sunnuntai 11. joulukuun 2016

Maailman kaunein sana

HEI HUOMENTA!

Pieni, mutta tehokas. Palkitseva. Kaunista kuultavaa. Ilo sanoa. Kun tämän sanan sanoo ääneen, se tulee täydestä sydämestä. Se kuuluu niihin sanoihin, jotka tulee usein automaattisesti. Kiitos on ehdottomasti maailman kaunein sana. Hartwallin kampanjan myötä pääsin jälleen mielipuuhaani eli pohtimaan. Pohtimaan sitä, mitä tuo pieni sana kiitos merkitsee. Pääsin kampanjan myötä myös yllättämään elämäni rakkauden. Kuinka usein sitä tulee arjen keskellä kiitettyä? Pysähdyttyä ja oikeasti kiitettyä? Musta tuntuu, että sanon kiitos vähintään sata kertaa päivässä, mutta usein se kiitos jää myös sanomatta. Senpä takia halusin omistaa tämän postauksen tuolle miehelleni ja kiittää niistä asioista, joista en välttämättä aina ole muistanut kiittää. Sanojen lisäksi kiitin häntä korillisella Hartwallin hyvinvointivesiä. Olen huomannut miehen pitävän aina auton ovilokerossa tuollaista Novelle Plus Kalsium -pulloa, joten tämä yllätys oli todellakin mieleinen.hartwall-novelle-15-of-16hartwall-novelle-8-of-16hartwall-novelle-7-of-16hartwall-novelle-2-of-16hartwall-novelle-6-of-16

Mutta niihin kiitoksiin. Vaikka olenkin sitä mieltä, että myös eleillä ja ilmeillä voi kiittää, niin silti mikään ei voita tuon sanan ääneen sanomista. Tai kirjoittamista. Kiitos, kiitsa tai kiitti. Kaikki tarkoittavat samaa ja käytän niitä sekaisin.

 kiitos siitä, että olet pitänyt minut elämän syrjässä kiinni silloin, kun suru on meinannut viedä mukanaan.
 kiitos, kun olet perheen tuki ja turva, kivijalka johon luottaa joka tilanteessa.
 kiitos, kun hassuttelet tyttöjen kanssa.
 kiitos, kun muistat laittaa autoni lohkolämmityspiuhan päähän iltaisin.
 kiitos, että tuhiset vain ihan vähäsen, kun ruoka kylmenee sillä aikaa, kun kuvaan sitä 🙂
 kiitos siitä, että laittelet kivoja whatsupp-viestejä.
 kiitos, että peset autoni.
 kiitos, kun imuroit.
 kiitos siitä, että käyttäydyt kuin herrasmies.
 kiitos, kun luet J:n kanssa matikankokeisiin.
 kiitos, kun aiemmin herätessäsi keität kahvia koko pannullisen.
 kiitos, kun leikkaat aina sipulin, sillä minä en sitä ilman itkemistä pysty tekemään.
 kiitos, että saan välillä iltaisin istua yömyöhään koneella, vaikka varmasti olisi parempaakin tekemistä.
 kiitos, että jaksat katsoa hömppäohjelmia kanssani telkkarista.
 kiitos, kun olet se järjen ääni, joka palauttaa minut maan pinnalle.
 kiitos, kun annat mun leikkiä Mertarantaa jääkiekon MM-kisoja katsellessamme. Vaikka huomaan, että hieman tästä ärsyynnytkin 😉
 kiitos, että kunnioitat mielipiteitäni.
 kiitos, että olet siinä hartwall-novelle-11-of-16IDhartwall-novelle-16-of-16hartwall-novelle-9-of-16hartwall-novelle-14-of-16

Tuosta hienosta numeroidusta ja käsityönä Porvoossa valmistetusta Hartwallin korista löytyi Novelle Plus Kalsium ja Novelle Plus Sinkki + E hyvinvointivesiä. Hyvinvointi ja nautinto yhdistyvät, sillä herkulliset maut ovat saaneet seurakseen vitamiineja ja hivenaineita. Kuten kerroinkin, niin meillä mies on ollut jo pitkään tuon karpalon makuisen Novelle Plus Kalsiumin ystävä. 0,5 litran pullollinen sisältää 40% koko päivän kalsiumin tarpeesta. Itse taas rakastan aprikoosin ja jasmiinin makuista Novelle Plus Sinkki + E -hyvinvointijuomaa. Sinkin ja E-vitamiinen lisäksi juoma sisältää aloe vera -uutetta, jota käytetään yleisesti ihon hyvinvointiin. Yhdestä pullollisesta (0,5 l) saat 40 % päivän sinkin ja E-vitamiinin tarpeesta osana monipuolista ruokavaliota.hartwall-novelle-3-of-16hartwall-novelle-13-of-16hartwall-novelle-1-of-16

Hartwall on tuonut iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen jo 180 vuotta! Sen kunniaksi Hartwall haluaa levittää vieläkin enemmän iloa ihmisille. Kuka sinun mielestäsi ansaitsee iloisen ja raikkaan  tervehdyksen Hartwallilta?  Onko se rakas puolisosi vai kenties naapurin herttainen mummo? Bussikuski tai lehdenjakaja? Opettaja tai työkaveri, joka jutuillaan piristää päivääsi? Hartwall jakaa yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia hyvinvointijuomia tuollaisessa erittäin hienossa puukorissa. Käyhän ehdottamassa kuka ansaitsee piristystä arkeen Hartwallin sivuilla!hartwall-novelle-5-of-16

Onnea ja kippis 180-vuotias Hartwall!

PIRTSAKKAA SUNNUNTAITA TOIVOTELLEN,

alle

YHTEISTYÖSSÄ HARTWALL

lifie-logo-rgb-1


13 Responses to “Maailman kaunein sana”

 1. LK sanoo:

  Postaus toisensa jälkeen ihastelen sun positiivisen elämänasenteen lisäksi näitä ihanan selkeitä kuvia. Pakko ohi aiheen kysyäkin, että minkälaisella kalustolla kuvaat? Muistanko oikein, että Olympuksella? Ite pitäis päivittää vuosia vanha Canonin tonnisarjalainen uudempaan ja vähän houkuttais merkinvaihto. Lasten kanssa liikkuessa kun kameran koollakin alkaa olla merkitystä. 😀

  • Maria sanoo:

   Heippa LK

   ja kiitos kaunis!

   Juu, oikein muistat; kuvaan Olympuksen OM-D:llä. Aiemmin kuvasin juurikin Canonin tonnisarjalaisella, mutta sitä ei todellakaan jaksanut raahata mukana. Tämän on pieni ja näppärä. Tehokaskin 🙂

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

   • LK sanoo:

    Kiitos vastauksesta! 🙂
    Sama Olyn Om-D -sarja kiinnostaa täälläkin. On vaan entuudestaan itselle vieras merkki niin menee ostopäätös ihan jahkailuksi. 😀
    Saako vielä kysyä millaisia objektiiviä sulla on käytössä?
    Vaikka eihän ne hyvät kuvat pelkällä kameralla synny, tarvitaan siihen silmääkin. 🙂

    • Maria sanoo:

     Ilo on minun puolellani 🙂

     Mä olen kuvannut Olympuksella nyt vajaa kolme vuotta ja rrrakastan sitä 😉 Talven pimeät illat eivät tuota ongelmaa, sillä kamerasta ja obiskoista löytyy valovoimaa. Pääasiassa kuvaan 45 mm f1.8:lla ja 25 mm f1.8:lla. Uusin ostokseni on 17 mm f1.8, jolla saa laajaa kulmaa otettua. Mutta kaikista eniten tykkään tuosta fiilisobjektiivista eli 45 mm f1.8:sta 🙂

     Ihanaa joulunodotusta <3

 2. Johanna sanoo:

  Ihana postaus! Ja ihanasti kiität puolisoasi 🙂 Liian harvoin sitä muistaa kiittää ihan oikeasti jostain asiasta toista ihmistä. Itse voisin sanoa vaikka miehelleni, että kiitos pitkästä pinnasta kun jaksaa kuunnella minun tarinoitani vaikka bloggareista 😉 Välillä taitaa olla mies ihan ulalla siitä mistä puhun.
  – Novelle juomat ovat myös tuttuja… ovat hyviä!
  Kivaa viikkoa teille!
  //Johanna

  • Maria sanoo:

   Moikka Johanna

   ja kiitos 🙂

   Just näin, yleensä sitä huikkaa kiitos, mutta ei varta vasten tule todellakaan sanottua, että kiitos siitä tai kiitos tästä.

   Hihii, vai tarinoit sä siellä bloggareista miehellesi 😀

   Kiitos ja ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin <3

 3. Marika's sanoo:

  Todellakin tuota rakasta miestäni. Älyttömän monesta asiasta olen hänelle kiitollinen. Mies joka tälläkin hetkellä kittaa seiniä ja minä surffailen blogi kierroksella.

  • Maria sanoo:

   Moikka Marika

   ja just näin; miehet <3

   Hei ja ihan mielettömän hieno makkarin muutos teillä 🙂

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 4. Anu sanoo:

  Kyllä se kiitos jää liiankin usein ääneen sanomatta, etenkin tuolle vanhimmalle rakkaimmalle, sitä vuosien ja vuosikymmenten jälkeen alkaa pitää tiettyjä asioita ihan itsestään selvyytenä ja kiitos unohtuu. Täytyypä muistaa kiitellä kun palaa työreissultansa 😀

  • Maria sanoo:

   Moimoi Anu,

   näin se on, että jotenkin on niin kovin kiitollinen, mutta silti sen ääneen sanominen jää. Niin kuin sanoit, niin alkaa ottamaan asioita itsestäänselvyytenä. Mäkin lupaan parantaa jatkossa tapani 🙂

   Hei ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin <3

 5. Satu sanoo:

  Huomenta ja ihanaa päivää ♡ Näitä sinun postauksia on ihana lukea päivän aloitukseksi tai viimeisenä illalla. Pitäisikin muistaa pitkässä liitossa muutenkin kiittää tuota puoliskoa kaikesta ihanasta, minkä unohtaa elettäessä arkea. Pienet asiat päivittäin tekevät avio- tai avoliitosta sen elämisen arvoisen ♡ Ihanaa joulun aikaa teidän perheelle ja Onnea uuteen vanhaan kotiin.

  • Maria sanoo:

   Huomenta Satu

   ja voi kiitos kaunis <3

   Sehän se just onkin, kun arjessa posottaa menemään ilman, että muistaa kiitellä. Toki kiitollinen sitä koko ajan onkin 🙂 Juuri ne pienet jutut - ne kantavat <3

   Kiitos ja oikein ihanaa joulun aikaa sinnekin <3

 6. Miilu sanoo:

  Haluaisin kiittää ja tuoda piristystä vanhempieni arkeen. He ovat auttaneet viime kuukaudet minua ja miestäni vaikeiden aikojen keskellä. Äidilläni ei itselläkään ole tällä hetkellä helppoa, mutta hän silti vähintään päivittäin soittaa ja kysyy kuulumisia. Hän laittaa meille ruokaa, kun itse emme tällä hetkellä jaksa edes perusaskareita. Isäni on ihan uskomaton apuvoima, hän kuskaa muutaman minuutin varoajalla minua lääkäriin, kun en vaan kykene sinne lähtemään yksin. Tämä olisi pieni, mutta edes jonkinlainen piristys heille.

Kommentoi