keskiviikko 04. marraskuu 2015

Isänpäivälahjaidea & arvonta

Yhteistyössä Indiedays ja Oral-B

HEI HUOMENTA!

Ette arvaakaan, missä meidän eilinen ilta pääasiassa kului? Siellä uusitussa vierasveskissä juu, mutta mitä tekemässä? No tutustumassa miehen uuteen ”seuralaiseen”. Oikein kuulkaas suuhygienistiin. Joka saapui kyllä kreivin aikaan just näin isänpäivän alla. Saimme testiin Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjan. Tähän asti on menty häälahjaksi kymmenen vuotta sitten saamamme Oral-B:n turvin, mutta kyllä on hammasharjateknologia kymmenessä vuodessa kehittynyt. Kuten muukin maailma :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikaisesti olemme tehneet tuttavuutta tähän kannettavaan suuhygienistiin ja tulen kertomaan tässä ennen vuoden vaihdetta testituloksia enemmänkin. Kyllä huomaa, että kyseessä on hieman kalliimpi sähköhammasharja. Tässä premium-luokan tuotteessa kun on niitä kaikkia teknisiä ominaisuuksia, joita varsinkin nuo miehet arvostavat. Erittäin oiva isänpäivälahja! Oral-B:n SmartSeries-tuotteissa, kuten tässäkin, yhdistyy terveys ja teknologia. Hyvinvointihan on tällä hetkellä kaikkien huulilla. Toivottavasti myös hampaiden hyvinvointi ja suuhygienia. Lisäksi monien huulilla on terveyden mitttaaminen. Teknologia on viety huippuunsa tässä kannettavassa suuhygienistissa bluetooth-teknologian avulla. Sen avulla katsokaas saa yhteyden älypuhelimeen ilmaiseksi ladattavaan applikaatioon. Jonka avulla ollaan aallon harjalla tässä terveyden mittaamisessa. Tuskin kukaan kyseenalaistaa hyvinhoidettujen hampaiden merkitystä terveyteen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Oral-B09-side OLYMPUS DIGITAL CAMERA Oral-B14-side OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukaan tulee myös SmartGuide, jonka saa kätevästi asennettua vaikka seinään. Eli ei sinne hampaidenpesuun tarvitse aina puhelinta mukaan ottaa, SmartGuide auttaa hampaidenhoidossa myös.  Näyttää mitä kohtaa hampaista kuuluu harjata ja kuinka kauan. Loppuun antaa myös hymynaamaa ja tähtiä. Kuten myös tuo älypuhelinsovelluskin. Siitä löytyy monta moninaista kohtaa. Suuhygieniasta tulee huolehdittua kokonaisvaltaisesti, sillä applikaatioon pystyy syöttämään omat tavoitteensa suuhygieniassa. Mobiilisovellus siis ohjaa harjaustottumuksia niiden asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Me asetimme nyt ensimmäiseksi tuon aikatavoitteen kahteen minuuttiin aamuin illoin. Sen lisäksi pystyy huolehtimaan ikenistä, kielen hygieniasta ja hampaiden kiillotuksesta. Muistuttaapa tuo sovellus myös hammaslangan käytöstä. Käytössä on kuusi eri puhdistusasetusta. Ja saatavilla on myös kuusi erilaista harjaspäätä. Näihin kaikkiin toimintoihin  ajattelimme seuraavan kuukauden aikana paneutua.Oral-B17-sideOLYMPUS DIGITAL CAMERAOral-B20-sideOLYMPUS DIGITAL CAMERA Oral-B22-side

Kauniit hampaat eivät ole olleet mulle aina itsestäänselvyys; taisin olla kolmannella luokalla, kun sain hammasraudat. Ennen sitä suusta poistettiin neljä kulmahammasta, sillä kaikki hampaat eivät vain yksinkertaisesti mahtuneet suuhuni. Silloin häpesin rautoja ja sattumalta sain vielä silmälasitkin samaan syssyyn. Tuntui kuin olisin elänyt pienen lapsen ulkonäkökeskeistä painajaista. Vaikkei se todellakaan sitä ollut. Silloin en osannut olla kiitollinen siitä, että mummu ja pappa kustansivat minulle kauniit hampaat, kun en julkisen hammashoidon kautta niitä saanut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takaraivooni on iskostunut äitini sanat; sinulla on vain yhdet hampaat, joten pidä huoli niistä. Tuota samaa yritän meidän lapsillekin saada läpi. Hampaidenpesu aamuin illoin kuuluu koko perheen päivittäisiin rutiineihin. Nyt noista rutiineistakin on tehty osa arjen luksusta. Palataan myöhemmässä vaiheessa siihen, mitä puhtaat hampaat ja muutenkin kokonaisvaltainen suuhygienia minulle merkitsevät. Lisäksi palaan näihin testituloksiin ajan saatossa.

Hei, nyt siihen parhaimpaan kohtaan eli arvontaan. Sain luvan arpoa teidän kesken yhden huikean hienon Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjan (ovh 269,00 €)! Huisia, eikö? :) Vastaamalla kommenttiboksissa seuraavaan kysymykseen olette mukana arvonnassa:

Kuinka sinun mielestäsi arkeen ja päivittäisiin rutiineihin voi lisätä hieman luksusta?

Palaan aiheeseen vielä kahdessa postauksessa, joten kommentoimalla jokaiseen postaukseen kolminkertaistat voittomahdollisuutesi. Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy 12.12.2015 klo 23.59.

****************************************

Eli tästä arvonnastahan saa joku oivan joululahjan vaikka sille iskälle tai aviomiehelle. Jos ei ehtinyt isänpäiväksi tällaista ostamaan. Palaan illalla kaakelin maalausvinkkien kera. Kiitos hurjan paljon kommenteistanne tuohon eiliseen postaukseen, lämmitti sydäntä, että te olitte samaa mieltä kuin mä tuosta lopputuloksesta!

ILOISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

allePS. tänään on taas suunta kohti Helsinkiä, Instagramin puolella viuhahdellaan. Jos viikonloppuna oli date night, niin tänään on girls’ night out :)


198 Responses to “Isänpäivälahjaidea & arvonta”

 1. Johanna sanoo:

  No tämä olisi TODELLAKIN sitä ARJEN LUKSUSTA!Meillä harjaillaan vielä ihan perinteisillä harjoilla, joten tämä olisi kyllä todellista luksusta!

 2. MV sanoo:

  Arkeen ja rutiineihin luksusta saa pienillä panostuksilla. Kauniit servetit ruokapöytään, hetki pysähtymistä kiireen keskellä, hyvä kappale autossa soimaan. Tuo hammasharjan teknologia toisi ilman muuta luksusta erityisesti teknologiafriikille miehelleni.

 3. Tuija sanoo:

  Luksusta pikku lapsi perheessä on että saisi tehdä asiat rauhassa loppuun ;) No, mutta kyllä tällaiset tuotteet myös koen luksukseksi. Yleensäkin luksusta on satsata itseensä ja muistaa myös omat tarpeet. Yksi tärkeä juttu on myös että tavarat ovat paikoillaan..helpottaa arkea!

 4. Terhi Haanpää sanoo:

  Olipas vaikea kysymys!:D Siisti, puhdas koti. Pienet yksityiskohdat kukat, kynttilät yms jotka saavat hyvälle mielelle.

 5. Sari Riekkola sanoo:

  Hyvä lahjaidea ja kylläpä onkin teknologia mennyt eteenpäin tuossakin laitteessa!
  Hampaista on tärkeää pitää hyvää huolta, juuri viimeviikolla ostin tyttärelle sähköhammasharjan, mutten ihan tuollaista.

  Mukavaa iltaa Maria <3

 6. moonangel sanoo:

  Tuollainen olisi kyllä tosi kätevä, ei tarvitsisi miettiä että meniköhän se kaksi minuuttia nyt vai jääkö miten pahasti alle.
  Arkeen voi lisätä luksusta pienillä teoilla, esim. itse teen miehelle aamuisin smoothien valmiiksi jääkaappiin jos menen itse aiemmin töihin (samallahan sen siinä tekee kuin itsellekin), joskus olen saattanut tehdä jopa voileipiäkin ;) että toisella olisi mukavampi aloittaa päivä. Itse pyrin aamuisin ottamaan sen hetken itselleni ja laitan nätisti aamupalan lautaselle jos on esim. iltavuoroon meno. Meillä arjen luksukseen kuuluu myös se että jos toinen nousee aiemmin niin se ruokkii kissat ja itse saa vielä jäädä nukkumaan tai sänkyyn makoilemaan hetkeksi. Kyllä niillä pienillä asioilla on merkitystä :)

 7. Sara sanoo:

  No, aivan huisia!
  Tämä on sitä arjen luksusta!
  Jaa oma hetki itselle luonnossa kannon nokassa, se riittää minulle arjen luksukseen. (Ja oikein kylmä kuohari silloin tällöin).
  Mutta, todella oiva vinkki lahjaksi. Jos ei onni osu kohdalle tässä, kylläpä tiedän mitä mieheni saa joululahjaksi. Luulen, että hän harjaa hampaansa liian kovaa. Jes!

 8. Nonnuska sanoo:

  Pienet ”astetta” paremmat tuotteet arkeen tekevät arjestakin juhlaa. Kuka voisi väittää, että lasillinen laadukasta viiniä perjantai-iltana ei olisi todellista luksusta? Mutta entäs sitten tuollainen hammasharjojen mersu? Jos minulla olisi tuollainen mersu nykyisen Toyota Corollani sijasta nauttisin ajosta täysin siemauksin ja tekisin hampaidenpesustakin yhtä juhlaa joka päivä ensimmäisenä kun herään ja viimeiseinä hetkenä ennen nukkumaanmenoa.

 9. Miia sanoo:

  Minä saan nykyään jokailtaiseen kasvojenpesuun edes vähän luksusta, kun hankin kasvojen puhdistusharjan. Joka päivä minuutti sillä ja kasvojen iho kiittää, plus onhan se hieno härveli led-valoineen :D

 10. Nina sanoo:

  Arjen luksus tulee nostamalla pykälää yhtä astetta ylemmäs. Arjen luksus voi olla laadukkaita tuotteita tai se voi olla ihan vain tunnelmaa.
  Itselle arjen luksus syntyy vaikka tekemällä itselleni jalkakylvyn. Sytytän sitä ennen kynttilät palamaan, himmennän valot ja laitan hyvää musiikkia soimaan. Pieni teko, joka nostaa ihanasti arjen yläpuolelle.

 11. Minna sanoo:

  Arjen luksusta minulle on kynttilät, hyvä taustamusiikki ja hetki omaa rauhallista aikaa ihan itselleni.

 12. Mari V sanoo:

  Satsaamalla itseensä välillä ja yksityiskohdilla kotona kuten kynttilöillä ja kukilla.

 13. Riitta sanoo:

  Arjen luksus koostuu pienistä asioista: pellavalakanat sängyssä, kupillinen kahvia ja uusi sisustushlehti.
  Varmasti tuo esittelemäsi sähköhammasharja olisi luksusta verrattuna omaan, jo muutaman vuoden ikäiseen harjaani.

 14. nonni sanoo:

  Sitä luksusta arkeen tuo kyllä kauniit kukat, hyvä ruoka, rauhalliset aamut jne. Monet ihan pienetkin jutut vaikuttaa :) tietenkin luksusta on myös erilaiset vempeleet mitkä helpottavat arkea.. on se joillekkin sitten robotti-imuri tai kuivausrumpu tai vaikka se sähköhammasharja ;D

 15. terhi salmi sanoo:

  Arjen luksus on aika pitkälti omasta asenteesta kiinni. Töistä ei aina välttämättä tarvitse lähteä pää kolmantena jalkana, vaan vaikka kahvilan kautta, jolloin kotiin palaa onnellinen äippä . Tai voi pysähtyä kesken päivän lukemaan ihanaa blogipostausta ja saada inspiraatiota päivään….

 16. SaraS sanoo:

  Tämä on arjen luksusta todellakin! Tämä olisi miehelleni ihan huippu juttu kun häneltä ei vielä sähköhammasharjaa löydy ja uskon että tykkäisi todella paljon!

 17. Katariina M sanoo:

  Mukana arvonnassa.Arjen luksusta voi lisätä sillä että pitää kodin siistinä ja ostaa vaikka tuoksukynttilän piristämään kotia.Tunsin heti omantunnontuskia kun luin tuosta hienosta uutuudesta, meillä taitaa olla myös aika antiikkinen sähköhammasharja käytössä :)

 18. Mape sanoo:

  Heh, täällä yksi hammasnatsi! =) Omista ja lasten (nykyään jo aikuisia) hampaista huolehtiminen on ollut minulle aina tärkeää. Arjen luksusta olisi juuri tuollainen (täydellinen) sähköhammasharja suuhygienisteineen <3 Oral B on nytkin käytössä, tosin karvalakkimallinen...

 19. Arjen luksusta mm. pöydän kattaminen kauniiksi, iltaisin kynttilät palamaan ihan kuin viikonloppunakin ja yhteiset hetket iltaisin perheen kanssa. Ja sauna!

 20. Tarja sanoo:

  Luksusta kotona on se, että laitteet toimivat ja niiden kanssa on helppo elää. Tarkoitan sitä, että niin purkit ja purnukat kuin arkena tarvittavat laitteet-vaikkapa sähköhammasharja-ovat oikeilla paikoilla ja toimitavalmiita. Mikään ei ole niin turhvauttavaa ja käyttöä vähentävää kuin kaappien kätköistä etsiskely aamuisin ja liian lyhyet sähköjohdot näissä arkena käyetettävissä laitteissa.

 21. Aila sanoo:

  Kaunis kattaus, kukkia ja kynttilöitä. Koko perhe yhdessä hyvän ruoan seurassa.

 22. AnuElina sanoo:

  Minulle arjen luksusta on pitkät unet, kiireettömät aamut, kynttilät, arkiruuasta poikkeavat elinarvikkeet (juustot, viini, suklaa, leivonaiset…), uudet alusvaateet, puhtaat lakanat sängyssä, ystävän vierailu, oma sauna, tuoreet kukat maljakossa jne. Pieniä asioita, mutta kovin arvokkaita!

 23. MariaM sanoo:

  Oi tämä olisi huippulahja minun elektroniikkaan hurahtaneelle miehelleni, jolla olisi parantamisen varaa suuhygieniassa. Peukut ja varpaat pystyyn!

 24. Salla sanoo:

  Arjen luksusta on hyvät yöunet ja sen jälkeen vapaapäivä.

 25. Kati Kauranen sanoo:

  Kati

  Minulle arjen luksusta on se jos saan herätä migreenittömään päivään ja onnistuisin palaamaan takaisin työelämään. Myös ystävät, vanhemmat ja veli ja kummilapset kuuluvat siihen luksukseen, kun saan/jaksan kivuilta tavata heiltä.

 26. Kieppis sanoo:

  Puhtaiden mankeloitujen lakanoiden vaihtaminen keskellä työviikkoa. Tuohon vielä makuuhuoneen kunnon tuuletus ennen nukkumaanmenoa ja on muuten luksusta!

 27. Marielisa sanoo:

  Olisipa huikea joululahja ja erittäin tervetullut meidän talouteen! Hiljattain kovinkin juuri syyhygienistin luona ja sieltä tuli mm. kehoitus hankkia kotiin kunnollinen sähköhammasharja

  Itselleni arjen luksusta on ennenkaikkea siisti koti (koiraperheessä se ei ole aina itsestäänselvyys), puhtaat lakanat viikottain, kaunis kattaus pöydässä arkenakin, oma rauhallinen hetki kahvikupin äärellä, puolison antama hartiahieronta pyytämättä, teinityttären pyyteettömästi tekemä ruoka valmiina kun miehen kanssa kotiudumme töistä – onhan näitä! Useimmiten kaikkea sellaista pientä, jota ei aina tule edes ajatelleeksi arjen pyörityksessä, mutta joista tulee niin hyvä mieli pienellä panostuksella.

 28. klaara sanoo:

  Tämä olisi miehelleni hyvä joululahja ja samalla luksusta hänelle. Itselleni luksusta on siisti koti ja rauhallinen koti-ilta.

 29. R sanoo:

  Arjen luksusta synnillisimmillään on hitaasti nautittu aamupala suosikki-aamupalapaikassa hyvän ystävän ja herkullisen buffan ääressä.

 30. arja sanoo:

  Arjen luksusta tulee vaalia ! puhtaus ,kunnon työvälineet ,oli kysymys siivouksesta tai hampaanpesusta…ihan mistä vain=)aivan ihana arvonta! vaikuttaa huippu harjalta!!!

 31. Jutska sanoo:

  mukana arvonnassa! jos mikä,niin kunnon hammasharja on arjen luksusta!

 32. Tuuli sanoo:

  Arjen luksus koostuu pienistä asioista, jotka kuitenkin vaikuttavat isosti omaan hyvinvointiin ja mieleen. Näitä ovat itselleni mm. kotitekoiset brunssit silloin tällöin nautittuna, puhtaat laadukkaat lakanat sängyssä, tuoreet kukat piristämään päiviä ja tälläinen hammasharja olisi kyllä myös todellista arjen luksusta verrattuna vanhaamme, jota saa ladata harvasen päivä.

 33. Tuula sanoo:

  Arjen luksus; puhtaat lakanat sängyssä, rauhallinen kahdenkeskinen kynttiläillallinen, lempikahvi pihalle tuotuna kesken lehtien haravoinnin, kylmä saunajuoma, lapsenlapsen seura ja yhdessä puuhastelu, koko perhe samaan aikaan ruokapöydässä, myös ne jo poismuuttaneet aikuiset lapset perheineen. Kyllä ihan tavallisessa arjessa on paljon luksusta, kun sen vain huomaa.

 34. Pia sanoo:

  Mukana arvonnassa. Arjen luksusta mulle on se että saan aamulla rauhassa valmistautua työpäivään ilman lasten huutoa ja kiukuttelua. Lapset siis nukkuvat vielä silloin.

 35. NinaM sanoo:

  Pienen vauvan äitinä arjen luksusta on rauhallinen kahvihetki blogeja selatessa…

 36. Eetu sanoo:

  Omaan arkeeni saan parhaiten tuotua luksusta pienillä mutta yksinkertaisilla parannuksilla, ja ajankäytön huolellisella suunnittelulla. Uudet lounaspaikat, urheilu, herkullinen ruoka, uudet kengät, eripari sukat, uusi kahvikuppi jne. Joskus on mathavaa rikkoa rutiineja ja vaikka viettää etätyöpäivää kaupungin kahvilasta kösin, shoppailla ja valmistaa gourmet ilallinen perheelle tavallisena tiistaina.

 37. Ritu sanoo:

  Arjen luksusta,siisti koti,tuoksukynttilä,musiikkia hiljalleen taustalle,tuoreita kukkia ja kuppi kahvia ja kiireettömyyttä.Siinä luksustakerrakseen.Vielä jos hiljalleen satais ulkona lunta.Tuommoisen ’suuhygienistin’toivottaisin oikein mielellään tervetulleeksi meillekkin.

 38. Johanna sanoo:

  Ihana arvonta! Minulle arjen luksusta on niinkin yksinkertaiset asiat kuin siisti koti, puhtaat lakanat ja kynttilät, sekä perheen yhteinen aika :)

 39. venla sanoo:

  Arkeen tuo luksusta sellainen oma positiivinen elämänasenne, jonka sitten tartuttaa ympärillä oleviin!

 40. Jaana h sanoo:

  Huh mikä hammasharja! Itselläni on juurikin se 10 vuotta vanha vekotin. tuolla kelpaisi harjata, ja olisi kotiäidille aikamoinen luksus arkeen.

 41. Jaana sanoo:

  Arkeen tulee luksusta kun arki-iltana laittaa pihalle lyhdyt palamaan ja sisälle tuikkuja. Kattaa iltapalan kauniisti esille ja hemmottelee itseään lemppari tv sarjalla.

 42. Minna sanoo:

  Arjen luksusta on yhteinen ruokailu perheen kanssa. (Melko vähiin käy päivät, että ollaan samassa pöydässä vuorotöiden vuoksi.)

 43. Hanna sanoo:

  Ei siihen loppujen lopuksi paljon tarvita. Kukkia pöytään, hienompi kattaus, jotain hyvää kahvileipää keskellä viikkoa tai vieraita piipahtamaan kahville. Kaikki mikä rikkoo tavallisen arjen, voi olla luksusta.:) Tälle harjalle meillä olis kyllä käyttöä. Just edellinen hajos.

 44. Tuija sanoo:

  Kyllähän siisti koti on jo todellista luksusta. Mutta kyllähän kaikkea arkea helpottavat ja hyvin toimivat laitteet tuovat sitä toisenlaista luksusta. Itse olin kesällä onnellinen uudesta silitysrauhdasta. Ja edelleenkin se on vaan niin hyvä vanhaan verrattuna, jolla ei meinannut saada sileää jälkeä millään.

  Meidän veskissä olisi valmis paikka tuolle henk.koht. suuhygienistille :D Saisin heittää reilu kymmenen vuotta sähköhammasharjan pois, jonka teho tuntuu laantuneen jo monta vuotta sitten.

 45. Hansu sanoo:

  Arjen luksusta on siivottu koti, tuoreet kukat ja kynttilä palamassa. Ruoaksi jotain hieman hienompaa kuin perusarkiruoat.

 46. Lissu sanoo:

  Arjen luksusta saa pienillä asioilla, syödään vähän ”hienommin” keskellä viikkoa, poltetaan kynttilöitä, ostetaan kukkakimppu tai juuri tuollaisilla laitteilla esim ajastettavalla pyykinpesukoneella. On ihana tulla töistä kotiin ja laittaa pyykit kuivumaan ja se oli siinä, ei tarvitse koko iltaa odotella ja kytätä että koska on pessyt. Hassua kun aina ajatellaan että viikonlopuksi sitä ja tätä, enemmän monet asiat ilahduttaa juuri yllättäen ja keskellä viikkoa.

 47. Susanna sanoo:

  Voi mikä arvonta! Arjen luksusta on yllätys treffit rakkaan kanssa ja rauhallinen blogi-kierros kynttilän valossa :)

 48. Sallamari sanoo:

  Arjen luksusta on kiireen keskellä pieni hengähdystauko, hyvä lehti, palava kynttilä ja muutama pala herkullista suklaata! Se on siinä… Arvonnassa mukana!

 49. Kaura sanoo:

  Siisti koti, jalkahoito tai kasvohoito, liikunta jne ovat arjen luksusta. Näin pimeään aikaan tuoksukynttilät ja tunnelmointi. Olisi mahtava laite tuo. :)

 50. anu sanoo:

  Arjen luksusta on siisti koti ja kiireettömyys, kivasti katettu pöytä. Arjen luksusta voisi kyllä olla myös tämä päivitetty versio sähköhammasharjasta, voisin kuvitella, miten tuo innostaisi myös pikku-ukkoa hampaiden harjaamiseen ihan eri tavalla kuin nykyinen vanha versio… (nymana40@gmail.com)

 51. Kati sanoo:

  Moikka!

  Arkeen saa luksusta mm tällaisilla luksustuotteilla. Tämä veisi kyllä hampaiden hoitomme valovuodella eteenpäin. Pieni ylimääräinen vapaa ja ystävien tapaaminen tuo myös kaivattua piristystä.

  -Kati

 52. Elina sanoo:

  Meillä on vielä ihan tavalliset hammasharjat joten sähköhammasharja toisi kivasti luksusta hampaiden pesuun :) Arjen luksusta meillä on puhdas koti ja tuikut palamassa tuikkulyhdyissä arki-iltaisinkin :)

 53. Kirsi sanoo:

  Osallistun! Oma vinkkini arjen luksukseen WCssä on se että pidän siellä koko ajan kukkia, tarjousorkidea ruukussa kukkii viikkotolkulla tai sitten yksi ainoa valkea ruusu tai gerbera kapeassa vaasissa antaa ylellisen tunteen. Halpaa ja helppoa! Ja muuttaa WCn ilmeen!

 54. Sirkku sanoo:

  Siisti ja puhdas koti ja tuoksuvat kynttilät palamassa, myös kaunis kukkakimppu tekee arjesta vähän luksusta. Myös puhtaat lakanat ovat ihana arjen asia.
  Myös voitolle olisi käyttöä, ihan hävettää kuinka vanha on nykyinen harja.

 55. Anne sanoo:

  Arjen luksusta on esim. Kukkakimppu, pöydässä kynttilät ja servietit:)

 56. Heini sanoo:

  Arjen luksusta on ihan rauhassa nautittu kahvikupillinen, jotain hyvää luomukahvia, joko leivoksella tai ilman. Luksusta on myös lenkkeily metsässä.

 57. Päivi T sanoo:

  Arjen luksusta on moni asia,mutta kyllä tuollainen hammasharja lapsiperheessä olisi luksusta aamu- ja iltahampaiden pesussa :)

 58. Eeva Moilanen sanoo:

  Kaunis, siisti koti,johon on hankittu kukkakimppu maljakkoon luomaan kotoisaa tunnelmaa. Tuo sähkis olis huippu!

 59. Eveliina sanoo:

  Tää tois kyllä lisää luksusta hampaidenpesuun! Nytkin harjaillaan sähköisillä, mut olisivat kovasti jo uusimisen tarpeessa.

 60. Taina sanoo:

  Meiltä kotoa jo yksi sähköhammasharja löytyykin, mutta tyttäreni on juuri muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin ja hankittavaa on paljon. Sähköhammasharja on hankintalistalla, olisipa se mukava voittaa täältä. Mukavaa marraskuuta Marja !

 61. Hanne sanoo:

  Hieno luksustuote!
  Pakko vastata siisti koti, pyykit ojennuksessa, tiskikone tyhjennettynä ja mahdollisuus vaikka kuntoiluhetkeen.

 62. Anne sanoo:

  No tämähän olisi luksusta meille molemmille. Todella hyvä lahja ois. Luksusta on puhdas ja siisti koti ja kynttilät palaamassa!

 63. SusannaW sanoo:

  Arjen luksusta teehetki ex-tempore tyttären ja hänen ystävänsä kanssa . Kauniit astiat ja kynttilät palamaan. Ei se kummoista vaadi!

 64. Sara sanoo:

  Arkeen saa luksusta ihan pienillä asioilla kuten hyvä ruoka ja hetki vain rentoutumista. Myös tuo sähköhammasharja olisi ainakin todella luksusta meidän arkirutiineissa. Olisi ihanaa yllättää mieheni tällaisella joululahjalla. :)

 65. inni sanoo:

  Arje luksusta on työmatkapyöräily kuulaassa syyssäässä ja tehokas otsalamppu illalla palatessa.

 66. Sarppa sanoo:

  Keräämällä kauniita asioita ympärilleen

 67. Elisa n sanoo:

  Olen pidemmän aikaa jo haaveillut sähköhammasharjasta. Juuri tuo tuote olisi kunnon arjen luksusta:) Mutta tottakai arjen luksusta ovat myös esim. Puhdas siivottu koti,vapaapäivä,kynttilät,hyvä terveellinen ruoka jne.

 68. Kati sanoo:

  Huinetuoksut ja viherkasvit/leikkokukat ilhaduttavat arjessa.

 69. Maria sanoo:

  Minulle arjen luksusta ovat asiat jotka tekevät elämästä himpun verran helpompaa tai kivempaa. Näin talvea kohti mentäessä se esimerkiksi tarkoittaa erittäin lämmintä toppatakkia joka kestää sään kuin sään tai saapikkaita jotka pitävät jalat lämpiminä ja kuivina tulipa taivaalta mitä tahansa. Tällaiset pienet asiat pitävät fiiliksen hyvänä :)

 70. sariii sanoo:

  Itselleni arjen luksusta on aamu tai ilta kylpy(tai suihku),hyväntuoksuinen kylpypallo esim. ihana Lush,lämpöinen vesi ja rauha.Kylvyn jälkeen hyväntuoksuinen vartalovoide,pehmoinen kylpytakki ja villasukat.Kuppi hyvää teetä ja uusi naistenlehti tai hyvä kirja.
  Arjen luksus koostuu lopulta aika pienistä jutuista.

 71. Hanna sanoo:

  Pimeiden aamujen arkiluksusta voisi olla lempeästi syttyvät valot herätessä ja radio auki keittiössä yhdessä uunituoreiden sämpylöiden ja itsetehdyn granolan kanssa.

 72. Lottakooo sanoo:

  Arkeen saa luksusta pienillä yksityiskohdilla, esim. Kauniit astiat, kukat maljakossa :)

 73. Kurpitsa sanoo:

  Rauhallinen iltahetki hyvän kirjan kanssa! :)

 74. Tuula sanoo:

  Kolmen kouluikäisen lapsen äitinä luksusta on herätä puoli tuntia ennen muita ja keittää iso kuppi hyvää vahvaa kahvia mutteripannulla ja selailla ihania blogeja ja juoda rauhassa kahvinsa kuumana. Luksusta on, kun on lähettänyt lapset kouluun ja voi lähteä sauvakävelylle vehreälle ulkoilualueelle suoraan kotiovelta. Luksusta on istua illalla sohvalla nauttien jalkakylvystä tai shiatsu-lämpöhierontatyynystä hyvää kirjaa lukien. Pienistä arkisista asioista voi helposti loihtia luksusta panostamalla hieman ylimääräistä aikaa ja vaivaa, mikä tekee hetkestä erityisen. Ettei aina mennä siitä, mistä aita on matalin. Tuo hammasharjapaketti tekisi ihmeitä koko poppoon harjaustaidoille. Luksusta olisi, kun kaikilla olisi vastedes reikiä nolla.

 75. JonnaH. sanoo:

  Vaikka käyttämällä jotain ihanaa ja ylellistä kosmetiikkaa. Jotain minkä jo ulkomuodossa silmä lepää. :)

 76. Anne sanoo:

  Osallistun arvontaan! Arjen luksusta ovat esim kiireetön hetki, kynttilät palamassa, sopiva tausta musiikki, kukat maljakossa, puhdas koti, kuivausrumpu, mankeli, kauniit alusvaatteet ja hyväntuoksuinen vartalovoide.

 77. Piia sanoo:

  Kukat ja kynttilät :)

 78. Helinä sanoo:

  Oral B löytyy meiltäkin ahkerasta käytöstä, vuosimalli vain hiukan vanhempi…
  Itselleni arjen luksusta on rauhallinen aamu, kynttilä ruokapöydässä ja kodin järjestys – auringonpaiste on iso plussa päälle!!

 79. Sanmaria sanoo:

  Panostamalla arjen käyttötavaroihin saat luxusta arkeen! Sähköhammasharja on ollut pitkään hankintalistalla…. Tämä tuote olisi suurta luxusta meidän perheen päivittäiseen arkeen!

 80. Seija sanoo:

  Moi! Parasta arjen luksusta ovat laadukkaat ihonhoitotuotteet sekä hyvinvointiin liittyvät jutskat, kuten vaikka tuo hampaiden hoidon loistotuote!

 81. Tuulia sanoo:

  Luksusta olisi, jos arjesta saisi välillä kiireen pois. Toisaalta vaikkapa tällainen hieno hamasharjakin olisi aika luksusta.

 82. -Sini- sanoo:

  Tällä hetkellä arjen luksusta on, että saan olla enimmäkseen kotona lasten kanssa. Piristystä päivii tuo esim. kukat, joita ostan viikottain. Vaikka monta kertaa olen miettinyt, että niissä se raha vasta ”hukkaan” menee, mutta kukkivia kukkia löytyy meiltä aina, jos ei muuta niin orkidea.

 83. Vilma sanoo:

  Arjesta saa luksusta pienillä jutuilla! Kynttilöitä saunaan, ylelliset lakanat, kukkia pöydälle tai vaikka erikoiskahvin keittäminen Tai sähköhammasharja;)

 84. Katja sanoo:

  Arjen luksusta on aamupala ja aamun lehti rauhassa ennen kuin muu perhe herää, joskus vaikka kynttilä palamaan aamuhämärissä. Tai perjantaina työ-ja kouluviikon jälkeen, sytytellä kynttilöitä ja käpertyä lasten kanssa sohvalle katsomaan telkusta jotain.
  Loistava lahjaidea tuo hammasharja! Hifistelevälle puolisolle nappivalinta ja nauttisihan tuosta koko perhe…

 85. Vilperttiina sanoo:

  Arjen luxusta on laittaa takkaan tuli ja kuunnella kuinka kolmasluokkalainen selittää koulupäivän tapahtumat suu vaahdossa..

 86. Eveliina sanoo:

  Arjen luksusta oli kun kurssilta kotiin tullessa oli mies laittanut jo lapset nukkumaan ja mulle valmiiksi iltapalaa <3

 87. Elise H. sanoo:

  No vaikka tuollaisella upealla sähköhammasharjalla saa paljonkin luksusta arkeen. Olen myös heikkona kauniissa pakkauksissa olevaan kosmetiikkaan, sekin on minulle luksusta :)

 88. Jolana sanoo:

  Syömällä mantelivoita! :)

 89. marika sanoo:

  Varaamalla riittävästi aikaa arjen toimintoihin, niin ettei kiire pääse pilaamaan tunnelmaa, kynttilöitä palamaan, rauhallista musiikkia, sauna, jossa oma hemmotteluhetki itselle, hieronta tuoksuvalla öljyllä, hyvin nukuttu yö. Se on sitä arjen luksusta minulle. Niin ja hyvin pestyt hampaat myös!

 90. Jenna M sanoo:

  Itse tuon luksusta käyttämällä esim. ihonhoitoon oikeasti laadukkaita tuotteita :)

 91. Camilla sanoo:

  Arjen luksusta voi olla pienet asiat. Varsinkin näin syksyllä voi sytyttää muutaman kynttilän ja nauttia siitä tunnelmasta. Tai sitten sytyttää takka ja nauttia sen lämmöstä. Tämä sähköhammasharja on sitä todellista arjen luksusta myös….mahtavan kuuloinen! :)

 92. EmmaH sanoo:

  Huh tuo ois kyllä niin huippu! Tällä hetkellä hampaat pesen ihan tavallisella hammasharjalla, joten toisi tuokin luksusta!
  Mutta arkeen luksusta tuovat puhdas koti, salilla rauhassa käynti ja hyvä ruoka :-)

 93. Arkeen kerään itse hiemn luxusta esim kauniilla serveteillä, laadukkailla pyyhkeillä kylppärissä ja hyvillä lakanoilla sängyssä. Ja naisella kai ne korut ihan arjessakin? :)

 94. Tanja sanoo:

  Arjen luksusta on rauhallinen koti, hyvä mieli ja kauniit hymyt tärkeiltä ihmisiltä. Ja tietty tuo superluksushammasharja!

 95. niina sanoo:

  Arjen luksusta voi olla pienet asiat. Kauniit servetit kattauksessa. Kynttilät. Aamupalan tekeminen muille perheenjäsenille valmiiksi. Lasi viiniä lasten mentyä nukkumaan.

 96. Sanna-Mari sanoo:

  Arkeen saa luksusta esim. laittamalla kahviin maidon sijasta kermaa, pysähtymällä hetkeksi ja katsomalla mitä kaikkea ihanaa luonnossa on. Luksusta on se, että muistaa hymyillä aina kun siihen on mahdollisuus. Elämän pieniä, mutta silti niin tärkeitä luksuksia:)

 97. Emma sanoo:

  Arjen luksusta on kaikki pienet, välillä jopa vähän ”merkityksettömältä” tuntuvat asiat – kynttilät, kaunis kattaus, jälkiruoka keskellä viikkoa jne. Suurinta arjen luksusta kyllä tässä nykyisessä hektisessä maailmassa on yhteinen aika perheen kanssa ja mahdollisuus pysähtyä kaiken kiireen keskellä.

 98. Siili82 sanoo:

  Itse lisään sitä ostamalla kukkakimpun joka torstai.

 99. Marianne sanoo:

  Arjen luksuksen saa koottua monesta pienestä yksinkertaisesta ja edullisestakin jutusta.
  Puhdas siisti koti, tuoreet kukat, ehkäpä kynttilä palamassa ja ehdottomasti elävä tuli takassa. Ainakin minä nautin sellaisesta. Toki luksusta on myös uusi teknologia, kuten esim. juuri tuollainen hammasharja. Tulisi kyllä tarpeeseen, täällä kaksi sairastavaa, joiden täytyy ehdottomasti pitää hampaat kunnossa, varsinkin miehelle se tuntuu olevan joskus hankalaa……

 100. Teija N sanoo:

  Arjen luksusta on se, että muu perhe on siivonnut omat aamupalasotkunsa pois keittiön tasoilta :D

 101. Lisbet sanoo:

  Näin syksyllä luksusta arkeen – kynttilät palamaan ja tunnelmavalot! Mukana arvonnassa, olisi luksusta voittaa. Tavisharja edelleen käytössä, sähköhammasharja kylläkin haaveissa ollut jonkin aikaa.

 102. Suvi N sanoo:

  Juurikin ajankohtaista päivittää sähköhammasharja uudempaan :) arjen luksusta on aamuisin miehen keittämät kahvit ja paistetut kananmunat. Pienillä teoilla voi viestiä että välittää toisesta.

 103. Miina sanoo:

  Arjessa luksusta on pysähtyä nauttimaan pienistä iloista, tehdä asiat joskus aivan toisin, lisätä arkeen kauneutta, hidastaa, nauttia jotain hyvää…

 104. Duube sanoo:

  Heh, juuri tällä hetkellä luksusta on joka ilta puoli tuntia omaa tv:n katseluaikaa. Päivät (ja yöt) menee pian 4kk ikäisen vauvan kanssa touhutessa :)

 105. Riikka sanoo:

  Lisää luksusta arkeen, ainakin omaani, voisin saada kimpulla tuoreita kukkia. Lisäksi kynttilä nimenomaan aamukahvin aikaan palamaan tuo jo itsessään luksuksen tunnetta tulevan päivään. Mukana kaunis kahvimuki ja tietty servietti, jota aamulla harvemmin tarvitsen ja päivän lehti. Siinä on luksushetki, toivoen että vielä on muu perhe nukkumassa.

 106. Anna sanoo:

  Arjen luksusta meille olisi kuukausittain käyvä siivooja. Nautin myös kauniista kattauksesta, tuoreista kukista ja myös sellainen ruoka mitä emme tavallisesti arkisin syö. Luksusta olisi päästä myös yksin saunaan :)

 107. Tarja J sanoo:

  Luksusta arjessa on lukea hyvää kirjaa tai katsoa elokuvaa, kun siltä tuntuu. Vaikka keittiössä olisi röykkiö tiskiä odottamassa ja villakoirat vilistäisi lattialla.

 108. Susanna sanoo:

  Arjen luksus on sellaisia pieniä erityisiä hetkiä, jotka syntyvät joko sattumalta tai tarkoituksella. Esimerkiksi jos normaalisti kiireisiin aamuihin mahtuukin aikaa rauhalliselle lehden lukemiselle, tai jos sattuu keittämään oikein ekstrahyvää kahvia. Tai jos puoliso tuo yllätyksenä kauppareissulta tuliaisena vaikka suklaapatukan. Tai harjaa hampaat luksusharjalla!

 109. iituliina sanoo:

  Näin aamu-uniselle arjen luksusta on se, että miestyyppi taikoo aamuisin aamupalaa sillä aikaa, kun itse yritän päästä ylös sängystä ja saada hampaat harjattua.

  Ja leikkokukat, oi leikkokukat!

 110. NJ sanoo:

  En tiedä mikä siinä on, mutta kun arki tuntuu liian harmaalta, niin sipaisu upean kirkkaan punaista huulipunaa piristää aina. Toisinaan suoritan lauantaisiivoukseni verkkareissa ja muuten meikittä, mutta huulet maalattuina ja ripset päällystettyinä maskaralla.

 111. KaroliinaG sanoo:

  Kauniilla kattauksilla, kukilla, kynttilöillä, tuoksuilla ja hyvällä musiikilla (jonka ajaksi lapset tietysti hiljenee ;) ) arkeen luksusta! Tosin toteus usein jää puolitiehen..

 112. Aurinkoinen sanoo:

  Arjen luksusta on hyvin nukuttu yö.
  Kävin viimekuussa erinomaisella suuhygienistilla, niin huolellista työtä ei ole koskaan tehty. Nyt on paineita hoitaa hampaat hyvin, kunnioittaa näin hänen työtään, mutta teen sen mielelläni.

 113. SatuK84 sanoo:

  Lapsiperheessä olisi luksusta saada nukkua aamulla pitkään (yhdeksään), jouda rauhassa aamukahvi ja lukea lehteä samalla..
  Tämä on kyllä huikean hieno arvonta, joten mukana ollaan :)

 114. Sanna sanoo:

  Arjen luksusta voi olla esimerkiksi ihanat ylellisen tuntuiset lakanat ja laadukkaat peitot ja tyynyt. Kynttilöillä ja serveteillä luon tunnelmaa arkiseenkiin kattaukseen.

 115. Mirella sanoo:

  Luksusta arkeen saa hyvinkin pienillä asioilla. Hidas aamun aloitus hyvin nukutun yön jälkeen. Oma rauhallinen hetki kahvikupin ja croissantin äärellä kera päivän lehden, sinua ympäröi kaunis aamiaiskattaus, tuoksukynttilä loistaa kauniisti harmaana päivänä ja sen tuoksu huumaa jo koko puhtaan ja siistin kodin. Päiväshoppailut hyvän ystävän kanssa, shoppailut kruunaa vielä hetki shampanjalasin äärellä. Päiväshoppailulta on tarttunut mukaan kaunis kukkakimppu. Illalliselle saat kokkausapua muista perheenjäsenistä. Illallispöydän kattaukseen laitat ne kauniimmat lautaset, kangasservietit, avataan pullo viiniä, tietenkin kynttilät ja ne kukat. Illallisen jälkeen on hetki omaa aikaa. Luet päivällä tulleet uudet sisustuslehdet, uppoudut lukemaan uusimmat blogipostaukset suosikkibloggaajiltasi. Nautit samalla höyryävän kupillisen haudutettua teetä. Vuoteeseen olet vaihtanut puhtaat valkoiset pellavalakanat ja huone on raikas ja viileä, ihana on pujahtaa nukkumaan rakkaan viereen, joka jo tyytyväisenä tuhisee unta.
  Siinä muutama arjen luxus-hetki … <3

 116. Cherrycloud sanoo:

  Juuri suihkusta tulleena vastaisin, että luksusta on ihanat saippuat, shampoot ja hiusnaamiot lämpimässä suihkussa :)

 117. Miranda sanoo:

  Arjen luksusta on esim vähän hienompi saippua vessassa tai kaunis tiskiaine keittiössä tai astetta parempi shampoo kylppärissä.

 118. Vekarus sanoo:

  Oi, tämä jos mikä olisi sitä kaivattua luksusta! Mutta vielä tärkeämpää on tietty yhteiset hetket perheen kanssa, rauhassa ilman kiirettä.

  Ihanaa viikonloppua!

 119. Hanna sanoo:

  Sähköhammasharja on ollut hankintalistalla tosi kauan. Jospa sen tätä kautta saisinkin meidän 4-henkiselle perheellemme!
  Luksusta omaan arkeeni tuo puhdas koti, kukat, takkatuli, saunominen (yksin hiljaisuudessa!).

 120. Maria myös sanoo:

  Suklaa ja korut <3

 121. Jatta sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)
  Arkeen luksusta tuo jos on myöhempään lähtö kouluun/töihin ja kerkeää rauhassa laittautua ja syödä aamupalan pidemmän kaavan mukaan.

 122. Niina sanoo:

  Putipuhdas koti ja kynttilät, hetki aikaa rauhottua. Siinä on ihan riittävästi luksusta, mutta tuo sähköhammasharja tulisi kyllä tarpeeseen!

 123. Jenni sanoo:

  Luksusta kotiäidin syksyiseen arkeen saa pienillä panostuksilla, esim hiukan meikkiä naamaan, ihanaa tuoksua, musiikkia soimaan, kynttilät palamaan tms, ja ehdottomasti hyvää ruokaa :)

 124. Aikku10 sanoo:

  Itse teen ravintola-annoksia kotona, se jos mikä on luksusta arjessa.

 125. HennaH sanoo:

  Meidän perheessä luksusta on päästä hetkeksi yksin vessaan, ilman, että lapsi itkee jo äitiä oven takana.

 126. Peppinen sanoo:

  Hyvää valkoviiniä juoda aina joskus on luksusta kyllä.

 127. Marika sanoo:

  Sen ei tarvitse olla sen kummempaa, kuin vaikka leikkokukkia maljakkoon :)

 128. E sanoo:

  Arjen luksusta on lapsenlapsen halaus ja suukko poskelle

 129. Maiju sanoo:

  Luksusta arkeen saa pikkujutuilla; pukeutumalla mekkoon tavallisena torstaina, nauttimalla ruoan kanssa lasillisen viiniä,suihkuttamalla ihanaa hajuvettä tai kattamalla pöytään parhaat astiat.. Turhan usein säästellään juttuja erityistä hetkeä varten,kun pitäisi muistaa,että jokainen hetki on erityinen.. Itsellä tämä ainakin tahtoo unohtua:)

 130. Siinatar sanoo:

  Mukana arvonnassa. Arjen luksusta on se, kun saa lapsille vahdin ja saa viettää laatuaikaa kaksistaan puolison kanssa. Ihan vaikka vaan olla kahdestaan kotosalla =).

 131. Kiiramiia sanoo:

  Minulla on ollut vaikeuksia ymmärtää, mitä tällä idealla arjen luksuksesta yleensä tarkoitetaan – eikö siitä arjesta voisi nauttia ihan vaan arkena, ilman että sitä lähtee lavastamaan tuoksukynttilöillä ja kukka-asetelmilla? :D Toisaalta, ihmiset saavat voimia päiviinsä eri asioista. Itselläni kohokohtia ovat ne hetket, kun saa kaikki pakolliset hommat to do -listalta tehtyä ja voi vaan viettää vapaa-aikaa ilman, että takaraivossa jyskyttää ajatus tekemättömistä tehtävistä. Täydellinen vapaa-aika. Sitä on harvoin tarjolla, mutta ai että miten hyvältä se tuntuu, kun voi vaan ola.

 132. sikkuralla sanoo:

  Arjen luksusta on oma aika, kun pääsee käymään ulkona syömässä ihan muuten vaan, ldaadukkaat ja miellyttävät petivaatteet… pienet asiat :)

 133. Essi sanoo:

  Arkeen saa luksusta pienillä eleillä, kauniisti aseteltu salaattiannos lasagnen kyljessä, söpö pilli lapsen smoothiessa, kiva tekstiviesti rakkaille ruuhkan keskeltä, positiivinen puhelu ystävälle iltakävelyltä. Omiin kahvihetkiini saan luksusta tekemällä kahvin maitovaahdolla ja mukavien blogien, kuten tämä sinun, lukemisella kahvittelun lomassa.
  Braunin tuote tulisi todella tarpeeseen ja näyttää superhyvältä! Meillä kuusi pesijää, kahdella kiinteät raudat.

  Hyvää joulunalusaikaa Maria!

 134. Linda sanoo:

  Ompa kaunis harja! Oma keinoni lisätä arjeen luksusta on kukat. Eikä tarvitse olla mikään kallis kimppu vaan mikä tahansa. Neilikat ovat suosikkejani. Saa helposti ja kestää kauan maljakossa. Vaikka ihan luksusta on hyvä ruoka, täysi jääkaappi, siisti koti tyhjä pyykkikori yms. Tai ehkä sittenkin arjen lemppari luksusta on ystävät kylässä ja yhdessä kokkailu. Yksin asuessa kokkaaminen yksin on kovin tylsää, mutta seuran kanssa mukavaa ja ruoka maistuukin heti paremmalle :) Pikku juttuja siis, joilla on silti suuri merkitys!

 135. Noona S sanoo:

  Arjen keskellä luksusta on oma rauhallinen hetki kahvikupposen ja hyvän lehden ääressä, mahdollisesti tiramisu-jälkkäri seurana. Joulun tuloa fiilistellen ja suunnitellen samalla :)

 136. Hessu sanoo:

  Olen luottanut sähköhammasharjaan jo pari vuotta, enkä vaihtaisia. Mutta bluetooth-harja? Ei vakuuttanut ihan.. mutta kai se on nykyaikaa.

 137. Teija sanoo:

  Tuo laite toisi kyllä arkeen sitä kaivattua luksusta. Meillä arjen luksusta on esimerkiksi kaunis kattaus keskellä kiireistä työviikkoa.

 138. Viivi sanoo:

  Arjen luksusta on siisti koti, hyvä kahvi, ruoka ja hiljaisuus :)

 139. Marjo k sanoo:

  Vastaan tähän saman kuin siihen toiseen… elikkäs aika on luksusta. Läjes kaikki arkinen tekeminen muuttuu vähän enemmän luksukseksi kun siihen ottaa aikaa. Vaikkapa ruuanlaitto esim.

 140. elli sanoo:

  Arjen luksusta on kynttilät kylpyammeen reunoilla ja vain oleminen! :)

 141. Sanna sanoo:

  Arjen luksusta on oma pieni hetki hiljaisessa talossa!

 142. Anne sanoo:

  Pienillä jutuilla, siisti koti ja kynttilä palamaan…kupponen kuumaa ja lehti tai tuoreimmat blogipostaukset ;)

 143. Tiina sanoo:

  Arjen luksusta on viikonlopun hiljaiset aamut,jolloin saa nauttia kahvin rauhassa ja kuunnella hiljaisuutta.

 144. PipsaK sanoo:

  Arjen luksusta on se, että tekee toisille pieniä hyviä tekoja. Voi hakea aamun lehden postilaatikosta ja tehdä aamupalan valmiiksi. Avata oven työkaverille ja hymyillä tuntemattomalle hississä.

 145. Riiti sanoo:

  Arjen luksusta on lempeät löylyt pihasaunassa

 146. JohannaK sanoo:

  Joulun alla arjen luksusta on sytyttää kynttilä ja nauttia illan hämärässä lasi glögiä.

 147. sirri sanoo:

  Arjen luksusta olisi juurikin tuollainen kapistus perinteisen sähköhammasharjan tilalle :)

 148. Sini sanoo:

  Arjen luksus ei vaadi paljoa. Mukavat löylyt ulkosaunassa kynttilänvalossa ja jäähdyttely raikkaassa pakkasilmassa saavat jo erkaantumaan arjen kuvioista.

 149. TeijaK sanoo:

  Arjen luksusta, kun iltalenkin päällee pääsee lämpimään saunaan.

 150. kikke sanoo:

  toi harja olisi luksusta.
  siisti koti ja kynttilät tuo luksusta arki iltoihin.

 151. Tjja sanoo:

  Meillä lisätään arkeen luksusta pienillä asioilla, kiireettömyys tuo aina luksusta arkeen. Annetaan hetki aikaa toiselle ja hellitään toisia :) Se on nimenomaan henkisen hyvinvoinnin luksusta

 152. Hanne sanoo:

  Kaunis kattaus arjen keskellä ja tuoreet kukat maljakossa tuovat pientä luksusta arkeen :)

 153. Emm sanoo:

  Arjen luksusta voi olla vaikka kiireetön aamukahvi.

 154. Nelliina sanoo:

  Arjen luksusta on esim. kynttilät ja kauniisti katettu ruokapöytä. Tai vaikka kauniit servetit arkiaterialla :)

 155. Ellla sanoo:

  Arjen luksusta on joulukorttien askartelu arki-iltana!:)

 156. Teija sanoo:

  Arjen luksusta on lämmin, pehmoinen peitto, takkatulen lämpö, sohvannurkassa lukien, ei kiire minnekään, omasta ajasta nauttien.

 157. Ina sanoo:

  Arkeen luksusta tuo rauhallinen hetki tuoksukynttilöiden ja kuuman kaakaon kera! :)

 158. Briksu sanoo:

  Arkena voi toisinaan kattaa pöydän kivasti ja syödä yhdessä koko perhe.

 159. Pirjo sanoo:

  Minä niin haluaisin itselleni ko.tuotteen,sillä olen neljine implantteineni vähän huolimaton harjaaja,liian kovakourainen mm. Hieno arvonta

 160. emmuli sanoo:

  Itse lisään luxust, käyttämällä ylellisiä kasvojenhoitotuotteita :-) Eikä se välttämättä tarkoita mitään miljoonan euron tököttejä, ihan vaan sellaisia mistä itse nauttii. Se on luksusta.

 161. Sella sanoo:

  Arkeen saa helposti pientä luksusta laadukkailla valinnoilla ja pienillä kiireettömillä hetkillä, jolloin keskittyy vain omaan itseensä ja oman kehon hemmotteluun ja hoitoon. Esimerkiksi laadukkaat ihonhoitotuotteet ja välineet jne. Tuollainen sähköhammasharja kyllä lisäisi tätä arjen luksusta huimasti, kun on tottunut perusharjoilla harjailemaan!

 162. Asta sanoo:

  Niitä on ihana valikoima erilaisia harjapäitä; eikun kokeilemaan…

 163. tiiu sanoo:

  vaikkapa kattamalla pöydän kauniisti

 164. Annina sanoo:

  Arjen luksus meidän perheessä on äidille kupillinen kahvia kauniista kupista aamuhämärässä muiden vielä nukkuessa. Pienille tyttärilleni teen usein iltapalaksi hedelmä- ja vihannesvadin sohvalle tarjoiltuna.

 165. Pampi sanoo:

  Puhdas koti ja valmiisen ruokapöytään istuminen- parasta arjen luksusta! Niin ja puhtaat hampaat tietenkin;)

 166. Heidi sanoo:

  Hävettää myöntää että vasta nyt olemme harkitsemassa siirtyvämme normiharjoista sähköhammasharjaan. Tämä Oral-B olisi kyllä aika harppaus ja odellakin arjen luksusta :)

 167. Riikka sanoo:

  Tällainen hieno sähköhammasharja toisi sitä kaivattua luksusta. Olen haaveillut tuosta harjasta, kun näin siitä mainoksia. Jotain muuta luksusta arkeen voisi olla vaikkapa leikkokukat maljakossa toisinaan :)

 168. salli sanoo:

  Arjen luxusta on terveys ja ihana rauhallisuus. Mukana arvonnassa

 169. piitu sanoo:

  Tunnelmoimalla kynttilöillä

 170. Henskula sanoo:

  Luksusta on kahvi sohvannurkassa, mielekäs telkkariohjelma jolloin kukaan ei käännä kanavaa, rauha ja vähemmät kivut.

 171. elvira sanoo:

  Oi tämä harja olisi kyllä arjen luksusta meidän yli 10 v vanhan oral b:n tilalle. Myöskin kynttilät, tuoreet kukat ja rakkaan mieheni syli ovat ihanaa luksusta arjessani…

 172. Marja-Liisa sanoo:

  Hyvä hammashoito ja suuhygienia on kyllä melkoista luksusta, kun ei tarvitse pelätä pöpöjä suussa tai mitään pahempaa remonttia…

 173. ansu88 sanoo:

  kynsien lakkauskin piristää päivää kummasti

 174. Paula sanoo:

  Arjen luksusta minulle on kun saa lukea hyvää kirjaa kaikessa rauhassa.

 175. paula sanoo:

  Arjen luksusta on valmiina odottava ruoka

 176. sarita sanoo:

  Tuikkujen sytyttäminen tuo ainakin itselle rauhaisen olon.

 177. Sähköhammasharja on kyllä arjen luksusta! Tuo olisi tosi kiva voittaa, sillä nykyinen Oral-B:mme on melkeinpä kahdeksan vuotta vanha, ja akun teho ei enää ole entisensä (nykyisessä kylppärissä sitä kun ei voi pitää jatkuvassa latauksessa huonosti sijoitetun pistorasian vuoksi).

 178. Annu sanoo:

  Lisää luksusta arkeen toisi jotkut oikein ihanan tuoksuiset ja hellivät puhdistustuotteet ja kuorinta kasvoihin. Oma aika illalla kun lapsi nukkuu ja herkutella telkkarin ääressä :)

 179. Annu sanoo:

  Lisää luksusta arkeen toisi jotkut oikein ihanan tuoksuiset ja hellivät puhdistustuotteet ja kuorinta kasvoihin. Oma aika illalla kun lapsi nukkuu ja herkutella telkkarin ääressä :)

 180. BIKKE sanoo:

  Sanomalla Minä rakastan sinua! Näitä sanoja ite kaipailen kökön päivän päälle!

 181. Marika sanoo:

  Arjen luksusta on viikonlopun aikaiset ja pimeät aamut, hiljaisuus, jolloin saa nauttia teetä omassa rauhassa. Se hetki ennen kun ah niin ihana arki räjähtää eloon :)

 182. NinskuM sanoo:

  Arjen luksusta on kauniit & raikkaat pussilakanat.

 183. ese sanoo:

  Hyvällä ruualla

 184. si sanoo:

  Arjen luksusta on, kun kaapissa on hyvää ruokaa ja on armollinen itselleen. :) Pyykit ja lenkit voi odottaa ilman syyllisyyttä.

 185. Mike sanoo:

  Luksusta toisi vaikka se, että voisi istuskella yhdessä puolison kanssa ulkona tekemättä mitään ilman että olisi kiire minnekään. Tosin ehkä mieluummin kesällä ulkona istuskelu on mukavampaa. :)

 186. Nanne sanoo:

  Arjen luksusta itselleni ovat pitkät ja kiireettömät aamut! Sängystä ylös aamulenkille, jonka jälkeen hyvä aamupala kera tuoreen kahvin samalla blogeja/lehtiä lukien. Aamupalan jälkeen kun saisi vielä laittautua kunnolla ennen menoja :)

 187. Vilhelmiina sanoo:

  Luksusta on kun saa kämpän siivottua lattiasta kattoon ja kruunattua siivouksen tuoreilla kukilla olohuoneen pöydällä. <3

 188. Anniina sanoo:

  Esimerkiksi kattamalla paremmat astiat tai tekemällä arkena yllättäen vähän parempaa ruokaa tai tarjoamalla herkkuja jälkkäriksi. Ihan tavallisena tiistaina!

 189. mikko sanoo:

  herkuttelemalla

 190. Sanna P sanoo:

  Arkeen saa luksusta rakkauden osoituksilla toista kohtaan.

 191. Riikka sanoo:

  Oi että mikä vehje! Arjen luksusta on puhtaat lakanat, valmis ruoka toisen laittamana töistä tullessa, siivottu koti, herkkuruoka tavallisen arkiruuan tilalla, hyvä hajuvesi, kauniit vaatteet ja puhdas tukka ah perusjuttuja mutta suurin osa elämästä on kuitenkin arkea ja miksi elää sitä tavallisena kun siitä voi saada loisteliasta!

 192. *R* sanoo:

  Arjen luksusta on pienet asiat kuten tiskatut tiskit ja hyvä ruoka :)

 193. Heidi T-P sanoo:

  Moikka! Kiitos kivasta blogista. Mielestäni arkeen voi lisätä luksusta pienilläkin asioilla. Ostamalla perjantaina tuoreita kukkia, kattamalla kauniisti, nauttimalla kynttilänvalosta ja käyttämällä hemmottelevia tuotteita. Eikä tällaiset tekniset apuvälineetkään ole pahaksi .

 194. tRiina sanoo:

  Arjen luksusta on se, jos saa hengähtää hetken rauhassa eikä tarvitse tehdä mitään :)

 195. Linda sanoo:

  Kynttilän valossa illallisen nauttimisesta. :)

 196. Meri sanoo:

  Minulle arjen luksusta on laittaa aamulla kello soimaan vähän aikaisemmin, jotta on aikaa juoda aamukahvi ja lukea päivän uutiset rauhassa ja nauttia hetken hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä.

 197. Paula sanoo:

  Arjen luksusta on hetki päivän päätteeksi hyvän sarjan parissa.

 198. Sanni sanoo:

  Hieman omaa aikaa illalla.

Kommentoi