maanantai 23. joulukuun 2019

Tunnelmallista Joulua!

MOIKKAMOI!

Nyt on tullut aika sulkea tietokone joulun ajaksi. Antaa sillekin vähän lepoa. Oma kovalevyni ei ole täynnä, mutta kannettava hurisee siihen malliin, että on loman tarpeessa 🙂

Laatikot tuli päivällä uunista tuoden sen joulun tuoksun, joka tuntuu joka vuosi yhtä ihanalta. Nyt on kinkku uunissa ja pian pääsee perunat kattilaan porisemaan. Tänään fiilistellään jo pikkuisen jouluruoan kanssa, huomenna katetaan sitten täyskattaus ja istutaan pitkään pöydän äärellä.

Jouluaattoaamu alkaa Ahdin riisipuurolla ja jatkuu muutamalla joululaskulla. Puolen päivän aikaan käydään kuuntelemassa Saunakurun tasanteella joulurauhan julistamista Pyhätunturin alueelle. Jouluaatto ei tuntuisi jouluaatolta ilman joulusaunaa ja eiköhän nuo kuusen alla olevat paketitkin jossain vaiheessa jaeta. En malta odottaa, että saan uudenkarhean kirjan käteeni ja pääsen uppoutumaan rakkauden ja romantiikan maailmaan.

Nyt on aika olla rakkaiden kanssa ja mennä sinne joulukuplaan. Voi olla, että joulukupla on niin tiivis, että somekin hiljenee pariksi päiväksi. Toisaalta taas voi olla, että some pitää kiinni muussa maailmassa, ettei vallan mökkihöperöidy. Mutta se on varmaa, että seuraavat päivät tehdään ja toimitaan just niin kuin hyvältä tuntuu 🙂

Oikein Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua – kiitos kun olette ♥

 


2 Responses to “Tunnelmallista Joulua!”

  1. JonnaG sanoo:

    Ihanaa joulua teille sinne!

Kommentoi