sunnuntai 30. elokuun 2020

Tuulettumisen tarpeessa

HELLUREI IHANAISET, NAURAVAISET!

Ja mitä mukavinta sunnuntaipäivää. Heräsin sateen ropistessa ikkunaan ja mietin, että yhden käden sormin laskettaessa ovat olleet ne sunnuntaiaamut, kun tänä kesänä on herätty kotona. Sunnuntaiaamu kotona on alkanut varsin verkkaisesti. Just sillain, miten sen mun mielestä kuuluukin alkaa.

Tulikin ihan vahingossa pari päivää taukoa blogiin. Mutta täällä ollaan taas. Astetta energisempänä ja inspiroituneena. Eilen porhallettiin hiki hatussa terassiprojektin parista kotiin ja rakkaille naapureille yo-juhliin. Tiedättekö, että kun harvoin käy missään (ollaan pahimman luokan kotihiiriä), niin kuinka huikean kivalta aina tuntuu, kun sitten tulee lähdettyä ja istuttua pitkän kaavan mukaan.

Eilen illalla tultiin kotiin orapihlaja-aidan raosta kympin jälkeen (big mistake, kiitos piikkien ja nokkosten, jota pimeässä ei nähnyt), vaihdettiin juhlavaatteet kotivaatteisiin ja tehtiin olomme mukaviksi sohvilla. Olinkohan istunut sohvalla kymmenisen minuuttia, kun naapuri soitti ”No nyt bileet jatkuu ja soitto alkaa. Tulkaa heti takaisin!” En muista, koska viimeksi olisin niin rivakasti noussut sohvalta :D

Juhlat jatkui olohuonekeikkana ja kuinka ihana olikaan nähdä, että emme olleet ainoat collegehousuihmiset. Siellä me oltiin sikin sokin sekaisin juhlamekkokansa ja collarikansa. Ilta venyi kyllä vähän pidemmäksi kuin ajattelimme ja kahden aikaan nukkumaan mennessä mielessä vilahti hetken ajatus, että se siitä virkeästä työpäivän puolikkaasta huomenna.

Mutta hei, kyllähän ihmiselle tekee välillä hyvää tuulettua. Musta tuntuu, että olinkin näin jälkikäteen vähän tuulettumisen tarpeessa. Tai lähinnä sen tarpeessa, että näkisin hurjan paljon ystäviä samaan aikaan ja saisin jutella pitkän kaavan mukaan kuulumiset. Nyt ennen töitä vielä toinen kuppi kahvia ja vähän rentoilua. Tälle päivälle luvassa ruoanlaittoa ja kuvailua asiakkaalle. Vähäsen kirjoittelua ja ensi viikon postausten suunnittelua. Mutta myös piiiitkää kävelylenkkiä ja saunaa. Kenties myös aikaisin nukkumaanmenoa. Sellaista leppoisaa sunnuntaitekemistä

SULOISTA SUNNUNTAITA


2 Responses to “Tuulettumisen tarpeessa”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Meillä on ollut aika sama aikataulu eilen teidän kanssa. Me tosin vietimme esikoisen ylioppilasjuhlia eli mökiltä ei päästy ihan suoraan juhlahumuun vaan valmisteluja on tehty useampi päivä putkeen (eli koko kesä) 😉 Vieraat oli jaettu kolmeen ryhmään ja viimeisenä oli aitojen raoista loikkivat naapurit 😄 Pihalla iso telttakatos, paljon juhlavaloja, kynttilöitä ja musiikkia. Ja tietenkin loistavaa seuraa ❤️ Nukkumaan myös kahdelta. Ihanat juhlat ja ihanaa, että huomenna on arki😊

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Hanna

   ja hei onnea esikoisen valkolakista ❤️

   Teidän juhlat kuulostavat aivan täydelliseltä (varsinkin ne aitojen raoista loikkivat naapurit ;D).

   Onnistuneiden juhlien jälkeen arkikin tuntuu ihanalta. Niiden voimin jaksaa pimeneviä syysiltoja vaikka kuinka :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne ❤️

Kommentoi