keskiviikko 26. maaliskuun 2014

Suomalaista ihonhoitoa ja nolo ihonhoitooni liittyvä tunnustus

Iltaa ihanaiset!
Näin rusoposkisena juoksulenkin jäljiltä on kiva tehdä postausta, joka liittyy ihonhoitoon. Sain Lumenelta testattavaksi tuotepaketin ihonhoitoon 35+ ikäisille. Bright Now Visible Repair -tuotesarja sisältää suomalaista lakkaa, jonka huippuunsa kehitetty kantasoluteknologia auttaa vähentämään ryppyjä ja estämään uusien syntymistä. Innovatiivinen lakan kantasoluteknologia on kehitetty yhdessä VTT:n kanssa ja se edistää ihon kollageenin muodostumista. Kollageeni auttaa säilyttämään ihon nuorekkaan kimmoisana.
Omasta mielestäni mulla on ns. ongelmaiho; pintakuiva rasvainen iho, joka kuivuu talvella ja kiiltää kesällä. Ihoni reagoi niin sisäisiin kuin ulkoisiin muutoksiin voimakkaasti. Hormonaalisista muutoksista puhumattakaan. Pientä näppyä saan aikaan syömällä sokeria, juomalla light-limuja ja stressaamalla. Joten pyrin välttämään näitä parhaani mukaan. Vuosi sitten kesällä aloitettu MSM-jauheen syönti on parantanut ihoni kuntoa merkittävästi ja huomaan, että se ei reagaoi enää ihan niin herkästi ulkoisiin ja sisäisiin ärsykkeisiin. Ilolla otin tämän uuden sarjan testaukseen. Sarjaan kuuluu korjaava ja heleyttävä päivävoide sekä yövoide, 2 in 1 silmänympärysvoide ja peitevoide sekä seerumi.
Yleensä aurinkolomien jälkeen ihoni on ollut kuiva ja veltostunut. Ihohuokoset ovat olleet suurentuneet ja joskus aurinkorasva on saanut aikaan pientä mannaryyninäppyä otsaan. Nyt hain heti kotiin tultuani tämän Lumenen lähettämän paketin postista ja kaksi viikkoa sitten aloin käyttämään tuota seerumia. Aamu- ja iltapuhdistuksen jälkeen iholle, ennen kosteusvoidetta. Liekö tilanne ollut niin paha, mutta ainakin itse huomaan muutoksen. Iho on kimmoisampi. Ilman kosteusvoidetta tämä seerumi hieman kiristää ihoani, joten vaatii imeydyttyään ainakin mulla sen kosteusvoiteen. Päivä- ja yövoide on vielä testaamatta, mutta kunhan saan tuon tämän hetkisen voiteeni purkin pohjalta käytettyä (käytän samaa päivin öin), niin otan myös nämä Lumenen tuotteet käyttöön. Plussaa muuten tuosta päivävoiteen suojakertoimesta!
Ja sitten, sarjassamme noloimmat ihonhoitomokat. Tähän ikään mennessä en ole käyttänyt silmänympärysvoidetta. I know, a huge mistake. Tai siis ostinhan mä muistaakseni ekan silmänympärysvoiteeni joskus 17-vuotiaana, mutta se jäi purkkiin. Mutta (kopkop) vielä ei ole tullut silmänympärysryppyjäkään. Tokihan se ei kerro vielä sitä, ettei niitä tulisi. Tämän silmänympärysvoiteen otan käyttöön nyt. Heti tänä iltana. Siinä on muuten mukana tuollainen heleyttävä peitevoidekin. Voih, tuo olisi tullut lasten vauva-aikaan tarpeeseen 🙂 Onneksi mulla ei ole ollut sittemmin tapana kärsiä tummista silmänalusista. Käytätkö sä silmänympärysvoidetta?
Nämä ihonhoitotuotteet tukevat sitä sisältä päin tulevaa ihonhoitoa. Ja mikäli minulla muut tuotteet toimivat yhtä hyvin kuin tuo seerumi, niin jatkossakin ilolla tuen suomalaista. Näin neljänkympin kynnyksellä olen huomannut, että pieniä pintaryppyjä on alkanut ilmestyä. Sen ihon velttouden ja sameuden lisäksi. Kuulostaa tosi hehkeältä, eikös? 😉 Mulla aiemmin mainitsemani sokerit ja light-limut pahentavat tilannetta. Avokadohimoni olen taas huomannut auttavan ihooni. 
Kuten myös tuon aiemminkin mainitsemani MSM-jauheen. 
Olisi kiva tietää teidän salaiset kikkakolmoset, joilla hoidatte ihoanne sisältä päin? 
Keskiviikkoterkuin,
PS. palaan ed. postauksen kommentteihin jahka tuo Tapparan peli päättyy. Hyvä Tappara! 🙂
PPS. Postaus on tehty yhteistyössä Lumenen kanssa ja sisältää mainoslinkkejä!

23 Responses to “Suomalaista ihonhoitoa ja nolo ihonhoitooni liittyvä tunnustus”

  1. Sally sanoo:

    Mä pysähdyin kerran Sokkarilla innokkaan ryppyvoide-esittelijän kohdalla ollessani noin 35v. Hän suunnilleen haukkui mut pystyyn kuultuaan ikäni ja sen, etten käytä vielä MITÄÄN ryppyvoiteita – olis kuulemma pitänyt aloittaa jo 25-vuotiaana niiden käyttö ja nyt olisi aivan liian myöhäistä aloittaa enää. Siispä käännyin melko pian kannoillani ja päätin, että antaa luonto hoitaa tehtävänsä. Eli nyt oon 43v. ja ihan neitsyt näissä ryppyvoideasioissa! Tunnustan siis, että paha moka täälläkin, kaiketi GRANDE KATASTROF, voisi joku jopa sanoa! Noi samat purkit odottelee tuolla kylppärissä käyttöönottoa, hyvä kun muistutit 😉 Mutta mikä ihme siinä on, että mies vanhenee ”charmantisti”, mutta nainen rupsahtaa?! Testosteroniko sen tekee?

    Ihanaa iltaa! Viikko puolivälissä… 😀

    • Maria sanoo:

      Moikka ihana!
      Ja hei kuule, kun sun iho on sileä kuin vauvan peppu 😉 Ei tarvetta ryppyvoiteille mun mielestä!
      Joo hassu juttu, että miehet senkus komistuu (suurin osa), mutta me rupsahdetaan (paitsi sä :D)! Jotkut hormonit ne vissiin on. Tasan ei käy onnenlahjat 😉

      Kiitti ja ihanaa torstaita! Niin mieletön ilma. Ja huomenna perjantai…wuhuuu 😀

  2. Anonymous sanoo:

    Forever aloe-tuotteet ja aloetuoremehu <3! Siinä minun salaiset aseet vanhenemista, iho-ongelmia, ihon rasvaisuutta, vatsavaivoja vastaan:)
    Todellakin kauneus tulee sisältä päin!
    Terkuin Riitta 🙂

    • Maria sanoo:

      Moikka Riitta ja kiitos 🙂
      Pitäisköhän mun nyt kokeilla noita…tasapainoittaako ne tälläistä pintakuivaa rasvoittuvaa ihoa?
      Ehkä mä kuule otan suhun yhteyttä 😀
      Aurinkoista torstaita <3

    • Anonymous sanoo:

      Lämpimästi suosittelen ainakin kokeilemaan koska tuotteillahan on 90 päivän tyytyväisyystakuu ja rahat saa takaisin, jos ei tuotteet miellytä! Juoma toimii minulla niin hyvin, etten tarvitse ihon pinnan kostuttajia tasvojen muodossa, paitsi tietysti kasvorasvan:) Joka vuotinen säärien rasvaaminen on taaksejäänyttä elämää!
      Tykkään myös siitä että sama rasva käy moneen paikkaan. Ei siis tarvitse olla erikseen jalkarasvaa, käsirasvaa. Tuotteet käy moneen ja toimii oikeasti. Lisäksi sisältävät luonnonmukaisesti viljeltyä aloe veraa, mikä on tunnetusti kosteuttava ja hoitava aines.
      Huh, tulipa tekstiä;) Hyvää kannattaa vähän kehua:)
      t. Riitta

    • Maria sanoo:

      Kiitos Riitta, mä tosissani laitan harkintaan tuon 🙂 Ihan jo tuo säärien rasvaaminen alkaa kyllästyttämään 😀
      Ihanaa viikonloppua <3

    • Anonymous sanoo:

      Kiitos samoin sinulle! <3

  3. Anonymous sanoo:

    moikka piiiitkästä aikaa!

    Olen kyllä lukenut ihan kaikki postauksesi ja tykännyt kovasti, mutten ole vaan saanut kommentoitua :/ nyt päätin ryhdistäytyä, vaikkei tämä elämän tärkein asia olekaan! Ollaan saman ikäisiä ja mulla on silmänympärysvoide ollut käytössä yli 10 vuotta kosmetologin suosituksesta, vaikkei iho-ongelmia ole koskaan ollut. Itse tulin vakuuttuneeksi että se kannattaa, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa! Ja itse käytän sekä illalla että aamulla, illalla ravitsevampaa sorttia ja aamulla kevyempää. Ja sitä pitää sit laittaa niin vähän! alkuun tulee varmasti laitettua liikaa, joten sen kanssa kannattaa olla tarkkana. Nuppineulanpään kokoinen määrä taputellen – ei siis mitään hinkkaamista, isolla määrällä 😉

    Mukavaa loppuviikkoa ja ihanaa kun AURINKO paistaa, kesää kohti siis 🙂

    Ninni

    • Maria sanoo:

      No moi Ninni!! Long time no see 🙂
      Ja no hätä, kiva kun kommentoit! Samaa olen kuullut, että näissäkin jutuissa se ennalta ehkäisy olisi se juttu. Ja kiitos vinkeistä, mä löträsin eilen sen silmänympärysvoiteen kanssa ja nyt hiffaan, miks se on niin pienessä purkissa – eihän sitä kuulu tosiaan laittaa kuin ihan vähän 🙂

      Ihanaa kesänodotusta <3

    • Anonymous sanoo:

      jes ja apua, pakko varmistaa ja tarkentaa, että tarkoitin tietysti ettei nämä kauneudenhoitojutut ole elämän tärkein asia… (vaikka tärkeitä ovatkin ;)) nyt kun luin oman kommenttini uudelleen, tekstistä voisi ymmärtää että tarkoittaisin koko blogia tai kommentointia vähemmän tärkeäksi, ei siis suinkaan, toivottavasti ymmärsit heti oikein…. 🙂
      ja tosiaan pieni purkki ja siitä riittää pitkäksi aikaa!

    • Maria sanoo:

      Juuuuuu, näin mäkin asian ymmärsin 🙂 Joten ei huolta ja ihanaista viikonloppu sinne <3

    • Anonymous sanoo:

      kiva ja kiitos samoin <3

  4. Anu sanoo:

    Mä tunnustan kans,etten ole koskaan laittanut silmänympärysvoidetta..
    Täytyis vissiin hankkia:)
    Mä oon vasta viime aikoina päässyt eroon aknesta,joka asettui gluteenittomaan ruokavalioon vaihtamalla.täytyy myöntää,että aattelin epätoivoisena,että milloin alan näyttää aikuiselta eikä teiniltä..joten kai mä nyt sitte voisin olla niin aikuinen ja alkaa käyttämään ryppyvoidetta:)
    Tosin äiti ei oo varmaan koskaan laittanut mitään eikä sillä ole häiritseviä ryppyjä.
    Isältä on kyllä peritty mustat silmänaluset..
    Tuo MSM-jauhe pitää laittaa harkintaan:)

    • Maria sanoo:

      Oi, kiitos kohtalotoverini 🙂
      Mä laitoin eilen silmänympärysvoidetta ja aamulla muistin sen juuri kun olin lähdössä töihin 😀
      Oon kuullut, että monella tuo gluteeniton ruokavalio auttaa. Mulla kans sellaista ihme aikuisiän finnitautia ollut. Ei mitään kipiää tai pahaa, mutta kuitenkin. Täytynee seuraavan kerran kokeilla gluteenitonta ruokavaliota, jos iho villiintyy 🙂
      Meillä ei muuten äiti kans ole varmaan koskaan käyttänyt ryppyvoiteita, toivotaan että geenit on peritytynyt sieltä!
      Kantsii kokeilla MSM-jauhetta, mulla auttoi kuukaudessa. Ja hei, sinkkitabletit kehiin myös!
      Aurinkoa sinnekin suunnalle <3

  5. Olen ollut vannoutunut Lumene-fani jo ihan teini-iästä asti :). Toki pitää aina välillä päästä testaamaan muitakin merkkejä, mutta Lumenen pariin palaan silti säännöllisesti. Ja silmänympärysvoidetta olen käyttänyt aamuin illoin 15-vuotiaasta asti, saapa nähdä onko sillä vaikutusta, kunhan ikää tulee vielä parikymmentä vuotta lisää ;). Ja oma ”sisäinen” vinkkini on veden juonti! Ah, ihana ihana lempijuomani, jota kuluu päivittäin kolmisen litraa.

    • Maria sanoo:

      Mä olen kans käyttänyt Lumenen joitain tuotteita niin kauan kuin muistan. Esim. aurinkopuuteria ja kynsilakkoja.
      No mutta sä olet onneksi ollut fiksu ja aloittanut silmänympärysvoiteen käytön ajoissa! 🙂
      Juu, unohdinkin vedenjuonnin! Sitä tosiaan tulee litkittyä pitkin päivää. Ja hei, mä olen alkanut kans näin vanhemmiten tykkäämään veden mausta (ei siis tartte enää väkipakollakaan juoda, niin kuin ennen ;).

      Aurinkoista torstai-iltaa <3

  6. Anonymous sanoo:

    Moi!

    Sun iho kuulostaa samanlaiselta, mikä mulla on.
    Oon aina kesällä tuskaillu tämän ihon kanssa, kun se kiiltää ja rasvoittuu, finnit on onneksi jääny sinne teini-ikään, mutta mustapäitä vielä löytyy.
    Talvella kiristi ja pahimmillaan oikein hilseili.
    Käytössä on aina ollu jotain rasvaisen ihon voiteita ja alkoholia sisältävää kasvovettä, kaikista pahinta myrkkyä.
    Muutama vuosi sitten olin eräillä tuotekutsuilla jossa tehtiin ihoanalyysi. Tuote-esittelijä suositteli, että vaihtaisin kosteuttaviin voiteisiin ja kuivalle iholle tarkoitettuun kasvoveteen.
    Täytyy sanoa, että iho rupeaa olemaan parempi. Talvella ei oo enää naamaa niin kiristäny, eikä iho hilseilly.
    Kesällä naama kyllä rasvoittuu jonkin verran, mutta ei niin pahoin ja kiiltelyäki on pikkasen. Mutta mielummin pidän ihon pikkasen rasvaisena kuin kuivana. (vanhana rypyt ei kuulemma oo niin syviä kuin kuivaihoisella)
    Silmänympärysvoidetta käyttäny n.parikymppisestä lähtien. Aloitin syksyllä uudessa työpaikassa ja multa ekana kysyttiinki, että mitä oon ihooni laittanu, kun on niin rypytön iho.
    Ja veden juonti auttaa asiaan valtavasti.

    T:Katja (tänä vuonna 40v)

    • Maria sanoo:

      Moi Katja ja
      kiitos, tosiaan just tuollaisen ihotyypin mäkin omaan.
      Sehän se kosteus pintakuivan ihon pelastus varmaan onkin, täytynee kosteuttaa nyt oikein urakalla. Otin toissailtana käyttöön noi muutkin Lumenen tuotteet ja hei, olen yllättynyt! Aiemmin kasvot kiristi aamusta ja kiilsi iltapäivästä. Nyt ei ole ko.ongelmia. Seuraillaan siis tilannetta 🙂

      Ihanaa viikonloppua ja kiitos kommentistasi <3

  7. Heidi sanoo:

    Osuva aihe omallekin kohdalle. Nyt vuoden verran oon kärsinyt ajoittaisesta ihottumasta. Oon huomannut, että sokeri, makeutusaineet (esim. siideri tai karkit) ei todella sovi mulle. Eikä mitkään vehnäpullamössöt. 😉 Noi saavat kivat punoittavat allergiaoireet kutinan kera kasvoihin ja päänahkaan. Mutta kun noita ja stressiä välttelen, niin johan palautuu normaaliksi. 🙂 Kun on tämmönen allergia- ja atopiaherkkä iho, niin saa todella olla tarkkana. Pitäs varmaan jotain ihonkuntoon vaikuttavaa öljy- tms. valmistetta harkita…. Ja mäkin alotin vast kolmenkympin jälkeen silmänympärysvoiteen käytön. Ei oo vielä ryppyjä ilmestyny. Oon sitä mieltä, että peruskosteutus ja positiivinen elämänasenne pitää ihon parhaassa kunnossa. 😉

    • Maria sanoo:

      Juu, toi vehnäpullamössö aiheuttaa muuten mullakin samat näpyt kuin sokeri! Onneks tietää syyn ja seurauksen niin pystyy jo ennalta ehkäisemään pahempia kausia 🙂 Oletko kokeillut kookosöljyä? Sillä mä rasvaan talviaikaan meidän atooppisten lasten ihoa. Ja kosteuttaa paremmin kuin mitkään öljyisimmät Apobaset sun muut 🙂 Toki vaatii sen,ettei ole kookokselle allerginen.
      Hih, positiivisuus toivottavasti vaikuttaa ryppyjä ennalta ehkäisevästi, kun en oikeen ole tähän mennessä noita voiteita käyttänyt 😀

  8. Anonymous sanoo:

    Minusta silmänympärysvoide ei ole millään lailla tarpeellinen vaan kasvojen kosteusvoide ja seerumi käyvät myös silmänympäryksille. Tosin jos iho on erilainen silmänympäryksillä kuin muulla kasvoilla, kuivempi tai normaali vrt akneiho, niin erillinen voide on toki tarpeen, ja jotkut aurinkovoiteetkin pistävät silmät vuotamaan.

    • Maria sanoo:

      Näinhän se varmaan periaatteessa on. Mutta useissa rasvoissa lukee, että ”ei silmänympärysiholle”. On tuo sen verran herkkää tuo iho tuosta silmänympäriltä. Mä täällä vasta opettelen käyttämään silmänympärysvoidetta. Katsotaan, mitä vaikutuksia on 🙂

  9. Anonymous sanoo:

    Kenen valmistajan MSM-jauhetta käytät ja mistä hankit sitä?

Kommentoi