torstai 21. toukokuun 2020

Pastapäivä!

MOIKKAMOI

ja levollista helatorstaita! Miten sitä tuntuu, että näitä katkonaisia arkiviikkoja on ollut ihan tosi paljon enemmän kuin aiempina vuosina? :D Ei siinä mitään, mulla ei ole mitään näitä tällaisia viikkoja vastaan. Sitä, että tänään tuntuu ihan sunnuntailta, vaikka huomenna ei olekaan maanantai.

Siinä missä ollaan viime aikoina grillailtu paljon kasviksia ja syöty salaatteja, tuli tänään ihan puskista aivan jäätävä pastahimo. Kroppa huusi hiilareita ja voi että, tuollainen yksinkertainen pasta on vain parasta.

Nopea pappardellepasta

1 pss Rummo pappardellea
2 prk Rummo basilikapastakastiketta
1 prk kirsikkatomaatteja
2 mozzarellapalloa
tuoretta basilikaa
mustapippuria
parmesania

-keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
-lämmitä sillä aikaa pastakastikkeet kattilassa
-pienistele tomaatit ja lisää ne pastan kiehumisen loppuvaiheessa tomaattikastikkeisiin
-valuta pasta, sekoita siihen tomaattikastikkeet, revitty mozzarella ja tuoretta basilikaa
-raasta päälle parmesania ja mausta mustapippurilla
-nauti sielusi kyllyydestä ja käy mahan viereen päikkäreille ;)

Just tuossa yksi päivä mietin, kuinka jotkut häälahjat ovat meillä näin 14 vuoden jälkeenkin liki päivittäisessä käytössä. Yksi sellainen on tuo Alessin ajaton pastavuoka ja pastaottimet (kiitos rakkaat lahjasta). Pastavuokaa käytän itse asiassa useammin salaattikulhona kuin pastakulhona. Siihen saa ihanasti tehtyä isommallekin sakille salaatin. Mutta näin pastakulhona se toimii alkuperäisessä tarkoituksessaan loistavasti!

Nyt kuppi kahvia mukaan ja miesluolan sohvalle. Tänään olisi tarkoitus katsoa Rig 45:n toka kausi loppuun ja aloittaa Advokatenin toinen kausi. Alunperin ajatuksena oli mennä mökille saunaa lämmittämään, mutta siirrettiin se huomiselle. Tänään ollaan vaan ja möllötetään. Sekin on muuten opittu taito. Sellainen, josta saa olla onnellinen. Ei aina tarvitse jaksaa. Pitää antaa itselleen lupa myös ihan vaan olla.

TUNNELMALLISTA TORSTAITA,


2 Responses to “Pastapäivä!”

 1. Avatar Nina sanoo:

  Ah, saisiko tuoksun mukaan? No sen voi kuvitella. Pasta on ihanaa ja kuten ohjeessa sanotaan vatsan viereen köllöttelemään menosta, niin kyllä:todella täyttävää. Joskus väsy vaatii aimo annoksen lämmintä, maukasta pastaa ja pitkät päikkärit sen päälle!

  Ihanaa mökkeilyä ja lempeitä löylyjä! ❤️

  • Maria Maria sanoo:

   Hei Nina,

   toki – lähetän tuoksua sinne suuntaan 😍 Pastapäikkärit on parhaat! Tunnin posotin eilen ja sen jälkeen oli pakko saada jätskiä…noidankehä on valmis 😆

   Kiitos ja aurinkoa teidän viikonloppuunne ❤️

Kommentoi