keskiviikko 24. toukokuun 2017

Matkalle mukaan + alennuskampanja

MOIKKAMOI!

Vaikka täällä meilläkin nautitaan tällä hetkellä kesästä (Suomen ihanasta suvesta, joka vaihtelee päivittäin), niin silti monet lähtevät etsimään lämpöä ja aurinkoa etelämmästä. Lifen kaupallisen yhteistyön ja ambassadoriuden myötä tulin kertomaan teille luottotuotteista, joita kannattaa ottaa matkalle mukaan. Luonnollisemmista luottotuotteista. Aurinkosuojatuotteiden lisäksi matkalle mukaan pääsee myös sisäisesti nautittavia matkan helpottajia, muun muassa maitohappobakteereja ja beetakaroteenia. Ennen matkaa sitä usein stressaa, että onko kaikki mukana. Suhailee paikasta toiseen. Nyt ei tarvitse enää suhailla kuin yhteen paikkaan. Life -liikkeistä löytyy kaikki matkalle tarvittavat aurinkorasvoista rusketusta helpottaviin vitamiineihin saman katon alta.Itse taidan kuulua siihen sukupolveen, joka ei juuri lapsuudessaan aurinkorasvoja käyttänyt. Pahimmassa tapauksessa iltaisin mentiin lomamatkalla nukkumaan kärvistellen; ei pystynyt nukkumaan selällään eikä mahallaan. Kyljellä ehkä juuri ja juuri. Itseäni harmittaa ihan vietävästi ne kerrat, kun olen polttanut itseni auringossa. Tämän takia minusta on kuoriutunut oikein aurinkorasvanatsi lomareissuilla (ja myös Suomen suvessa!), joka on koko ajan läträämässä aurinkosuojavoiteiden kanssa. Toki lapset tuskastelevat tälle toiminnalleni eivätkä välttämättä vielä ymmärrä, että se on heidän edukseen. Kuten niin moni muukin asia, joita me vanhemmat teemme. Silkasta rakkaudesta.Lähipiiristäni löytynyt melanoomatapaus säikäytti. Viimeiset kymmenen vuotta meillä on koko perhe käyttänyt suojakerrointa 50 aurinkolomilla. Ehkä kahden viikon loppupuolella olemme siirtyneet suojakertoimeen 30. Ja silti saatu kaunis rusketus. Auringolta ei voi koskaan suojautua liikaa. Siinä missä aiemmin tavoittelin ruotsalaisten loppuunvietyä rusketusta on vaihtunut nätin päivetyksen tavoittelemiseen. Enemmän kuin ulkoisen rusketuksen metsästäminen on aurinkolomienkin tavoite saada se hehku silmiin. Sisäinen hehku, joka kertoo rentouttavasta lomasta.

Saimme maaliskuiselle Thaimaan matkallemme mukaan luonnollisia Algamaris -aurinkosuojatuotteita. Algamaris tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Ne sisältävät vain mineraalifilttereitä. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille ja kerrankin meidän perhe ei kärsinyt aurinkoihottumasta. Minä ja esikoinen saamme usein auringossa ekoina päivinä inhottavan ja kutisevan aurinkoihottuman. Lisäksi tuotteet olivat vedenkestävyydessään ihan ensisijaista laatua; tuntui, ettei rasvaa olisi tarvinnut levitellä montaa kertaa päivässä. Mutta siitäkin huolimatta niin tein 🙂

Iso plussa kätevästä spray-pullosta. Meillä oli käytössä koko perheellä tuo Algamaris Aurinkovoide Spray suojakertoimella 50+. Siinä on lisäksi erittäin vahva UVA/UVB -suoja. Kasvoihin, kaulalle ja korviin (muistakaa myös korvien rasvaus) käytimme Algamaris Aurinkovoide Kasvoille SK 50 -voidetta. Se imeytyi nopeasti ja kosteutti ihanasti. Siinäkin erittäin toimiva pumppumekanismi, jolla rasvan sai kätsysti pois purkista. Minulla reagoi kasvojen iho melko herkästi näppylöiden muodossa aurinkorasvoihin, mutta tuntui, että tuo Algamaris ei aiheuttanut sitä perinteistä aurinkonäppyä kasvoihin. Sarjasta löytyy myös after sun -tuote, joka helpottaa auringossa maatun päivän jälkeen. Helposti muuten itselläni alkaa auringossa iho kiristelemään. Nyt ei ollut sellaista havaittavissa.

Lifen kattavasta matkalle mukaan -osiosta löydätte myös muita tuotteita aurinkolomaa varten. Maitohappobakteerikapselit ovat sellaisia, joita meillä on kuljetettu mukana reissusta toiseen. Life Probiootin maitohappobakteerikannat ovat tutkitusti mahahappoja ja sappisuoloja kestäviä kantoja, jotka pystyvät kulkeutumaan suolistoon ja elämään siellä. Valmisteessa on seitsemän ihmisperäistä maitohappobakteerikantaa ja 5 miljardia bakteeria/kapseli. Kapselin kuori on kasviperäinen eikä tuotteessa ole käytetty mitään maidosta peräisin olevia aineita. Näitä syömme päivittäin täällä kotimaassakin, mutta varsinkin matkustettaessa ulkomailla, jossa on aivan eri bakteerikanta ovat maitohappobakteerikapselit ihan ehdottomia. En tiedä oliko se, että emme tällä lomalla kärsineet aurinkoihottumasta aurinkovoiteiden ansiota vai Life Aurinko Plus –tablettien ansiota. Ne on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat herkkiä auringolle tai jotka joutuvat oleskelemaan pitkään voimakkaassa auringonpaisteessa. Vahva beetakaroteeni yhdessä lykopeenin ja tärkeiden vitamiinien sekä hivenaineiden kanssa antaa auringossa oleskeltaessa iholle kauniin kullanruskean sävyn. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste. A-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini edistävät ihon kunnon pysymistä normaalina.

Vaikka rakastankin matkustamista, niin silti siihen liittyy lieveilmiö, josta en niin välitä. Nimittäin aikaeron tuoma rasitus. Meillä on viime vuosien aurinkomatkat suuntautuneet poikkeuksetta Aasiaan ja aikaeroa on ollut aina vähintään viisi tuntia. Joskus jopa kahdeksan tuntia. Sinnepäin matkustettaessa ei väsytä iltaisin ja herääminen on aamuisin ensi alkuun tuskaa. Sisäinen kello kun on vielä Suomen ajassa. Kotiin palatessa taas ensimmäinen viikko alkaa kello neljän aamuherätyksillä. Life Melatoniini on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön unihäiriöihin. Se auttaa vähentämään nukahtamisaikaa ja  lievittämään aikaerosta johtuvia vaikutuksia.
Kaikkihan me olemme varmastikin kuulleet aloe veran vaikutuksesta ihoon. Sen hellivästä vaikutuksesta auringon paahtamaan ihoon. Lifen valikoimista löytyy Aloe Vera Spray ja Aloe Vera geeli. ”Life Aloe Vera -geeliin käytettävät kasvit viljellään Meksikossa luomuvalvonnan alaisuudessa (Aloecorp ja ÖKO). Aloe-kasviryhmä käsittää satoja lajeja ja monet niistä ovat villeinä uhanalaisia. Ympäristösyistä tuore aloemehu kuivataan Meksikossa hellävaraisesti ja jauhe kuljetetaan Eurooppaan tehtaalle, missä siihen lisätään kuivatessa poistunut vesimäärä. Geeli ei sisällä parabeenejä eikä mineraaliöljyjä.” Aloe Vera -tuotteet viilentävät ja rauhoittavat ihoa. Itselleni tuli uutena tietona, että niitä kannattaa käyttää myös täällä kotimaassa esimerkiksi säärien sheivauksen yhteydessä. 

Lifessa on käynnissä 28.5. asti alennuskampanja ”Osta 3 maksa 2”, joka koskaa kaikkia Lifen omia Life-brändin tuotteita!
Alennuskampanjatuotteet löydätte parhaiten täältä. Joten nyt kannattaa hankkia vitamiinit, ne ihanat öljyt sekä matkalle mukaan otettavat Lifen omat tuotteet alennetuin hinnoin.

AURINKOA PÄIVÄÄNNE TOIVOTELLEN,

YHTEISTYÖSSÄ LIFE


Kommentoi