sunnuntai 06. toukokuu 2018

Kaoottisen työpäivän hyvänolon lounas & arvonta

*yhteistyössä: Knorr

HEIPPAHEI IHANAT!

Vaikka se arki onkin ihmisen parasta aikaa, niin silti on niitä työpäiviä, että sitä tulee luovittua jotenkin aamupäivästä liki nukkumaanmenoon asti tulipaloja sammutellen. Multitaskingiä isolla ämmällä suorittaen. Niitä päiviä, kun neljän maissa miettii, että mihin ne työtunnit hurahti. Vain siirtyäkseen toimistolta kotitoimistolle. Aina silloin tällöin minulta kysytään, että kuinka helppoa on kahden työn yhdistäminen. Miten ajanhallinta onnistuu kahden työn ja vapaa-ajan välillä. Mitkä ovat niitä asioita, jotka helpottavat niitä kaoottisempiakin työpäiviä. Niitä päivä, joista en yleensä ole julkaissut edes blogissa kuvia. Kaupallisen yhteistyön myötä Knorr:n kanssa pääsin kertomaan teille mitä työpäiväni toimistolla sisältää ja pohtimaan, mikä on se kantava voima, minkä avulla jaksan kiireisenkin työpäivän.

Ja osin kuvien myötä näyttämään, miltä siellä näyttää, silloin kun eletään kiireen keskellä. Siitä on kiiltokuvamaisuus kaukana. Työpöytä pursuaa paperia, klemmarit leviävät sinne sun tänne juuri pahimmalla mahdollisella hetkellä ja omat silmäpussit väsyneen olemuksen kanssa viestittävät, että jossain lähitulevaisuudessa voisi höllätä vähän tahtia. Eletään tavallista torstaipäivää…

Klo 06.00
Herätyskello soittaa. Painan sen hetkeksi kiinni ja rapsuttelen kainaloon kömpivää koiraa. Miksen mennyt eilen aiemmin nukkumaan, ajattelen. Selaan puhelimesta Facebookin ja Instagramin. Hyväksyn muutaman blogiin tulleen kommentin ja lähetän reissussa olevalle miehelle hyvänhuomenentoivotukset. Hetken mietin, että jos laittaisin kellon soittamaan uudelleen lähempänä seitsemää, mutta otan itseäni niskasta kiinni ja nousen ylös.

Klo 06.30
Kuuntelen lintujen keväistä aamukonserttia samalla, kun tuoksuttelen kevään tuoksuja. Koira ottaa vainun kadun päässä juoksevasta pupusta ja olisi sitä mieltä, että sinne pitäisi päästä. Tämä on yleensä se hetki aamusta aamukahvin juomisen ajan lisäksi, kun on aikaa hengitellä rauhassa ja suunnitella tulevaa päivää. Mielessäni mietin ihania kommentteja, joita postauksiin on tullut ja heitän ilmoille toiveen, että jossain välissä työpäivän aikana ehdin niihin vastata.

Klo 07.42
Mihin ihmeeseen tämä aamu meni? Minne katosi se seesteinen aamukahvihetki, josta olen pitänyt kynsin hampain kiinni? Vaikka meillä yleensä aamut ovat suht’ rauhallisia, niin tänä aamuna tuntuu kaikki takkuavan. Pikkuisemmalla on erikoisempi päivä koulussa ja viettävät osan päivästä ulkona. Tässä vaiheessa kevättä on hanskat ja pipotkin hukassa. Kuin sattuman kaupalla löydämme ne viime tingassa. Olen astumassa ulos ovesta, kun muistan, että eväät ovat pakkaamatta mukaan. Avaan kuivamuonakaapin ja täytän kassini Knorrin uusilla Veggie Snack -tuotteilla. Uusi lähtö ovesta ulos ja huomaan hälytyksen jo piippaavan siihen malliin, että nyt olisi ovi saatava vihdosta viimein kiinni. Lopulta saan koko konkkaronkan autoon ja muistan jopa laittaa ulko-oven tällä kertaa lukkoon.

Klo 08.02
Työpaikka häämöttää ja tajuan olevani pari minuuttia myöhässä. Osiltaan syytän aamuruuhkaa, osiltaan sitä, että aamusta muodostui hieman kiireinen. Käyn mielessäni päivän työlistaa ja päätän kirjoittaa sen post it -lapulle heti töihin päästyäni. Ei siitä ole aikaakaan, kun tulin täysin toimeen ilman minkäänlaisia listoja tai muistiinpanoja. Kalenterista puhumattakaan. Nykyään tuntuu, että elän listojen varassa. Kalenteristakaan en ihan heti luopuisi.

Klo 09.00
Aamukahville alakertaan! Huh heijakkaa, mikä tietotulvan yliannostus pään sisälläni vallitsee. Toukokuun loppupuolella voimaan astuva tietosuoja-asetus aiheuttaa jo tässä vaiheessa harmaita hiuksia. Ennen aamukahvia ainakin tuntui siltä, että en mitenkään sisäistä mitä minun kuuluu asian eteen tehdä. Ehkä on parempi katsoa tuota paperipinkkaa uudelleen iltapäivästä. Kahvitauon loppupuolella vastaan muutamiin blogisähköposteihin ja Insta Storyyn tulleisiin kommentteihin. Nopeasti kuitenkin on palattava töihin; nyt kun teen osa-aikaisesti töitä toimistolla, riittää toimistopäiville aina mukavasti töitä. Päivittelen asiakkaiden tarjouksia ja hintoja tulemaan koneelta. Samalla vastailen keskuspuhelimeemme, joka kiertää meidän kolmen toimistossa tänään samaan aikaan töissä olevan pöydältä toiselle.

Klo 10.37
Vatsa on sitä mieltä, että nyt kuuluisi pitää ruokatauko. Yleensä pyrin syömään vasta lähempänä puolta päivää, joten vaimennan tuon ruokaa huutavan äänen vesilasilisella ja jatkan töitä. Tänään jälleen on näemmä sähköpostien lähettämispäivä. Harmi vain, että itse olen se aktiivinen osapuoli ja he, keiltä vastauksia kaipailisin eivät vastaa. Tai sitten olen vain kärsimätön. Haluan yleensä saada heti kaikki sähköpostit pois alta, mitä tulee tähän päivätyöhöni. Välillä sen kustannuksella blogiin tulevat sähköpostit joutuvat odottelemaan vastauksia vähän pidempään.

Klo 11.10
Huomaan, että ruoka näyttelee työpäivienikin aikana suurta osaa. Joskus muinoin tein sen virheen, että ajattelin, että en ehdi syödä päivän aikana. Tämä kostautui työn tehokkuudessa ja yleisessä vireystilassani aika nopeasti. Vaikka aika usein tykkään töissäkin tehdä ruokaa ajan kanssa (toki lounastaukoon varatun puolituntisen aikana), niin aina siihen ei ole mahdollisuus. Kampanjan myötä sain tutustua uusiin Knorr Veggie Snack -tuotteisiin, jotka tulivatkin jäädäkseen meidän koko toimiston lounasvalikoimiin. Terveellistä, helppoa, nopeaa ja hyvänmakuista! Vaikka olisi kuinka kiire, niin aina sitä löytyy se muutama ylimääräinen minuutti vedenkeittämiseen.

Veggie Snacksejä löytyy neljässä eri maussa:

Mediterranian Couscous (couscous-pohja, kesäkurpitsaa, porkkanaa, auringonkukansiemeniä)
Primavera Penne (pastapohja, herneitä, vihreitä papuja ja kurpitsansiemeniä tomaattikastikkeessa)
Thai Green Curry Rice & Quinoa (riisi- ja kvinoapohja, vihreitä papuja, porkkanaa ja valkosipulia)
Mexican Chili Rice (riisipohja, maissia, punaista paprikaa & paahdettua sipulia tomaattisessa kastikkeessa)

Tänä torstaina valitsin auringon- ja lämmönkaipuussani tuon Thaimaalta tuoksuvan Thai Green Curry Rice & Quinoa -aterian. Sattumalta veljen vaimolla oli lounaaksi sama ateria. Ateria valmistuu reilussa viidessä minuutissa; ateriapakkauksen kansi aukaistaan puolilleen ja kaadetaan kiehuvaa vettä merkkiviivaan asti. Laitetaan kansi kiinni ja annetaan ruoan tekeytyä noin viisi minuuttia. Sekoitetaan ja kaadetaan lisämaustepussi ruoan sekaan. Nautitaan työpöydän äärellä tietokonetta naputtaen. Haarukalla suoraan purkista. 

Klo 11.20
Samalla kun nautiskelen herkullista lounastani avaan kannettavani ja vastailen blogiin tulleisiin kommentteihin. Lukijoiden kommentit saavat hymyn huulilleni. Jälleen kerran. Miten sitä onkaan tullut näiden vuosien aikana tutustuttua ruudun välityksellä näin ihaniin ihmisiin? Tuossa vastailun lomassa keskustelemme veljen vaimon kanssa lounaan makukokemuksista. Avokonttorin onni on tuo, että informaatio pelaa puolin ja toisin. Niin työasioissa kuin näissä työtä tukevissakin, ruokaan liittyvissä asioissa :) Molemmat olemme sitä mieltä, että olemme positiivisesti yllättyneitä. Siinä missä itse nautin lounaan suoraan purkista, kattoi veljen vaimo omansa lautaselle. Keitti viereen broccoliniä ja ripsotteli päälle tuoretta korianteria. Tästä pikaisesta valmistuvasta kasvissyöjällekin sopivasta herkullisesta ateriasta on kyllä moneksi!

Parhaimmillaan se on omasta mielestäni kaoottisen päivän pelastajana. Todellisena hyvinmielen ja hyvänolon lounaana. Tai vaihtoehtoisesti välipalana. Veggie Snack sisältää terveellisiä raaka-aineita, runsaasti kasviksia ja vastuullisesti viljeltyjä vihanneksia sekä laadukkaita hiilihydraatteja. Helposti sitä kiireen keskellä turvautuisi roskaruokaan, jonka ravintoarvo lähentelee nollaa. Veggie Snacksien myötä ei tarvitse enää turvautua kiireenkään keskellä kompromissiin vaan voi oikeasti nauttia nopeasta ja helposta ruokavaliosta. Tinkimättä terveellisyydestä.

Klo 12.38
Kurvaamme veljen vaimon kanssa takaisin työpaikan pihaan. Koska ruoka oli tänä torstaina niin helppo valmistaa ja katosin parempiin suihin alta aikayksikön päätimme lähteä pikaisesti asioilla käymään. Saavumme työpaikalle takaisin juuri ennen palaverin alkua. Näitä tällaisia päiviä rakastan, niitä jossa saa tavata uusia ihmisiä, jutella myös puhelimessa niiden tuttujen ihanien asiakkaiden kanssa ja viettää laatuaikaa maailman parhaimpien työkavereiden kanssa.

Klo 15.05
Nyt ollaan oltu niin tehokkaita, että miinustan yhden työtunnin palkastani ja keskityn loppupäivän blogin kirjoittamiselle. Aloitan kirjoittamaan tätä postausta, kunnes huomaan jälleen ottavani erään tuotteen myyntitilastoja alkuvuodelta. Lähetän ne myyntiedustajillemme ja kehun hyvästä työstä. Kerron myös, että saa myydä jatkossakin yhtä hyvin :) Tähän päivään mahtui myös numeroiden kanssa näpräystä sekä tietokoneen kanssa törmäyskurssilla olemista. Loppuviimein huomaan olevani tehokkaimmillani kiireen keskellä. Ehkä se elämän hektisyys on tällä hetkellä toisaalta myös se asia, josta ammennan voimavaroja. Yleensä nälkä alkaa hiipiä ennen neljää uudelleen. Varsinkin näinä päivinä, kun en ole muistanut tai ehtinyt syödä välipalaa. Tänään asiat on toisin. Tuo nauttimani lounas ei ollut vain terveellinen, mutta myös hyvin nälän poissa pitävä. Lisäksi olotila on vielä iltapäivästä virkeä, eikä nuupahtanut. Niin kuin joskus liian raskaan lounaan jälkeen.

Klo 16.37
Kurvaan kotipihaan. Siinä ajaessa kotiinpäin mietin, että täytyy tutustuttaa meidän tytötkin Knorr Veggie Snackseihin. Ne kun menevät loistavasti helpon valmistustapansa ansiosta myös koulun jälkeisestä välipalasta. Hyvänolon kasvisvälipalasta ♥

Syömme nopean iltaruoan ja sitten syvennyn vielä blogitöihin pariksi tunniksi. Välissä käyn kuskaamassa tyttöjä harrastuksiin. Nämä tällaiset päivät ovat onneksi harvassa, kun työt jatkuvat vielä kotiin tultuani. Olen pyrkinyt järjestämään niin, että jos illalla on töitä tehtävänä, niin tekisin ne vasta sen jälkeen, kun tytöt ovat menneet nukkumaan.

Klo 21.37
Vihdosta viimein laitan koneen kiinni. Eihän se aina helppoa ole yhdistää kahta työtä; perheyrityksen pyörittämistä veljen kanssa sekä tätä blogityötä. Varsinkin kun molemmat niistä ovat varsin rakkaita ja kummankin haluaa tehdä täydellisesti. Tämä päivä oli ehkä yksi niistä työntäyteisimmistä pariin viikkoon. Näitä noin 13-14 tunnin työpäiviä tulee kahdesta kolmeen kuukaudessa. Ajattelen asian kuitenkin niin, että saan olla kiitollinen siitä, että minulla on työpaikka. Kahdesta työpaikasta puhumattakaan.

Klo 22.07
Yöpöydän valo sammuu. Laitan silmät kiinni ja nukahdan samantien. Tietän, että huomenna on kotitoimistopäivä, joka on taas aivan erilainen kuin tämä päivä. Kotitoimistopäivä, jolloin saan tehdä jälleen työtä, jota rakastan. Reseptien kehittelemistä, ruoan valmistamista, valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Kiireinen kotitoimistopäivä, jota varten mulla on varattuna nopea ja terveellinen lounas. Nimittäin tuollainen Veggie Snack, jossa maistuu välimerelliset maut.

Näiden tällaisten päivien jälkeen huomaan, kuinka paljon omilla valinnoillaan voi helpottaa arkea. Kiireisiä työpäiviä kun tulee varmasti meille kaikille, niin on helpottavaa todeta, että on joitain asioita, joista kiireen keskellä ei tarvitse stressata. Kuten esimerkiksi syöminen. Tänä päivänä kun terveellisesti syöminen on tehty aika helpoksi. Esimerkiksi näiden kuvissa vilahtelevien piristävän väristen aterioiden avulla. Kun on kiire, niin ruokailut haluaa hoitaa nopeasti, mutta mausta ja laadusta tinkimättä. Niin, että aikaa jää myös itse elämiseen, tekemiseen ja kokemiseen. Sehän elämässä kuitenkin on se pääasia, eikö?

Oletteko te jo tutustuneet näihin suussasulaviin uutuuksiin? Onko joku maku muodostunut lemppariksi tai onko joku maku, mitä haluaisit kokeilla?

Kommentoimalla osallistut 15 euron arvoiseen Veggie Snack -tuotepaketin arvontaan, joten jos ette ole vielä tutustuneet näihin herkkuihin, niin nyt siihen saattaa olla hyvät mahdollisuudet :) Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu viikon päästä sunnuntaina 13.5. klo 23.59. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA TOIVOTELLEN,


65 Responses to “Kaoottisen työpäivän hyvänolon lounas & arvonta”

 1. Avatar Nina sanoo:

  En ole koskaan syönyt tällaisia valmisruokia niin olisi mukava kokeilla.
  Kaikki maut vaikuttavat hyviltä, ainakin nimen perusteella :)

 2. Avatar sikkuralla sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta olisi kiva kokeilla vaikka töissä.

 3. Avatar MarjaKoo sanoo:

  En ole koskaan näitä maistanut, Mexican Chili Rice kuulostaa mielenkiintoisimmalta.

 4. Avatar Airi sanoo:

  En ole syönyt näitä vielä mutta olen lukenut, lounaalla sopisi minulle hyvin syödä lasten kanssa.

 5. Avatar Kati sanoo:

  Nämä ovat varmasti kokeilemisen arvoisia, testiin siis!

 6. Avatar Sassa sanoo:

  Empä ole koskaan kokeillut. Thai green kuullostaa houkuttelevalta.

 7. Avatar Kirsi F sanoo:

  Olen aina suhtautunut näihin purkkeihin vähän skeptisesti, mutta nämähän kuulostaa oikeasti aika hyviltä!

 8. Avatar Sariann sanoo:

  En ole kokeillut näitä tuotteita vielä ja olisikin mukava kokeilla. Mexican chili rice kuulosti hurjan herkulliselta.

 9. Avatar Marika sanoo:

  Mielenkiintoisia uutuuksia, en ole vielä maistanut. Couscous kiinnostaisi eniten, kaikkia tulen varmasti maistamaan.

 10. Avatar Mari sanoo:

  En ole koskaan maistanut, tarkoitus on kyllä ollut kokeilla:) Jospa nyt tärppäis, niin voisi vaikka lounaan syödä äippälomalla nopsasti purkista. :)

 11. Avatar Niina sanoo:

  En ole näitä vielä maistanut, mutta olisivat varmasti töissä hyviä!

 12. Avatar Pajulintu sanoo:

  Kokeilematta on vielä, mutta jospa onnistaisi arvonnassa!

 13. Avatar Anu sanoo:

  Eipä ole tullut testattua näitä, jotainolen kokeillut ja se jäi kyllä syömättä, oli valtavan suolaista, mutta olisi kiva kokeilla näitä töissä lounaaksi, kun aina pitää miettiä niitä eväitä niin nämöhön helpottaisivat aika montaa mietintä kertaa…

 14. Avatar Tiia96 sanoo:

  Olen kuullut näistä tuotteista, mutten ole kokeillut :) Olisi näpsäköitä töihin!

 15. Avatar Miina sanoo:

  En ole näihin vielä tutustunut, kaikki maut kuulostaa herkullisilta! Varmasti maistuisivat myös meidän koululaisille koulupäivän jälkeen :)

 16. Avatar Miikku sanoo:

  En ole vielä maistanut. Kaikki maut houkuttelee

 17. Avatar Anna sanoo:

  Perheellisenä opiskelijana nämä olisivat loistavia etäpäivinä koulutöitä tehdessä, kun hetkeäkään ei ole hukattavana ennen kuin lapset palaavat koulusta!

 18. Avatar Sarde sanoo:

  En ole maistanut, mutta kiva olisi!!

 19. Avatar Kisumau sanoo:

  En ole aiemmin kuullut enkä kokeillut, mutta rakastan kaikkia tällaisia! Kasvissyöjänä vielä, oon superinnoissani! :)

 20. Avatar Ella sanoo:

  En ole kyllä vielä päässyt kokeilemaan mutta mielelläni testaisin kaikkia!!

 21. Avatar Tanja sanoo:

  Thai greenin olen syönyt kahdesti, tykkäsin. Muitakin makuja haluan maistaa. Töihin nappaisin välillä mukaan.

 22. Avatar Ulla sanoo:

  Aivan uusia tuttavuuksia, mutta kokeilla kyllä voisi….

 23. Avatar Sari sanoo:

  Maistaisin mielelläni, näyttävät ja kuulostavat herkullisilta :)

 24. Avatar Mini sanoo:

  En ole testannut. Thai-makumaailma on mieleen, mutta toivoisin vähän jotain proteiinipitoista snackien joukkoon. Muuten kyllä kuulostavat herkullisilta ☺️

 25. Avatar Myy sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta nuohan olisivat käteviä töihin evääksi!

 26. Avatar Katja sanoo:

  Olisi kiva kokeilla näitäkin versioita.Meillä laoset välillä syöneet vastaavia knorrin pasta-aterioita ja ovat kuulema ihan hyviä :)

 27. Avatar pimassou sanoo:

  En ole näitä vielä kokeillut. Pitäisi toki maistaa jokaista makua, jotta voisi päättää suosikkinsa. :)

 28. Avatar MaaritN sanoo:

  En ole maistanut, mutta voisin kokeilla.

 29. Avatar Aurinkoinen sanoo:

  En ole tutustunut, mutta kuulostavat hyviltä.

 30. Avatar Nelliina sanoo:

  Kaikki maut kelpais mulle Mukana.

 31. Avatar SAMP sanoo:

  Kuulostavat kivoilta ja etenkin helpoilta välipaloilta / kiireisten päivien eväiltä lapsia harrastuksiin viedessä. Itselleni tosin kaipaisin ehkä jotain proteiininlähdettäkin ateriaan.

 32. Avatar Henna sanoo:

  Herkullisilta kuulostavat!

 33. Avatar Päivi sanoo:

  En ole kokeillut, mutta taitaa kyllä kokeiluun mennä.

 34. Avatar Henna Holappa sanoo:

  Hieno keksintö, menee kokeiluun. Sekaan voi laittaa jos jää kanaa tai kalaakin.

 35. Avatar Teija sanoo:

  En ole vielä maistanut. Kaikki maut varmasti maistuisivat.

 36. Avatar asta sanoo:

  Hei! En ole vielä tutustunut näihin uutuuksiin. Mexican Chili Rice saattaisi maistua minulle. Muutkin maut vaikuttavat houkuttelevilta. Täytyy kyllä kokeilla. Herätit uteliaisuuteni…

 37. Avatar Helle sanoo:

  En ole vielä maistanut. Kaikki maut kuulosta hyvältä☺️ Mukavaa alkanutta viikoa!

 38. Avatar Maria M sanoo:

  Enpä ole koskaan maistanut, mutta ehdottomasti voisin kokeilla.-)

 39. Avatar Milli sanoo:

  En ole maistanut, mutta Primavera Penne kuulostaa herkulliselta!

 40. Avatar johannanna sanoo:

  Nämä varmasti olisi näppäriä olla kotiäidin kaapissa, kun välillä huomaal että itse ei ole ehtinyt muuta kun kahvin aamulla juomaan.

 41. Avatar Nina T. sanoo:

  En ole vielä maistanut, mutta kasvissyöjänä oon kaivannut tälläsiä nopeita vaihtoehtoja jo pitkään. Jos ei arpaonni suosi niin täytyy itse sitten kipaista kauppaan! :)

 42. Avatar MaaritL sanoo:

  Ehdottomasti menee kokeiluun. Kaikki helpot, nopeat ja herkulliset töihin sopivat eväät on kivoja :)

 43. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Kokeilisin mielelläni ;)

 44. Avatar Hanna sanoo:

  Tyttärellä on näitä tallilla mukana eväänä ja hyviä ovat kuulemma! Nyt olisi varmaan aika ottaa itsekin testiin :)

 45. Avatar Tarja sanoo:

  En ole kokeillut, mutta lähtevät ehdottomasti kokeiluun pikimmiten, kun kaupan hyllyistä löydän! Tuo riisi&kvinoa -setti nostatti veden kielelle jo ajatuksesta – toivottavasti maku on yhtä hyvä myös todellisuudessa :D

 46. Avatar Anne sanoo:

  En ole vielä maistanut, mutta haluaisin maistaa etenkin Thai-makua.

 47. Avatar Anni sanoo:

  En ole koskaan kokeillut, mutta kokeilisin mielelläni :)

 48. Avatar Essi sanoo:

  Kiva että kauppoihin tulee enemmän terveellisiä välipala- ja ateriavaihtoehtoja! Tuo couscous-annos kuulostaa parhaalta :)

 49. Avatar Minna sanoo:

  Kokeilisin kyllä! :)

 50. Avatar Satu sanoo:

  Kuulostavat herkullisilta ja käteviltä.Loistavalta etätyöpäivälounaalta :).Välillä kaipaan kyllä sitä tunnetta, että kaikkea ruokaa ei tarvitsisi tehdä aina alusta asti. Näitä olisi kivaa kokeilla!

 51. Avatar John sanoo:

  En ole vielä kokeillut! Mutta kiinnostaa kovasti. Varmasti ovat oikeita kiireisen arjen pelastajia.

 52. Avatar Elise H. sanoo:

  En ole vielä maistanut, mutta olisi kyllä kiinnostavaa kokeilla. Mediterranean Couscous houkuttelee minua eniten :)

 53. Avatar Jenni sanoo:

  En ole vielä kokeillut. Hyvä, kun on tullut kasvisversioita saataville!

 54. Avatar ph sanoo:

  En ole kokeillut, testaukseen menevät.

 55. Avatar Juulia sanoo:

  En ole vielä testannut!

 56. Avatar Anna sanoo:

  en ole vielä testannut, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla – en vain ikinä muista ostaa!

 57. Avatar Anna sanoo:

  En ole kuullutkaan näistä mutta kokeilu kiinnostaa aina! :)
  anna-ylitalo@hotmail.fi

 58. Avatar NinaK sanoo:

  En ole vielä kokeillut mitään näistä, mutta kasvisversiot kiinnostavat!

 59. Avatar HelenaS sanoo:

  Tuttuja ovat tuotteet. Usein syön lounaaksi kotitöiden lomassa. Kotiruokaa valmistan miehelle, kun saapuu töistä illansuussa kotiin.

 60. Avatar manna sanoo:

  En ole kokeillut, kaikkia maistaisin mielelläni!

 61. Avatar ViiviK sanoo:

  Mielestäni olen kokeillut bolgnese versioita! Oli oikein hyvää :)

 62. Avatar Henna73 sanoo:

  Kokeilematta vielä mutta kiinnostaa

 63. Avatar anna s. sanoo:

  En ole kokeilut, mutta vaikuttaisivat todella hyvältä esimerkisi töihin evääksi :)

 64. Avatar hilda hissu sanoo:

  En ole kokeillut, mutta nähnyt kyllä olen kaupassa :)

 65. Avatar Vaula sanoo:

  Mexican chili rice menisi kokeiluun!

Kommentoi