täälläpäin,katoin nimittäin uteliaisuudesta Johannan instaa ja asutaan samoilla hoodeilla;)

 8. Johanna sanoo:

  Rouva B lukee täällä tätä ties monettako kertaa ja voi että, miten hyvä fiilis tästä aina vaan tulee 🙂 Ja ihania kommentteja saanut tämä meidän juttu! Onneksi seuraavat treffit on jo suunnitteilla 😉
  Kivaa keskiviikkoa!!

  • Nanna sanoo:

   <3 samat sanat! Minäkin kahlaan tekstiä läpi jo ties kuinka monennen kerran! Ja kun vielä kurkkailen puhelimestä meidän laadukkaita otoksia cafe europasta niin voi elämä :) ;)

   • Maria sanoo:

    Hei huomenta rouva A & rouva B <3

    Hih, nuo Europan kuvaotokset ovat kyllä vertaansa vailla 😀

 9. Ani sanoo:

  Moi!
  Tähän on nyt pakko ekaa kertaa ihan kommentti heittää. Joku ystäväni facessa oli tykännyt blogistasi, ja ajattelin, että pitääpäs minunkin kurkkasta, ja naps olin heti myyty. Olen nyt seurannut tätä ihan säännöllisesti, ja todellakin tuli hassu tunne, kuin tuntisin sinut paremminkin, vaikka en tunne ollenkaan.. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja kuvat ovat minulle tärkeitä. Kirjoituksistasi myös huokuu rakkaus miestäsi ja lapsiasi kohtaan. Jatka samaan malliin ja mahtavaa kesää!!
  p.s tuo lause, että tykkäät ihmisistä, joiden seurassa saat olla oma itsesi. Juuri, just ihan samat tunteet, mitään muuta en ihnoa niin paljon kuin teennäisyyttä ja ylenpalttista miellyttämistä. Jos ei nappaa, niin ei väkisin 🙂

  • Maria sanoo:

   Moikka Ani
   ja kiitos 🙂 Ihan huippua, että löysit tänne blogiini ja ihan huippua on myös se, että viihdyt täällä sekalaisten juttujeni parissa!

   Juu, rakkaus miestä ja lapsia kohtaan on jotain ihan käsittämättömän suurta <3

   Näin on, ei ystäviä väkisin tehdä - teennäisyys ja miellyttäminen saavat minunkin karvat nousemaan.

   Aurinkoista kesää sinnekin <3

 10. […] tietää, miten meidän ystävyys sai alkunsa, niin käykäähän klikkaamassa tämä aiempi postaukseni auki ja lukaisemassa se. Te, ketkä mietitte, että mistä niitä ystäviä saa, niin teille haluan […]

 11. […] Juuri tultiin kotiin kaupungilta. Eikä miltä tahansa kaupunkireissulta vaan lounastreffeiltä sielunsiskojen kanssa. Tällä kertaa lounasseurueeseen kuului myös kaksi hottista miestä ja kourallinen […]

Kommentoi