sunnuntai 15. syyskuun 2019

Aikuisten kesken ♥

HEISSULI!

Toivottavasti siellä on ollut mukava viikonloppu! Täytyy kyllä sanoa, että jotenkin tuntuu että nämä viikonloput menevät pikakelauksella. Eikä siinä, paljon on taas tapahtunut viikonlopun aikana ja mikä ihanaa, paljon on tullut rentoiltuakin ilman minkäänsortin tekemisen tarvetta.

Eilen oli yksi työkeikka (siitä viikolla lisää), jonka jälkeen lähdettiin miehen kanssa hippulat vinkuen kohti mökkiä. Hieman uumoilin etukäteen, että näinköhän osataan rentoutua. Jotenkin silloin, kun ollaan oltu mökillä aiemmin vajavaisella porukalla on mielessä ollut tietynlainen haikeus. Nyt kun molemmat tytöt lähtivät veljen perheen mökille, niin ajattelin että ei varmastikaan tulla selviämään. 

Että viikonloppu menisi ikävöidessä. Mutta hei, meillä oli niin sairaan siistiä kahdestaan mökillä :D Ei tietoakaan mistään haikeudesta tai sellaisesta olosta, että joku puuttuu. Hah, tällaiset mökkiviikonloput miehen kanssa kaksistaan pitää ehdottomasti ottaa kalenteriin tulevina kesinä.

Saunottiin, tehtiin ruokaa, juteltiin, katsottiin telkkarista ihan älyttömän tyhmä elokuva ja mentiin aikaisin nukkumaan. Herättiin siihen, kun sade ropisi huopakattoon. Käännettiin kylkeä ja nukuttiin vielä pari tuntia lisää.  11 tunnin yöunien jälkeen tehtiin ihan rauhassa aamupalaa. Ilman, että kukaan kysyy sellaisella semivalittavalla, mökkiolosuhteiden kärvistämällä äänellä ”Monelta me muuten ollaan kotona?” Ilman, että ketään olisi kaverit kaupungissa odottamassa.

Ennen kotiin lähtemistä lämmitettiin vielä päiväsauna. Hurautettiin venematka kaatosateessa ja naurettiin mökkielämän ihanuudelle :)

Niin että jos joskus olen miettinyt, että mitenköhän me pärjätään sitten, kun lapset muuttavat pois kotoa, niin taas tämän viikonlopun jälkeen olen vakuuttunut siitä, että me pärjätään erittäin hyvin. Onneksi siihen on vielä monta vuotta. Nyt vielä nautitaan näistä sunnuntai-illoista, kun lapset ovat meidän kanssa kotona. Pelataan korttia ja luetaan tiistaisiin matikankokeisiin.

Aikuisten kesken ehditään kyllä olemaan sitten myöhemminkin.

Hei, olen saanut uusilta lukijoilta muutamia kyselyitä näyttää mökkiä sisältä. Joten postauksen kuvituksena toimii mökkikuvat (sorry sotkuisesta keittiöstä…). Mökkiä on laajennettu kahteen otteeseen, mikä tekee sen, että olohuoneen yksi seinä ja makkarin seinä ovat vanhaa ulkoseinää.

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA,


2 Responses to “Aikuisten kesken ♥”

 1. Avatar Nina sanoo:

  Moi, niin ihana mökkireissu teillä! Laatuaikaa. Meillä on jo se aika koittanut, kun pojat asuvat omillaan. Tänä viikonloppuna 2 kauempana asuvaa (Helsinki ja Turku) poitsua tuli käymään (ja sen kyllä kämpästä huomaa 🤪) Ihanaa kun tulivat ja olivat meidän kanssa! Aina kun he lähtevät, koti on niin oudon hiljainen monta tuntia, kunnes siihen taas tottuu ja alkaa vähän jopa taas nauttimaan omasta -vain meidän- ajasta. Näin sen kuuluu mennä. Poikaset jättää pesän ja tuo aikanaan uusia perheenjäseniä ja se vasta on ihanaa! 👶

  • Maria Maria sanoo:

   Hellou Nina

   ja hei niin olikin ♥ Tuon avulla taas jaksaa monta arkipäivää putkeen :)

   Ihana viikonloppu teilläkin ollut! Hihii, vieläkö ne tuossaiässä sotkevat? ;D Mutta tiedätkös, että kaikella on tarkoituksensa – tuolla on varmaan se tarkoitus, että sulla on siellä tekemistä, kun lähtevät omiin koteihinsa!

   Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

Kommentoi