torstai 23. helmikuun 2017

Hyvinvoinnin vuosi 2017 & huikea arvonta

MOIMOI!

En tiedä välittyykö sinne ruutujen toiselle puolelle tämä innostuneisuuteni, mutta kaupallisen yhteistyön myötä Life:n kanssa pääsen jakamaan teille hyvinvoinnin vinkkejä ja ilosanomaa koko vuoden 2017 ajan. Pääsin katsokaas Life ambassador 2017 -kampanjaan mukaan ja olen huisin innoissani! Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonnonmukaisempi hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Vuosi 2017 tulee olemaan hyvinvoinnin vuosi  Mitä hyvinvointi tarkoittaa omalla kohdallani? Sitä, että tuntee olonsa energiseksi, jaksaa arjessa ja lisäksi riittää vielä paukkuja pikkuisen ylimääräiseenkin. Sitä, että hymy ylettää päästä varpaisiin, sisältä ulos. Kaikillehan on tuttu tuo pyhä kolminaisuus; liikunta, lepo & ravinto. Veikkaan, että monet siellä ruudun toisella puolella nyökyttelevät, niin kuin itsekin aiemmin tein. Riitti, että liikkui jonkin verran, nukkui jonkin verran ja söi jonkin verran terveellisesti. Muutaman vuoden sisään olen huomannut, että tuo jonkin verran ei enää riitä.
Se, missä aiemmin mentiin vähemmillä yöunilla ei riitä enää. Se, missä aiemmin riitti, kun kävi pari kertaa viikossa urheilemassa, ei riitä enää. Se, missä aiemmin riitti, kun söi silloin tällöin monipuolisesti ei todellakaan enää riitä. Viimeisen parin vuoden sisään laadukkaan ja riittävän levon, liikunnan ja ravinnon merkitys on kasvanut. Puhtaan ruoan merkitys on kasvanut. Lisäksi olen tullut tulokseen, että ehkä se ei vain noiden kolmen osa-alueen haltuunottaminen, joka tällä iällä riittää pitämään kunnossa ja hyvinvoivana. Tämän vuoden aikana yhteistyön myötä haluan syventää tietämystäni sen suhteen, kuinka voin parantaa hyvinvointiani luonnonmukaisemmin. Olen luullut voivani hyvin, mutta haluan tietää onko vielä varaa voida pikkuisen paremmin.

Aina silloin tällöin olen maitokauppareissulla piipahtanut Lielahden Life-myymälässä ja todennut palvelun olevan ihan huippuluokkaa. Nyt pääsin sinne kampanjan myötä oikein ajan kanssa. Asiantuntijan konsultointiin. Maarit osoittautui rautaiseksi alan ammattilaiseksi. Tietotaitoa luonnonmukaisesta hyvinvoinnista on ihan äärettömän paljon. Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka paljon. Onneksi pääsen juttelemaan tämän vuoden aikana vielä uudemman kerran 🙂 Lähdettiin liikkeelle siitä, mikä minun elämäntilanteeni on ja mihin itse kokisin, että tarvitsen apua luonnontuotteista. Vaikka syön monipuolisesti ja terveellisesti, niin silti kaipaan lisäapuja jaksamiseen. Siihen, että saan kaikkia tarpeellisia vitamiineja riittävästi. Hävettää myöntää, mutta tällä hetkellä en syö minkäänlaista vitamiinilisää purkista. Lukuunottamatta D-vitamiinitablettia, jonka muistan aina silloin tällöin ottaa. Joten Lifen monivitamiini MultiWoman tulee tarpeeseen, kuten myös Lifen D-vitamiinivalmistekapselit.

Parin viime vuoden aikana olen huomannut, että ihoni kimmoisuus on alkanut vähentymään ja osaltaan siksi maan vetovoima on alkanut tekemään tehtävänsä. Johtuu kuulemma kollageenin tuotannon vähentymisestä. Kollageenin tuotanto vähenee radikaalisti noin 40-vuotiaana. Itselleni tuli uutena tietona se, että kollageenin tuotannossa C-vitamiini näyttelee tärkeintä osaa. Saamani Skingain Beauty Booster sisältää kollageenin lisäksi C-vitamiiniä, joka edistää kehon omaa kollageenin tuotantoa. Olen huomannut, että kollageenituotannon väheneminen ei näy vain ihossani vaan myös nivelissäni, hiuksissani ja kynsissäni. Vaikka pyrinkin syömään lohta kerran viikkoon ja avokadoa sitäkin useammin, niin uumoilen että kuitenkaan en saa hyviä rasvahappoja tarpeeksi. Life Omega-3 70% kalaöljytiivistekapselit muuttivat aiemmat ennakkoluuloni kalaöljykapseleista. Tiedättekö ne sellaiset kalaöljykapselit, joiden jälkeen maistui koko päivän kala suussa? Nämä eivät ole lainkaan sellaisia, vaan varsin miellyttäviä ollakseen kalaöljykapseleita 🙂

Aluksi Maaritin kanssa liikkeessä jutellessamme minulle ei tullut hirveästi mieleen hyvinvointini kipukohtia, mutta mitä pidemmäs tuon asiantuntijan kanssa jutuissamme pääsimme, niin sitä enemmän tunnistin ne osa-alueet, jotka ovat omassa kehossani muuttuneet. Jotka kaipaavat apua. Aineenvaihdunta tai sen hidastuminen on yksi näistä iän mukanaan tuomistaan vaivoista. Tuntuu, että se vatsa pömpöttää tämän tästä. Gluteenittoman ruokavalion avulla sitä saan aika hyvin hillittyä, mutta nyt odotan innolla, mitä pH-balance PASCOE® -jauhe saa aikaan. Oletteko koskaan miettineet, kuinka paljon pitkälle jalostetuissa elintarvikkeissa ja muutenkin länsimaisissa ruoka-aineissa on kehoa happamoittavia ainesosia? Itse olen käynyt näistä asioista mielenkiintoisia keskusteluja aiemmin naapurin kanssa (terkkuja sinne Kikalle!) ja nyt Maaritin kanssa.

Jotta keho pystyy poistamaan happamat aineet, sen on neutraloitava ne. Itse olen tähän asti ollut uskossa, että aamuinen sitruunavesi on tähän paras apu. Kunnes kuulin Maaritilta, että tuon sitruunankin pitäisi olla luomua, jotta sillä olisi vaikutusta. Joten kehon emäksisöimiseen otan avuksi jauheen. Sekä pakkauksen sisältämät pH-testiliuskat. Mielenkiintoista nähdä, kuinka hapan kehoni on! Liittyen tuohon pömpöttävään vatsaani ja suoliston hyvinvointiin sekä vastustuskykyyn, sain kysymyksen joka aluksi hämmensi. Syötkö maitohappobakteereita? No tuleehan niitä syötyä antibioottikuurin aikana tai sitten ulkomaanreissuilla, vastasin. Sille minulla ei ollut perusteita, miksen niitä päivittäin syö. Sen tiedän, että tästä lähtien syön päivittäin Life Probiootteja.

Intoa puhkuen ja suurella kunnialla otan vastaan Life Ambassador 2017 -tehtäväni. Meillä on vain tämä yksi keho, yksi iho, yksi mieli. Tähän asti olen aika pitkälti mennyt lasten hyvinvointi edellä. Pikkuhiljaa on aika keskittyä myös omaan hyvinvointiini. Tänä vuonna tavoitteeni hyvinvoinnin suhteen on siis yksinkertaisesti selvittää, että voisinko voida vielä paremmin luonnontuotteiden avulla. Kuten kerroin, niin tulen tämän vuoden aikana kertomaan yhteistyön tiimoilta enemmänkin muun muassa luonnollisesta ihonhoidosta, vatsan hyvinvoinnista, lisäravinteista ja jakamaan flunssakauden vinkkejä. Itse olen erittäin innoissani luonnonmukaisemmasta hyvinvoinnista ja toivottavasti saan innostettua teidätkin mukaan 🙂 Suosittelen tutustumaan Lifen laajaan tuotevalikoimaan heidän verkkokaupassaan.

Onko teillä postaustoiveita hyvinvointiin liittyen?

Vastaamalla ylläolevaan kysymykseen tämän postauksen kommenttikentässä kolmella teistä on mahdollisuus voittaa 50 euron arvoinen lahjakortti Life-myymälään.Kilpailun säännöt löytyvät täältä. Arvonta kestää viikon ja loppuu 2.3.2017 klo 10.00.  Kiva päästä lukemaan teidän postaustoiveitanne hyvinvointiin liittyen. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan!

ILOISIN TORSTAITERKUIN,

YHTEISTYÖSSÄ LIFE


108 Responses to “Hyvinvoinnin vuosi 2017 & huikea arvonta”

 1. Maria M sanoo:

  Tämä oli erittäin hyvä postaus. Itse aika hyvin vitamiineja napsin, mutta tässä tuli vielä hyviä vinkkejä, kiitos niistä:-)

 2. pimassou sanoo:

  Toivon lisää tällaisia hyvinvointia tukevia vinkkejä sisältäviä postauksia. 🙂

 3. Tarja sanoo:

  Erinomainen postaus! Ikätoverina (tai hiukan vanhempanakin itse asiassa…) kiitän ja kuittaan 🙂 Samoja havaintoja eli sama määrä liikuntaa tai unta ei riitä hyvinvointiin, ravinnon laadusta on pidettävä parempaa huolta ja muutenkin on enemmän mietittävä keinoja tasapainon löytämiseen. Erityisen mielenkiintoista minusta on kuulla, millaisia kokemuksia saat näistä sinulle valituista tuotteista. Tuolla oli useampi sellainen, joita kiinnostaisi itsekin kokeilla – ehkäpä jään odottamaan arvonnan tulosta kuitenkin ennen kuin ryntään Life:en 😀 (ja liikkeissä tosiaan on aina hyvä palvelu! tämä on myös oma kokemukseni)

 4. Riiti sanoo:

  Kyllähän tuo luonnonmukainen hyvinvointi ja jutut siitä kinnostaisi, kun olen muutenkin pyrkinyt siirtymään luomumpaan ja ekompaan suuntaan. Maitohappobakteeria ja vahvaa d-vitamiinia syön joka päivä, lapsillekin olen maitohappobakteereja ja d-vitamiinia syöttänyt. En tiedä onko niillä oikeasti ollut vaikutusta vai onko kaikki sattumaa, mutta mahatauteja ei ole tässä talossa vuosiin sairasteltu, vaikka esim. päiväkodissa sitä on ollut moneen kertaan liikkeellä.

 5. Minna-Liisa sanoo:

  Hyvä postaus. Itse olen kiinnostunut myös siitä, mitä tuotteita ei ole hyvä käyttää samanaikaisesti tai esim. jonkun lääkkeen kanssa. Vaikea aihe, mutta erittäin tärkeä sillä joillakin meillä +45 ikäisillä on joku säännöllinen lääke käytössä.

 6. Tanja J. sanoo:

  Olisi mukava juttu jos kertoisit mitä eroa on synteettisillä ja luonnollisilla vitamiineilla ja miksi ylipäätänsä vitamiinit kannattaa aina hankkia luontaistuotekaupasta osaavalta myyjältä mieluummin kuin marketin hyllyltä.
  Mitä todella sisältää esimerkiksi apteekissa myytävä multitabs ja mistä raaka-aineista se on valmistettu verrattuna luontaistuotekaupan monivitamiiniin.

 7. Timo sanoo:

  Onko mahdollista lisätä esim yli 50 vuotiaille enemmän soveltuvia lisäravinteita, nyt niitä on rajallisesti, esim vitamiinit?

 8. Jj sanoo:

  Eri tuotteiden yhteen sopivuus. Vegaanius kiinnostaa ravintotarpeet jne. Tuote testauksia

 9. Niina sanoo:

  Mielenkiintoinen postaus! Itse luen aina innolla postauksia ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin, mitä itse suosit? Myös vitamiinien käytöstä (lähinnä nämä ”purkista otettavat”) kuulisin mieluusti!

 10. Janniina sanoo:

  Näin kahden pienen äitinä ei aina kerkeä miettimään sitä omaa hyvinvointia, vaikka tietää, että se on edellytys pikkulapsiarjen pyörittämiselle. Kiinnostaa siis lukea ”arjen pikkunikseistä” hyvinvoinnin tukemiseen sekä siitä, mihin kannattaisi kiinnittä huomiota eri ikäkausina/elämäntilanteissa. Esim raskaus/imetys, teini-ikä, 40+ vaihe.

 11. Kipsuli sanoo:

  Itseäni kiinnostaisi kovasti terveelliseen ja hyvinvointia lisäävään ravintoon liittyvät asiat.

 12. Miia sanoo:

  Minua kiinnostaa ihan kokonaisvaltainen hyvinvointi, mutta tällä hetkellä varsinkin ravinto ja ravintolisät on mielenkiinnon kohteena.

 13. Riikka sanoo:

  Mielenkiintoinen postaus ja kiinnostavia ovat tosiaankin nämä kehon happamuustilat yleensäkin. Mieluusti tähän aihepiiriin kuuluvia juttuja kaivataan. Kaikkia luontaistuotteita en katso hyvällä, mutta tässä liikutaan ihan hyvällä maaperällä. D- vitamiini ja probioootit, ok aihe ainakin minulle. Mieluummin käytän apteekin palveluja ”lääkeyhteensopivuudessa”, mutta muuten sopii vapaasti tämä aihepiiri.

 14. Mini sanoo:

  Itse olen hirmuisesti tykännyt resepti- ja ruokapostauksistasi! Erityisesti värikkäät, ruokaisat salaatit houkuttavat kokkauspuuhiin!

 15. Myy sanoo:

  Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa, erityisesti kuitenkin ruokapostaukset, joista usein saa hyviä vinkkejä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon.

 16. Minttu-Maaria sanoo:

  Oikeasti mielenkiintoinen yhteistyöpostaus 🙂 Minua kiinnostaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin liittyvät asiat eli kaikenlaiset postaukset ovat tervetulleita! Eniten kaipaisin lisätietoa vatsantoimintaan ja suoliston hyvinvointiin liittyvistä seikoista eli mitä syödä ja milloin yms. Myös ihon hoitoon aiheena niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin löytyy aina kiinnostusta 🙂

 17. Marika sanoo:

  Kiitos, lisää tämänkaltaisia postauksia. Asia on tärkeä meille kaikille, elämä on niin hektistä nykyään, jotain tarvitaan lisää, jotta jaksaa ja voi hyvin. Näistä postauksista saa hyviä vinkkejä parempaan elämään.

 18. r sanoo:

  Kiva postaus, ja hyvää, aiheellista tietoa! Kaikki hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa, mutta postaustoiveena voisi mainita sen, että jakaisit kokemuksia, jossa kuvailet kuinka nyt käyttöön otetut ravintolisät ovat(ko?) vaikuttaneet oloosi.

 19. Tuula sanoo:

  Heippa! Olen 59-vuotias nainen. Iän myötä olen tullut entistä enemmän kiinnostuneemmaksi terveellisestä ruoasta. Punaista lihaa en ole enää syönyt yli 10 vuoteen. Kanaa, kalaa, kalkkunaa menee ja kasviksiakin, tosin vieläkin liian vähän. Ostin kokeeksi Voimaruoka 360, josta teen iltaisin smoothien mantelimaitoon, laitan sekaan vielä marjoja/banaania/avokadoa. Pähkinöitä ja pari taatelia syön aamuisin puuron kanssa. Minua kiinnostaa kovasti tuo kehon happamuusjuttu, olen lukenut, että happamassa kehossa viihtyy taudit ja jopa syöpäkin voi tulla. Kollageenista olen lukenut, että imeytyy parhaiten naudasta valmistetusta, joissain taas, että kalasta. Kyllä näistä menee tavallinen ihminen ihan ymmälle. Kiva oli lukea sinun blogisi. Mitähän vielä tarvitsisin, nyt syön Devisolia, Multivita Long B, Ascorbin C, Opti-MSM, joskus ostan viherjauheita, vaikka ne eivät maistu kovin hyvältä, laitan smootien sekaan. Minulla on nivelrikkoa ja kroonista hermokipua, johon on suositeltu B12-vitamiinia, mutta eipä ole auttanut kuten ei reseptillä määrätty Arthrylkään.

 20. Sarkku sanoo:

  Haluaisin postauksen liittyen hyvään uneen, gluteenittomista välipaloista postauksia ja havaintojasi miten hyödyt noista tuotteista. Vaikuttaako mieleen ja vireyteen. Kiva postaus!

 21. Ulpu sanoo:

  Terveellinen ruokavalio kiinnostaa eniten.

 22. klaara sanoo:

  Aivan erinomainen postaus. Odotan innolla lisää samanlaisia. Tuota Skingain Beauty Boosteria täytyy heti kokeilla, sillä niin maan vetovoima vie kasvojani alaspäin ja kynnet ovat haurastuneet vaikka syön jatkuvasti biotiinia, jonka pitäisi auttaa mutta ei auta.
  Mukavaa kevään odotusta!

 23. Marika sanoo:

  Hyvä postaus.Itse sitä tulee usein ajatelleeksi mitkä lääkkeet ja vitamiinit ja muut ravintolisät sopivat yhteen kun niitä pakollisia lääkkeitä on käytössä. Sinulla on mukava blogi jota tulee kyllä päivittäin seurattua❤️

 24. moonangel sanoo:

  Reseptit on aina kivoja joten niitä lisää 🙂

 25. Seija sanoo:

  Moi! Luonnonmukainen kosmetiikka kiinnostaisi, mietityttää, käykö se allergiselle ja herkälle iholle.

 26. Laura sanoo:

  Tee postaus sun venyttelyistä tai muista kehon palautumista edistävistä jutuista! Arvonnassa mukana 🙂

 27. Kristiinan sanoo:

  Yksi tärkeä vitamiini puuttui näistä eli B12-vitamiini. Etenkin mitä vanhemmaksi ihminen tulee sen varmemmin siitä on vajausta. On erittäin tärkeä hermoston ja muistin toiminnalle. Itse käytän B12-suihketta, koska se imeytyy suun limakalvolta parhaiten. Jos vatsassa on jotain ongelmaa niin ”nieltävät” vitamiinit voivat imeytyä huonosti, siksi on mukavaa kun nykyään on näitä suihkeita jotka imeytyvät ennen kuin vatsan ”huonot hapot” tainnuttavat ne =)

 28. Teija sanoo:

  Kokonaisvaltainen ja luonnonmukainen hyvinvointi kiinnostaa. Vitamiineista ja hivenaineistakin olisi kiva lukea, koska niin moni käyttää erilaisia vitamiineja päälekkäin ja silloinhan niistä ei saa toivottua hyötyä ja voi jopa olla haitallista.

 29. Elina sanoo:

  Moikka! Mäkin oon tykännyt käydä Life-myymälöissä, sillä asiakaspalvelu on aina ihan huippua ja valikoima on laaja. Ja tykkään myös heidän luonnonkosmetiikan tuotteista, siellä on useampia eri tuotteita joita ei muualta saa:) Mutta toiveenani ois kaikki herkulliset ja yksinkertaiset välipalavinkit. Tuntuu, että pyörittää itse aina niitä samoja smoothieita yms, niin ois kiva saada jotain uusia tuulia välipalarintamalle. Ja myöskin aina kaikki ihon hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostavat:)

 30. Annika.J sanoo:

  Olisi mielenkiintoista lukea lisää superfoodeista, niiden hyödyistä terveydellä ja ottaisin mielelläni vastaan ruokareseptejä 🙂

 31. HannaL sanoo:

  Aihe kiinnostaa kokonaisvaltaisesti, ehkä kuitenkin ravintoon liittyvät asiat itselle sydäntä lähellä erityisesti tällä hetkellä.

 32. Aila sanoo:

  Kun ikää karttuu, pitäisi pitää enemmän huolta itsestään. Hyvä, että näin saa lukea lisätietoa uusista aineista. Oikein hyvä juttu.

 33. mila sanoo:

  Jaksamiseen ottaisin mielelläni vinkkejä! Onneksi kesä on tulossa niin se valoisuus helpottaa jonkin verran, mutta näin talvella vuorotyötä tekevänä ihan pikkusen tuppaa väsyttämään aamusin, ja päivisin..

 34. Marja Leena sanoo:

  Ihonhoidosta ja lisäravinteista jutut kiinnostaa.

 35. nelliina sanoo:

  Tämänkaltaisia postauksia lisää, kiitos 🙂 Mukaan kivaan arvontaan.

 36. sikkuralla sanoo:

  Luonnonmukaisuus, ravinto, liikunta, henkinen hyvinvointikin kenties.

 37. Xeveliina sanoo:

  Terveelliset ruokavinkit kiinnostavat, kun uudet ja oikeasti maukkaat ruokaideat ovat aina lopussa!

 38. Katja sanoo:

  Kyllä oli mielenkiintoinen. Tosiaan näin neljäkymppisenä muuttuu moni asia ja itsellä ollut hyvinkin pinnalla hyvinvoinnin parantaminen. Ehdottomasti pitää tutustua tuohon sarjaan.

 39. Sandi Österlund sanoo:

  Probioottien hyöty ja käyttö laajemmin käsiteltynä kiinnostaa!, samoin kollageenivalmisteet sisäisesti huom!nautaperäiset tuotteet, koska olen kala-allergikko,myös ulkoiset kollageenivalmisteet ja niiden myös annostus ja käyttöohjeistus:)

 40. Tuija sanoo:

  Hyvinvointi kiinnostaa toki! Erityisesti ruoan ja liikunnan muodossa. Myös muut asiat, mitkä tuovat hyvää mieltä, tukevat hyvinvointia – mikä kenelläkin..

 41. Suvisini sanoo:

  Ravintolisistä lukisin mielelläni lisääkin, lisäksi kiinnostaa esim. terveelliset ruokaohjeet, mindfullnes ja muu stressin-/mielenhallinta.

 42. Mindy sanoo:

  Aiheena voisi olla: miten huolehtia omasta hyvinvoinnista kuormittavana ajanjaksona.

 43. Salla sanoo:

  Terveellinen ruokavalio ja vinkit lapsiperheeseen.

 44. Kati sanoo:

  Terveellisiä ja hyvinvointia edistäviä ruoka-ohjeita vailla olen, ja ei ole pahitteeksi että maistuvat myös pikku-väelle 😉
  Ja kiinnostusta herättää nuo kollageenilisät, postausta niistä odottelen 🙂

 45. MarjaKoo sanoo:

  Mielenkiintoinen juttu. Mausteiden terveysvaikutukset; välillä innostun kurkumaa käyttämään enemmän jne. Miten voisi mitata ja saisi tietää ne todelliset vaikutukset…

 46. tiina sanoo:

  Mielenkiintoinen ja minulle ajankohtainen aihe. Olisin tosi kiinnostunut kuulemaan tuosta kollageeni tuotteesta lisää, siis huomaatko sillä vaikutuksia. Itse ostin viikko sitten saman valmistajan kollageeni tabletteja koska olivat paljon edullisempia kuin tuo sinun juotava valmiste.
  Olen 46-vuotias, kuuden lapsen äiti ja vasta nyt herännyt siihen että itsekin ansaitsisin huomiota hyvinvointini kannalta, eikä aina mennä vain lapset edellä periaatteella, vaikka he toki rakkaita ovat ja ansaitsevat parasta.

 47. Maria sanoo:

  Hyvinvointiin liittyen kiinnostaa näin perheellisenä aina omien liikuntaharrastusten sovittaminen arkeen sekä mitä liikunnallisia juttuja koko perhe voisi keksiä yhteiseksi puuhaksi.
  Kiitos mukavasta blogista 🙂

 48. tiiu sanoo:

  Ravintoon liittyvät postaukset kiinnostavat

 49. Jenni sanoo:

  Probioottien ottamisen vaikutus elimistöön ja ruoansulatukseen eri vuorokauden aikoina, esim. hyödyt ja haitat aamulla ja illalla tyhjään vatsaan/ruoan kanssa otettuna. Kaikki vegaanisuuteen ja luomuun liittyvät tekstit ovat minulle tärkeimpiä. 🙂

 50. sini sanoo:

  Ruokavalio -asiat kiinnostaa, samoin liikuntajutut.

 51. Kaura sanoo:

  Ravinto ja terveelliset reseptit ja vinkit aina tervetulleita, niitä on kiva lukea ja inspiroitua.

 52. Hennajenniina sanoo:

  Toiveeni olisi lukea oikeista kehonkoostumis lukemista, mitä kannattaa tarkkailla omassa kehossa ja mitkä ovat hyviä lukemia.

 53. Aikku sanoo:

  Hyviä liikuntamuotoja aloittelijalle ja miten kannatta nälkä häätää jottei sorru syömään liikaa.

 54. Petri sanoo:

  Maukkaita broilerin kokkaus ohjeita kun alkaa jo kyllästyttää uunissa kypsennetty valmismarinadi.

 55. Elise H. sanoo:

  Painonhallinta ja laihdutus kiinnostavat. Ja terveellinen ruokavalio yleensäkin 🙂

 56. Satu sanoo:

  Heippa,
  Kiinnostava postaus!Haluaisin jatkossakin lukea reseptejä herkullisista ja terveellisistä ruuista.Myös vitamiinit ja hivenaineet kiinnostavat sekä käyttäjäkokemukset

 57. RiikkaJohanna sanoo:

  Mielenkiintoinen postaus, hyvinvointiin liittyvät postaukset ovat ehdottomasti omia lemppareita sisustuksen ohella! Itse pidän eniten käyttökokemuksiin ja tuotteiden testaamiseen liittyvistä postauksista. Lisäksi kiinnostaa eri tuotteiden terveysvaikutukset ja vinkit, miten ”hyvinvointia” esimerkiksi luonnonmukaisuutta voisi toteuttaa mahdollisimman edullisesti. 🙂

 58. MariH sanoo:

  Olisi kiva lukea ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa 🙂

 59. Merja sanoo:

  ei toiveita, lisää arvontoja

 60. Soile sanoo:

  Hei, herkullisia ja terveellisiä reseptejä olisi mukava saada lisää ja yleisesti kaikkea terveelliseen elämään liittyvää asiaa 🙂

 61. BIKKE sanoo:

  Jooga..harrastin hetken sitten kyllästyin ajamaan 50 kilsaa sen vuoksi. Olen vihainen itselleni. Koska tosiaankin on vain yksi keho ja elämä eikä sekään kovin pitkä mulla enää..Joogasta oli hyötyä!… Kehon hyvinvointi näkyy niin monessa ja niin monelle :).. Postata voisit juurikin joogasta ja sen vaikutuksesta tai yleensäkkin siitä mitenkä hyväolo huokuu ympäristöön. Taidankin napata vuoden haasteen ihan itelleni..tehä mulle hyvän olon siltä osin kuin ite pystyn :)) Mukana!!

 62. Maarit sanoo:

  Onnittelut Life Ambassador 2017 kampanjaan mukaan pääsystä! <3

  Näin 50v -virstanpylvästä lähestyessäni voin allekirjoittaa nuo tarpeet riittävästä levosta, liikunnasta ja hyvästä ravinnosta. Myös vatsan pömpötys on tuttua =/

  Olen huomannut, että varsinkin näin talviaikaan iho tuntuu reagoivan entistä herkemmin, eikä mikään rasvamäärä (sekä sisäisesti, että ulkoisesti) tunnu auttavan. Tämän ongelman ratkaisemiseen toivoisinkin lisäapua. Mistähän löytyisi sellainen ihmevoide tai -kapseli, joka pitäisi talvellakin ihon pehmeänä ja kosteutettuna?

 63. Milla sanoo:

  Olipa hyvä juttu! Itseäni kovasti kiinnostaa miten kaikki se positiivisuus saadaan näkymään niinkuin sinulla! On kahdenlaista positiivisuutta; näyteltyä ja aitoa, sydämestä tulevaa. Ja itse näen, että sinun positiivisuus on sitä aitoa. 🙂

 64. Heini sanoo:

  Olisi mukava kuulla vinkkejä, kuinka jaksaa talvella pimeän ajan ylitse virkeänä 🙂

 65. ansu88 sanoo:

  Terveelliset reseptit, varsinkin kasvispainotteiset.

 66. anna s. sanoo:

  Reseptin ovat tänne ainakin tervetulleita 🙂

 67. seija utriainen sanoo:

  Aina on aika parantaa omaa hyvinvointia, ja se lisää myös toistenkin hyvää oloa läheisille rakkaille.

 68. Leena sanoo:

  Kuinka ”säännöstellä” vitamiineja ja hivenaineita niin, että vaikutus olisi paras mahdollinen.

 69. tiia sanoo:

  Kokonaisvaltainen hyvinvointi -aiheiset jutut kiinnostaa.

 70. tuija sanoo:

  Käytän itse Lifen myymälöitä, lähinnä ihon hoitoon sisäisesti ja hiusten hoitoon. Lisätieto onaina tervetullutta

 71. Jennao sanoo:

  Juuri nyt koen itselleni työssä jaksamisen ja arjen yhdistämisen hankalaksi. Erityisesti ruokavalioon liittyvät postaukset kiinnostaa ja sellaiset arjen helpotus jutut 🙂

 72. Minna sanoo:

  Todella mielenkiintoinen juttu. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa. Kun 40-vuotta tuli mittariin, on oman hyvinvoinnin ja jaksamisen eteen tehtävä todella paljon töitä. Kun huolehdin itsestäni, se näkyy myös lasteni hyvinvointina. Pidetään huolta tärkeimmästä eli omasta itsestä 🙂

 73. Tiinuli sanoo:

  Mielenkiintoista olisi kuulla kokemuksia niiden probioottien käytöstä!

 74. Sara sanoo:

  Mielelläni kuulisin, miten emäsjauhe vaikutti sinulla aineenvaihduntaan ja pömpöttävään vatsaan! 🙂

 75. hilkka sanoo:

  Terveelliset ruokapostaukset ovat mieleeni 🙂

 76. Ella sanoo:

  Terveellisiin välipaloihin liittyvät postaukset kiinnostaisi!

 77. Taru sanoo:

  Hei!
  Tosi kiinnostava postaus ja kokonainen postaus-sarja. Innolla odotan. Tosi mielenkiintoista olisi, jos kävisit hivenaine- ja vitamiinimittauksessa ja niihin saisi Lifen asiantuntijan arvion ja suositukset, jos kaipaa muutoksia sen perusteella ravintolisille. Terv. Taru

 78. Johanna sanoo:

  Minua kiinnostaa terveellinen ruokavalio sekä erityisesti gluteenittomat ruoat 🙂

 79. Anna sanoo:

  Terveelliseen, mutta herkulliseen!, ruokavalioon liittyvät jutut kiinnostava 🙂

 80. Maikku sanoo:

  Niinkuin ylhäällä jo välähtikin, niin ruokapäiväkirjatyyppinen postaus olisi kiva. Siitä miten syöt ja mihin väliin mitkäkin yleisimmät vitamiinitja hivenaineet. Muistan jossain aiemmassa postauksessa sinun maininneen, että söit liian vähän ja lisättyäsi ruokaa turvotus tippui huomaamatta ja tavoitefarkut sujahti päälle. Mikä oli suurin ero näiden kahden syömistavan välillä?

 81. Sari sanoo:

  Terveelliset ruokavinkit ja ihonhoito kiinnostavat!

 82. Miilu sanoo:

  Postaustoiveeni kuuluu; muutos olotilassasi esim. noin kuukauden, kahden ja kolmen jälkeen tuotteiden aloituksesta? Huomaatko konkreettista eroa?

 83. manna sanoo:

  Lisäravinteet, niiden teho ja turvallisuus!

 84. Henna73 sanoo:

  Millaiset elimistön merkit kielivät mistäkin ravinteiden vajeesta/puutteesta

 85. Anu sanoo:

  Liikunnan merkitys hyvinvoinnille ja tietysti mielen hyvinvoinnin asiat kiinnostaa kovasti.

 86. Maikki sanoo:

  Lisää postauksia hyvinvoinnista, vitamiineista ja terveellisestä elämästä.

 87. piitu sanoo:

  kiinnostaisi jonkinlainen koontipostaus kaikista näistä (ainakin itselleni melko tuntemattomista) uutuusjutuista kuten chiansiemenet, maca, spirulina yms.

 88. Kira H sanoo:

  Koen olevani vielä kovin ummikko luonnonmukaisten tuotteiden suhteen, vaikka olenkin kiinnittänyt syömääni ruokaan huomiota ja superfoodeja on tullut kokeiltua. Olisi kiva saada helppoja vinkkejä, millä saada hyvinvointia arkeen, sillä monissa vinkeissä ja esim. Resepteissä on aikamoinen homma ja paljon outoja aineita…olisin erityisesti kiinnostunut terveellisistä mutta nälkää pitävistä välipaloista.

 89. Sannamarianna sanoo:

  Kyllä kiinnostaa, käytän itse ehkä liikaakin (kymmenkunta purkkia on pöydällä mitä otan päivittäin) luontaistuotteita, koska uskon niillä voitavan parantaa monia sairauksia mihin ihmiset syövät lääkkeitä. Esim. kolesteroli ja verenpaine, joten tällaisia postauksia kannattaa kirjoitella lisää. 🙂

 90. Kati sanoo:

  Moi!
  Elimistön pH-tasapainosta ja siihen vaikuttamisesta haluaisin kuulla lisää.
  -Kati

 91. Helinä sanoo:

  Hei!

  Hyvä olo, mistä kaikista se koostuu arjen tohinoissa =)

  Kiitos <3

 92. Anne sanoo:

  Ravinnon vaikutuksesta hiusten ja kynsien hyvinvointiin ja psyykkisestä hyvinvoinnista haluaisin myös lukea.

 93. PS sanoo:

  Miten hoitaa herkkää vatsaa, kuivan ihon tehovoiteet, mielen hyvinvointi, mindfulness, jooga, terveellinen ruokavalio, mistä koostuu kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kaipaan myös keinoja ilon löytämiseen arjessa. Kaikki hyvinvointiniksit ovat tervetulleita. Kevättä odotellaan…

 94. Anette sanoo:

  Minusta olisi mielenkiintoista lukea ihan mikälaisia vain tuotearvosteluja, niin syötävistä vitamiineista yms. tai ulkoisesti käytettävistä luonnollisista ihon/hiustenhoitotuotteista.

 95. Niina sanoo:

  Kaikki tämän tyyliset postaukset ovat mielenkiintoisia. 🙂 mielelläni kuulisin lisää vitamiineista ja hivenaineista.

 96. hilla sanoo:

  Tämmöset hyvinvointiin liittyvät postaukset on aina mukavia 🙂

 97. Meeri sanoo:

  Probioottien vaikutuksista olisi mielenkiintoista lukea sitten kun on havaintoja aiheesta.

 98. sarita sanoo:

  Herkästä vatsasta ja suoliston hyvinvoinnista.

 99. ese sanoo:

  tietopaketti vitamiineista

 100. Maijai sanoo:

  Probiootit, suolisto, erityisesti henkisen hyvinvoinnin vaikutuksesta koko kehoon…

 101. Jaanuski sanoo:

  Kovasti vatsavaivaisena (ärtynyt suoli), olisi kiva kuulla niistä. Sekä myös kaikesta muusta hyvinvointiin liittyvästä, varpaista hiustupsuun asti 🙂

 102. Hiisukas sanoo:

  Kiinnostaa kaikki, millä voisi hillitä sokerihimoa.

 103. Marjuska sanoo:

  Hei,

  Niin monet, itseni mukaan lukien, kärsivät erilaisista hormonitoimintaan liittyvistä ongelmista, esim. kilpirauhasen ongelmat tai lapsettomuus. Kuulisin mielelläni, miten luontaistuotteiden avulla voidaan tukea ja parantaa omaa normaalia hormonitoimintaa.

  Hyvää kevättä!

 104. Marja sanoo:

  Voihan vitamiinit ja hivenaineet ja ravintolisät! Olisin niin vailla kaikkia mahdollisia tuotteita! Erityisesti minua kiinnostaisi kuulla millä tuotteilla saisi nivelensä hyvään kuntoon. Niin ja muistin toimintaa edesauttavat aineet, onko muita kuin B12-vitamiini?

 105. Farielle sanoo:

  Vatsan ja suoliston hyvinvointi, kropan jumitus(mikä auttaisi siihen), tarpeellisten vitamiinien saaminen….

 106. […] siellä on sunnuntai alkanut rennoissa merkeissä. Kerroinkin teille tässä taannoin päässeeni Life ambassadoriksi vuodelle 2017 ja kyselin teiltä postaustoiveita liittyen luonnolliseen hyvinvointiin. Yhdeksi […]

 107. […] on pakko todeta, että yksi parhaimmista asioista, joita minulle on tänä vuonna tapahtunut on tuo Life Ambassador 2017 -pesti. Nyt oli vihoviimeinen hetki ottaa itseään niskasta kiinni hyvinvoinnin suhteen. Tuo pesti […]

 108. […] Ambassadoriuteni ekassa postauksessa kirjoitin: ”Mitä hyvinvointi tarkoittaa omalla kohdallani? Sitä, että tuntee olonsa energiseksi, jaksaa arjessa ja lisäksi riittää vielä paukkuja pikkuisen ylimääräiseenkin. Sitä, että hymy ylettää päästä varpaisiin, sisältä ulos.” ♥ Jos minulta kysyttäisiin tänään, mitä hyvinvointi tarkoittaa, niin lainaisin itseäni. Arjessa jaksaminen on tänä vuonna ollut prioriteettilistani kärjessä. Ruuhkavuodet terminä ovat tulleet sangen tutuksi; on ollut remonttia, muuttoa, miehen uutta työtä, uuden arjen opettelua ja kaksi omaa työtä, joita molempia haluaisi tehdä sen 40 tuntia viikossa. Vaikka tiedostaa, että tunnit eivät riitä. […]

Kommentoi