perjantai 13. elokuun 2010

Iltaa odotellessa…

Viikot menee hurjaa vauhtia; melkein yhtä nopeasti kuin lomalla ollessa. Haaveissa on, että laitan lapset aikaisin nukkumaan (se tarkoittaa siis klo 19.00 ;), otan lasillisen jääkylmää valkoviiniä ja lösähdän sohvannurkkaan uuden kirjani kanssa odottamaan miestä golfkentältä kotiin. Huusin huuto.netistä pilkkahintaan uudenveroisen kirjan; Bonnie Schwartz: Olohuoneet – tyyliä ja tunnelmaa oleskelutiloihin. Alla esimakua (anteeksi kuvien huono laatu, en jaksanut alkaa säätämään kameran kanssa :):
Näin pikaselauksella kirja menee ehdottomasti sisustuskirjojeni top 3:n joukkoon. Ihania kuvia, paljon tietoa ja hyviä vinkkejä.
Kirjassa kerrotaan mm. eri pintamateriaaleista ja väreistä laajasti sekä annetaan vinkkejä esim. huonekalujen sijoittamiseen olohuoneessa:
Pintamateriaaleista kuulen lisää huomenna sisustussuunnitteluopinnoissa (niin, lauantait lokakuun alkuun asti kuluu mukavasti koulussa ;). Opettajana meillä on huomenna Pientä Pintaremonttiakin ohjelmasta tuttu sisustusarkkitehti Lasse Räihä.
Nyt toivotan sinulle erittäin hyvää viikonloppua, nautitaanhan mahdollisesti kesän viimeisistä helteistä!

6 Responses to “Iltaa odotellessa…”

  1. Maria sanoo:

    Onpas tosiaan kauniita kuvia! Sisustuskirjat ovat ihania inspiraationlähteitä 🙂

  2. Designer sanoo:

    Kirja kuuluu myös omiin suosikkeihini 🙂
    Sarjaan kuuluu myös kirjat: ”Oma tila,Oma rauha”, ”Hyvän olon makuuhuoneet”, ”Esillä & piilossa”,sekä ”Pöytä on katettu”.
    Suosittelen lämpimästi myös näitä. Kaikki sarjan kirjat on tehty yhteistyössä Pottery Barnin kanssa.
    Nyt on myös ilmestynyt uusi kirja mikä käsittelee puutarhaa. Siihen en ole vielä päässyt tutustumaan, mutta uskon, että samoilla linjoilla mennään.
    Kaikista kirjoista saa paljon ideoita ja kuvat ovat todella kauniita. T: Jo valmis sisustussuunnittelija 🙂

  3. Hei Maria, olen ensi kertaa täällä vierailulla 🙂 Pidin kovasti näkemästäni. Kivoja sisustus aiheita ja rupattelua sen ympärillä. Oikein hyvää alkanutta syksyä ja idea rikkaita hetkiä sohvankulmalla 🙂
    -Marie

  4. Marja sanoo:

    Hiphei, mullakin on tuo kirja lainassa kirjastosta – tykkään myös! Kuinka yllättävää 🙂

    Täällä on nautittu helteistä – istuttiin äsken iltaa naapurien kanssa tuossa järven rannalla lasten uidessa. Ihana aurinko, lämpö, green apple light. Kesä älä lopu pliiiiiiis! 🙂

  5. Marjis sanoo:

    Oi voi, vein just saman kirjan kirppikselle, hinta 5e.. pitäiskö hakee takas..en oo kovin syvällisesti perehtynyt

  6. Hannis sanoo:

    Joo, nää Pottery Barnin kirjat on parhaita! Mulla koko sarja, mut ostettu suoraan PB:ltä joten on enkkukielisiä. Mutta ei haittaa 🙂 Lisää kivoja fiiliksiä käyn aina katsomassa PB:n nettisivuilta 🙂

Kommentoi