maanantai 09. maaliskuun 2015

Paratiisisaarilla, part II

ILTAA IHANAISET,

kapteeni Nurmi toivottaa teidĂ€t tervetulleeksi saarikiertueen jatko-osalle 🙂 Eilen koluttiin maailman kauneinta paikkaa, Pileh cavea ja snorklattiin. TĂ€mĂ€ pĂ€ivĂ€ aloitetaan Phi Phi Donin saarelta, jossa söimme maittavan lounaan. NĂ€in pĂ€ivĂ€saikaan saaresta ei uskonut sen olevan nuorten biletyssaari. Oli kuin aika olisi pysĂ€htynyt. Tunnelma tuntui kuin Karibian saarilla konsanaan. Siis voisin kuvitella, en ole koskaan siellĂ€ kĂ€ynyt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lounaan jĂ€lkeen kiertelimme hieman saarta, jonka jĂ€lkeen nousimme jĂ€lleen takaisin laivaan. 15 minuutin laivamatkan jĂ€lkeen rantauduimme Bamboo -paratiisisaarelle. Jossa siellĂ€kin kuhisi turisteja kuin muurahaisia konsanaan, mutta onneksi veneemme kuski löysi meille rauhallisemman poukaman. SitĂ€ paitsi, pÀÀ veden pinnan alapuolella sitĂ€ ei juurikaan noteerannut ihmismassoja rannalla 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunnin snorklailujen jÀlkeen suuntasimme tunnin matkan takaisin Phuketin Royal Marinaan. VeneessÀ oli meidÀn lisÀksemme parikymmentÀ ihmistÀ ja mikÀli tein havaintoni oikein niin liki jokaisella painui silmÀt kiinni kotimatkalla. Meri-ilmasto oli tehnyt tehtÀvÀnsÀ! Voin lÀmpimÀsti suositella retken jÀrjestÀjÀÀ Andaman Leisure Phuket:ia. Ihan loistavaa toimintaa, loistava opas eikÀ moitteen sanaa. Nouto hotellilta juuri sovittuun aikaan ja muutenkin erittÀin pÀtevÀÀ palvelua.

Hei, huomen aamulla arvon tuon Fiskarsin arvonnan voittajat, joten stay tuned! Sitten pidÀnkin parin pÀivÀn blogiloman (jonka aikana vastailen kommentteihin :)) ja palaan asiaan vasta Suomesta. Nopeasti se pariviikkoinen menee, mutta siitÀ tietÀÀ, ettÀ on levÀnnyt tarpeeksi, kun on mukava tulla kotiin!

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA,

image


4 Responses to “Paratiisisaarilla, part II”

 1. Katariina sanoo:

  Kiitokset ihanista kuvistasi! NiistĂ€ voi oikein aistia auringonsĂ€teet ja lĂ€mmön 🙂 TĂ€nÀÀn koto-Suomessakin on saatu nauttia kelpo sÀÀstĂ€: aurinko hellinyt ja lumet tohinalla sulaneet. Ah! Turvallista kotimatkaa!

  • Maria sanoo:

   Olehan hyvĂ€, ilo oli minun puolellani 🙂

   Niin ihanaa, ettÀ tÀÀllÀkin on kevÀt! Oli mukava palata kotiin <3

   Aurinkoista torstaita! 🙂

 2. sanna sanoo:

  Moikka!
  Voi pikku-maija ;o) etsin vinkkejÀ yhteen kaappi -projektiin ja löysinkin sivusi! Olet kyllÀ todella taitava tÀllÀ saralla! Hatunnosto siis!
  Ja ihania kuvia! Ja arvaas – olin noilla Phi Phi -saarilla reilu 10v sitten, en enÀÀ muista mikĂ€ sen paikan nimi oli, mutta kyllĂ€ siellĂ€ sielu lepĂ€si..biletyspaikka oli ehkĂ€ jossain saaren keskivaiheilla (siellĂ€ missĂ€ on ”iso” satama), josta jatkettiin eteen pĂ€in, kunnes vika taipale pikkupikku kumiveneellĂ€.
  Enjoy there! Suloisia pikkusnorklaajia!
  Ja turvallista kotimatkaa myös!
  Terkuin Sanna from Elvaala ;o))))

  • Maria sanoo:

   Heippa Sannuli 🙂

   Ihanaa, ettĂ€ löysit blogiini ja hei suurkiitos – tĂ€mĂ€ on rakas harrastukseni <3

   Nautin niin tĂ€ysin rinnoin, ettĂ€ nĂ€in 8 tunnin Suomessa olon jĂ€lkeen olen jo kĂ€ynyt nettailemassa reissuja ensi vuodelle. EnÀÀ ei puutu kuin lottovoitto 😀

   Aurinkoisia pÀiviÀ sinne <3

Kommentoi