perjantai 02. syyskuu 2016

Suuri sisustuskauppakierros Tukholmassa, vol 1

PERJANTAIHUOMENTA BLOGISTANIA!

Lupasin viedä teidät sisustuskauppakierrokselle Tukholmaan heti aamusta, joten niin tehdään. Enjoy the ride! Visit Swedenin vieraina Tukholmassa ollessamme reissumme pääpaino oli sisustuskaupoissa (ja ruokailuissa ihan mielettömästi sisustetuissa ravintoloissa, mutta niistä lisää myöhemmin). Sisustuskauppoja tuli kierrettyä kahden päivän aikana sen verran monta, että jaan postauksen niistä nyt kahteen osaan. Lähinnä sen takia, että kuvatulvasta tulisi infernaalisen pitkä. Ei sillä, pitkä se on nytkin :)

Täytyy kyllä sanoa, että homma toimi kuin junan vessa; sisustuskauppoihin perehtynyt oppaamme vei meitä pitkin poikin Tukholmaa mitä mielenkiintoisempiin kauppoihin. Missään näissä en ollut aiemmin vieraillut, joten se oli kuulkaas yhtä ooh ja aah -ihastelua. Kuten eilen kerroinkin, niin lompakon nyörit olivat visusti kiinni. Yhtään ostosta ei tarttunut mukaan, mutta joissain kaupoissa tiedustelimme nettikaupan toimituksista Suomeen ja sellainen kuulemma järjestyisi. Varsinkin tässä ekassa, omassa suosikissani.

SPITI Sankt Eriksplan 2, 113 20 Stockholm

-marokkolaishenkistä sisustustavaraa
Tukholma sisustuskaupat (18 of 30)Tukholma sisustuskaupat (17 of 30) Tukholma sisustuskaupat (19 of 30) Tukholma sisustuskaupat (21 of 30) Tukholma sisustuskaupat (20 of 30) Tukholma sisustuskaupat (22 of 30) Tukholma sisustuskaupat (16 of 30)

Grandpa clothing store Fridhemsgatan 43, 112 46 Stockholm

-ihana lifestylemyymälä täynnä sisustusta ja vaatteita, lisäksi viihtyisän näköinen kahvila/baari. Tänne tullaan juttelemaan viikonlopun kuulumisia ja viihtymään!

Tukholma sisustuskaupat (24 of 30) Tukholma sisustuskaupat (28 of 30) Tukholma sisustuskaupat (30 of 30) Tukholma sisustuskaupat (29 of 30) Tukholma sisustuskaupat (25 of 30) Tukholma sisustuskaupat (26 of 30) Tukholma sisustuskaupat (27 of 30)

Garbo Interiors – Inredningsbutik  Brahegatan 21, 114 37 Stockholm

-voi pojat, tänne olisin voinut muuttaa; jokaikisen huonekalun voisin ottaa omaan kotiini!Tukholma sisustuskaupat (5 of 30) Tukholma sisustuskaupat (8 of 30) Tukholma sisustuskaupat (7 of 30) Tukholma sisustuskaupat (4 of 30) Tukholma sisustuskaupat (6 of 30)

Oscar & Clothilde Birger Jarlsgatan 27, 114 54 Stockholm

-ihana kauppa, ihastuin ehkä hieman tuohon ruokapöytään, jossa liilat tuolit. Tiedän, ei ole yhtään tyyliseni, mutta silti…Tukholma sisustuskaupat (15 of 30) Tukholma sisustuskaupat (13 of 30) Tukholma sisustuskaupat (14 of 30)

Toivottavasti näistä oli vinkkiä! Seuraavaan postaukseen jäi sitten saman verran sisustuskauppoja. Näin jälkikäteen ajateltuna en voi käsittää, miten olen ko. kaupoista päässyt pois ilman heräteostoksia :D Hei, palataan illalla fredagsmysien merkeissä. Mulla on sitä varten eräs kiva toteuttamiskelpoinen idea – saa yllättää tanskalaisesta hyggestä kotiin palaavan miehen :)

PIRTSAKKAA PERJANTAITA,

alle


2 Responses to “Suuri sisustuskauppakierros Tukholmassa, vol 1”

 1. Tuija sanoo:

  Garbo Interiorsin eka sohvakuva <3 <3 <3 Voisin ottaa tuon setin itselleni koska vain.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Tuija
   ja kiitos! Tuo kuvakulma oli niin ihana, että olisin päivän voinut ihan vain sitä tuijotella <3

   Kivaa viikonloppua! :)

Kommentoi