sunnuntai 08. maaliskuu 2015

Paratiisisaarilla, part I


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEISSULIVEISSULI!

Takki on kuulkaas tyhjä; sellainen päivä takana, että oksat pois. Monta muistoa ja näkymää, jotka ovat piirtyneet silmän verkkokalvolle. Yllä myös kameraan tallentuneita hetkiä. Jotka eivät vedä vertoja kyllä livekuville millään!

Eniten ylpeä olen noista meidän pikkuisista matkakavereista. Niidenhän kanssa pystyy tekemään jo vaikka mitä! Äidillä hieman tänään jossain vaiheessa meni pupu pöksyyn, mutta muu perhe otti ilon irti hyppimällä veneen kannelta 12 metriä syvään laguuniin. Olin kuvaushommissa sillä välin ;)

Herättiin ennen auringonnousua ja suunnattiin Royal Phuket Marinaan. Sieltä potskilla noin 45 minuutin matka kohti Phi Phi -saaria kului joutuisasti. Ekaksi pysähdyttiin Loh Lana -lahdelle. Snorklausvermeet päälle ja menoksi. Oli tytsyille eka kunnon snorklaus syvässä vedessä ja ai vitsit, että tykkäsivät. Kaikki me tykättiin. Tuosta ei valitettavasti ole ylläolevissa kuvissa kuvia, sillä enhän mä voinut kameraani kastella. Miehellä kyllä on merenalaisesta elämästä enemmänkin materiaalia kännykässään.

Snorklauksen jälkeen maistui hedelmävälipala laivalla. Lana bay oli suht’ rauhallinen aamusella, mutta ihan eri maata oli Monkey Beach. Los turistos olivat vallanneet tuon rannan, mutta silti tykkäsin; turkoosin sininen meri ja ihan älyttömän hieno hiekka. Opas varoitteli meitä jo heti reissun alkajaisiksi, että Leonardo di Caprion jalan jäljillä saattaa olla pari muutakin, joten suosiolla kävimme katsastamassa ruuhkaisen Maya Bayn veneestä käsin.

Ja hyvä niin, sillä meille jäi enemmän aikaa maailman kauneimpaan paikkaan; Pileh Coveen. Laguuni järkälemäisten kivikasojen keskellä. Syvyyttä tosiaan se 12 metriä ja muu perhe nautti viilentävästä vedestä. Mä ihastelin maisemia ja tuota kirkasta vettä.

Tuolta jatkettiin vielä pariin paikkaan, mutta niistä lisää seuraavaksi. Muuten tulisi kuvatulva. Tosin olihan sitä nyt noissakin tarpeeksi :D Hei ihanaiset, kiitos jälleen kommenteistanne ♥ Näin lomalla vastaamiset vähän laahaa. Pahoittelen, mutta kyllä te ymmärrätte, eiks niin? :)

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA IHANAT!

image


7 Responses to “Paratiisisaarilla, part I”

 1. Sari Riekkola sanoo:

  Huikeita maisemia kerrassaan!!!
  Ja nuo apinat, aika sulosia:)
  Voi, että kun alkaa lomattaa…

  Kiitos kaunis sulle Maria näistä kuvista, jotka jaat meille muillekin,
  lomaltakin jaksat ja viitsit meitä aatella<3

  Nauttikaa:)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Sari
   ja moikkelista taas…mulla vähän laahaa nämä vastaamiset, mutta nyt taas Suomessa, joten homma normalisoituu senkin suhteen :)

   Lomattaa täälläkin vaikkei Suomessa juuri montaa tuntia olla oltukaan :)

   Ihana oli jakaa nämä teille ja samalla nämä jäävät mun tänne sähköiseen päiväkirjaani muistiin <3

 2. Minna sanoo:

  Voi luoja, mikä paratiisi! Mäkin haluan tonne eli nyt vaan tarvii voittaa lotossa :D

  Ihania kuvia ja kiitos että mekin saadaan nauttia noista maisemista kuvien kera. Ja muista tuoda sitä aurinkoa mukana kun palaatte! ;)

  Mukavia lomapäiviä sinne kaukaisuuteen!

  • Maria Maria sanoo:

   Tuo on todella paratiisi <3

   Jep, mä laitan myös säästöpossun eteisen lipaston päälle...matkakuume täälläkin :D

   Toin auringon mukanani ;)

   Ihanaa torstaita <3

   • Minna sanoo:

    Niin toit! Aurinko on paistanut Kuopiossa koko päivän :D Tätä aurinkoa olen niin kaivannut…

    Tervetuloa arkeen!

 3. Carita sanoo:

  Huoh, ihan huikean kauniita kuvia Thaimaasta!! Kannatti lähteä veneretkelle :) Nauttikaa loppulomasta!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Carita
   ja todellakin kannatti! :) Vaikka olikin ryysistä, niin täysin rinnoin nautin tuosta päivästä :)

   Aurinkoista torstaita <3

Kommentoi