sunnuntai 22. marraskuu 2015

Luksusta arjen keskellä & lukijakilpailu

*yhteistyössä Indiedays ja Oral-B

HEIPSANSAA!

Tässä on nyt reilu pari viikkoa testattu tuota saamaamme Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjaa, josta kirjoittelin tarkempia specsejä täällä. Näiden parin viikon aikana olen jäänyt aivan koukkuun tuohon kannettavaan suuhygienistiimme. Viime postauksen lopussa kysyin teiltä niitä tekijöitä, jotka tekevät arjesta luksusta. Aika samoilla linjoilla mennään eli se rauhassa nautittu kahvikuppi, puhtaisiin lakanoihin sujahtaminen, hyvä kirja, kynttilän valo ja ylipäätään ne pienet jutut ovat minullakin niitä todellisia kultahippuja arjen keskellä. Siinä missä aamusuihku, hiustenpesu, meikkaus ja hampaidenpesu ovat osa kaunistautumisrutiineja, niin koen, että ne ovat myös vahvasti panostus omaan itseensä. Oman itsensä hyvinvointiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arjen kiireessä sitä kaipaa edes pientä hengähdystaukoa. Mulle tuo reilu pari minuuttinen, kun saan ihan rauhassa pestä hampaat aamuin illoin on arjen luksusta. Samalla tavalla kuin sen ensimmäisen kahvikupposen nauttiminen aamulla täydessä hiljaisuudessa. Tuo ylelliseltä vaikuttava hammasharja tuo sitä jotain niihin päivittäisiin kauneusrutiineihin myös! Eikä ole sen tunteen voittanutta, kun on saanut hampaat pestyä ja kielellä koklaa puhtaita hampaita!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen sitä mieltä, että hyvinvointiin ja sitä myötä terveyteen sijoitettu raha ei mene ikinä hukkaan. Viime viikon tapahtumat sitä jälleen saivat miettimään. Tai lähinnä saivat pohtimaan sitä, että mitä voisin tehdä vielä lisää voidakseni hyvin. En ole koskaan kuullut, että kuntosalikortin ostaminen ja siellä salilla käyminen (kohtuuden rajoissa) olisi haitallista. Tai että joku olisi pessyt hampaitaan liikaa. Saatikka ravannut hammaslääkärillä liikaa. Itse en ole käynyt kunnallisessa hammashoidossa vaan yksityisellä. Meillä täällä Tampereella on ihan hirmuiset jonot kunnalliselle puolelle. Aiemmin kävin hammaslääkärillä kerran vuodessa. Nyt viime kerrasta on kulunut luvattoman paljon aikaa. Tilasin kuitenkin ajan tuolta kunnalliselta puolelta, sillä tiedän joskus sinne pääseväni. Ajattelin ottaa hammaslääkärin kanssa puheeksi tuon Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjan ja sen puhelinsovelluksen. Hänen kanssaan voisimme yhdessä sinne syöttää ne tavoitteet, jotka omalla kohdallani ovat suuhygienian suhteen tärkeitä. Hyvä hammasharja on eittämättä sijoitus hyvinvointiin, sillä huonosti hoidetut hampaat ovat osasyyllisiä moniin sairauksiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan jokainen kerta en ole puhelimen kanssa hampaiden pesua tehnyt, mutta sen verran kumminkin että jotain testituloksia olen puhelimen applikaatioon jo saanut. Mä rakastan seurata tilastoja ja analysoida niitä. Joten tällaiselle numeronörtille tuo puhelinsovellus on kyllä ihan tosi mieluinen. Viimeisessä eli seuraavassa postauksessa summataan testitulokset yhteen ja katsastetaan muutenkin, miten teknologia auttaa ihan jokapäiväistä arkeamme.

Nyt jälleen siihen arvontaan. Sain luvan arpoa teidän kesken yhden huikean hienon Oral-B PRO 7000 White -sähköhammasharjan (ovh 269,00 €)! Ihan täydellinen joululahjaidea kuulkaas :) Vastaamalla kommenttiboksissa seuraavaan kysymykseen olette mukana arvonnassa:

Kuinka sinun mielestäsi arkeen ja päivittäisiin rutiineihin voi lisätä hieman luksusta?

Palaan aiheeseen vielä myöhemmin, joten kommentoimalla jokaiseen kolmeen postaukseeni kolminkertaistat voittomahdollisuutesi. Arvonta-aika päättyy 12.12.2015 klo 23.59. (täältä löydät tuon ensimmäisen postaukseni).

Palataan myöhemmin illalla kera jouluisten juttujen!

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

alle


144 Responses to “Luksusta arjen keskellä & lukijakilpailu”

 1. Teija sanoo:

  Tuo laite toisi kyllä arkeen sitä kaivattua luksusta. Meillä arjen luksusta on esimerkiksi kaunis kattaus keskellä arjen kiireitä.

 2. Maija sanoo:

  Sulla on kiva blogi, mutta jos liikaa alkaa tulemaan näitä yhteistyössä kaupallisten tekijöiden kanssa niin menee kyllä maku. Aika ristiriita mutta tietty voi aina ohittaa nämä kepeästi rullaamalla hiirellä. Ymmärrän tietty ton kaupallisen pointin. Terkuin Maija

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Maija
   ja kiitos rakentavasta palautteestasi :)

   Olenkin odottanut vähän kommenttia näistä yhteistyökampanjoista, joita on nyt siunaantunut melkolailla. Koska tämä blogini on myös sivutyöni (vaikkei todellakaan työstä tunnu), joka mahdollistaa sen, että saan olla iltapäivät lasten kanssa kotona, niin aika ajoin on tehtävä näitä yhteistyöpostauksia. Ja itse asiassa nautin näistäkin postauksista, sillä valitsen yhteistöistä vain ne, joilla on teille lukijoille jotain annettavaa. Tyrmään kuitenkin noin 95% yhteistyöehdotuksista, joita blogini kautta saan. Koska haluan että suurin osa blogistani on sitä samaa tuttua ja turvallista hömpänpömppää :)

   Nämä yhteistyöpostaukset yleensä ajoittuvat tähän marras-joulukuulle ja sitten taas huhti-toukokuulle. Muun ajan vuodesta on aika hiljaista yhteistöiden suhteen.

   Pahoitteluni siis, jos sinua vaivaa tämä yhtäkkinen blogini kaupallistuminen. Se on kuitenkin kausittaista kaupallistumista ;)

   Suloisin sunnuntaiterkuin, Maria

 3. Katja sanoo:

  Arjen luxusta on juurikin kunnon sähköhammasharja ja ghd suoristusrauta❤️ Ihan noin luxusharjaa en ole päässyt käyttämään mutta toivon onnea arvontaan niin ehkä sitten!

 4. Marjo k sanoo:

  Luksusta saa kun ottaa aikaa. Tarkoitan että tekee vaikka ihonpuhdustuksen oikein ajan kanssa. Sellaista arki luksusta :)

 5. Nonnuska sanoo:

  Itselleni todellista luksusta on siivota joka päivä ennen pikkutyttäreni nukkumaanmenoa koti siistiksi. Sitten kun saan tämän myös pyörremyrskynä tunnetun neidin unten maille voin kaivaa kynttilät esiin, sytyttää ne, käpertyä viltin alle viinilasillisen ja suklaan kanssa mieheni kainaloon. Todellista arjen luksusta sanon minä! :)

 6. Marita Metsäkylä sanoo:

  Hei Maria.
  Arjen luksusta minulle on hyvä kahvikupillinen iltapäivisin ihanan leivonnaisen kera.

 7. Miina sanoo:

  Päivittäisiin rutiineihin saa luksusta tekemällä ne joskus hieman toisin. Käyttämällä enemmän aikaa ja keskittymällä niihin. Hankkimalla luotettavat ja hyvät tuotteet ja välineet.

 8. Ansu sanoo:

  Pientä luksusta saa käyttämällä tuotteita, joissa on edes pieni luksusfiilis: esim. kivoissa pakkauksissa olevia rasvoja ja putsareita jne

 9. Kati sanoo:

  Lempimusiikki täysille ja arkinen aherrus tuntuu kummasti keveämmältä.

 10. Miia sanoo:

  Luksusta saa arjen keskelle hemmottelemalla itseään vaikka kasvonaamiolla ja suklaalla :)

 11. Piia sanoo:

  Ihana arvonta! Luksusta arjessa on mielestäni monen muun jutun ohella halaus Rakkaalta ihmiseltä, ja hymyilevät kasvot kun työpäivän jälkeen pääsee vihdoin kotiin ♥️ Näistä saa kummasti virtaa arjen pyörteissä ♥️

 12. Nippe sanoo:

  Kolmen lapsen äitinä saan aikaa arjen luksukseen niin että tinkasen ajan jostain muusta vähemmän tärkeästä. Esim. Jätän netissä surffauksen yhtenä iltana ja keskityn olennaiseen. :)

 13. Hanna sanoo:

  Arjen luksusta on maata vauva kainalossa sohvalla tekemättä mitään. :)

 14. Jenni sanoo:

  Arkeen saa luksusta sytyttämällä kynttilöitä, tekemällä vaikka suihkuhetkestä hiukan pidemmän ja höystämällä sitä ihanilla pesuaineilla ja lopuksi nauttii lempi juomaansa vaikka lasi punaviiniä. Luksus ei aina ole kallista vaan mielikuvitusta peliin :)

 15. Kirsi sanoo:

  Arjen luksusta: kukkakimppu pöydällä, kynttiläm sytytys, lempimusiikin kuuntelu, valmis voileipä, lakatut varpaankynnet, uusi lehti, kaakao kermavaahdolla…

 16. Marika Mikkola sanoo:

  Hei!

  Arjen luksusta on hyvä kahvi, laadukkaista pavuista itse jauhettuna. Hyvän kahvin kanssa pala tosi tummaa suklaata.

  Marika

 17. elli sanoo:

  Arjen luksusta luo vasta siivottu puhdas koti sekä tuoksukynttilät :)

 18. Eve sanoo:

  Luksusta on mm. itsestä ja ulkonäöstä huolehtiminen ja kauniisiin vaatteisiin pukeutuminen.

 19. Pirkko sanoo:

  Minulle yksi tärkeä nautinto on miltei jokailtainen sauna ja pesun jälkeinen hyvänolon tunne.

 20. Merja sanoo:

  Kattaa arkiruuat vähän hienommin pöytään. Kynttilöitä.
  Takkaan tuli ja käsityö käteen.
  Arvonnassa mukana.

 21. Mari sanoo:

  Minulle arjen luksusta on pysähtyminen kiireen keskellä ja kaikesta ihanasta kiittäminen.

 22. Maria sanoo:

  Enemmän yhteistä aikaa miehen kanssa. Itsensä hemmottelu, muka ei ole aikaa vaikka oikeasti kiinni että pitää vaan ryhtyä tuumasta toimeen.

 23. Ninnu sanoo:

  Arjen luksusta on takkatuli, kynttilät, kaunis kattaus ja lasi punaviiniä

 24. Elina sanoo:

  Arjen luksusta on lasten päiväunien aikaan tee kaikessa rauhassa sohvalla lehtiä lukien :)

 25. Ooo ehdottomasti mukana arvonnassa! Minulle arjen luksusta on joka sunnuntainen ”spa-hetki”, jolloin laitan hiuksiin ja kasvoille naamion, istun kylpytakissa teetä juoden ja naistenlehtiä/blogeja lukien. Ihana hetki!
  xx J

 26. Sanna sanoo:

  Arjen luksusta on hitunen omaa aikaa hiljaisessa talossa, mutta muuten luksusta on saada olla terveenä ja oma ihana perhe
  Toivotan itselleni arpaonnea, jotta saisin pojalleni tarpeellisen lahjan jouluksi!

 27. Merja sanoo:

  Arjen luksusta on kynttilän valossa rauhassa nautittu kuppi teetä.

 28. Susanna Kauttu sanoo:

  Arjen luksusta on sisustuslehti kahvikupin ja suklaapalan ääressä.

 29. kati elisa sanoo:

  Meillä on tapana jättää puhelimet eteiseen kun ollaan kahdestaan miehen kanssa kotona. Asutaan eripaikkakunnilla joten on ikävää jos puhelin häiritsee kahdenkeskistä aikaa. Se on sitä luksusta kun äläpuhelimet eivät häiritse!

 30. Anne sanoo:

  Arjen luksusta voisi helposti lisätä tuollaisella luksus-tuotteella jota ei ikinä raskisi ”muuten vaan” ostaa itselleen…vaikka varmasti tarpeeseen tulisi :)

 31. Päivi sanoo:

  Arkeen saa iloa ja plig pligiä vaikka kauniilla korvakoruilla :)

 32. Tuija sanoo:

  Tällä hetkellä arjen luksusta tuntuu olevan siisti koti ja kynttilät, masu täynnä hyvää tavallista ruokaa. Kaikki omissa hiljaisissa touhuissaan lumisen ulkoilupäivän jälkeen.

 33. Li sanoo:

  Arkeen voi lisätä luksusta valitsemalla itselleen parasta ja hemmottelemalla itseään ottamalla omaa aikaa.

 34. Anne sanoo:

  Arjen luksusta on valmis ruoka odottamassa kotona töiden jälkeen ja siivottu koti :)

 35. Elma sanoo:

  Kyllä se luksus on otettava just arjesta. Sitähän tää elämä enimmäkseen on. Niinpä hankin laadukkaat, hyvän tuoksuiset ja näköiset tuotteet arjen perusputsauksiin (niin kodin kuin hampaiden tai kasvojenikin).

  – Elma –

 36. Anne sanoo:

  Arjen luksusta on vaikka siivottu koti ja hammaspesu sähköhammasharjalla.

 37. Laura sanoo:

  Arjen luksusta on hiljainen hetki saunanlauteilla.

 38. Kati sanoo:

  Luksusta on ylimääräinen vapaa hetki perheen kanssa. Mikset jotkin luksus hoidot ja tuotteetkin!

  -Kati

 39. rst sanoo:

  Luksusta arkeen tuo tuikitavallisen tiistain lenkkisaunan lämmön jälkeen iholle tehty kuorinta ja kuivaharjaus. Iho hehkuu ja saunan lämpö rentouttaa!

 40. pauliina sanoo:

  tämä olisi ihana voitto! on nimittäin joka tapauksessa tarkoituksena ostaa uusi sähköhammasharja nykyisen tilalle, sitä kun joutuu nykyään lataamaan suunnilleen joka toinen päivä.
  eli luxusta arkeen toisi uusi sähköhammasharja! muuten näin pimeään vuoden aikaan tunnelmaa saa helposti kynttilöillä. ja joka päivälle kannattaa(ainakin yrittää) keksiä jotain oikein mukavaa tekemistä, edes joku pikku juttu mistä nauttii. :)

 41. NinaM sanoo:

  Arjen luksusta on myös puhtaat hampaat! Entinen sähköhammasharja sanoi sopimuksen irti ja uusi tarvittaisiin…

 42. Anne T. sanoo:

  Arjen luksusta on esim. jalkakylvyn tekeminen saunaan, naamio naamaan, kynttilät tunnelmaa luomaan :)

 43. Marjut sanoo:

  Arjen luksusta on hetki läheisten kanssa, käpertyminen rakkaan puolison kanssa saman peiton alle hetkeksi ennen töiden aloittamista, laulutuokio pienen tyttärentyttären kanssa, legorakentaminen pienen tyttärenpojan kanssa tai työpäivänä pieni turinatuokio kivojen työkavereiden kanssa.

 44. Riiti sanoo:

  Arjen luksusta on hyvä ruoka salaatteineen, jälkiruokineen ja kattauksineen. Pienten lasten äitinä luksusta on myös se, kun saa juoda kahvinsa lämpimänä :) Mukaan arvontaan, sähköhammasharja on ollut jo pitkään ostoslistalla.

 45. Imppa sanoo:

  Arjen luksusta on ottaa pieni hetki aikaa aivan rauhassa. Kaikki mediat kiinni, se mieluisin kahvikuppi käteen ja katse ulos. Se on siinä <3

 46. Tiia sanoo:

  Tänne tämä harja olisi todella tarpeen, sillä valitettavasti olen koko ikäni joutunut kärsimään hammasongelmista… Omaan arkeeni luksusta tuo se, että joka aamu saa meikata rauhassa ilman kiirettä hyvillä tuotteilla ja välineillä. Ei ole mitään parempaa kuin astua ovesta ulos ja tuntea olevansa huolitellun näköinen vaikka kello ei ole vielä edes seitsemää. :) Ihanaa joulun odotusta!

 47. Maisa sanoo:

  Minä olen löytänyt arkeen luksusta luonnonkosmetiikasta. Puhtaus ja luonnollisuus on parasta. <3

  Itselläni ei ole ikinä ollut sähköhammasharjaa.. Toisiko tämäkin luksusta arkeen? ;)

 48. siru sanoo:

  Arjen luksusta on se että pääsee lämpimällä hyvin toimivalla autolla paikasta toiseen. Asun maalla joten luotettava auto on arjen luksus ja helpotus.

 49. Luksusta on kaikki mikä helpottaa arkea! Kuten tiskikone!!!

  Mä oon niin mukana arvonnassa, sillä oma sähköhamppiharja vetelee ihan viimeisään!!

 50. Jenni sanoo:

  Mulle kolmen lapsen äitinä arjen luksusta on se että saa rauhassa, ilman keskeytyksiä tehdä jotain :) Oli se sitten kuppi kahvia, lenkki tai shoppailukierros ystävän kanssa. Miksei myös hampaanpesu ;)

 51. Anu sanoo:

  Arjen luksusta on saunassa kasvonaamio, hiljaisuus ja kynttilän valo. Kaunis kattaus arkipäivän ruokapöydässä, lasten riemu ensilumesta :)

 52. Sara sanoo:

  Vastaan varmasti yhtä tylsästi kuin edelliseenkin hammas- arvontaan;
  tuo vekotin juurikin on yksi arjen luksuksista.
  Muuta , millä voisi lisätä arjen luksusta on vaikka ostaa joku ihana uusi kahvikuppi töihin! Ja poltella kynttilöitä hämärässä ja napostella kaikkea hyvää ja katsoa Hercule Poirotia ja tietysti lasi hyvää punaviiniä. Ja olla yötä mökillä talvella ja saunoa hämärässä ja käydä kierähtämässä lumessa alasti (jos on lunta!)ja laittaa kiukaalle makkarat paistumaan ja tuulettua saunan jälkeen terassilla ja katsella kuuta. Laittaa silmät kiinni ja hengittää syvään ja nauttia juuri siitä hetkestä. Koska kohta on taas paluu hälinään. Toivon, että koko nettimaailma romahtaa parin vuoden sisällä :)
  Uskoinkohan itsekään tuota viimeistä lausettä?

 53. Maiju sanoo:

  Luksusta arkeen tuo lounastreffit miehen tai ystävän kanssa kesken työpäivän. :)

 54. Annukka sanoo:

  Luksusta pienen tytön äitinä ja iltaopiskelijana arkeen tuo oma hetki,kun saa vain olla ja nauttia vaikka suklaata ja glögiä tuoksukynttilöiden loisteessa :)

 55. Sipi sanoo:

  Arjen luxusta olisi ehdottomasti tuo hammasharja ja oma rauhallinen hetki hampaidenpesuun:-). Mukana arvonnassa

 56. Hanna sanoo:

  Pienet asiat ja rakkaat ihmiset ympärillä <3

 57. Tuulia sanoo:

  Kyllähän tuollainen uusi sähköhammasharja olisi niin luksusta arjessa. Nykyinen s.hammasharjani on niin ruma ja vanha, että sitä pitää kaapissa piilotella. Ei oikein ”istu” uuteen kylpyhuoneeseemme.

 58. Minna sanoo:

  Käyttämällä arjessa esimerkiksi tuotteita, jotka ovat itselle luksusta. Hyvä käsivoide tai kasvovoide, pehmeä pyyhe, vaahtokylpy… Pienet asiat tekevät arjesta luksusta :)

 59. Aurinkoinen sanoo:

  Luksusta rutiineihin saa tekemällä ne laadukkailla ja luotettavilla välineillä eikä sellaisilla, jotka renkkaavat vähän väliä ja joiden kanssa ”menee hermot”.

 60. Hanna sanoo:

  Arjen luksusta on ostaa kauniita kukkia kotia piristämään. Näin joulun alla ostin itselleni jouluruusun. Niin nätti!

 61. Marianne sanoo:

  Arjen luksusta on siisti koti, istahtaa sohvalle hyvän leffan pariin ja illan päätteksi nukahtaa puhtaisiin lakanoihin.

 62. sannikas sanoo:

  Arjen luksusta on lämmittävä kuppillinen ihanaa kahvia,siksi koska tämä ei aina onnistu ihan putkeen ja siksi että yleensä lämpimänä juomana juon vain ainoastaan kahvia.Aina ei vain tiedä onko merkissä,tuoreudessa vai keittimessä vikaa. :)

 63. Kaura sanoo:

  Arjen luksusta omat hetket esim salikäynnit, kynsihoito, kahvittelut kavereiden kanssa, siisti koti,ja kynttilän valossa fiilistely.

 64. Karkku sanoo:

  Arjen luksusta on siivottu koti, kukkakimppu, kynttilät ja tuore Kodin kuvalehti :)

 65. Elisa n sanoo:

  Arjen luksusta on mm. Kun saa nauttia runsaan aamupalan ja juoda aamukahvin kiireettömästi poltellen kynttilää ja kuunnellen tällähetkellä joululauluja:)

 66. Mari V sanoo:

  Minulle arjen luksusta on kynttilän valossa nautittu tee kuppi ja jotain hyvää sen kanssa :)

 67. Marja Kuusmaa sanoo:

  Arjen luksusta on puhdas ja siisti koti, leikkokukat ja jokapäiväinen saunassa käynti :D.

 68. Tuitsu sanoo:

  Luksusta arkeen minulla tuo kynttilän valo ja kauniit kristallilasit, joista voi juokaista ihan vettä, maitoa kuin viiniin.

 69. Hannah sanoo:

  Pientä luksusta päiviin antaa ”rauhankahvit” vauvan nukkuessa. Kynttilä palaa, kiva kahvikuppi, servetti + lautasella pari suklaapalaa ja pähkinöitä. Nautin ❤️

 70. Sini sanoo:

  Arjen luksusta on nokipannukahvit nuotiolla, pitkä kävelylenkki otsalampun valossa, kynttilät, jouluvalot. Kaikki tähän ihanan tunnelmalliseen pimeään aikaan liittyvä. Arki ja kaamos on kaunista kun siihen vain asennoituu oikein. :)

 71. Katja sanoo:

  Arjen luksusta on siivottu koti, puhtaat lakanat, tuli takassa ja lumisade ulkona.

 72. TeijaK sanoo:

  Arkeen luksusta saan kynttilöillä ja kahvikupposella, mielellään hyvän ystävän kera.

 73. moonangel sanoo:

  Arkeen saa luksusta jos toinen on tehnyt ruuan valmiiksi ja pääsee itse katettuun pöytään tai toisinpäin :) Lisäksi kynttilät ja himmennetyt valot tuo tee-hetkeen luksusta :)

 74. Hanna sanoo:

  Takkatuli ja suklaalevy. <3

 75. Riikka sanoo:

  Arjen luksusta on meillä se, että saa tuoreita leikkokukkia maljakkoon.

 76. Marianna sanoo:

  Arkeen voi tuoda luksusta jo ihan sillä, että pysähtyy hetkeksi ja ottaa itselleen pienen hemmotteluhetken tai vaikka kattaa pöydän kauniimmin. Näin joulun alla lämmin glögikupponen tähtivalojen ja kynttilöiden keskellä on <3

 77. Mismis sanoo:

  Heräämällä hieman aiemmin aamulla ja juomalla rauhassa kupin kahvia lehden kera + raikas smoothie :)

 78. kikke sanoo:

  lähtemällä mökille saunomaan arki iltana.

 79. Lumikide sanoo:

  Arjen luksusta on katraa kauniisti ihan arkistakin ruokaa varten.Luksusta on myös itselle marketista ostettu suihkugeeli ( sen perheen unisex- version rinnalle ;)). Meidän karvalakkiversio sähköhammasharjasta alkaa akkunsakin puolelta vedellä viimeisiä, joten tämä pro-versio olisi kyllä arjen luksusta!

 80. MarjoH sanoo:

  Arjen luksusta voi olla jokin pienen pienikin asia. Vaikka kynttilät palamaan tai päiväkahville pakkasesta sulatettua pullaa tai vaikka pala suklaata. Loraus hunajaa myslin ja turkinjogurtin sekaan. Lenkki ystävän kanssa. Ulkoilu auringonpaisteessa. Lauantain joulutorttuiltapalaa unohtamatta :)

 81. Kiiramiia sanoo:

  Minulle luksus merkitsee ylimääräistä aikaa: arjen luksusta on se, kun ehtii aamulla laittautumaan kaikessa rauhassa ja juomaan kupin teetä, takkia ei tarvitse pukea bussiin juostessa ja illalla ei ole niin väsynyt, että kotona ei tee muuta kuin torkkuu sohvalla (vaikka sekin voi olla välillä melkoista ylellisyyttä) :)

 82. Maria sanoo:

  Minulle arjen luksusta on hetki ystävien kanssa ja asioiden jakaminen heidän kanssaan. Materiaa tärkeämmäksi koen myös arjessa toisten huomioimisen ja pienet hyvät teot. Ystävällisiä sanoja ja kiitosta ei työelämässä nykyään liiaksi kuule, mutta yritän tehdä oman osani – jospa hyvä alkaisi kiertämään :)

 83. Tjja sanoo:

  Meillä lisätään arkeen luksusta pienillä asioilla, kiireettömyys tuo aina luksusta arkeen. Annetaan hetki aikaa toiselle ja hellitään toisia :) Se on nimenomaan henkisen hyvinvoinnin luksusta

 84. Elise H. sanoo:

  No vaikka tuollaisella upealla sähköhammasharjalla saa paljonkin luksusta arkeen. Olen myös heikkona kauniissa pakkauksissa olevaan kosmetiikkaan, sekin on minulle luksusta :)

 85. Maikki sanoo:

  Meillä arjen luksusta on hyvistä raaka-aineista tehty maukas illallinen joka päivä.

 86. Soikku sanoo:

  Arjessa on luksusta hemmotella hieman itseään: pieni jälkiruokaherkku, uusi kynsilakka, takkatuli ja lasi viiniä illalla.

 87. Mape sanoo:

  Arjen luksusta on iltaisin villasukat, ylellinen yövoide ja hampaiden pesu <3

 88. Peppis sanoo:

  Arkeanakin voi kattaa kauniisti arkiruokapöydän ja sytyttää pari kynttilää tuomaan tunnelmaan… Ihan vaikka kauniit kuviolliset paperiservietit tekevät jo jotain.

 89. Miia sanoo:

  Luksusta on se hetki, kun tyttö on mennyt nukkumaan ja ehdin vihdoin istahtaa hetkeksi sohvalle miehen kainaloon kuuman glögimukin kanssa. :)

 90. Pinjap sanoo:

  Minulle arjen kluksusta on jos krooninen kipu on helpompana ja aamukahvi ja kynttilät <3

 91. Laura sanoo:

  Mä tuon omaan arkeeni pientä luksusta jo esimerkiksi juomalla mehun tai veden viinilasista! :D

 92. Sari P sanoo:

  Arjen luksusta on se, että työviikon jälkeen ottaa lasin hyvää viiniä, tekee maukasta ruokaa ja käpertyy sohvalle kullan kanssa katsomaan leffaa – ei kiirettä, vain omaa rentoa aikaa :)

 93. Hanne sanoo:

  Arjen luksusta on rauhallinen hetki saunan lauteilla ja sen päälle kunnon saunakaffeet kynttilän valossa :)

 94. Emm sanoo:

  Arjen luksusta on pieni itsensä hemmottelu, esimerkiksi parempi kahvi tai uusi kasvonaamio.

 95. päivi :) sanoo:

  Arjen rutiinit voivat tuntua mukavammilta jos vaihtaa tekojärjestystä. Esimerkiksi pesee hampaat ennen kasvojen pesua, aloittaa siivouksen eri huoneesta, viikkaa pyykit tai silittää ne eri paikassa jne. Vain mielikuvitus on rajana. Kokeilin itse, toimii, eikä maksa mitään. :) Luksusta sekin.

 96. hannannaa sanoo:

  Luksusta arjessa lisää se, että on semmoiset välineet arkihommien tekemiseen, että ne toimii ja hermot ei pala :)

 97. Nelliina sanoo:

  Arjen luksusta on kääriytyä pehmoiseen torkkupeittoon ja juoda kuumaa kaakaota kermavaahdolla, kylkeen pieni bebe- tai aleksanterinleivos <3 Ihana laite ja arjen "luksustaja" olisi tuo hammastsydeemikin ;)
  PS. Mua ei haittaa kaupalliset bloggaukset, niistä saa usein tietoa uusista, kiinnostavista tuotteista :)

 98. Ellla sanoo:

  Arjen luksusta on ihana joululehti ja lämpöiset tossut!:)

 99. Tickler sanoo:

  Pientä luksusta arjessa on ottaa hetki aikaa itselle. 10 minuuttia lehteä lukien, hyvää musiikkia kuunnellen tai vaikka kylppärissä naamion levittäminen kasvoille ja suun tehopuhdistus. Pienellä hetkellä suuri vaikutus.

 100. klaara sanoo:

  Arjen luksusta on siivottu koti, hyvä ruoka ja rauhallinen koti-ilta.

 101. Miia sanoo:

  Jouluista sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia! :)

  Arjen luksusta on esimerkiksi aamupalan syönti kauniista astioista ja kynttilän valossa tunnelmoiminen. Vessassa voi pitää vaikka näin joulun alla ylellisiä ja kullanhohteisia käsipyyhkeitä ;)

  – Mansen mimmi

 102. Jatta sanoo:

  Arjen luksusta tuo suihkussa koko kropan ja kasvojen kuorinta sekä naamion käyttö ihanan tuoksuisilla tuotteilla, ja illalla puhtaisiin lakanoihin nukkumaan pääsy :)

 103. Johanna sanoo:

  Yhteiset ruokailut perheen kanssa kynttilän valossa.

 104. Ina sanoo:

  Luksusta arkeen tuo tuoksukynttilät :)

 105. Briksu sanoo:

  Jalkahoito tuoksuvilla tuotteilla!

 106. Aila sanoo:

  Kaunis kattaus, kynttilät, hyvä seura ja viinilasillinen.

 107. emmuli sanoo:

  Itse lisään luxust, käyttämällä ylellisiä kasvojenhoitotuotteita :-) Eikä se välttämättä tarkoita mitään miljoonan euron tököttejä, ihan vaan sellaisia mistä itse nauttii. Se on luksusta.

 108. Pirjo sanoo:

  Arjen luksusta on mm.aamiainen,jaettu Aamulehti ja aamutv yhdessä puolison kanssa.

 109. Katja sanoo:

  Parasta arjen luksusta on siivottu koti,hetken hiljaisuus ja rauha itselle lasten mentyä nukkumaan ja kun saa sen jälkeen mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin☺

 110. Sella sanoo:

  Arkeen saa helposti pientä luksusta laadukkailla valinnoilla ja pienillä kiireettömillä hetkillä, jolloin keskittyy vain omaan itseensä ja oman kehon hemmotteluun ja hoitoon. Esimerkiksi laadukkaat ihonhoitotuotteet ja välineet jne. Tuollainen sähköhammasharja kyllä lisäisi tätä arjen luksusta huimasti, kun on tottunut perusharjoilla harjailemaan!

 111. Asta sanoo:

  Luksukseen kuuluu aina kynttilät…

 112. Eveliina sanoo:

  Taustamusiikki, jotain jouluista nyt tähän aikaan vuodesta :)

 113. tiiu sanoo:

  kattamalla pöydän kauniisti ja ostamalla vaikka kukkakimpun

 114. Annina sanoo:

  Arjen luksusta on ladata kahvinkeitin valmiiksi rakkaalle ennen töihin lähtöä sekä tehdä valmiiksi odottamaan aamupala isille ja tytöille, kun heräävät. <3

 115. Riikka sanoo:

  Tämä ihana sähköhammasharja olisi täydellistä luksusta. Muuta luksusta voisi olla vaikkapa herkullinen leivos kahvikupillisen kanssa :)

 116. piitu sanoo:

  Tunnelmoimalla kynttilöillä

 117. Henskula sanoo:

  Arjen keskellä luksukselta tuntuu oma-aika…

 118. elvira sanoo:

  Arjen luksusta on mm rauhallinen saunominen lempeissä löylyissä….

 119. Marja-Liisa sanoo:

  Luksusta on puhdas, raikas suu, jolla pussailla…

 120. Paula sanoo:

  Arjen luksusta on päiväunet silloin tällöin.

 121. ansu88 sanoo:

  esim. ostamalla jonkun kivan lehden ja lukemalla sitä rauhassa sohvalla

 122. sikkuralla sanoo:

  Arjen luksusta on valmiiksi laitettu aamupala.

 123. paula sanoo:

  Arjen luksusta on päästä ajoissa töistä ja siivota ennen muiden (jalkoihin) tulemista ;)

 124. sarita sanoo:

  Arjen luksusta on ottaa rauhallinen hetki itselle vaikka kahvin ja päivänlehden kera.

 125. Luksusta on tulla töistä kotiin, vaihtaa rennot kotivaatteet päälle, villasukat jalkaan ja uppoutua sohvalle joko hyvän kirjan tai Downton Abbeyn pariin :).

 126. Kati sanoo:

  Arjen luksusta on aamukahvin nauttiminen rauhassa

 127. Annu sanoo:

  Lisää luksusta arkeen toisi jotkut oikein ihanan tuoksuiset ja hellivät puhdistustuotteet ja kuorinta kasvoihin. Oma aika illalla kun lapsi nukkuu ja herkutella telkkarin ääressä :)

 128. BIKKE sanoo:

  Arjen luxusta olisi joku päivä tulla puhtaaseen kotiin sekä valmiiseen ruokapöytään :)

 129. Marika sanoo:

  Arjen luksusta on aikaiset aamut, yksin keittiön pimeydessä, iso kuppi höyryävää teetä, palavat kynttilät ja kodin hiljaisuus. Jota seuraa se ihana hetki, kun yläkerrasta kuuluu lattian natina, ovet käy ja rappusissa tömpsyttelee väsyneitä jalkoja ja tiedossa on päivän ensimmäiset halit <3

 130. NinskuM sanoo:

  Siisti koti toimii aina:)

 131. ese sanoo:

  Hyvällä ruualla

 132. si sanoo:

  Arjen luksusta on, kun kaapissa on hyvää ruokaa ja on armollinen itselleen. :) Pyykit ja lenkit voi odottaa ilman syyllisyyttä.

 133. Mike sanoo:

  Arjen luksusta voisi olla vaikkapa kiireetön kävely metsässä yhdessä puolison kanssa. Tai eväsretki jonnekin luontoon. :)

 134. Nanne sanoo:

  Arjen luksusta itselleni ovat pitkät ja kiireettömät aamut! Sängystä ylös aamulenkille, jonka jälkeen hyvä aamupala kera tuoreen kahvin samalla blogeja/lehtiä lukien. Aamupalan jälkeen kun saisi vielä laittautua kunnolla ennen menoja :)

 135. Vilhelmiina sanoo:

  Luksusta on kun saa kämpän siivottua lattiasta kattoon ja kruunattua siivouksen tuoreilla kukilla olohuoneen pöydällä. <3

 136. mikko sanoo:

  vaikka ostamalla itselle jotain pientä kivaa

 137. Anniina sanoo:

  Arjen luksusta on aikuisten yhteinen hetki illalla lasten mentyä nukkumaan. Pieni hetki vain meille kahdelle, jolloin voi rauhassa vaihtaa päivän kuulumiset.

 138. Sanna P sanoo:

  Arkeen saa luksusta sisustamalla nätisti.

 139. *R* sanoo:

  Luksusta voisi lisätä pienillä jutuilla, kuten vaikkapa rauhoittumalla hetkeksi ja ihailemalla taivasta :D Tai ottamalla kahvin kanssa jonkun herkun. :)

 140. Heidi T-P sanoo:

  Moikka! Kiitos kivasta blogista. Mielestäni arkeen voi lisätä luksusta pienilläkin asioilla. Ostamalla perjantaina tuoreita kukkia, kattamalla kauniisti, nauttimalla kynttilänvalosta ja käyttämällä hemmottelevia tuotteita. Eikä tällaiset tekniset apuvälineetkään ole pahaksi .

 141. tRiina sanoo:

  Arjen luksusta voisi lisätä esimerkiksi kauniilla astioilla ja leikkokukilla :)

 142. Linda sanoo:

  Tekemällä itselle vaikka kivan jalkahoidon. :)

 143. Paula sanoo:

  Kauniilla kattauksella, yhteisellä päivällisellä, hemmottelutuotteilla.

Kommentoi