torstai 22. maaliskuu 2018

No ne uudet tuolit ♥

MOIMOI IHANAT!

Ja ai että; eilen saapui uusi ruokapöytä tuohon keittiön viereen ja se onkin ollut jo kovassa käytössä tämän pienen ikänsä ajan. Tänään tulivat ne tuolit, joista teille viikko takaperin tohkeilin. Ajatuksella, että katsotaan nyt. Saahan ne lähettää takaisin, jos ei tykätä. Hetken aikaa jouduin miettimään, että näinköhän saan salakuljetettua uuden pöydän ja tuolit mieheltä salaa meidän kotiin. Että ei kai se nyt huomaa edes niitä. Aluksi nyrpisti hieman nenäänsä ajatukselle. Meillähän on jo ruokaryhmä. Tiedättekö kun miehet on välillä sellaisia, että sullahan on jo musta neulepaita, et sä toista tarvitse. Musta neulepaita on musta neulepaita vaikka voissa paistaisi :D

No mutta, vielä eilen illalla kun tuota ruokapöytää lähdimme kokoamaan oli mies sitä mieltä, että tila tulee armottoman ahtaaksi. Kun olimme koonneet pöydän hän totesi ruokatilan olevan oikein kutsuva ja tarpeellinen. Sitä se onkin. Se, tulevatko nämä kuvissa näkyvät uudet Nattavaara -tuolit jäämään tänne ruokahuoneeseen vai pääsevätkö ne uuteen ruokatilaan on vielä avoinna. Ruokahuoneesta ruokatilaan siirtyneet Vitrat kun sopivat uuden ruokapöydän kanssa myös hyvin, ollen astetta keveämmät. Sitäpaitsi tykkään, että nämä puunväriset kaunokaiset tuovat ihanasti lämpöä tänne ruokahuoneeseen.

Olen nimittäin ollut koko ajan sitä mieltä, että nuo Vitrat eivät ole olleet mustan pöydän kanssa paras mahdollinen vaihtoehto. Jotenkin tuo yhdistelmä itämainen matto + puunväri tuoleissa + mustat kalusteet kiehtoo. Tuolien väritys on luonnossa hieman syvempi, ilta-aurinko teki tänä iltana kuvailuissa kepposet. Ulkomuoto on kaunis ja niissä on hyvä istua – voiko tuoleilta muuta vaatia!

Miksen sitten esittele sitä ruokatilaa tähän väliin? Ihan sen takia, että haluan sen olevan valmis ennen esittelyjä. Odottelen tuohon ruokatilan seinälle paria julistetta saapuvaksi. Toivottavasti jo viikonloppuna on mitä esitellä :) Sen voin paljastaa, että pöydäksi valikoitui joku ihan muu kuin mitä alunperin suunnittelin. Kustannustehokkuus ja käyttötarpeet edellä mentiin. Edullisesti saimme pöydän, jonka ääreen mahtuu nyt neljä tuolia, mutta enimmillään se taipuu jopa kymmenelle!

Harvoin on tullut viime aikoina ostettua mitään sisustusjuttuja saatikka huonekaluja, mutta nyt rysäytettiin kyllä aika paljon kerralla. Mutta kuten totesin, niin ruokapöytä oli sikaedullinen löytö! Ja aina kun yhdessä tilassa rymsteeraa, niin sehän tarkoittaa sitä, että väistämättä tulee rymsteerattua väkisinkin myös muissa huoneissa. Koska ruokapöydän paikalta piti saada harmaa nojatuoli olohuoneeseen, niin koki olkkarikin muutoksen. Järjestyksen osalta. Tosin eilisen illan järjestystä miehen kanssa katseltuamme tulimme tulokseen, että tänään jatketaan rymsteeraamista ja kiepautetaan sohva toiselle seinälle. Saas nyt nähdä!

TORSTAI-ILTATERKUIN,

 


13 Responses to “No ne uudet tuolit ♥”

 1. Sanna sanoo:

  Nuo tuolit on ihanat!!Meillä miehen itsetekemät ruokapöydän tuolit ja lankkupöytä,joten niitähän ei vaihdeta koskaan:)

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsan Sanna

   ja kiitos! Mutta hei, tuo teidän ruokaryhmä kuulostaa kyllä ihan täydelliselle ♥ Tunnearvoa niin paljon.

   Ihanaa perjantai-iltaa :)

 2. Nanna sanoo:

  Oikein kaunista! Miltä tuolit tuntuivat istua ajatellen pidempää dinneriä? Vähän katsellut samoja itsekkin, mutta jäin miettimään mukavuutta. Meillä vietetään usein useampi tunti ruokapöydän ääressä. :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Nanna!

   No pidemmästä ajasta ei ole vielä kokemusta, mutta ovat erittäin hyvät istua (huom Siljan kommentti tuolla alla!) :)

   Jos meinaat näitä tuoleja ostaa, niin odota pari päivää; mulla on antaa huikea alennuskoodi Jotexille ;)

   Ihanaa perjantai-iltaa ♥

 3. Hanna sanoo:

  Tosi kauniit tuolit! Oi, kunpa voisi jo itsekin laittaa ison maton ruokapöydän alle…vielä nuorimmat sen ikäisiä, että maitolasi (tänään se itse asiassa oli vesivärimuki) kaatuu aika usein, eikä viitsi isoa mattoa pesettää ihan jatkuvasti :)

  Mahtavaa, kun teillä nuo muutokset on selvästi yhteisiä juttuja miehen kanssa! Ja jätän nyt mainitsematta mitään tähän perään – ehkä pointti tuli jo selväksi :D

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Hanna!

   Kiitos, nuo ovat ihanat ♥ Tällä hetkellä ovat keittiön vieressä ruokapöydän ympärillä ja hyvin sopivat siihenkin :)

   Voih, se aikaa menee nopsaa! Tuntuu että se oli ihan just, kun meillä pestiin lattiasta jämähtäneitä ketsuppitahroja ja kaatuneita maitoja ♥

   Hihii, kyllä me ihan hyvin yhteen hiileen puhalletaan sisustusjutuissa ;D

   Ihanaista perjantai-iltaa!

 4. Anna-Maria K sanoo:

  Hitsi miten nätit tuolit! Kyllä kelpaisi minunkin keittiööni. Kauhea ongelma vaan kun en yhtään tykkää nykyisistä tuoleistani, paitsi että niillä on kivampi istua kuin maassa, mutta jotenkin koen että en voi ostaa uusia ja kuluttaa niin kauheesti, kun tarve ei ole ns. tarpeeksi kova :D Ihme viherpiipertäjä.

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsun ihana!

   Eikös olekin? Kiitos ♥

   Sepäs se just onkin, että eipä enää tule ostettua ellei ole tarve. Ja hyvä niin! Meillä nuo tuolit ovat sen uuden ruokapöydän parina ja sopivat siihen loistavasti :)

   Kivaa perjantai-iltaa ♥

   • Anna-Maria K sanoo:

    Joo! Tykkään niin paljon niiden luonnollisesta fiiliksestä <3 Kauppaa sitten mulle ekana jos joskus niistä luovut :D

    Ihanaa viikonloppua sullekin <3

 5. Kaura sanoo:

  Nätit ja kepeät tuolit. Sopivat hyvin teille, ja tuohon tilaan pöydän kanssa.:) Kivaa viikon jatkoa. :)

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitos Kaura ♥

   Ne menevät tuon pöydän kanssa ja itse asiassa nyt kun siirsin ne keittiön vieressä olevan ruokapöydän ääreen, tulin tulokseen että näitä tuoleja pitäisi saada neljä lisää ;D

   Ihanaa perjantai-iltaa ♥

 6. Silja sanoo:

  Nuo tuolit ovat minustakin mahdottoman kauniit, mutta tuottivat meillä pettymyksen. Pidempään istuttaessa etuosan tukipuu painaa ainakin minulla reisiä. Sekin vaikuttaa, että istuinosan ”narurakenne” on hiukan antanut periksi, joten nykyisin peppu painuu syvemmälle kuin alkuaikoina. Siirsimme tuolit sellaiseen paikkaan, jossa ne ovat kauniisti näkyvillä, ja nautimme niistä nyt vain katsellen.

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Silja

   ja voi ei, kurja kuulla! Nuo kun ovat totta tosiaan niin ihanat ♥ Ja ainakin näin uutena ne on kyllä tosi jämäkät.

   No mutta ei auta muuta kuin toivoa parasta (ja olla istumatta liikaa tuoleilla ;D)!

   Ihanaa viikonloppua ♥

Kommentoi