torstai 09. heinäkuu 2020

Teinin viihtyisä oma mökki

HEIPPA!

Olin just saanut ruokakassit purettua mökin jääkaappiin ja kuivamuonakaappiin, kun esikoinen jo pyyteli mua mukanaan viemään hänen tavaransa vierasmökkiin. Ei kuulemma uskaltanut mennä sinne yksin, kun talven jäljiltä siellä olisi hiiriä ja mitä lie ihmiset nielemättä syöviä olentoja :D

Lähdin mukaan vaihtamaan lakanoita ja siistimään paikkoja. Vierasmökki kun on ajanut talvet muutenkin varaston virkaa. ”Pitäiskö luopua tuosta kerrossängystä…” sanoin ääneen. Ja kuulkaa, mies kuuli sen. Puolta tuntia myöhemmin kerrossänky oli viety puuvajan luokse jatkokäsittelyyn, parisänky siirretty keskelle lattiaa, vierasmökki imuroitu, lakanat laitettu, tuotu matto saunakammarin sängyn alta, viritetty esikoisen saunakammariin viemät pallovalot vierasmökin seinälle, laitettu hylly seinälle ja tuuletettu ummehtunut haju pois.

Ja hei naulattu tuo löytö sängyn alta eli ihana rottinkihylly seinälle. Mä rakastan rottinkia

Ei siinä kauaa nokka tuhissut ja nyt esikoisella on ihana oma soppi mökillä. Tähän asti on tykännyt nukkua saunatuvassa, mutta nyt kuopus majailee siellä ystävänsä kanssa. Valvovat sen verran myöhään, että eivät halua olla enää päämökissä. Tämä sopii meille loistavasti :)

Vierasmökin seinät maalasimme joitain vuosia sitten valkoiseksi. Esikoinen haaveilee katon ja lattiankin maalaamisesta. Josko katon vetäisi jonain sadepäivänä, lattia saa olla puulla.

ID

Mikäs tuolla on ollessa, viikonloppukarkki- ja sipsikippo käden ulottuvilla. Läppärille ladattujen sarjojen kanssa. Sähköpatterinkin kävin just laittamassa päälle, ettei yöllä tule kylmä.

Voipi olla, että itsekin suuntaan tuonne joku kaunis päivä lomalla päikkäreille. Sateen ropistessa huopakattoon ♥ Hei, huomisen jälkeen alkaakin kolmen viikon loma. Onneksi säätiedotuskin nyt näyttää himpun verran lämpimämpiä kelejä!

IHANAA TORSTAI-ILTAA TOIVOTELLEN,

 


8 Responses to “Teinin viihtyisä oma mökki”

 1. Avatar Sirpa sanoo:

  On kyllä ihanan viihtyisä oma tila nuorella. 😍 Meillä isomman mökin lisäksi saunatupa missä tytöt nukkuvat sekä kavereiden kanssa majoittuvat. Nyt yritän järjestää leikkimökkiin nukkumatilan yhdelle. Se ei ole ihan pieni eli hyvin aikuinen mahtuu seisomaan sisätiloissa. Tänään juuri raivasin tavaroita sieltä. Tosin homma jatkuu huomenna, kun jouduin siirtämään osan pois menevistä tavaroista takaisin sateen takia – tai mahdollisen sellaisen. Ihanaa tulevaa viikonloppua ja lomaa🐝

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Sirpa

   ja kiitos ❤️ Tuosta tuli kyllä pienellä rymsteeraamisella aivan täydellinen :) Tänään lähdetään vielä kirpparilla käymään, josko seinähyllylle löytyisi kesälukemista!

   Oi, kuulostaa hyvältä teidänkin projektit siellä! Mäkin sanoin miehelle eilen, että tuo leikkimökki voitaisiin vielä valjastaa nukkumakäyttöön. Mutta meillä on kuulemma niin paljon rojuja, että sitä tarvitaan varastoksi :D

   Kiitos samoin, aurinkoista viikonloppua ❤️

 2. Avatar Tanja sanoo:

  Näyttää viihtyisältä ja tunnelmalliselta, kiva että mökiltänne löytyy jokaiselle oma soppi. :) Leppoisaa lomaa ja mukavia hetkiä mökillä! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Tanja

   ja kiitos ❤️

   Se on se tämän mökin plussapuoli, jota jo ostovaiheessa ennakoitiin; kun lapset kasvavat on molemmille tytöille omat rauhalliset tilat, missä viettää aikaa ystäviensä kanssa :)

   Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua! ❤️

 3. Ai miten ihana ja tunnelmallinen vierasmökki! Ja siis olisin ollut kyllä valmis teininä omasta tilasta myymään varmaan sieluni kun mökillä tuli sitä aikaa kuitenkin vietettyä. Ai miten niin joskus meni 14-kesäisenä hermot nuorempiin
  serkkuihin :D

  Ihana alkavaa viikonloppua! <3

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Satu

   ja kiitos ❤️

   Hihii, me ennakoitiin tuota jo mökin ostovaiheessa. Tämä mökkikylä on kaikkien hermojen kannalta paras ostos ikinä :D

   Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua sinnekin ❤️

 4. Avatar Sanna sanoo:

  No aivan ihana!Meillä vastaava mökki kotipihalla,missä pojat kavereineen nukkuneet monia öitä ja me myös:)Vähän kun olisi mökki kotipihalla.
  Nyt ollut pari vuotta ihan varastona,piti jo tänä kesänä siivota ja laittaa kuntoon, mutta voipi olla,että menee ensi kesään:)Olisi täydellinen päikkärimökki!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sanna!

   Hei kiitos ja täykyltä kuulostaisi tuollainen päikkärimökki omalla takapihalla 😍 Mäkin haluan, tosin meille ei taida rakennuslupa enää sellaiseen riittää, mutta jos ihan pienenpienen sellaisen rakentaisi tontin nurkkaan ;)

   Ihanaa viikonloppua, nautitaan ❤️

Kommentoi