keskiviikko 30. maaliskuu 2016

3 x suklaavanukas

MOIKKAMOI

ja hirmuisen paljon kiitos vastaanotostanne tuohon eiliseen postaukseen. Ihana huomata, että mä en olekaan ihan outo lintu. Sen suhteen, että en kaipaa mitään ylimääräistä liftuppia suhteeseen. Toki suhdetta tulee hoitaa eikä ne irtiotot haittaa suhteelle tee. Mutta pääasia on se, että osaa nauttia siitä parisuhteesta myös arkena. Koska sitähän se meikäläisten elämä suurimmalta osalta on! Ihanaa (ja välillä kaoottista) arkea :)

Viime aikoina on taas tuntunut hyvältä idealta syödä terveellisesti. Herkutella terveellisesti. Voipi olla, että ne muutamat suklaamunat pääsiäisen aikana ajoi taas tähän. Ajattelin jakaa teille nyt kolme astetta terveellisempää suklaavanukasta, joista tämä eka on uusin tekeleeni. Ihanan Sohvin ohjeella tehty ja ah, niin hyvää! Hiukkasen muutin reseptiä ja vaihdoin mm. vanHoutenin raakakaakaojauhoon.Chiapudding 1 Chiapudding 2

SUKLAACHIAVANUKAS

4 dl mantelimaitoa
1 dl chia –siemeniä
4 taatelia
0,5 dl raakakaakaojauhetta
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
(kookoshiutaleita
marjoja)

Poista taateleista siemenet ja sekoita kaikki ainekset blenderissä sileäksi. Annostele tarjoiluastioihin ja anna tekeytyä yön yli. Korisele kookoshiutaleilla ja jäisillä marjoilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RAAKASUKLAAMOUSSE

1 banaani
1 avokado
2 rkl kookosöljyä
3 rkl raakakaakaojauhetta
1 rkl hunajaa
ripaus merisuolaa

Sekoita blenderissä ainekset kuohkeaksi vaahdoksi. Anna tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TERVEELLINEN SUKLAAMOUSSE

1 kukkakaalin kukinto
1 dl raakakaakaojauhetta
1 rkl liivatejauhetta
hunajaa tai muuta makeutusta maun mukaan

Höyrytä kukkakaali pehmeäksi ja surauta se tehosekottimessa samettiseksi sileäksi.
Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Annostele tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin reiluksi pariksi tunniksi.

***************************

Ekasta ja vikasta tulee annokset neljälle ja tuosta keskimmäisestä kahdelle. Aikas jytkyä tavaraa nämä kaikki ovat, joten montaa lusikallista ei kerrallansa pysty syömään. Nyt kuppi kahvia, vähän vielä suklaavanukasta ja muutama työjuttu. Palaan ajan kanssa kommenttienne pariin sitten illemmalla!

KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle

PS. jokos siellä on muuten golfkausi korkattu? Instan puolella seuraavat tietävätkin, että käytiin eilen ekan kerran rangella tänä vuonna. En olekaan pariin vuoteen koskenut mailoihin, joten olin erittäin otettu siitä, että osuin edes palloon :D Tänään täytyy päästä treenaamaan uudelleen, kyllä se siitä!


2 Responses to “3 x suklaavanukas”

 1. Nams nää kaikki kuulostaa niin hyvältä! Pitääkin kokeilla tuota vikaa kaalillista versiota, ei ole ennen tullut itselle mieleen sitä hyödyntää. Ja laadukas gelatiinihan on kanssa tosi terveellistä mm nivelille… :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Anne
   ja hei kiitos :)

   Suosittelen, meillä tuo kukkakaaliversio oli sellainen, että edes lapset eivät uskoneet siihen käytettäneen kukkakaalia :D

   Ihanaa loppuviikkoa ♥

Kommentoi