maanantai 09. maaliskuun 2015

Paratiisisaarilla, part II

ILTAA IHANAISET,

kapteeni Nurmi toivottaa teidät tervetulleeksi saarikiertueen jatko-osalle :) Eilen koluttiin maailman kauneinta paikkaa, Pileh cavea ja snorklattiin. Tämä päivä aloitetaan Phi Phi Donin saarelta, jossa söimme maittavan lounaan. Näin päiväsaikaan saaresta ei uskonut sen olevan nuorten biletyssaari. Oli kuin aika olisi pysähtynyt. Tunnelma tuntui kuin Karibian saarilla konsanaan. Siis voisin kuvitella, en ole koskaan siellä käynyt :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lounaan jälkeen kiertelimme hieman saarta, jonka jälkeen nousimme jälleen takaisin laivaan. 15 minuutin laivamatkan jälkeen rantauduimme Bamboo -paratiisisaarelle. Jossa sielläkin kuhisi turisteja kuin muurahaisia konsanaan, mutta onneksi veneemme kuski löysi meille rauhallisemman poukaman. Sitä paitsi, pää veden pinnan alapuolella sitä ei juurikaan noteerannut ihmismassoja rannalla :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunnin snorklailujen jälkeen suuntasimme tunnin matkan takaisin Phuketin Royal Marinaan. Veneessä oli meidän lisäksemme parikymmentä ihmistä ja mikäli tein havaintoni oikein niin liki jokaisella painui silmät kiinni kotimatkalla. Meri-ilmasto oli tehnyt tehtävänsä! Voin lämpimästi suositella retken järjestäjää Andaman Leisure Phuket:ia. Ihan loistavaa toimintaa, loistava opas eikä moitteen sanaa. Nouto hotellilta juuri sovittuun aikaan ja muutenkin erittäin pätevää palvelua.

Hei, huomen aamulla arvon tuon Fiskarsin arvonnan voittajat, joten stay tuned! Sitten pidänkin parin päivän blogiloman (jonka aikana vastailen kommentteihin :)) ja palaan asiaan vasta Suomesta. Nopeasti se pariviikkoinen menee, mutta siitä tietää, että on levännyt tarpeeksi, kun on mukava tulla kotiin!

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA,

image


4 Responses to “Paratiisisaarilla, part II”

 1. Avatar Katariina sanoo:

  Kiitokset ihanista kuvistasi! Niistä voi oikein aistia auringonsäteet ja lämmön :) Tänään koto-Suomessakin on saatu nauttia kelpo säästä: aurinko hellinyt ja lumet tohinalla sulaneet. Ah! Turvallista kotimatkaa!

  • Maria Maria sanoo:

   Olehan hyvä, ilo oli minun puolellani :)

   Niin ihanaa, että täälläkin on kevät! Oli mukava palata kotiin <3

   Aurinkoista torstaita! :)

 2. Avatar sanna sanoo:

  Moikka!
  Voi pikku-maija ;o) etsin vinkkejä yhteen kaappi -projektiin ja löysinkin sivusi! Olet kyllä todella taitava tällä saralla! Hatunnosto siis!
  Ja ihania kuvia! Ja arvaas – olin noilla Phi Phi -saarilla reilu 10v sitten, en enää muista mikä sen paikan nimi oli, mutta kyllä siellä sielu lepäsi..biletyspaikka oli ehkä jossain saaren keskivaiheilla (siellä missä on ”iso” satama), josta jatkettiin eteen päin, kunnes vika taipale pikkupikku kumiveneellä.
  Enjoy there! Suloisia pikkusnorklaajia!
  Ja turvallista kotimatkaa myös!
  Terkuin Sanna from Elvaala ;o))))

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Sannuli :)

   Ihanaa, että löysit blogiini ja hei suurkiitos – tämä on rakas harrastukseni <3

   Nautin niin täysin rinnoin, että näin 8 tunnin Suomessa olon jälkeen olen jo käynyt nettailemassa reissuja ensi vuodelle. Enää ei puutu kuin lottovoitto :D

   Aurinkoisia päiviä sinne <3

Kommentoi