perjantai 11. toukokuu 2018

Siivousintoilijan pieni ja pippurinen ystävä (sis. arvonnan)

*Yhteistyössä: Bissell

PERJANTAI-ILTAPÄIVÄÄ IHANAT!

Te, jotka olette seuranneet blogiani pidempään tiedätte, että saman katon alla kanssani asuu yksi siivousfriikki, kaksi tavaroitaan sinne tänne jättelevää neitokaista sekä yksi karvainen kaveri, jolla on yllättäen tänä keväänä ollut jonkinsortin karvanlähtöaika. Minä olen se, joka rakastaa siistiä kotia, mutta en näe sotkuisesta kodista punaista, niin kuin tuo mieheni. Kaupallisen yhteistyön myötä Bissellin kanssa pääsin kertomaan teille pienestä, mutta pippurisesta laitteesta, josta on suuren suuri apu ihan joka päivä. Sen ansiosta kotityöpäiväni sujuvat harmonisemmin ja sen ansiosta säästän silkkaa aikaa siivouksen suhteen.

Ennen kuin esittelen teille tuon kuvissa vilahtelevan siivousapulaiseni, niin ajattelin kertoa teille hieman meidän siivousrutiineistamme. Meillä käy siistijät kerran kuussa, torstaisin. Joten he tekevät sen perussiivouksen ja meille jää ylläpitosiivoukset. Jo aikoinaan ennen siistijöitä joka viikon torstai oli koko perheen siivouspäivä. Silloin siivottiin koti viikonlopuksi kuntoon. Nyt meillä siivotaan silloin, kun siihen on tarvetta. Niistä paikoista, kun on tarvetta. Yleensä miehen aloitteesta. Ei ole lainkaa tavatonta, että pomppaamme sohvalta ylös iltakahdeksan maissa ja aloitamme tunnin tehosiivouksen. Se vaatii sen tietyn hetken, mutta ah, miten puhdasta tulee :)

Vaikka en itse ihan niin siivousfriikki olekaan kuin tuo mieheni, niin silti rakastan kotia, jossa tavarat on järjestyksessä ja jossa on päällisin puolin puhdasta. Varsinkin kotitoimistopäivinä. Itse olen tarkka siitä, että sohvatyynyt ovat ojennuksessa ja että sohvat ovat puhtaat. Tuon karvaisen kaverin kanssa tämä on asia, josta olen joutunut hieman joustamaan. Hän kun tykkää nukkua päivisin sohvilla. Tehdä majoja tyynyjen taakse tai sitten ihan vain huvikseen tiputella tyynyjä lattialle. Tänä päivänä, kun ulkona on kaiken maailman kuivunutta kasvustoa, tuo koiruli masu- ja jalkakarvoissaan sisälle jos jonkinmoista roskaa. Vaikka kuinka yrittäisi ne jo ulko-ovella ennen sisään tulemista putsata.

Näiden roskien imuroimisessa tuo pieni pippurinen siivousapulaiseni on ihan ykkönen. Ainakin kerran päivässä surautan olohuoneen lattialta ja sohvilta roskat pois. Meidän valkoisissa sohvissa ei näy koirankarvat, mutta tuossa harmaassa lepotuolissa näkyy. Siinä, missä hän tykkää päivystää kadulle ohikulkevia ihmisiä. Siitä taannoin otin sellaisella vaateharjalla karvoja pois. Enää ei tarvitse, kiitos tuon pienen arjen helpottajan.

Tuo pieni arjen helpottaja, jota olen nyt testaillut, on Bissell Pet Hair Eraser -langaton rikkaimuri. Nimensä mukaisesti se auttaa puhdistamaan lemmikkien karvoja huonekaluista, matoista, autosta tai ihan mistä vaan, missä karvoja on tottunut näkemään.  Sen lisäksi olen kokenut sen olevan oiva apu keittiössä. Mikään ei ole inhottavampaa kuin leivänmuruset ja muut roskat jalkasokkelien edessä. Niiden puhdistamiseen haen joskus imurin alakerrasta, mutta nyt ei tarvitse raahata tuota painavaa rotjaketta yläkertaan. Pieni ja pippurinen rikkaimuri hoitaa aika monta työtä, joihin aiemmin olen käyttänyt kunnon imuria.

Paketin mukana tuli kolme eri suutinta; irrotettava moottoroitu suutin, rakosuutin ja verhoilusuutin. Tuon moottoroidun suuttimen huopa antaa lisää imutehoa ja vangitsee enemmän lemmikkien karvoja ja uppoutunutta likaa. Menin tekemään sen virheen, että trimmipöydän sijaan harjasin Tobyn tässä eräänä kauniina päivänä meidän sängyllä, päiväpeitteen päällä. Kauhuissani huomasin, että tuon operaation jälkeen koko päiväpeitto oli täynnä koiran karvoja. Sellaisia hentoja, joita ei tuosta vaan nypitäkään pois. Moottoroidun harjarullasuuttimen avulla päiväpeitteestäkin saatiin jälleen karvaton. Kuten myös tuosta hankalasti puhdistettavasta keittiön matosta.

Matoistamme on tullut liki uudenveroisia nyt kun olen niitä puhdistellut rikkaimurilla. Kuten tiedätte, niin ruokailuhuoneessamme on kaunis itämainen matto. Matto, joka on mummulan peruja ja jonka kauneutta haluan vaalia. Mutta kun lähemmin tarkastelee, niin jopa sekin on täynnä valkoista pientä koirankarvaa. Välillä kuulkaas tuntuu, että olisi hyvä käydä suurennuslasilla läpi koko koti ja jynssätä se jokaista karvaa myöden. 
Huonekalujen tekstiilien ja lattian lisäksi tulee rikkaimurilla putsattua myös pöytätasoja. Yksi paikka, jossa koiran karvat näkyvät myös, on tuo autoni. Musta verhoilu ja valkoinen koira ei ole ehkä kaikista ihanteellinen ratkaisu. Mutta kuten kerroin, niin Tobysta ei ole aiemmin lähtenyt näin paljon karvaa kuin tänä keväänä. Liekö vauvaturkki nyt vihdosta viimein pian vaihtunut aikuisen koiran karvaan. Tiedä häntä, mutta ellei tuo karvanlähtö helpota, niin onneksi on edes apu, jolla poistaa karvat pinnoilta nopeasti.

Koti kolmessa kerroksessa on unelmamme. Sen siivoaminen on tosin ollut huomattavasti työläämpää kuin mitä ennalta ajattelin. Ehkä se on osiltaan sen takia, että meidän imuri painaa niin paljon ja koen työlääksi raahata sitä paikasta toiseen. Bissell Pet Hair Eraser -rikkaimuri on meillä helpottanut arkea jo senkin takia, että sillä saa hienosti imuroitua rappusille kertyvät pölypallot ja koiran karvat. Meillä kun on nuo yhdet rappuset niin pitkät, että imurin johto ei riitä kummastakaan suunnasta sen vertaa, että rappuset pystyisi täysin imuroimaan. Rappusten askelmiin kertyy yllättävästi karvoja ja muita roskia. Tuolla rakosuuttimella pääsee onneksi niihin kulmiinkin, mihin tavallisella imurilla ei yllä.

Näiden kuvien myötä silmäni avautuivat; onko meillä oikeasti noin likaista? Huh :) Se on tämä kesä ja armoton aurinko, joka saa joka vuosi ne kodin nurkat kiiltelemään. Kevätsiivous on meillä se, mistä ei laisteta. Yleensä. Tänä vuonna sellainen on näemmä jäänyt tekemättä.

Löytyykö sieltä ruudun takaa koteja, joissa olisi tarvetta kevyelle ja kompaktille rikkaimurille? Sellaiselle, jolla saa niin lemmikkien karvat kuin pienet roskatkin kätevästi pois tekstiileistä? Leivänmurut lattianraoista ja pölypallot rappusten askelmilta?

Jos nyökyttelit päätäsi, niin kannattaa jättää kommenttia tämän postauksen kommenttiosioon. Nimittäin sain arvottavakseni yhden Bissell Pet Hair Eraser -rikkaimurin teidän lukijoiden kesken :) Arvonta-aika loppuu viikon päästä sunnuntaina klo 23.59. Arvonnan säännöt löydätte täältä!

Bisselliltä löytyy monia muitakin tuotteita, joilla helpottaa arkea. Kannattaa käydä tutustumassa tuotteisiin täällä!  Itse haaveilen sellaisesta tekstiilipesurista, sillä aina silloin tällöin käy niin, että Toby ehtii hyppäämään valkoiselle sohvalle ennen kuin jalat on lenkin jälkeen pesty. Noh, onneksi on pestävät päälliset sohvissa :)

PERJANTAITERKUIN,

PS. iso plussa vielä laitteen äänestä; ääni on niin miellyttävän hiljainen (ollakseen imurin sukulainen), että tänä aamuna kävin läpi koko keskikerroksen vielä muun perheen nukkuessa yläkerrassa. Niin, että on kiva palata töistä kotiin siistiin kotiin. Tai ainakin siistiin keskikerrokseen!


149 Responses to “Siivousintoilijan pieni ja pippurinen ystävä (sis. arvonnan)”

 1. Jade sanoo:

  Tämä siivousfriikki on todellakin mukana!!!

 2. Heli sanoo:

  Mukana arvonnassa,

 3. Maarit sanoo:

  Oijoi! Antaisin tuon imurin tyttärelle synttärilahjaksi. Heidän perheessään Pienen tyttären lisäksi 2 pitkäkarvaista kissaa ja pieni koira murustamassa ja karvoja riittää!

 4. Sara sanoo:

  No kyllä, haluamme adoptoida Bisselin. Haluan innostua siivoamisesta. Täyttää vaatimukset (:

 5. Tiia sanoo:

  Unelma!

 6. Anne sanoo:

  Tarpeeseen tulisi pojan kissatalouteen.

 7. Sari sanoo:

  Arvonnassa mukana

 8. Birgitta Hakulinen sanoo:

  Minulle ! Tykkään siivota, mutta iso imuri joskus turha ottaa esiin.

 9. Seija sanoo:

  Hep, täällä yksi koirallinen koti kaipaa siivousapulaista! Ihana idea ja tuote, ei paljon paremmaksi voisi tulla, haluaisin kovasti sen..Meilläkin valkoinen koira nimittäin!!

 10. Mari sanoo:

  Meidän koiran karvat ei tosiaankaan lähde kuin tarraharjalla sohvasta kova homma suuresta sohvasta! Tulisi tarpeeseen.

 11. Katja sanoo:

  Yksi siivousfriikki mukana arvonnassa :D

 12. Mia sanoo:

  Siivoushulluna myös mukana!

 13. Meri sanoo:

  Mulle ☺ Tykkään siivota ja tämä olisi niin ihana saada

 14. Päivi sanoo:

  Meilläkin 3 kerrosta ja kissankarvoja, joten todellakin tulisi tarpeeseen.

 15. Päivi J sanoo:

  Meillä on valkoinen pitkäkarvainen koira ja valkoinen pitkäkarvainen kissa. Karvoja siis riittää. Imurin joutuu kaivamaan joka päivä kaapista. Tuollainen pieni hiljainen imuri olisi kyllä käytännöllinen, koska sen saisi vaivattomasti käyttöön.

 16. sh sanoo:

  Tuo olisi meille, persialaisen kissan omistajille unelma :)

 17. Anu sanoo:

  Hyvältä kuulostaa. Mukana arvonnassa!

 18. Kisumau sanoo:

  SUPER siivousfriikki ja kahden koiran omistaja, en meinannut pysyä tuolilla kun näin tän! :) Ehdottomasti mukana!

 19. Anne sanoo:

  Mukana arvonnassa :). Imuroida joutuu usein ja rikkaimuri olisi helppo ja nopea ottaa esille.

 20. Marika sanoo:

  Ehdottomasti mukana. Olisi mukava kokeilla tuota uutuutta.

 21. Pia sanoo:

  Osuva postaus omaa arkea ajatellen! Tälle pienelle ja pippuriselle kaverille olisi paljon tarvetta tässä kissataloudessa

 22. Hanna sanoo:

  Viisi lapsosta, koira, kissa, eikä todellakaan mikään siivousintoilija-mies. Täällä oikea koti odottaa… :D

 23. Sari sanoo:

  Kahden mustan kissan omistaja ilmoittautuu arvontaan. Sari

 24. Nelli sanoo:

  Tällaisesta olen pidempään haaveillut, mukana arvonnassa!

 25. Andrea sanoo:

  Mukana myös. Labradorin sitkeät karvat tarvitsisivat kunnon konetta siivoukseen :)

 26. Riikka L sanoo:

  Mukana arvonnassa! Isoa imuria ei ihan joka roskan imurointiin tosiaan viitsi kaivaa esille.

 27. Sariann sanoo:

  Mukana arvonnassa. Tuollainen pikkuimuri tulisi tarpeeseen. Koiramme kantaa turkissa jos jonkinlaista havua & roskaa sisälle..tuolla ne olisi kätevä puhdistaa. Aina ei viitsisi isoa imuria kaapista kaivaa.

 28. Rose sanoo:

  Voi että, pienessä asunnossa tuolle olisi todella tarvetta! Imurin kanssa on välillä vaikea kulkea… ;)

 29. Anu sanoo:

  Ehdottomasti täältä löytyy yksi, jolle tuollainen olisi mahdottoman hyvä kapine. Kaksi labbista takaa sen, että aina ja joka paikassa on takuulla karvoja ja lisäksi löytyy kaikenlaista muuta roskaa joka sisälle kulkeutuu. Ja meidän vanha Ergorapido alkaa olla nimensä mukaisesti vanha, siinä ei riitä puhku enää….

 30. Kaisa sanoo:

  Niin mukana! Täällä 3 sotkijatyyppiä + koira,enkä siedä sekasotkua.

 31. Arja sanoo:

  Tuollainen johdoton imuri tulisi todellakin tarpeeseen koirankarvojen ja muiden pikkuroskien siivoukseen!

 32. Heli sanoo:

  Kivassa arvonnassa mukana!

 33. Päivi T sanoo:

  Kiva arvonta, ehdottomasti mukana!

 34. minnamanna sanoo:

  UUUUU! Meillä imuri on jo itsessään sisustuselementti, aina esillä ja aina käytössä… Mutta kun tuo jälkikasvu… ARGH.

 35. PIRJO sanoo:

  Aikoja sitten rikkaimuri hajosi ja siitälähtien olen miettinyt uuden ostamista,on se niin kätevä. Peukut pystyyn.

 36. Pirjo sanoo:

  Vanha hajosi,enkä ole saanut hankituksi uutta, vaikka se on niin kätevä. Kun näin demosi tästä tuotteesta, olin ihan myyty.

 37. Cathy sanoo:

  Tarpeeseen tulisi, kun on koira ja lapsi!

 38. Äiti viidelle sanoo:

  Kuulostaa juuri sellaiselta ihmeeltä, joka tulisi erittäin tarpeeseen vauva-arjessa :)

 39. Eija sanoo:

  Kyllä tulisi tarpeeseen. Voisi pitää terassin siistinä helposti.

 40. Liisa sanoo:

  Mukaan arvontaan, vaikuttaa täydelliseltä! :)

 41. Susa sanoo:

  Voi kyllä!!! Samanlaisen koiran omistajana samanlaiset ongelmat! Vaikka kuinka pyyhkisi niitä tassuja lenkin jälkeen, niin aina on hiekkaa eteisessä ja portaissa. Ja pakko myöntää, että kyllä sitä roskaa ja pölyä tulee muustakin kuin koirasta

 42. Katri sanoo:

  Olispa ihana lahja tyttärelleni, jolla ensimmäinen äitienpäivä pienen pojan äitinä ja kaksi valkoista westietä

 43. Siru sanoo:

  Tuo olisi asuntovaunuun niiin kiva, pienen kokonsakin puolesta. Toiveikkaana mukana :)

 44. JonnaG sanoo:

  No todellakin.
  Mies, 2 poikaa ja koira – need I say more?

 45. Kristiina sanoo:

  Voi että tuolle imurille olisi käyttää. Kotona kissankarvaa löytyy ja mökillä olisi hyvä siivous-apu

 46. Marjut sanoo:

  Kotona kaksi ihanaa ragdoll-kissaa, mutta niin on vaan imurointikerrat tihentyneet ja tarraharjat käytössä. Tämä olisi oiva apu!

 47. Hanne sanoo:

  Koiratalous ja tumma parkettilattia, huh! Tämä laite tulisi ehdottomasti kovaan käyttöön:)

 48. TuijaM sanoo:

  Oih, tuo tulisi kyllä tarpeeseen. Aina ei jaksa ottaa isoa imuri esiin, kun välillä tuntuu, että se pitäisi kaivaa esiin pari kertaa päivässä.

 49. Heidi sanoo:

  Rakastan siistiä kotia, joten tästä olisi suuri apu.

 50. Marika s sanoo:

  Täällä!! Meinaa tuon karvakaverin karvat välillä koittaa voittaa ja tähän taisteluun mielelläni koitan pientä ja pippurista laitetta.

 51. Anne sanoo:

  Hitsin pimpulat, kun ette hokasanneet asentaa keskuspölynimuria remontin yhteydessä. Olen aikoinaan asumut vastaavanlaisessa talossa kuin teillä ja keskuspölynimuri oli tosi kätevä.

 52. Arja kulmala sanoo:

  Olisi hieno lahja pojalle uuteen kotiin

 53. Fanni80 sanoo:

  Mukana!

 54. Arja sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonassa. Oiva peli ottaa esille keskuspölyimurin sijaan.

 55. Johanna sanoo:

  Tätä todellakin kaivataan koiraperheessä.

 56. Eva sanoo:

  Mukana arvonnassa! Viisi henkinen perhe, koira ja kilpikonna takaavat sen, että tälle laitteelle löytyisi meiltä käyttöä

 57. Pinjuuna sanoo:

  Kahden kissan taloudessa varmasti helpottaisi siivousta.

 58. Eija Alamäki sanoo:

  Mukana ehdottomasti

 59. Suvi järvinen sanoo:

  Mukana! Toivottavasti tepsii hyvin myös labbiksen karvaan jota meillä riittää…

 60. Minna sanoo:

  Mukana! Pitkä- ja kiharakarvaisen koiran omistajana tulisi niiin tarpeeseen!

 61. Hoppula74 sanoo:

  Meijän rappuset niin huutaa tälläistä laitetta!

 62. PK sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 63. Anna sanoo:

  Meillä ei eläimiä ole, mutta lapsia kyllä ja sitä murusta ja hiekkaa on riittämiin tässäkin huushollissa. Aina ei jaksaisi keskuspölynimuria kaapista hakea ja aiemmat rikkaimurit on lähtenyt kiertoon huonon imutehonsa vuoksi. Mukana arvonnassa!

 64. sanna sanoo:

  Tarpeeseen tulisi,mukana arvonnassa!

 65. Laura sanoo:

  Kaksi koiraa löytyy, joten imurille olisi tarvetta.

 66. Mallukka sanoo:

  Olisipa Mikki-kissan kanssa sulassa sovussa (ja karvassa) asustelevalle mummolleni niin passeli, kevyt ja helppokäyttöinen imuri!

 67. Anu sanoo:

  Kaksi kissaa ja kolme lasta..tarvetta olis:)

 68. Tiina sanoo:

  Mukana arvonnassa! Olisi näppärän pieni äitini käteen pikkusiivouksissa, myöhäinen äitienpäivälahja siitä tulisi.

 69. Niina sanoo:

  Eläin perheeseen kaivattu kone!!

 70. Satu sanoo:

  Mukana arvonnassa!Meillä ei vielä vilistele lemmikkien karvoja, mutta meillä on kaksi aika pientä murustelija seppoa (poikia :D) joiden jäljiltä keittiössä on muruja ja sattumia siellä sun täällä.Ja meillä jalkapallon pelaaminen on in, joten tuollaisella vekottimella saisi ensiavun hiekkakekoihin eteisessä…Joten olisi mahtavaa jos onni olisi suosiollinen oivallisen hyödykkeen arvonnassa :)

 71. Leena sanoo:

  Arvonnassa mukana!!! Meillä todellakin tarvetta näppärälle siivoojalle, koiratalous ja vene, jonne imuri ei kaikkein ideaalein vehje siivooja apulaiseksi.

 72. Salla sanoo:

  Siis todellakin olisi tarvetta! Rikkaimuri vetelee viimeisiään eikä keskuspölynimuria aina jaksa kaivaa esille kun pitäisi saada äkkiä eteisen hiekat, keittiön leivänmurut tai koiran karvat sohvalta pois.

 73. idahhh sanoo:

  Whippetin omistaja ilmoittautuu. Ei uskoisi että siitä lähtisi mitään karvaa – mutta voihan miten väärässä voikaan olla! Sohvasta kun ei meinaa millään saada pois niitä lyhyitä karvoja. Mutta jospa Bissell Pet Hair Eraserista olisi ratkaisu whippetin karvoile? :D mukana siis arvonnassa!

 74. Tiina sanoo:

  Koira ja kolme teiniä.
  kaikki helpotus tervetulleita!
  Siisti koti olisi niin rentouttava!
  Mukana arvonnassa

 75. Tanja sanoo:

  Vaikuttaa näppärältä laitteelta, ei tarvitse aina ottaa isoa imuria avuksi.
  Mukana arvonnassa.

 76. Taina sanoo:

  Kolme kissaa ja esiteini taloudessa – karvaa, muruja, hiekkaa – koti kolmessa tasossa. Niin MUKANA!

 77. Tanja sanoo:

  Mukana. Aina ei tosiaan jaksaisi hakea imuria yläkerrasta.

 78. Hanna sanoo:

  Kolmen pienen lapsen perheessä roskaa ja leivänmurua riittää, tarpeeseen tulisi!

 79. Liina sanoo:

  Me niin tarvittaisiin tuota! Ennen kuin saan siivouskomerosta haettua keskuspölynimurin pitkän solmussa olevan letkun, on siivousintoni jo laantunut. Tuo näyttää niin näppärältä.

 80. Rina sanoo:

  Valkoisen (mustilla palloilla) kissan omistaja osallistuu. En enään kamalasti viitsi enään poistaa kuin päällimmäiset karvat.

 81. Anna sanoo:

  Ehdottomasti mukana. Nimim. kolme kerrosta ja viisi sotkijaa.

 82. Nina sanoo:

  Arvonnassa mukana! Kaksi kissaa ja karvoja riittää.

 83. Kirsimarja sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kissataloudessa imuria tarvitaan päivittäin.

 84. Outi sanoo:

  Mukana! Tuo laite olisi huippua voittaa, olisi varmasti kovassa käytössä

 85. Tiina H sanoo:

  Mukana!Meillä samanlainen karvapallo täällä ja höttökarvaa riittää! Olisi ihana arjen apulainen muutenkin.

 86. Kati sanoo:

  Todellakin! Koira- ja lapsiperhe, ei niin siivousintoinen.

  -Kati

 87. Johanna sanoo:

  Itsekkin tuskailen varsinkin keväisin koirankarvojen kanssa. Tuo olisi näppärä apu pikasiivoukseen.

 88. Johanna sanoo:

  Mukana kisassa! Siivous ei todellakaan ole lempipuuhaani mutta tumma lattia velvoittaa säännöllisen imuroinnin. Eniten harmitusta aiheuttaa ehdottomasti futiskentiltä kulkeutuvat mustat pallerot eteisessä.

  Mukavaa kesää!

 89. manna sanoo:

  Mukaan arvontaan:)

 90. Tuuli sanoo:

  Täälläkin olisi tarvetta noin näppärän kokoiselle imurille, vaikkei eläimiä olekaan.

 91. Marja sanoo:

  Hei,

  Ehdottomasti arvonnassa mukana! Tällaiselle loistavalle siivousapulaiselle olisi käyttöä, kun omis hiuksia leijaile kotona joka paikassa.

 92. Minttu sanoo:

  Oi me tarvittas tällänen ison ja äänekkään imurin kaveriksi.

 93. Tarja sanoo:

  Koiratalouteen tervetullut tuote

 94. Anni sanoo:

  Mukana arvonnassa. Meillä on kaksi koiraa ja vauhdikkaat lapset. Käyn jatkuvaa taistoa Koirankarvoja ja hiekkaa vastaan. :D

 95. Jennie sanoo:

  Ehdottomasti tarvittaisiin tuollainen eläintenkarvoja varten sekä lapsien murusten siivoamiseen.

 96. Minna sanoo:

  Mukana todellakin!! Ois ihan tälläisen siivoushullun unelma!! Pienet lapset + koira saa sen verran just tuommoista pientä sotkua aikaiseksi, että tuo ois siihen kuin nenä päähän. ;)

 97. Marika sanoo:

  Täällä kanssa cottonin omistaja tuollaista vihjettä kaipailee. Yhden jo hankin mutta se on ehkä surkein hankkimani kapistus.

 98. Sanna sanoo:

  Mukana arvonnassa. Tuo olisi varmasti iso apu koiran karvojen sekä koiran mukanaan tuomien havujen ja pikku roskien siivouksessa!

 99. Maarit sanoo:

  Siistin kodin ystävä haluaa mukaan arvontaan. Ois nopsaa tehdä pika siistiminen.

 100. Anne sanoo:

  Meillä l

 101. Anne sanoo:

  Meillä todellakin olisi tarvetta tuolle:) Ehkä turhan usein laistetaan viikkosiivouksesta ja mennään ylläpitosiivouksella..

 102. Ella sanoo:

  Mielenkiintoinen, ehdottomasti mukana!:)

 103. Kati sanoo:

  Mukana! Kaksi koiraa, neljä ihmistä ja imurin kaikki vaihtopäät hukassa tai rikki. Olis kyllä niin mahtavaa heittäytyä joskus karvattomalle ja roskattomalle sohvalle!

 104. Laura sanoo:

  Meillä on kolme kissaa ja imuroinnin olen ulkoistanut miehelle, joten mies varmasti tykkäisi ja ehkä minäkin voisin intoutua imuroimaan joskus :)

 105. Riikka sanoo:

  Aina ei tarvittaisi järeää imuria, vaan tuollainen pieni söpö Bisselin imuri olisi paikallaan.

 106. Virve sanoo:

  Lapinkoiran omistaja mukana arvonnassa

 107. sikkuralla sanoo:

  Olisipa kätevä! Mukana ollaan.

 108. Marjo sanoo:

  No todellakin olisi tarvetta,ehdottomasti mukana!

 109. Sanna-Mari sanoo:

  Kyllä, nyökyttelen täällä päätäni. Lemmikkejä ei ole, mutta kaksi pitkähiuksista, niin johan on auton selkämyksillä, sohvassa, matoilla jne. ”karvaa”. Muutenkin vaikuttaa näppärältä peliltä.

 110. Anne sanoo:

  Niin mukana! Vaaleat lattiat ja tummanruskea koira jolla lääkityksen vuoksi on koko ajan karvanlähtöä, karvojen kanssa taistellaan päivittäin ja niitä löytyy ihan joka paikasta! Olisipa mahtava jos saisi vähän helpotusta siistimisurakoihin :)

 111. Sanna sanoo:

  Voi apua!Tahdon / tarvin :) Mukana arvonnassa!

 112. Ninni sanoo:

  UUUUH!!!! Kuulostaa, näyttää ja maistuu todella hyvältä :-D

 113. Marja Leena sanoo:

  Olisi näppärä laite mökillä, mukana arvonnassa.

 114. HelenaS sanoo:

  Todella kätevä imuri. Tarpeeseen tulisi.

 115. Mirks sanoo:

  Voi just puhuin miehelle, että yläkertaan pitäis saada tämmönen, ettei tarttis keskusimuria sinne raahata joka roskan takia! Joten todellakin mukana arvonnassa!

 116. Elma sanoo:

  Rrrrrakastan pikasiivousta!!

  – Elma –

  PS. Ihanaa äitienpäivää!

 117. Sari sanoo:

  Jos voittaisin, tämän oivallisen apurin antaisin tyttärelleni jonka perheessä myös nelijalkainen ihanuus <3

 118. Marika sanoo:

  Todellakin koirankarvan
  lähtöaikaan olisi tosi tarpeellinen vekotin

 119. Emmi sanoo:

  Kaksi kissaa, joista toinen on pitkäkarvainen, niin kaikki siivousapu olisi todellakin tarpeen.

 120. Kirsi sanoo:

  Rikkaimuri olisi tarpeeseen kissaperheessä.

 121. asta sanoo:

  Tuollaista juuri tarvitsisin! Kodin siisteys on minulle tärkeää.

 122. Larissa sanoo:

  Toiveikkain mielin mukaan arvontaan!

 123. Sila sanoo:

  Kissaperheeseen tämä olisi ehdoton
  Mukana arvonnassa.

 124. Hansu sanoo:

  Hep! Täällä yksi kaiken moskan ulkoa kuskaavan koiran ja ”hieman” itseäni löysemmään siisteyskäsityksen omaavan miehen kanssa asusteleva siisteysintoilija, jolle imuri tulisi NIIN tarpeeseen :)

 125. Nina sanoo:

  Mielenkiintoinen vekotin, erilaiset suuttimet ovat vain plussaa. Varsi-imuria olen harkinnut, mutta tämä olisi pienempi…

 126. Sirpa sanoo:

  Tulispa todella tarpeeseen, meilläkin samanmoinen puuvillapallo, joka kantaa roskia sisään enemmän kuin lapset aikoinaan, ilahduttaisi kyllä imurointifiikkiä, näyttää niin näppärältä!

 127. Mari sanoo:

  Todellakin olisi tarvetta ko. vempeleelle :)

 128. Miina sanoo:

  Mukana arvonnassa! Nyt kun ilma on ihana, ovet ovat ulos asti auki ja omat sekä naapurin lapset ramppaavat sisään ja ulos niin jestas sitä hiekan, oksien ja pölyn määrää mikä kotona pyörii…!!!

 129. Mini sanoo:

  No ehdottomasti! Täälläkin yksi himosiivooja ja tuollainen inuri olisi kyllä näppärä pikkulapsiperheessä ☺️

 130. Meri sanoo:

  Vaikuttaapa kätevältä, mukana arvonnassa!

 131. Lena sanoo:

  Itsekin olen kova siivoamaan, joten ehdottomasti tulisi käyttöön!

 132. SAMP sanoo:

  Olisi tarpeellinen, erilaiset suuttimet hieno juttu! Mukana siis arvonnassa :)

 133. Laura V sanoo:

  Täälläkin yksi siivousfriikki! Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin kahden ison ja karvaisen koiran karvat ja turkista tippuneet hiekan jyvät. En voi sietää hiekkaa ja murusia lattialla paljaan jalan alla, sen takia tulee tehtyä hätäsiä imurointeja useamman kerran päivässä olohuoneessa, rappusissa ja etenkin keittiössä.

 134. Henna sanoo:

  Tykkään, että kotona on siistiä, mutta lapsiperheessä saisi kyllä koko ajan olla siivoamassa! Olisi kyllä kätevä tuollainen pikkuimuri!

 135. Päivi sanoo:

  Olisipa kyllä mahtava kapistus esim. mökille!

 136. Kati sanoo:

  Lyhytkarvaisen koiran karva ei irtoa sohvasta millään. Olisi kiva kokeilla, lähtisikö tällä laitteella.

 137. Nonnuska sanoo:

  Oi kyllä todellakin!!!

 138. MaaritL sanoo:

  Oi että, todellakin löytyisi tarvetta!

 139. Maria M sanoo:

  Kyllä nyt tulisi Siperian huskyn perheeseen tarpeeseen. Jonkin verran nimittäin lähtee karvoja ja meidän vauva ei todellakaan ole pihakoira:-)

 140. Anniina sanoo:

  Siis apua! Tuo olisi aivan täydellinen laite meidän kotitalouteen. Meidän kaksi pitkäkarvaista kissaa jättää mukavan määrän karvoja päivittäin ja niitä saisi olla jatkuvasti imuroimassa. Varsinkin nyt kesällä nauttivat auringosta meidän lasitetulla parvekkeella. Sohvatyynyt ovat loikoilun jälkeen aina niin karvassa, että hiki hatussa saa niitä imuroida Keittiön lattia on myöskin aina täynnä pientä roskaa, jota saisi päivittäin imuroida. Laite helpottaisi meidän arkeamme kovasti!

 141. ViiviK sanoo:

  Todellakin olisi tarvetta kahden kissan taloudessa!

 142. Elise H. sanoo:

  Meille on tulossa kesäkuussa kissanpentu,ja olenkin jo pohtinut tuota imuriasiaa. Meillä on ainoastaan perusimuri, ja jokin näppärämpi peli olisi ehdottomasti tarpeen. Olen siis innolla mukana arvonnassa! :)

 143. Liisamaija Mikkonen sanoo:

  Mukana! Pikkuisen tytön mukana tulee uskomaton määrä hiekkaa kotiin sisälle! :)

 144. Kukkanen sanoo:

  On ollut pitkän aikaa haaveissa.

  Helpottaisi elämää, kun ei tarvitsisi raskasta imuria pienempiin sotkuihin ”virittää” :)

 145. Leena sanoo:

  No, kyllä tuolle meilläkin käyttöä löytyy, ei tarvitsisi toimettomana lojua :)

 146. Juulia sanoo:

  Voi oispa mahtava siivousapuri!

 147. Mima sanoo:

  Vautsi, tuo olisi kyllä paaaaljon näpsäkämpi kuin tuo tavis imuri, joka meillä lähes aina lojuu jossakin esillä valmiina käyttöön :)

 148. SasuK84 sanoo:

  Oi, tällainen tulisi niin tarpeeseen! Täällä asustelee kaksi pientä poikaa ja koira, joten roskia ja karvoja löytyy! Tämän hetkinen rikkaimurini veteleekin jo viimeisiään..

 149. Sanna sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

Kommentoi