perjantai 20. lokakuu 2017

Venice Beach wonders

MOIKKA!

Joko alkaa reissupostaukset riittämään? :) Jos juu, niin lohdutuksen sanana se, että ensi viikon alusta palataan tuttuun ja turvalliseen. Arkeen nakkikastikkeineen päivineen. Ja tottahan toki se tulee näkymään myös täällä blogissakin. Huomenna suunnataan kotia kohti ja hyvillä mielin mennään. Reissu on ollut yksi parhaista ikinä, mutta kyllä koti on silti koti. Tobyakin alkaa olemaan jo niin kova ikävä, että vähäsen ihistää.

Viimeisiä hetkiä siis Atlantin tällä puolella viedään. Ihan kohta lähdetään kohti Hollywoodia. Sinne minne piti jo eilen suunnata. Päätettiin kuitenkin eilen aamulla suunnata toiseen suuntaan; Ranchos Palos Verdes:iin. Huhheijjakkaa, jos olisin kehdannut ottaa kameran esiin tuolla paikallisten asuinalueilla kruisaillessamme. Aivan mielettömiä taloja. Ei sellaisia kuin Beverly Hillsissä, vaan astetta enemmän ihanampia. Espanjalaistyylisiä. Tykättiin kovasti. Iltapäivästä otettiin pyörät hotellilta alle ja kruisailtiin Redondolta Hermosa Beachille. Chillailtiin ja otettiin lungisti.

Muutama kuva tähän väliin kuuluisalta Venice Beachiltä. Itse henkilökohtaisesti tykkään hurjan paljon enemmän rannoista kauempana ”downtown LA:ta”; Malibusta, Redondo Beachista ja Hermosa Beachista. Joista jälkimmäinen on vienyt sydämeni aivan totaalisesti. Leppoisaa menoa ja ah, mitä taloja. Skeittareita ja ruokapaikkoja. Surffikamamyymälöitä ja tyylikkäitä tavernoja. Saako muuttaa vuodeksi tuonne? 

Mutta tuo Venice Beach, se on myös kokemisen arvoinen. Tavallisena keskiviikkoiltapäivänä ruuhkaa ei juurikaan ollut. Muistan taannoin siellä ollessamme ihmisiä olleen niin paljon, että eteenpäin ei päässyt. Nyt ihmisiä oli sopivasti. Sillain, että tunnelman pystyi kokemaan.

Eniten ehkä muhun teki vaikutuksen eräs pikkupoika skeittirampeilla. Huikean lahjakas. Tuli mieleeni omat nuoruusmuistot. Veljeltä saatu Santa Cruzin skeittilauta puolipehmeillä renkailla. Mitään kikkailuja en tuolla osannut, sillä jo se oli tarpeeksi, että pystyssä pysyin ja eteenpäin pääsin ;) Tuo pikkupoika skeittirampin reunalla taisi heittää muutaman frontsiden ollien, flippien ja spinnien lisäksi.

Haluaisitteko muuten jossain vaiheessa lukea vinkkipostausta Los Angelesin reissuun, jossa jakaisin ihan käytännön vinkkejä aina lennoista autonvuokraukseen, näkemiseen&kokemiseen ja hotelleihin? Lapsinäkökulmalla?

Toivottavasti teillä on siellä tunnelmalliset perjantaimyyssit menossa ♥ Kuten aina reissusta, niin myös tältä reissulta olen napannut mukaani muutaman myyssiruokaidean mukaani. Niistä ensimmäinen vuorossa viikon päästä perjantaina!

IHANAA VIIKONLOPPUA TOIVOTELLEN,

PS. muistakaahan osallistua Santa Marian -tuotepaketin arvontaan! Vielä muutama päivä aikaa osallistua :)


8 Responses to “Venice Beach wonders”

 1. Oi tulee niin muistot mieleen, kun tuolla vuoden vietin. Ihania kuvia!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Minna

   ja voi ei, sä olet saanut asua tuolla vuoden – olen vähäsen kade :D

   Kiitos, tuo paikka oli varsin kuvauksellinen ♥️

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

 2. Susanna sanoo:

  Vinkkipostaus lapsiperheen Amerikan reissuun – kannatan!

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Susanna,

   postausta tulossa jahka aikaeron väsyttämät aivot taas toimivat :)

   Kivaa alkanutta viikkoa! ♥️

 3. Maikku sanoo:

  Täältä myös ääni vinkkipostaukselle Amerkkaan! Näkökulma lapsineen tai ilman – saahan siitä parhaat ideat itselleen poimittua. Meksikoa lähemmäs Amerikkaa en ole vielä päässyt, mutta jokin kaunis kerta sen teen. :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Maikku

   ja kiitos postausvinkistä :) Sellaista postausta tulossa!

   Oih ja mä haaveilen hei Meksikostakin!

   Muksaa alkanutta viikkoa!♥️

 4. Juhannusruusu sanoo:

  Ihania kuvia. Teidän lomanne kuullostaa mukavan leppoisalta. Itse palasimme juuri samalta suunnalta noin 3000 km ajaneina. Monta luonnonihmettä aina Grand Canyonista lähtien saimme nähdä.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis ♥

   Oih, teidän loma vasta ihanalta kuulostaakin :) Joku päivä mekin ajellaan Grand Canyonille – se kiehtoo kovasti!

   Iloista viikkoa ♥

Kommentoi