tiistai 08. joulukuu 2015

Älykästä suuhygieniaa & arvonta

*yhteistyössä Indiedays ja Oral-B

MOIKKAMOI!

Sarjassamme ”Älykästä suuhygieniaa” -trilogian viimeinen osa seuraa nyt :) Tuossa reilu kuukausi sitten saimme testattavaksemme Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjan. Tai pikemminkin kannettavan suuhygienistin. Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että se on vienyt meidän perheen hampaidenharjaustottumukset ihan uudelle tasolle. Hampaiden harjaus ei ole enää vain se välttämätön paha aamuisin ja iltaisin vaan siitä on tullut totta tosiaan kauneusrutiini, jota odottaa. Samalla myös seurannankohde tällaiselle tilastonikkarille.OLYMPUS DIGITAL CAMERA PC071306-horz

Yleensähän miehet ovat niitä enemmän teknologisesti suuntautuneempia kuin me naiset. Mutta kerrankin olen päässyt meidän perheessä todistamaan asian toisin. Tuntuu, että se olen minä, joka on tästä sovelluksesta enemmän innoissani. Kahdesta innostuneesta :) Tässä kuukauden aikana olen tutustunut tarkemmin puhelimeeni lataamaani Oral-B -sovellukseen. Kuten aiemmissa postauksissa kerroinkin, niin sovelluksessa voi asettaa hampaiden puhdistukselle tavoitteita. Tavoitteiksi voi asettaa esimerkiksi valkoisemmat hampaat, plakin väheneminen tai raikkaammalta tuoksuva hengitys. Itse otin ensinnäkin tavoitteeksi valkoisemmat hampaat. Olen nyt puolivälissä tuota kaksi viikkoa kestävää ohjelmaa. Seuraavaksi ajattelin ottaa työn alle tuon plakin vähentämisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA PC071315-horz

En ole vielä päässyt hammaslääkärille asti, mutta kunhan pääsen, niin ajattelin että syötämme yhdessä hammaslääkärini kanssa sovelluksen muistiin ne tavoitteet, joita juuri minun hampaani ja kokonaisvaltainen suuhygienia vaatii. Tuolta sovelluksen kautta pystyy lähettämään vaikka sille hammaslääkärille pdf-muotoista analyysia hampaiden harjauksesta ja yleensäkin suuhygieniasta. Näiden tutkimustulosteni varjossa voin todeta, että painan harjaa liian paljon hampaita ja ikeniä vastaan. Harja ja sovellus vilkuttavat punaisella samantien, kun tämä tapahtuu, niin tiedän höllentää otetta.

Suositeltavaa olisi harjata hampaita aamuin illoin vähintään kaksi minuuttia kerrallaan! Tehdyn tutkimuksen mukaan me harjaamme hampaitamme noin alle minuutin kerrallaan. Sehän on auttamattomasti liian vähän. Oral-B:n sovellusta käyttävien keskimääräinen hampaiden harjausaika on 2 minuuttia ja 24 sekuntia. Itse saan tuon reilun pari minuuttia hyvin kulumaan, mutta löytyypä tuolta sovelluksesta muun muassa säätietoja, viimeisimpiä uutisia sun muita, joita lueskella hampaidenpesun yhteydessä. Mikäli ei saa aikaa muuten kulumaan :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten tulisi kuulkaas viimeinen tilaisuus osallistua tämän huikean monitoimilaitteen, kannettavan suuhygienistin arvontaan. Sain luvan arpoa teidän kesken yhden Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjan (ovh 269,00 €)!  Vastaamalla kommenttiboksissa seuraavaan kysymykseen olette mukana arvonnassa:

Kuinka sinun mielestäsi arkeen ja päivittäisiin rutiineihin voi lisätä hieman luksusta?

Kommentoimalla jokaiseen kolmeen postaukseeni kolminkertaistat voittomahdollisuutesi. Arvonta-aika päättyy 12.12.2015 klo 23.59. (täältä löydät tuon ensimmäisen postaukseni ja täältä edellisen postaukseni).

Hurjan paljon vielä onnea arvontaan! Tuosta saa joku kivan paketin joulukuusen alle :)

TIISTAITERKUIN,

alle


142 Responses to “Älykästä suuhygieniaa & arvonta”

 1. Avatar Magpie sanoo:

  Arjen luksusta on se, kun tulet kotiin ja huomaat, että toinen on tiskannut kaikki astiat ja laittanut ruuan valmiiksi.

 2. Avatar Sirkku sanoo:

  Hyvät ja toimivat tuotteet, sekä että varaa riittävästi aikaa!

 3. Avatar emmuli sanoo:

  Itse lisään luxust, käyttämällä ylellisiä kasvojenhoitotuotteita :-) Eikä se välttämättä tarkoita mitään miljoonan euron tököttejä, ihan vaan sellaisia mistä itse nauttii. Se on luksusta.

 4. Avatar NinaM sanoo:

  Päiväunet! Viisikuinen ihana, rakas vauvamme valvottaa yöt ja päivät <3

 5. Avatar Sella sanoo:

  Arkeen saa helposti pientä luksusta laadukkailla valinnoilla ja pienillä kiireettömillä hetkillä, jolloin keskittyy vain omaan itseensä ja oman kehon hemmotteluun ja hoitoon. Esimerkiksi laadukkaat ihonhoitotuotteet ja välineet jne. Tuollainen sähköhammasharja kyllä lisäisi tätä arjen luksusta huimasti, kun on tottunut perusharjoilla harjailemaan!

 6. Avatar Asta sanoo:

  Se, että totuttelee harjaamaan hampaitaan pitempään tuntuu aluksi puuduttavalta, mutta hetken päästä huomaa ettei voi enää irroittaa harjasta alle kahden minuutin…

 7. Avatar Elina sanoo:

  Lapsien ollessa päikkäreillä kuppi teetä ja sohvalle hyvän lehden kanssa :)

 8. Avatar riksu sanoo:

  Luksusta arkeen lisää ehdottomasti kahvilasta ostettu take away kupponen täyteläistä tummapaahtoa – voittaa suodatinsumpit mennen tullen!

 9. Avatar Tuija sanoo:

  Mukana arvonnassa :) hampaiden hoitokin taitaa olla näitä että tulee pidettyä itsestäänselvyytenä ennen kuin ne alkaa vaivaamaan..

 10. Avatar klaara sanoo:

  Minulle on arjen luksusta kotiin saapuessani valmis ruoka viineineen pöydässä ja koti siivottuna ja mukava koti-ilta.
  Tämä olisi upea joululahja miehelleni.

 11. Avatar Eveliina sanoo:

  Luksusta arkeen tuovat perheen yhteiset rauhalliset hetket<3

 12. Avatar Tiia sanoo:

  Oi että, tällaiselle koko nuoren 19-vuotiaan iän hammasongelmista kärsineelle tämä olisi melko huikea juttu! <3 Vastatakseni kysymykseen, mielestäni luksusta voi lisätä päivittäisiin rutiineihin ja arkeen melko yksinkertaisilla jutuilla. Rauhassa juotu aamukahvi lempi mukista, toimivat meikkivälineet joilla saa aina aamukiireissäkin hyvän jäljen aikaan, sekä vaikka polttamalla kynttilöitä aamulla aamupalaa nauttiessa ja uutisia lukiessa. Luksusta voi tuoda myös hyväntuoksuinen shampoo, jonkin erityisen ruoan kokkaaminen tavallisena maanantaina... Small things make a big difference. :)

 13. Avatar tiiu sanoo:

  Esim. kattamalla pöydän kauniisti vaikka oli arkipäivä.

 14. Avatar Pampi sanoo:

  Koti-ilta sulassa sovussa perheen teinit mukaan lukien;)) Saiskohan tällä motivoitua kahden teinipojan hammashuoltoa..?

 15. Avatar Nina sanoo:

  Arjen luksusta on niin moni asia, mutta jos yhden saan valita, niin kuoharilasi keskellä viikkoa takkatulen äärellä toimii aina! <3

 16. Avatar Heidi sanoo:

  Minulle arjen luksusta on yksinkertaisesti jos molemmat lapset nukkuu päiväunet samaan aikaan ja keitän kupposen kahvia ja saan juoda sen rauhassa. Joku makea herkku kruunaa hetken tietysti. Tämä tapahtuu kyllä sen verran harvoin että se lasketaan luksukseksi :)

 17. Avatar siru sanoo:

  Illalla kun kömpii väsyneenä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. Tuntuu hyvältä:)

 18. Avatar Teresa sanoo:

  Mukana arvonnassa. Luksusta arkeen tuo vaikkapa juuri tuo sähköhammasharja. Itseltäni löytyy yksi Oral B:n harja mutta sekin kaipaisi jo päivistystä paranneltumpaan versioon.

 19. Avatar Nonnuska sanoo:

  Tällä hetkellä minulle luksusta arjen keskelle tuo lempisuklaani ja kuppi kahvia, kun on saanut pikkuneidin unille :) Ihan ensimmäinen yökin vain aikuisille on suunnitteilla uudessa Torni-hotellissa tuomaan aimo annoksen luksusta :) Heti vaan kun malttaisimme laittaa pikkuneidin hoitoon :)

 20. Avatar -Anne- sanoo:

  Arjen luksusta on esim.ruoan syöminen kynttilän valossa :)

 21. Avatar Marika sanoo:

  Arjen luksusta,villasukat, hyvä kirja ja lasi viiniä.

  MM

 22. Avatar Lilli sanoo:

  Luksusta meidän arkeen lisää se, että satunnaisesti tehdään arkena hienompaa ruokaa ja katetaan pöytä koreasti. Tällaiset hetket saa ajatukset irtaantumaan kiireestä. :)

 23. Avatar Aila sanoo:

  Luksusta kun tulee kotiin ja pöytä on valmiiksi katettu ja ruoka valmiina.

 24. Avatar Hanna sanoo:

  Ainakin näin joulun alla arjen luksusta on istahtaa työpäivän jälkeen pianon eteen ja pimputtaa muutama joululaulu omaksi iloksi. Vielä pari kynttilää takan reunalle ja ah, kaukana on kavala maailma… <3

 25. Avatar NJ sanoo:

  Arjen luksusta on se, jos aamulla on riittävästi aikaa jauhaa tuoreista pavuista kupillinen kahvia ja istua rauhassa nauttimassa se. Kiireessä K-marketista haettu take away ei jotenkin vain aja samaa asiaa… Ja kun sitä aikaa on, haluan, että kahvi todella on laadukasta ja sopivan tummaksi paahdettua.

 26. Avatar marianne sanoo:

  Siivottu koti, tuoreita kukkia pöydällä, illalla nukkumaan raikkaisiin puhtaisiin lakanoihin!

 27. Avatar tanja j. sanoo:

  Arjen luksusta on puhelu vanhalta ystävältä kaukaiselta paikkakunnalta pitkän tauon jälkeen :)

 28. Avatar Maiai sanoo:

  Arjen luksusta on uusi teemaku lämpöisessä viltin alla :)

 29. Avatar Riikka sanoo:

  Tällainen sähköhammasharja toisi arkeen ihanaa luksusta. Muuta luksusta voisi olla vaikkapa joku herkutteluhetki puolison kanssa :)

 30. Avatar KP sanoo:

  Hei!Luksusta arkeen tämän ruuhkavuosien keskellä tuo perheen yhteiset ruokailuhetket arki-iltoina silloin,kun ne on mahdollista toteuttaa harrastusen takia <3

 31. Avatar sumppo sanoo:

  Luksusta on kun on aikaa asioille esim. huolelliselle hampipesulle.

 32. Avatar Hanna sanoo:

  Arkeen tuo luksusta se, kun askareet hoitaa jonkun kanssa yhdessä, hymy huulilla :)

 33. Avatar Helinä sanoo:

  Arjen luksusta joulunaikaan on led-kynttilä kauniissa kipossa vessassa, joka antaa tunnelmaa heti aamusta iltapesuihin saakka! :)

 34. Avatar salli sanoo:

  Arkeen luxusta tuo terveys ja rauhallisuus. Mukana arvonnassa oon

 35. Avatar Heli sanoo:

  Laadukkaat tuotteet arkitoiminnoissa :)
  Heli

 36. Avatar piitu sanoo:

  Tunnelmoimalla kynttilöillä

 37. Avatar Henskula sanoo:

  Kuinka sinun mielestäsi arkeen ja päivittäisiin rutiineihin voi lisätä hieman luksusta?
  – No itse joudun vähävaraisena tyytymään vähään… Minulle luksusta on kivuttomat aamut, kahvikupillinen tuoretta kahvia sohvannurkassa omassa rauhassa tai päiväunet ilman huonoa omaatuntoa.

 38. Avatar PP sanoo:

  Arjen luksusta on hetken hiljaisuus

 39. Avatar Aurinkoinen sanoo:

  Arjen luksusta on, että mitään pahaa ei ole tapahtunut tänä päivänä. Tämän ymmärtää, kun joskus on ollut läheltä piti tilanne.

 40. Avatar Kisu sanoo:

  Monenlaisilla tavoilla, mutta ensimmäisenä tulee mieleen juuri itsensä/puolisonsa hemmottelu esim. hyvällä ruualla tai sitten joku luksustuote, esim. ihanan tuoksuiset vartalon/kasvojenhoitotuotteet :)

 41. Avatar lulu sanoo:

  Laadukkaat, päivittäin käytössä olevat arkiesineet tuovat jokaiseen päivään ripauksen luksusta :) On ihanaa kun koneet ja vempaimet pelittävät, eikä niiden kanssa tappelemiseen tai harmittelemiseen mene joka päivä ylimääräistä aikaa.

 42. Avatar Mv sanoo:

  Superluksusta arkeen saa ostamalla robotti-imuroin ja antamalla sen hoitaa imuroinnin. Voi taivas, että se on hyvä ja tehokas. Lähden lenkille ja jätän robotin touhuamaan. Se, jos mikä, on luksusta.

 43. Avatar Maisa sanoo:

  Tällä hetkellä mieleeni tulevat, arkeen luksusta tuovat parhaat ystävät, kuuma mausteinen tee ja pienet herkut. <3

 44. Avatar elvira sanoo:

  Tänään arjen luksusta minulle oli kun töistä tullessani mieheni oli tehnyt ruuan valmiiksi ja kattanut pöydän nätisti. Ennen saunaa saan jalkahieronnan ja kokovartalohieronnan kullaltani…

 45. Avatar Nelliina sanoo:

  Arjen luksusta ovat uunituoreet croissantit aromikkaan kahvin kera nautittuna hyvässä seurassa kaikessa rauhassa :)

 46. Avatar Päivi sanoo:

  Mielestäni luksusta arkeen saa kiireettömyyden tunteella ja nauttimalla ulkoilusta, takkatulesta ja saunasta.

 47. Avatar Elma sanoo:

  Arjen luksusta juuri tänään; lenkki hyvän ystävän kanssa, siisti koti ja kynttilän valossa nautittu luomupuuro.

  – Elma –

 48. Avatar elina sanoo:

  suuhyggari tykkää näistä postauksista! luksusta tulee hyvästä ruuasta tai pienestä hemmottelusta itselleen :)

 49. Avatar Emma sanoo:

  Aineellista arjen luksusta on se, että meikkikaapissa on joku – edes yksi :) – vähän ylellisempi tuote. Se piristää kummasti, kun sieltä Niveoiden välistä pilkistää joku ihana voidepurkki tms.

  Emma

 50. Avatar Saana sanoo:

  Sunnuntaiaamut, kun ei ole kiire mihinkään

 51. Avatar Eve sanoo:

  Tunnelmallinen koti, puhtaat vuodevaatteet ja kimppu kukkia. :)

 52. Avatar Marja-Liisa sanoo:

  Joka tilanteeseen voi lisätä pientä luksusta pienillä yksityiskohdilla, kukkasilla, tekstiileillä, kynttilöillä, toisen huomioimisella. Kauniit sanat ovat ihan parhautta.

 53. Avatar Tuija sanoo:

  Juuri nyt tuntuu, että siivouspäivän ja saunan jälkeen kuohuviinilasillinen kynttilänvalossa olisi todellista luksusta. En vain raaski avata pulloa lasillisen takia :)

 54. Avatar Salla sanoo:

  Omaa aikaa, mahdollisuus rauhoittua, itsensä hemmottelua ja ympärillä kaunis koti = luksusta. Myös pakollisten käyttötavaroiden (hammasharjoista lähtien) elegantti ulkomuoto yhdistettynä käytännöllisyyteen on osa kaunista ja harmonista ympäristöä :)

 55. Avatar Laura sanoo:

  Arjen luksusta on pitkät yöunet sekä paistetut kananmunat ja pekoni kahvin kanssa aamiaiseksi. Ja illalla tietysti sauna ja hyvät löylyt saunajuomineen :)

 56. Avatar ansu88 sanoo:

  Vaikka hyvällä aamiaisella

 57. Avatar Hensu sanoo:

  Wow, onpa huikea arvontapalkinto! :)
  Luksusta arkeen tuovat pehmeät ja lämpimät kotivaatteet sekä tuoksukynttilä.

 58. Avatar sikkuralla sanoo:

  Laadukkaat tuotteet, esim. petivaatteet.

 59. Avatar paula sanoo:

  Arjen luksusta on tulla kotiin ja huomata teinien siivonneen :)

 60. Avatar Sari sanoo:

  Arjen luksusta on villasukat ja takkatuli, hyvä seura ja yhteinen kiireetön ateria.

 61. Avatar Lumikide sanoo:

  Arjen luksusta on toisen tekemä ruoka, siivottu koti ja kiireettömyys.

 62. Avatar Mari sanoo:

  Arjen luxusta on ihan ehdottomasti viikonloput aamut, jolloin mieheni kokkailee meille aamiaiset!

 63. Avatar Ansu sanoo:

  Käyttämällä kivoja ja kivasti pakattuja tuotteita

 64. Avatar Ulla sanoo:

  Arkeen on luxusta miehen keittämä aamutee ja sanomalehti oikein päin käännettynä odottamassa pöydällä sekä päikkärit työpäivän jälkeen.

 65. Avatar sarita sanoo:

  Saunominen ja sen jälkeen puhtaisiin lakanoihin nukahtaminen tuntuu luksukselta.

 66. Avatar sipi sanoo:

  Arjen luksusta, puhtaat hampaat.:-)

 67. Avatar SusannaW sanoo:

  Uusi hiljainen imuri! Vanha sanoi onneksi työehtosopimuksena irti! Piti imuroida kuulokkeet päässä !

 68. Arkeen tuo luksusta siivottu ja puhdas koti, jossa leijuu vieno huonetuoksun tuoksu. Kynttilöitä palamaan, jotta tunnelma on kohdillaan, ja ruoka tilataan Foodoran kautta, jotta itse ei tarvitse kokata :).

 69. Avatar Grannal sanoo:

  Arjen luksusta vapaapäivänä lakatut kynnet kun työpäivinä ei lakkaa saa käyttää, oma sauna, jonka voi lämmittää vaikka heti aamusta, erityisen maistuva iltapala työpäivän jälkeen!

 70. Avatar Merja sanoo:

  Kun ei ole kiire mihinkään. .Takkaan tuli ja joku hyvä kirja käteen.

 71. Avatar Emm sanoo:

  Hyvillä tuotteilla joita on ilo käyttää!

 72. Avatar Ina sanoo:

  Arkeen luksusta tuo ihanan tuoksuinen kasvonaamio :)

 73. Avatar Katja sanoo:

  Luksusta arkeen tuo esimerkiksi kiireetön aamu tämän normaalin arkirumban keskellä. Tuohon kiireettömään aamuun toisi mahtavan lisäluksuksen vaikka tuo hammashygieniakeskus! Ja mikä loistava joululahja koko perheelle!

 74. Avatar Annu sanoo:

  Lisää luksusta arkeen toisi jotkut oikein ihanan tuoksuiset ja hellivät puhdistustuotteet ja kuorinta kasvoihin. Oma aika illalla kun lapsi nukkuu ja herkutella telkkarin ääressä :)

 75. Avatar Annika sanoo:

  Arjen luksusta on,kun ei ole kiire mihinkään :)

 76. Avatar Kati sanoo:

  Mukana arvonnassa. Tämä laite kyllä toisi luksusta arkeeni!

 77. Avatar Kaura sanoo:

  Omat hetket. Se, että joskus voi tehdä mitä haluaa, nauttia kynttilöistä, hemmottelusta, liikunnasta tai syödä rauhassa aamupalan. Luksusta arkeen, näistä pikkuhetkistä.

 78. Avatar kikke sanoo:

  tekee jotain arjesta poikkeavaa

 79. Avatar Emilia sanoo:

  Luksusta arkeen tuovat omat hemmottelu-ja rauhoittumishetket kaiken kiireen ja stressin keskellä. Esimerkiksi rauhassa nautittu kahvi tai saunassa käyminen.

 80. Avatar Maikukka sanoo:

  Rauhassa nautittu aamukahvi on luksusta :)

 81. Avatar Tiina sanoo:

  Mun mielestä tää joulunaika on yhtä luksusta! Kynttilöitä, valoa, glägiä… :)

 82. Avatar BIKKE sanoo:

  jokapäiväinen halailu ja pusuttelu tuo jaksuluxusta mukavasti..Ja jos hampaat loistaa on pusuttelu todellakin luxusta :)

 83. Avatar Ruut sanoo:

  Arjen luksusta on rauhallinen koti-ilta.

 84. Avatar Anu sanoo:

  Arjen luksusta voi lisätä sytyttämällä kynttilöitä, kaatamalla lasilliset hyvää punaviiniä molemmille ja olemalla avaamatta telkkaria kun lapset on menneet nukkumaan.

  Toki arjen luksusta on myös koirien lenkitys kaksin, hetki aikaa keskustelulle ja yhdessä olemiselle.

 85. Avatar Marla sanoo:

  Laitamme nykyään noin 20min aiemmin kellon herättämään ja juomme miehen kanssa aamukahvit yhdessä sängyssä peittojen alla. Tästä on kehittynyt todella ihana tapa, joka tuo arkeen luksusta. Rauhallinen hetki aamulla, jolloin voidaan jutella yhdessä parin minuutin ajan ennenkuin molemmat kiitää koko päivän omissa menoissaan.

 86. Avatar Marja Porkka sanoo:

  Kiireetön viikonloppu kodin lämmössä ja tunnelmallisuudessa rentoutuen. Takkatuli, hyvää ruokaa, lasi viiniä, lempisarjoja, hyvä kirja -ei siinä ihmeitä tarvita!

 87. Avatar Pirjo sanoo:

  Arjen luksusta ovat kiireettömät aamut puolison kanssa. Luksuksen tunteen tuo myös yhteinen aika kahden lapsenlapsen kanssa.

 88. Avatar Jenni sanoo:

  Puhdas ja siisti koti, tuoreet kukat maljakossa, hiljainen talo, kun lapset jo tuhisevat sängyissään unten mailla ja hetki, jolloin saa istahtaa rauhassa sohvalle miehen kainaloon ja nauttia lasin hyvää punaviiniä… Se on minulle arjen luksusta.

 89. Avatar Jenni sanoo:

  Puhdas ja siisti koti, tuoreet kukat maljakossa, hiljainen talo, kun lapset jo tuhisevat sängyissään unten mailla ja hetki, jolloin saa istahtaa rauhassa sohvalle miehen kainaloon ja nauttia lasin hyvää punaviiniä… Se on minulle arjen luksusta.

 90. Avatar Sini sanoo:

  Kolmen alke 5v:n äidille ehdotonta luksusta (ja harvinaista sellaista!) on hyvin nukutut ylunet ja rauhassa syöty aamupala. Itsekin vaihdoin vuosi sitten sähköhammasharjaan ja ero on kyllä huomattava. Enää en palaisi normii :)

 91. Avatar Eve sanoo:

  Tuollainen hammasharja toisi kyllä arjen rutiineihin luxusta

 92. Avatar Meri sanoo:

  Luksusta on, kun pääsen pitkän pääkaupungissa töiden merkeissä vietetyn syksyn jälkeen jouluksi kotiin sukulaisten ja ystävien luo ja näen joulupöydän ääressä rakkaimpani <3

 93. Avatar Riinu sanoo:

  Arjen luksusta on kun tulee töistä kotiin ja koti on siisti. Sekä rauhassa juotu kahvi ja tämän blogin lukeminen.

 94. Avatar Mini sanoo:

  Aikoinaan ennen lapsia itselleni luksusta oli uusi merkkilaukku tai upeimmat kengät…heh…voi noita aikoja!! Nyt arjen luksusta on perjantaisin puhdas koti tuoreine leikkokukkineen, lapset saateltu unten maille, villasukat jalassa, höyryävä kaakao- tai glögimuki kourassa, suklaarasia toisessa ja lempparisarja ruudulla pyörimässä :)

 95. Avatar Henna sanoo:

  Rauha talossa lasten mentyä nukkumaan ja lemppari tv-ohjelma pyörimässä asiaankuuluvine herkkuineen ;)

 96. Avatar Päivi sanoo:

  Arjen luksusta on kyllä rakkaudella tehty hyvä ruoka, vähän jotain parempaa kuin se arkinen makaronilaatikko, vaikka ei siinäkään mitään vikaa ole!

 97. Avatar Lena sanoo:

  No ehdottomasti siisti puhdas koti, raikkaat lakanat, kynttilät ja herkullinen iltapala edessäni :)

 98. Avatar Marika sanoo:

  Arjen luksusta on viikonlopun aikaiset ja pimeät aamut, hiljaisuus, jolloin saa nauttia teetä omassa rauhassa. Se hetki ennen kun ah niin ihana arki räjähtää eloon :)

 99. Avatar SAMP sanoo:

  No hyvin arkisesti suklaa. Fazerin sininen. Kynttilät. Se, että joku toinen on joskus tehnyt ruokaa :)

 100. Avatar NinskuM sanoo:

  Arjen luksusta on esimerkiksi pitkä aamukahvihetki lempimukista:)

 101. Avatar ese sanoo:

  Hyvällä ruualla

 102. Avatar SariS sanoo:

  Arjen luksusta on oma aika kiireen ja hälinän keskellä. Vaikka kuinka pieni, rentouttava hetki hiljaa, vain omien ajatusten kanssa. Ja taas jaksaa :)

 103. Avatar Heidi sanoo:

  Joka päivä kotiin tullessa, istahtaa hetkeksi sohvalle, antaa lasten katsoa piirrettyjä ja rauhoittua ennen kotiaskareiden aloittamista.

 104. Avatar Briksu sanoo:

  Hetki viltin alla kirjan kanssa.

 105. Avatar si sanoo:

  Arjen luksusta on, kun kaapissa on hyvää ruokaa ja on armollinen itselleen. :) Pyykit ja lenkit voi odottaa ilman syyllisyyttä.

 106. Avatar Mike sanoo:

  Luksusta voisi olla muistipelin pelaaminen puolison kanssa. :)

 107. Avatar Mari sanoo:

  Arjen luksusta on käpertyä rankan päivän jälkeen sohvalle ja juoda kupponen hyvää teetä :)

 108. Avatar elena sanoo:

  oman ajan ottaminen kiireen keskellä

 109. Avatar Nanne sanoo:

  Arjen luksusta itselleni ovat pitkät ja kiireettömät aamut! Sängystä ylös aamulenkille, jonka jälkeen hyvä aamupala kera tuoreen kahvin samalla blogeja/lehtiä lukien. Aamupalan jälkeen kun saisi vielä laittautua kunnolla ennen menoja :)

 110. Avatar Vilhelmiina sanoo:

  Luksusta on kun saa kämpän siivottua lattiasta kattoon ja kruunattua siivouksen tuoreilla kukilla olohuoneen pöydällä. <3

 111. Avatar Miina sanoo:

  Arjen luksusta on, kun olen vienyt lapset päiväkotiin ja tulen kotiin ja keitän itselleni kaurapuuroa isoista hiutaleista maitoon. Ripaus suolaa ja voisilmä, sitten saan nauttia sen rauhassa lehden tai tallennetun tv-sarjan seurassa.

 112. Avatar um sanoo:

  Arjen luksusta on kermakahvi ;)

 113. Avatar Mirva_h sanoo:

  Säilyttämällä kuoharia jääkaapissa ;)

 114. Avatar Riikka sanoo:

  Arjen luksusta on tällä hetkellä oma aika, joka käsittää liikkumisen ilman uhmaikäistä pikkuihmistä.

 115. Avatar Maria sanoo:

  Arjen luksusta on rauhallinen hetki sohvan nurkassa, kuppi kahvia tai lasi viiniä ja tuoksukynttilä palamassa.

 116. Avatar Leena sanoo:

  Näin joulun aikaan kynttilöillä ja itseni ja perheeni hemmotelulla. <3

 117. Avatar Anniina sanoo:

  Arjen luksusta on toimiva arki sekä terve, onnellinen ja tasapainoinen perhe!

 118. Avatar moonangel sanoo:

  Arkeen saa luksusta kun tekee vuorotellen miehen kanssa kotijalkahoidon toiselle ja muistaa toiselle sanoa arjen keskellä hellyttelysanoja :)

 119. Avatar mikko sanoo:

  ostamalla jotain herkullista itselle

 120. Avatar Sanna P sanoo:

  Arkeen saa luksusta käyttämällä rahaa ikävien velvoitteiden hoitamiseen, esim. palkata välillä siivoja.

 121. Avatar Elisa n sanoo:

  Lisää luksusta voisi saada juurikin tämänlaisella sähköhammasharjalla:)

 122. Avatar Sarah sanoo:

  No Jösses sentään, että taas ihana arvonta. Mä olen niin innostunut nykyään kaikesta tekniikasta, että hurahtanut varmaan tähänkin. Mutta vakavasti ottaen suun ja hampaiden hyvä kunto on ykkösjuttu. Itselläni on hieman ongelmia purennan kanssa ja se tekee joskus migreenin. Tiedän että pesen varmaan hampaitani väärin ja liian vähän aikaa.

 123. Avatar Vilma sanoo:

  Arkeen saa luksusta esimerkiksi sillä, että kutsuu ystäviä syömään keskellä viikkoa. :) Pitääkin toteuttaa mahdollisimman pian!

 124. Avatar Taru sanoo:

  Luksusta arkeeni tuo yksinkertaisesti hyvin nukutut, pitkät yö unet:) Myöskin se että järjestää aikaa tehdä kaikki päivän hommat rauhassa, eikä siten ole koko ajan kiire.

 125. Avatar Hammaskeiju sanoo:

  Arjen luksusta olisi itsestään puhdistuvat hampaat, tiskit, pyykit yms.

 126. Avatar *R* sanoo:

  Pienet asiat tuovat luksusta arkeen. Sellainen voisi olla vaikkapa hetki itselle oman lempikirjan parissa. :)

 127. Avatar Heidi Tapaninaho-Pitkänen sanoo:

  Moikka! Kiitos kivasta blogista. Mielestäni arkeen voi lisätä luksusta pienilläkin asioilla. Ostamalla perjantaina tuoreita kukkia, kattamalla kauniisti, nauttimalla kynttilänvalosta ja käyttämällä hemmottelevia tuotteita. Eikä tällaiset tekniset apuvälineetkään ole pahaksi .

 128. Avatar Viv sanoo:

  Valmis ruoka ja puhtaat lakanat :)

 129. Avatar Hukkakukka sanoo:

  Minusta ihan pienillä asioilla, esimerkiksi ruokapöydän kattauksella, kynttilöillä tai sitten vaikkapa syömällä ulkona silloin tällöin – eikä edes tarvitse olla mikään ekstrahieno paikka vaan ihan perus ravintola. :)

 130. Avatar Miia sanoo:

  Arjen luksusta on, kun mies on valmistanut ruuan tai se, että hän hoitaa lapsen iltatoimet ja saan itse vain olla.

 131. Avatar tRiina sanoo:

  Tuollainen sähköhammasharja olisi tosi luksusta :)
  Jotain pientä luksusta arkeen toisi hyvä ruoka ja kynttilät.

 132. Avatar Siili82 sanoo:

  Olispa ihanaa voittaa tämä.
  Lisään luksusta käyttämällä hyväntuoksuisia juttuja.

 133. Avatar Maikki sanoo:

  Arkeen luxusta tuo helposti hyvä ruoka ja pienet herkutteluhetket laadukkaalla suklaalla.

 134. Avatar Sari V sanoo:

  Arjen luksusta on tulla töistä kotiin ja huomata, että mies on siivonnut tyttären kanssa koko talon <3

 135. Avatar Karkki sanoo:

  Kun on keskellä viikkoa ylimääräinen vapaapäivä ja saa olla yökkärissä ja katsella tallennuksia.

 136. Avatar Linds sanoo:

  Luxusta saan arkeen nauttimalla pitkistä kylvyistä aivan rauhassa. :)

 137. Avatar Meri sanoo:

  Arkeen voi tuoda luksusta varsinkin näinä pimeinä aikoina vaikka laittamalla kynttilän palamaan heti aamulla. Luksusta voi lisätä myös esimerkiksi kauniilla leikkokukalla. Siisti koti ja yksi täysin kiireetön hetki päivässä on aika luksusta myös.

 138. Avatar Paula sanoo:

  Arjen luksusta on saada oma hetki liikunnan parissa.

 139. Avatar Laura sanoo:

  Arjen luksusta on hyvä, puhdas ruoka.

 140. Avatar Sanni sanoo:

  Ihanat kukat ja jokin hyvä ja helppo ruoka!

 141. Avatar Tjja sanoo:

  Ehdottomasti mukaan !

 142. Avatar Mauste sanoo:

  Arjen selätys käy helposti kuuntelemalla lempimusiikkia.

Kommentoi