tiistai 19. huhtikuu 2016

Kotitoimisto & syksyn suunnitelmia

Homeoffice 3 (1)Homeoffice 7 (1)Homeoffice 2 (1)Homeoffice 8 (1) Homeoffice 6 (1) Homeoffice 5 (1) Homeoffice 4 (1) Homeoffice 1 (1)

…voi tuota tuolivanhusta! :)

MOIKKAMOI!

Ja hei ihanaa, että innostuitte eilisen postauksen terveellisimmistä herkuista! Lämmitti mieltä kovasti ♥ Se piti vielä sanomani, että tarjottavista raakakakut ja lihapullat tein pakkaseen jo keskiviikkona (juhlat olivat lauantaina) ja kinkkupiirakan jääkaappiin torstaina. Hienosti maistuivat sulatettuina/lämmitettyinä :) Tykkään itse sellaisista tarjottavista, jotka voi mahdollisimman pitkälle tehdä valmiiksi jo ennen itse juhlapäivää. Ei tule sitten sitä viime hetken paniikkia.

Ruokajutut ovat lähellä sydäntäni. Mutta niin on sisustaminenkin. Vahvasti olen myös sitä mieltä, että vanhassa vara parempi. Monille teistä tämä työpisteeni saattaa olla tutunnäköinen. Se onkin ihan sama kuin silloin pari vuotta sitten. Ainoastaan seinähyllyä ei enää ole. Tuoli on vuodelta 1995. Sain sen ensimmäiseen opiskelija-asuntooni koulutuoliksi. Välillä se on ollut parvekkeella ulkotuolina ja toisinaan varastossa säilössä. Hyvin jaksaa porskuttaa kaikkien vuosien jälkeenkin. Huomasin tuossa, että Keep Calm -taulu on ollut esillä vuodesta toiseen. Se taitaa olla ollut jo pari vuotta ihan passée, mutta enpä mä muutenkaan sisustustrendien perässä ole juossut, joten menköön :D Työpöydän alla on jonkin verran säilytystilaa, mutta ajattelin kätkeä kaikki tärkeät mappini tuohon reissusta ostamaani Billabongin hehtokassiin! Valokuvaustavarat (objektiivit yms) löytyvät seinältä koritaskusta. Laskut saa hyvin jemmaan valkoiseen säilytyskansioon.

Niin, miksi meillä yhtäkkiä näin rymsteerattiin? Sen takia, koska veljen vaimo palaa hoitovapaalta töihin syksyllä ja mä ajattelin jäädä kotiin. Emme halua päästää ihanaa hoitovapaan tuuraajaa Jenniä pois, vaan haluamme pitää hänet töissä. Onneksi tämä sopi asianosaisellekin :) Veljen vaimo ja Jenni hoitelevat toimiston ja mä keskityn sitten muihin hommiin. Toimin taustalla talousasioita hoidellen, veljeäni toimitusjohtajan hommissa auttaen ja hallituksen puheenjohtajana. Mutta ihan taustatoimijana en itseäni elätä, joten syksylle on pakko tehdä suunnitelmia. Täytyykin aktivoida tuo pöytälaatikossa lojuva toiminimeni ja kehitellä jotain tekemistä. Niin monesti olen todennut, että elämä on liian lyhyt. Jos on unelmia, niin ne kannattaa toteuttaa nyt eikä myöhemmin. Oma unelmani olisi saada työskennellä kotoa käsin. Kehitellä reseptejä, laittaa ruokaa, leipoa ja valokuvata. Käsitellä kuvia ja kehittyä siinä. Yhdistää tuohon jotenkin sisustaminen ja hyvinvointi. Kenties matkustaminenkin. Niin että, onko teillä businessideaa ehdottaa? :) Hyppy tyhjän päälle pelottaa hurjasti, mutta mä uskon, että saan jotenkin tämän kuvion toimimaan. Kovalla työllä ja suurella sydämellä. Elämä antaa jälleen mahdollisuuden, josta otan ilomielin kopin!

AURINKOISIN TIISTAITERKUIN,

alle


17 Responses to “Kotitoimisto & syksyn suunnitelmia”

 1. Sanna sanoo:

  Helkkari kun hienoa!itse ottaisin kopin myös.Samantien.Empimättä.

 2. Hertta sanoo:

  Jos se joltain onnistuu, niin sinulta! Ihan mahtavaa – arvostan ja kannatan kovasti! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Hertta!

   Suunnitelmia alkaa olemaan vain niin paljon syksyn varalle, että taidan olla pian täystyöllistetty ;D

 3. Aurinkoinen sanoo:

  Hieno juttu, toteuta itseäsi, kerranhan täällä eletään. Mitenkäs myös vähän ammattijärjestäjän hommia lähialueella? Sekin juttu on nyt niin pinnalla.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis :)

   Hei tuo ammattijärjestäjä kuulostaa hyvältä, kiitti vinkistä! Mulla on täällä kotona työn sarkaa ja harjoittelukohdetta tuon osalta :D

 4. Anu sanoo:

  Ihania suunnitelmia sulla:)
  Mulle tuli heti mieleen,että sun reseptit ja kuvat pitäis saada kirjaksi!
  Marian fredagsmyyssit:)

  Mä jään tavallaan tyhjän päälle nyt,kun lopetettiin tuo meidän yritystoiminta.
  Toki sieltä vielä jotain vuokratuloja ym.tulee.
  kesäksi sain 2-3 päivälle viikosta hommia ja syksyllä olen toivottavasti opiskelija.
  Mies tosin alottaa työt jo ensi viikolla.päätöksen teko ei ollut helppoa,kun on lapset ja lainat,mutta uskon ja toivon,että pärjätään.
  Pankki tuli vastaan onneksi.
  Mutta aion nauttia kesästä hyvällä omalla tunnolla ja antaa aikaa lapsille.kuopukselta ei ollut mahdollista pitää hoitovapaata.
  ja nyt on viikonloput vapaat koko perheellä:)
  Tsemppiä kovasti,toivotaan,että keksit hyvän ratkaisun:)
  Ja ekana tuli mieleen,että sun äitikin varmaan tarvii sua<3

  • Maria Maria sanoo:

   Huomenta Anu
   ja hei kiitos :)

   Hih, heti kun kustantaja ottaa yhteyttä, niin perjantain paremmat herkut pääsee kansiin :D

   Mutta eikös ole ihanaa, että nyt on sellainen elämänvaihe, että pystyt hieman vetämään happea? Nautihan täysillä <3 Kyllä sitä aina jotenkin pärjää!

   Juu, mummun asioita hoidellessa saa kyllä päivät kulumaan. Tänään vapaapäivä kuluu veroilmoitusten täyttämiseen :)

 5. M sanoo:

  Hieno juttu! Upea mahdollisuus keksiä jotain ihan uutta ja innostavaa. Vaatii rohkeutta jättäytyä tutusta ja turvallisesta, mutta varmasti oikea ratkaisu. Toi sun hehtokassi näyttää kovin tutulle, itse ostin sellaisen vähän aikaa sitten mustavalkoisilla raidoilla :) Kassiin saa piiloon elkeinpä mitä vaan ;)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka M

   ja hei kiitti :)

   Tiedätkö, mä katsoin tuota mustavalkoraidallista ja pitkään pähkäilin tämän ja sen väillä :D Totta tosiaan, tuo kassi nielee sisäänsä hirmuisen määrän tavaraa!

 6. Marika's sanoo:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Pakko kertoa kuinka kuvasi ovat aina niin upeita ettei mitään määrää. Osaat niin kauniisti kaikki aina laittaa. Luulen että saamme kohta uuteen ruokaohje keittokirjaan älyttömän upeiden kuvien siivittämänä tutustua, jonka teet.:) Todella mahtavaa hali rutistusta täältä sinulle uuden mahdollisuuden edessä. Ollaan silti kuulolla, eikö?

  • Maria Maria sanoo:

   Hei huomenta ja kiitos :)

   Hihii, ruokakirja olisi kyllä unelmien täyttymys. Mutta sen pitäisi olla sellainen kerronnallinen kirja. Jokaiseen ruokaan kun kuuluu oma tunnelmansa :)

   Kiitos ja ollaan kuulolla <3 :)

 7. Katja sanoo:

  kotitoimisto on niin hyvä idea! mäki olen haaveillu sellaisesta .. ja muutan pian uuteen asuntoon, niin siellä sitten meinaan toteuttaa tämän unelman :D <3 ajattelin kans tehdä sitten postauksia inspiraatiosta ja tuloksesta :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Katja

   ja hei onnea uuteen kotiin <3 Täytyykin tulla visiteeraamaan blogissasi ja katsomaan, miltä siellä uudessa kotitoimistossa näyttää :)

 8. […] ovat aarteita. Pienemmän huoneessa on tuo vanha työpöytäni, jonka ostin edelliseen kotiin kotitoimistonurkkaukseeni. Edelleen olen siihen vallan ihastunut ja haluan jossain vaiheessa sen tämän […]

Kommentoi