sunnuntai 16. joulukuu 2018

Valmiina joulunalusviikkoon

HEIPPATIRALLAA

sunnuntai-iltaan ihanat! :) Kuulkaa, viikon päästä tähän aikaan eletään niitä hetkiä, kun laitetaan tietokoneet ja mobiililaitteet kiinni. Rauhoitutaan viettämään joulua perheen parissa. Se on jännä juttu, miten sitä huomaa yhtäkkiä rauhoittuvansa. Itsekin tällaisena duracel-pupuna harvoin pysähdyn yhtä totaalisesti kuin jouluna. Sitä odotellessa!

Mutta hei, sitä ennen saa fiilistellä täysin rinnoin huomenna alkavasta joulunalusviikosta. Kaikki lahjaostokset on tehty, laatikotkin meni just uuniin ja siivousta ei tarvitse juurikaan stressata. Viikolle on parille illalle luvassa lasten harrastuspuuhia, mutta myös kahvittelua yksien rakkaiden kanssa ja hyvinvointia. Torstai-illalle varasin pilatestunnin. Parin viikon takainen pilates sai olon pitkällä tähtäimellä levolliseksi. Ennen joulua suosittelen teille kaikille pientä irtiottoa. Hengähdyshetkeä kiireen keskellä. 

Perjantaina siivoilin kotia joulumielessä ja hihittelin sille Marialle, joka taannoin aloitti joulusiivoukset joulukuun alussa. Keittiön kaapeista! Systemaattisesti kävi kaikki kaapit läpi keittiössä ja siitä siirtyi liinavaatekaappeihin. Oli aika puhki, mutta kovin onnellinen putsplankosta kodista. Tällä hetkellä olen onnellinen siitä, että suurin joulusiivous ulottui olkkariin. Siivouksen lomassa siirtelin sohvia ja loppujen lopuksi ne kiepsaantui uuteen järjestykseen. Tai siihen, missä ne ovat kyllä aiemminkin olleet, mutta eivät vähään aikaan.

Kate Moss sai rinnalleen vähän joulumieltä paperitähdistä ja kuusi meni nurkkaan odottelemaan ulosvientiä. Tämä keskikerroksen kuusi oli mun kasteluvastuulla ja eihän sitä kaikkea voi muistaa. Ainakaan kastelua. Kauniilta se vielä näyttää, mutta ei tarvitse kuin hönkäistä kohti niin jo alkaa varistamaan neulasiaan :D Hienosti kuusi on palvellut ja palvelee varmasti nämä vimpat päivät. Tarkoituksena oli joka tapauksessa siivota kuuset pois ennen pohjoiseen lähtemistä. Tonttuja oli tarkoitus laittaa esille viikonloppuna, mutta ne pakataankin mukaan pohjoiseen ja laitetaan siellä vasta esille.

Tämä viikonloppu on ollut muutenkin täynnä joulua; eilen tyttöjen kanssa pyörähdettiin kaupungilla joulutorilla ja tallipihalla. Tänään maailman parhaimpien in-lawsien kanssa saman pöydän äärellä jouluruokaillessa. Jopa pikaisella pakettien noutokierroksella huomasin, että ihmiset ovat joulumielellä. Ei takakireitä hymyjä tai liian kireällä olevia nutturoita. Vaan paljon hymynaamoja ja kohteliaita käytöksiä – ihanaa, kaikin puolin olen aivan valmis joulunalusviikkoon. Toivottavasti tekin 

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA,

PS. palaan kommentteihin myöhemmin tänään – kiitos kaunis jälleen niistä ♥ Nyt yksi karvakorva höpönassunen kaipaa iltalenkille :)


6 Responses to “Valmiina joulunalusviikkoon”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  Onpa kauniin näköistä!
  Täällä vasta eilen rupesin miettimään noita joululahjoja.. Aina tässä käy niin.
  Ihanaa uutta viikkoa!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Tiina

   ja kiitos kaunis ♥

   Hih, mä olen niin monena vuonna jättänyt lahjojen ostamisen viime tinkaan, että nyt päätin olla ajoissa. Vielä kun saisi ne paketoitua. Onneksi ei ole montaa pakettia paketoitavana, vaan maltti pysyi hyvin :)

   Kiitos ja samoin sinne ♥

 2. Avatar PirjoS sanoo:

  Jeps….kaapit kuntoon joulu tulee😂 joo samaa tein ja hihittelin, ”kuka kaappeja katsoo”. Niin se vaan menee, äidin opit seuraavat tiukasti. Yritän päästä turhasta stressistä eroon ja kun emme ole edes kotona, niin kuka niitä siivottuja katsoo😳 hmmmm…ehkä tonttu😂

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Pirjo

   ja just niin, kotoota ne joulusiivouksenkin opit opitaan :D

   Sama juttu, jouluksi karataan muualle, niin se on ihan sama, vaikkei se sauna ole putsplankko ja vaikka kaapeissa olisi hieman epäjärjestystä :)

   Kivaa joulunalusviikkoa ♥

 3. Avatar Sanna sanoo:

  Kaunista ja avaran näköistä siellä!Mulla on jokikinen lahja ostamatta.Miksi oi miksi,joka joulu käy näin…
  Joulusiivous on ensi vkonloppuna,ihan normisiivous vain.
  Mutta.Meille on satanut lunta jihuu!!Lähdenkin tästä vapaapäivän ratoksi lumihommiin:)Rakastan lumitöitä.Kivaa alkavaa viikkoa sinne manseen:)

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitos Sanna ♥

   Olohuone avartui kummasti rymsteerauksen lopputulemana :D

   Voih, tsemppiä sinne joululahjasavottaan! :) Normisiivous kuulostaa hyvältä!

   Ihanaa, sielläkin maa valkoisena. Täällä myös – pääsee töiden jälkeen lumitöihin :)

   Kiitos ja ihanaa viikkoa sinnekin ♥

Kommentoi