lauantai 13. kesäkuun 2015

Elämän pieniä ihmeitä

P6130550P6110427 P6130545 P6130546 P6130551

 

MOIKKAMOI!

Paplarit päässä ja ihana kutkuttava onnentunne vatsassa. Tänään pääsemme juhlimaan häitä. Elämän pieni ihme on se, että löytää rinnalleen ihmisen, jonka kanssa haluaa viettää loppuelämänsä. Ihan yleisestikin, mutta tänä päivänä näiden kahden ihanan ihmisen kohdalla on ilo ja kunnia päästä todistamaan tuota hetkeä, kun he sanovat tahdon…

…palataan kesäisiin häihin vuonna 2010. Tasan viisi vuotta sitten eilen. Istuimme tulevan komean sulhasen kanssa ystäviemme häissä ja juttelimme elämästä. Naisista lähinnä :) Siitä, että naisia tulee ja menee. Kerroin, että ei se tarvitse kuin vain sen yhden oiken ihmisen tulla vastaan. Kokemuksen syvällä rintaäänellä. Se riittää. Pohdittuamme aikamme asiaa, molemmat taisimme nostaa samaan aikaan päämme ja veikkaanpa, että molempien katse osui tismalleen samaan aikaan kauniiseen vaaleaan neitokaiseen, joka pyyhälsi ohitsemme. Tuleva sulhanen kohotti kulmiaan ja nyökkäsi tuota kaunistusta kohtaan ja kysyi minulta ”Niin kuin esimerkiksi hän?” Hymyilin silmilläni ja sanoin, että juuri hän. Tuleva sulhanen lähti tulevan morsiamensa perään. Kenelläkkään ei juhlissa jäänyt epäselväksi, että näiden kahden välillä oli vahva side jo heti alkumetreistä lähtien.

Tuosta hetkestä lähtien nuo kaksi, toisilleen silloin entuudestaan tuntemattomat, ovat olleet erottamattomat. Tänään pääsemme heidän häihinsä. Aivan uskomaton tunne. Teille kaikille siellä ruudun toisella puolella, jotka tuskailette sen oikean löytymisen kanssa haluan sanoa, että kyllä se löytyy. Pitäkää silmät auki ja mieli avoinna. Tämä päivä on jälleen todistus elämän pienistä ihmeistä 

Jeps, nyt kuulkaas pitää muistaa pakata vielä nessut laukkuun mukaan. Herkkä tilaisuus tulossa. Mekoksi valikoitui tuo tummansininen. Menee kivasti komean kavaljeerini asun kanssa. Ai niin, kerroinkos muuten jo, että hääjuhlaa vietetään samassa paikassa kuin silloin aikoinaan meidän hääjuhlaamme? Ihana päästä tuonnekin fiilistelemään :)

RAKKAUDEN TÄYTTÄMÄÄ LAUANTAITA
toivottaa nyt jo tippa linssissä

alle


16 Responses to “Elämän pieniä ihmeitä”

 1. Tarja sanoo:

  Voi miten ihastuttava tarina kahden ihmisen kohtaamisesta <3 Kaunis asu sinulla! Etenkin tuo koru herätti ihastukseni (asustefriikki kun olen) - mistähän moinen ihanuus?

  Oikein ihania juhlia teille ja valtavasti onnea hääparille, vaikka en heitä tunnekaan! :) On todellakin elämän pieniä ihmeitä se, miten elämänkumppani rinnalle lopulta löytyy.

  • Maria sanoo:

   Eikös olekin Tarja :) Elämän pieniä ihmeitä <3
   Ja hei kiitos, tuo koru Seppälästä...alennuksessa 5 euroa!

   Kiitos, juhlat olivat ihanat! Suloista sunnuntaita sinne <3

   • Tarja sanoo:

    Seppälästä! 5 euroa! Näyttää hyvin paljon tyyriimmältä korulta ja on todella tyylikäs. Pitääkö mun nyt lähteä kiertämään Oulun Seppälät tämän löydön toivossa… :)

    • Maria sanoo:

     Hih, pitää :)

     Tuo koru on ihanan painava, juuri sellainen juhlava, jota etsinkin. Nuo renkulat olivat ketjussa eri järjestyksessä, mutta mä onnistuin tiputtamaan korun aukinaisena eteisen lattialle niin, että kaikki riipukset levisivät ympäriinsä. Kokosin sitten korun uudelleen :D

 2. Nippe sanoo:

  Voi ei mikä tarina!! Niin ihana että tämä herkkis alkoi itkemään… <3
  Ihania häitä teille! :)

  • Maria sanoo:

   Voi sinua herkkis…täällä toinen samanmoinen :)

   Häät olivat herkät ja toisaalta ihanan iloiset. Nautimme!

   Suloista sunnuntaita <3

 3. Nina sanoo:

  Niin ihana rakkaustarina! <3 tämä herkkis alkoi itkemään...
  Ihanaa iltaa teille! :)

  (Mihin mun aikaisempi kommentti hävisi? )

  • Maria sanoo:

   (se kommentti tuli kyllä läpi, mutta mulla on yhtä huomista postausta varten kommenttien tarkistaminen ennen julkaisua päällä :)

 4. Ihana rakkaustarina <3. Ja totta, eihän siihen muuta tarvita kuin se yksi oikea henkilö <3.

  • Maria sanoo:

   Moi Tiia!
   No todellakin ja näinhän se on – se yksi oikea riittää :)

   Suloista sunnuntaita <3

 5. Kristiina H. sanoo:

  Ihana tarina <3. Jo siksikin, että myös minä ja mieheni olemme tavanneet häissä. Kyseinen hääpari vietti tänä keväänä 26-vuotishääpäivää. Itse olin tuolloin -89 kahden vaiheilla, menenkö häihin, koska minulla oli vähän kuumetta. En kuitenkaan ollut sängynpohjalla, joten läksin, onneksi. <3

  • Maria sanoo:

   Oi että, teillä on samanlainen elämän pieni ihme tuo kohtaamisenne <3 Onneksi menit häihin :)

   Suloista sunnuntaita sinne Kristiina <3

 6. Voi miten upea tarina! Niin se joskus elämä yllättää :)

  • Maria sanoo:

   Heippa Pia,

   elämä on kyllä ihmeellinen :) Se tuppaa yllättämään silloin, kun sitä vähiten odottaa!

   Suloista sunnuntai-iltaa <3

 7. Niina sanoo:

  Ihanaa! Varmasti oikein erityinen hetki päästä häihin, jossa on tälläinen tarina takana ja jossa itse on ollut niin vahvasti mukana! <3 ja ihana huomata etten ollut ainut joka herkisteli tätä lukiessa! :')

  • Maria sanoo:

   Moi Niina,
   juu oli kyllä ihan erilainen tunnelataus näissä häissä :)
   Ihanaa huomata totta tosiaan, että meitä herkkiksiä on enemmänkin :D

   Aurinkoista alkanutta viikkoa <3

Kommentoi