tiistai 03. joulukuun 2019

Tunnelmallisempi makuuhuone & joululahjavinkki


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Desenion & Indieplacen kanssa


 

HEIPPA IHANAT!

Tänään jutellaan joulusta. Tuosta lempiaiheestani yhdistettynä toiseen lempiaiheeseeni eli sisustukseen. No miten nämä kaksi sopii yhteen? Sisustuksellisten joululahjojen myötä. Meillä löytyy tämän joulun kauneimmat joululahjat seiniltä. Tai no, lasten joululahjajulisteet vielä paketeista.

Muistatte varmaan, kun olen himpun verran pohtinut tuota makuuhuoneen tunnelmaa. Sitä, että tekisi mieleni saada seiniin tummempaa väriä ja sitä kautta huonetta kotoisammaksi. Huone on kuitenkin niin iso ja itse niin laiska, että maalauspuuhiin en ole ryhtynyt. Kaupallisen yhteistyön myötä Desenion kanssa sain huoneeseen uutta kodikkaampaa tunnelmaa kauniiden julisteiden kautta. Halusin värimaailman olevan harmoninen ja kuvien sellaisia, että kun niitä katsoo, tulee rauhallinen fiilis. Mielestäni onnistuin aika hyvin, eikö?

Samalla, kun huoneen ilmeen muutos toimi aikaistettuna joululahjana miehelle (ja toki myös itsellenikin) sai makuuhuone sen viimeisen silauksen. Tunnelman, joka menee ympäri vuoden. Keväällä vaaleampaan päiväpeitteeseen ja helmalakanoihin vaihtaessani tuovat julisteet mustien kehysten kanssa tarvittavaa kontrastia sisustukseen.

Julisteita valikoidessani lähdin ensinnäkin pohtimaan, että millaisen tauluseinän haluan. Katsoin Desenion tauluseinämalleista ideaa ja hyvin äkkiä tiesin, että haluan yhden ison julisteen katseenvangitsijaksi ja sen seuraksi pienempiä julisteita. Koska huoneen katto laskee sängyn toisen reunan kohdalla oli selvää, että isoin juliste ei sinne päähän mahdu. Lopulta piirsin paperille layoutin tuosta tauluseinästäni. Sen jälkeen oli aika valita julisteet.

Valitsin julisteita luontokategoriasta ja suodattimien avulla hain oikean värisävyn ja koot. Tykkään, että luontoaiheiset printit ja julisteet sopivat koko kotiin, mutta varsinkin makuuhuoneeseen. Luonto kun on niin lähellä sydäntäni, niin tottakai mielelläni katson luontoaiheisia kuvia. Metsää, pilviä ja järvimaisemaa. Silmä lepää kauniissa kuvissa ja nyt jo tämän viikon aikana, kun kuvat ovat olleet makkarin seinällä, olen monta kertaa rauhoittunut katsomaan niitä. Löytänyt joka kerralla kuvista jotain uutta ja kiehtovaa. Makuuhuoneen seinälle valitsin seuraavat mieltä rauhoittavat julisteet:

Black Forest (70×100 cm)
Heaven Standing (50×70 cm)
Lake (30×40 cm)
Wooden Pier (30×40 cm)
Watercolor Hands (21×30 cm)

Aluksi ihastelin kaikkia hempeänvärisiä julisteita kultakehyksin, mutta sitten ajattelin, että koska miehen kanssa yhdessä tuolla makuuhuoneessa vietämme aikaa, niin on syytä valita julisteet, jotka miellyttävät molempia. Yleensä olen aina tilannut Deseniolta julisteiden mukana kehykset ja niin tein nytkin. Osan julisteista kehystin vanhoihin toimettomana vaatekaapin nurkassa makaaviin Desenion kehyksiin. Olen jotenkin niin tapohini kangistunut, että en osaa tilata muita kuin noita mustia puukehyksiä. Mutta josko keväällä repäisisi ja laittaisi työhuoneeseen hieman hempeämpää tyttömäistä ilmettä kullanvärisiin kehyksiin!

Meillä lapset ovat toivoneet myös julisteita joululahjaksi. Tanssijatytölle valitsin Dancer -julisteen koossa 30×40 cm ja esikoiselle, joka haaveilee joku päivä muuttavansa Los Angelesiin tilasin Los Angelesin karttajulisteen koossa 30×40 cm. Nuo paketoin tötteröille ja solmin nauhat päihin. Paketeista tuli ikään kuin isot karkkipötköt. Terveelliset ja sisustukselliset sellaiset 🙂

ALEKOODI

Sain kunnian antaa teille alekoodin ATMARIAS30, jolla saa Desenion valikoimista 30% alennusta ajalla 3.-5.12.2019.
Alennuskoodi ei koske kehyksiä eikä premium julisteita.

 Desenion sivuilta löytyy ihan varmasti jokaiselle jotakin ja sivujen joululahjaoppaasta löytyy teemoittain ihanasti inspiraatiota niin joogeille, muotitietoisille, lapsille kuin maailmanmatkaajillekin. Kaunis koti joululahjaksi ei kuulosta lainkaan hassumalta lahjaidealta 

TIISTAITERKUIN,


Kommentoi