tiistai 29. syyskuun 2020

Rakkaudesta tarjoiluplattereihin

MOIKKA!

Me saadaan ihan just nimpparijuhlavieraita iltateelle, mutta pikaisesti tulin jakamaan tarjoiluvinkin syysiltoihin. Niihin sellaisiin kun on kiva fiilistellä kynttilänvalossa teetä siemaillen. Mietin pitkään mikä olisi sellainen tarjottava, mikä menisi moneen makuun. Niille, jotka haluavat herkutella terveellisemmillä herkuilla ja samalla myös niille, ketkä kaipaavat vähän makeampia juttuja.

Mä rakastan erilaisia plattereita – ei ole plattereiden voittanutta. Siinä missä näitä ollaan usein nähty mun blogissani perjantaimyysseillä juustoineen ja kekseineen, voi platterin koostaa helposti terveellisimmillä jutuilla. Platteritouhussa on vain taivas rajana. Tuota mietin, että ehkä näin korona-aikaan tämä platteritouhu ei ole ehkä kovin hygieenisemmästä päästä, varsinkaan kun pöydän äärellä istuu muitakin kuin oman perheen porukkaa, mutta käsidesi on pöydässä ja desinfioidaan käsiä tämän tästä.

Tällä kertaa platterista löytyy:

♥ mansikoita
♥ pensasmustikoita
♥ vadelmia
♥ porkkanatikkuja
♥ Boltseja
♥ narskujuustoa (leipäjuustoa)
♥ ruislastuja
♥ spelttikeksejä
♥ 86% suklaata
♥ Pätkiskeksejä
♥ hummusta
♥ viikunoita
♥ 9% ohuen ohutta metwurstia

Teetä, platteria ja pitkästä aikaa kuulumisia. Saas nähdä miten näiden vierailujen käy lähitulevaisuudessa. Täytyy ottaa kaikki ilo irti tämäniltaisesta ♥

Niin, kuka sanoi, että syksyllä ei voisi vähän herkutella?Tai että tavallisena tiistai-iltana töiden jälkeen ei jaksaisi vieraita kestitä. Höpö höpö, ei syksy tarkoita sitä, että tarvitsee tinkiä kivoista jutuista. Vaan justiinsakin päinvastoin, pienillä asioilla saa pimeisiin syyspäiviin ja -iltoihin säpinää :) Nyt kone kiinni ja teeveden keittopuuhiin!

TUNNELMALLISTA ILTAA TOIVOTELLEN,

 


4 Responses to “Rakkaudesta tarjoiluplattereihin”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Rakastan plattereita. Omat suosikkini tällä hetkellä ovat: kyssäkaali, kurkku, emmental, viinirypäleet, suolakeksit, tuorejuusto ja kermaviilidippi. Kiitos uusista vinkeistä. ☺️

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Anna

   ja oi että, kiitos vinkistä sinulle 😍 Platterit on kyllä niin hyviä. Niistä saa koottua aina vähän erilaisen, niin ei pääse kyllästymään :)

Kommentoi