tiistai 19. kesäkuun 2018

Beach blonde brunette

ILTAA IHANAT!

Tuiverrus sentäs, millainen puhuri tuolla ulkona käy. Liekö sen syytä, että hiuskuontaloni ei ole enää juurikaan sellainen kuin se oli tuossa muutama tunti sitten kampaajalta lähteissäni. Tiedättekö, tuo kampaaja-Krista on taikuri. Näytin yhden kuvan, jollaista sävymaailmaa haluaisin. Kuvassa oli hieman ”messy hair” -tyylinen rantapummipolkka. Tumma tyvi, vaaleammanruskeita raitoja ja auringon vaalentamia päällyshiuksia ja latvoja. Veikkaan, että tämä väritys, joka Kristan käsissä syntyi on hyvin lähellä tuota kuvaa, jonka näytin. Rakastin blondina olemista, mutta tuon tumma tyveni (jep, mulla taitaa olla oikeasti jo ruskean värinen oma hius) blondaaminen ja jatkuva hopeashampookikkailu alkoi väsyttämään. Kuten myös se, että hiukset tuntuivat aivan mielettömän haperoilta jatkuvasta vaalennuksesta. Halusin hieman rakennetta ja ennen kaikkea terveelliset hiukset.

Tuntuu, että tuo tumma väri teki heti taikojaan. Pitkästä aikaa hiukseni kiiltävät. Kontrasti tyven ja vaaleiden osien välillä on niin suuri, että hiusten määräkin kaksinkertaistui. Hiusrajassa on vielä ihossa kiinni tumma väri, mutta eiköhän sekin siitä pesussa lähde pois 🙂 Suklaanruskean tyven ja hiekanvaaleiden päällihiusten lisäksi laitoimme muutaman punertavan ruskeanraidan tuomaan lämpöä. Miten musta tuntuu, että ihon värikin näyttää paremmalta, kun on hiuksissa vähän tummempaa sävyä!

Niskasta leikattiin ihan pikkuisen pois, jotta saatiin enemmän polkkamainen lookki. Otsista lyhennettiin myös. Muuten ei koskettu malliin. Malli on ihan älyttömän monikäyttöinen. Alkuun se oli otsiksella ja sitten heivasin otsatukan takaisin tuohon sivulle. Tämä toimii edelleen sellaisena toispuolipolkkanakin, sillä toinen sivu on lyhyempi. Sisäisesti tunnen olevani blondi, sillä blondeilla on niin paljon hauskempaa, mutta kyllähän tämä uusi väri toi enemmän katu-uskottavuutta…ainakin työmarkkinoilla 😉 Ostin kotiin toffeenväristä hoitoainetta, jolla pystyn ennen seuraavaa kampaamokäyntiä hieman elävöittämään hiuksia ja tuomaan niihin kiiltoa.

Piti mennä juoksulenkille seuraavaksi, mutta koska työhuoneeni ikkunasta näkyy kovin tummia pilviä, niin taidankin tähän väliin vastailla kommentteihinne. Sitten myöhemmin juoksulenkille. Jos jaksaa. Tuntuu että näin lomalla kun ei ole mitään rytmiä, niin rotjailu ja liikunnasta laistaminenkin on helpompaa 😀

TIISTAI-ILTATERKUIN,


8 Responses to “Beach blonde brunette”

 1. Sari Koo sanoo:

  Sinulla on kauniisti värjätyt hiukset! Minulla on omat hiukset tummuneet lapsuuden pellavapäästä maantienväriseksi. Vuosikymmeniä olen raidottanut tukkaa, mutta viime vuosina on alkanut harmittamaan se, kuinka pian tumma juurikasvu alkaa näkymään. Nyt olen ollut puoli vuotta kokonaan värjäämättä hiuksia ja olen huomannut, että ei se oma väri hullumpi olekaan ja se on paljon vaaleampi kuin olen juurikasvusta päätellyt. Myöskin iän myötä tulleet harmaat hiukset siellä täällä elävöittävät omaa väriä. Tällä mennään nyt, huomisesta ei tiedä. Naisen mieli on ailahtelevainen. Hyvää juhannusta! Sari

  • Maria sanoo:

   Heippa Sari Koo
   ja voi kiitos ♥ Tuo kampaajani on kyllä todellinen taikuri!

   Mulla on ihan sama; pellavapäästä on tullut maantienvärisen hiuskuontalon omistava 🙂 Se on muuten varmaan ihan totta, että tuo oma tyvi näyttää vaalean värjätyn hiuksen rinnalla paljon tummemmalta kuin mitä oikeasti onkaan!

   Just näin, onneksi me naiset saadaan muuttaa mieltämme 😉

   Iloista juhannusta sinnekin ♥

 2. Kaura sanoo:

  Tulipas ihanat hiukset. Sopii sulle tosi hyvin sekä väri, että hiusmalli. 🙂

  • Maria sanoo:

   Voi kiitos Kaura ♥

   Mäkin tykkään, että sopii jotenkin paremmin mun ihon väriinkin 🙂 Kerrankin lapsetkin tykkäsivät – yleensä kauhistelevat 😀

   Ihanaa juhannusta ♥

 3. Anu sanoo:

  Tuli tosi nätti väri ja pirteä malli:)
  Mulla on vähän samaa sävyä,päällä on auringon värjäämät raidat ja alta tummempi,jos nostan hiukset ylös ne on ruskeat.
  Sun mekko on ihana,mistä se on?

  • Maria sanoo:

   Moikkis Anu

   ja kiitos ♥

   Me ollaan siis hiusvärisamiksia 🙂 Tuo on kans ihan tumma, jos nostan hiukset kiinni tuohon ylös! Tykkään, että jakausta vaihtelemallakin saa monta eri lookkia.

   Kiitos, tuo tarttui mukaan myös H&M:n alerekistä taannoin 😀

   Hei, ihanaa juhannusta sinne – nautitaan ♥

 4. Katja sanoo:

  Tämä malli ja väri sopii täydellisesti sulle! ja totta, iho hehkuu <3

Kommentoi