perjantai 12. toukokuun 2017

10 vuoden FB-profiilikuvat

HIPSHEI JA HEISSULIVEI!

Mulla on tälle illalle ihan törkeen hyvät mökkimyyssiruoat suunnitteilla ja sitä myötä postausta tulossa, mutta en voinut olla tarttumatta tähän haasteeseen, joka kiertää blogeissa. 10 vuoden facebook -profiilikuvat. Omalla kohdallanihan profiilikuvia on kertynyt reilu sata tuonne fb:iin, joten valitsin sieltä ne edustavimmat. Tottakai ;) Kuvakoot ovat näköjään alkuun olleet minimaaliset, mutta ei anneta sen häiritä.

VUOSI 2007

Ah autuus, eka profiilikuvani facebookin ihmeellisessä maailmassa oli tietenkin tämä yksi tärkeimmistä.
Olimme menneet naimisiin vuotta aiemmin.

VUOSI 2008

Kuvasta näkyy lievästi paha olo. Se on otettu veljen häissä eräänä helmikuisena lauantaina. Sairastuin edellisenä iltana järkyttävään vatsatautiin ja olin jo jättämässä häät väliin, kunnes veljen vaimo ylipuhui mut tulemaan. Onneksi kukaan ei saanut tautia. Paitsi tuo mieheni, jolle se iski häistä kotiin tultuamme. Eniten häissä harmitti se, että ei ollut nälkä ja oli ihan mielettömän hyviä herkkuja tarjolla.

VUOSI 2009

Muumimaailmassa kaksivuotiaan pikkuisen kanssa. Great lenghts hiuspidennykset hiuksissa ja näköjään geelikynnetkin kynsissä :)

VUOSI 2010

Kyllä kelpasi hymyillä. Oltiin miehen ja lasten kanssa Pariisissa (äitikin oli mukana!) ja tässä oltiin juuri lähtemässä pois EuroDisneystä. Oltiin syömässä jossain saksalaisessa (!!! äiskä halusi, sillä on nuorena asunut Saksassa ja kuvitteli saavansa autenttista saksalaista ruokaa) ravintolassa. Ja wohl! :)

VUOSI 2011

Tukka tortulla. Muistan tämän perjantaipäivän. Oli ollut ihan mielettömän kiva päivä töissä ja tulin kotiin, jossa oli käynyt siivooja (miksei meillä enää käy siivojaa?)!

VUOSI 2012

Blondista tuli brunette. Lasten synttärit oli juuri alkamassa ja otettiin kuvia synttärisankarista. Sekä näemmä hänen äidistään :)

VUOSI 2013

Eka kesä omalla mökillä. Hellekesä.  Ja kuvassa joku ihme hehkufiltteri päällä :D

VUOSI 2014

Hiusten kasvatusprojekti käynnissä. Tosin latvasta hiukset olivat niin ohuet, että piti näemmä pitää kädellä niistä kiinni ;)

VUOSI 2015

Hiukset lyhenivät ja vaalenivat. Pitkästä aikaa otin myös ripsipidennykset.
Mökillä kesän yhtenä hellepäivänä kelpasi hellehatun alla paistatella päivää.

VUOSI 2016

Viime vuonna. Tämä kuva tuli sattumalta, kun etäyhteys kännykän ja kameran kanssa ei oikein wörkkinyt ja yritin saada sitä toimimaan.

VUOSI 2017

Tukka ei ole enää tötteröllä ja se on vaalentunut aikalailla. Ikä ja eletyt vuodet näkyvät katseessa. Eikä suinkaan negatiivisesti. On hyvä olla.

Jep, jonkun verran sitä on tullut kymmenessä vuodessa vanhennettua.
Mutta jännä juttu, ettei se tunnu missään ellei katso peiliin ;)
Palataanhan myysseihin sitten illemmalla.

IHANAA PERJANTAITA,


10 Responses to “10 vuoden FB-profiilikuvat”

 1. Oot kyllä niin kaunis! Upea tuo viimeinen kuva! Hyvä olo kyllä näkyy!

  • Maria sanoo:

   Hei Minnea

   ja voi kiitos kaunis <3

   Se on toivottavasti se sisäinen kauneus, joka näkyy :)

   Ihanaa viikonloppua!

 2. Anu sanoo:

  Kaunis olet kaikissa kuvissa<3 sulle käy kyllä monenlaiset hiukset!
  Oliko tuo 2011 kuva sun blogissakin,kun se näyttää tutulta?
  Oon tainnut lukea sun blogia jo silloin:)

  • Maria sanoo:

   Kiitos Anu <3

   Ja hei juu, monenmoisia hiuksia on tullut koklattua. Jopa mustia :D

   Voi kuule olla, että on täällä ollut! No olet sä ainakin siitä asti ollut lukijana. Mä muistelisin että jo aiemminkin <3

   Ihanaa viikkistä <3

 3. Riikka sanoo:

  Ikä ei ole puraissut sinua yhtään! Olet ajattoman kaunis, ja taidat olla sitä ihmistyyppiä joka vain kaunistuu vanhetessaan. Jos jotain pitää sanoa kuvistasi, niin kulmakarvoihin kiinnitin huomiota. Niitä ei sitten saa nyppiä liikaa! Tarkoitus ei ole arvostella millään tavalla, vaan nämä menevät ihan kehun puolelle. Tämän päivän kulmakarvamuoti, voi hyvänen aika, on siis ihan jotain järkyttävää. Varsinkin kun joillakin enemmän ikää omaavilla tämä lyö yli ja pahasti. Ja nyt selvyydeksi kaikille; Marian kulmakarvat eivät siis kuulu kauhistelu- osastoon millään tavalla.

  • Maria sanoo:

   Moikka Riikka

   ja kiitos <3 Kyllä ne vuodet ovat päässeet puraisemaan silmäkulmasta pikkuisen :) Mutta ihan hyvä niin!

   Hei tiedätkö, mä olen samoilla linjoilla noista kulmakarvoista. Itse havittelen sellaisia tuuheita, mutta hitsi vie, kun on yksi karva siellä ja toinen täällä :D

   Ihanaista viikonloppua!

 4. johanna sanoo:

  Kauniita kuvia kaikki.intensiivinen katse,mutta yhdessäkään kuvassa ei näy hampaat?!?

 5. Anu sanoo:

  Ihana sinä, kyllä on kauniita kuvia jokainen! Tuota Muumimaailman Mariaa en olisi ehkä tunnistanut, muut kyllä. Sinulle sopii kivasti kaiken pituiset hiukset!

  • Maria sanoo:

   Hei huomenta Anu

   ja kiitos :)

   Juu, tuo Muumimaailman Maria on itsellenikin näistä se ”ei niin omannäköinen” -kuva :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

Kommentoi