sunnuntai 24. lokakuun 2021

Marian Bistro & Lifestyle

HEI IHANAT!

Usein valmennettavieni kanssa aloitan kysymällä ”Mitä sinä haluaisit elämääsi lisää?”. Sitä samaa kysymystä kysyn itseltäni aika ajoin. Elämä on ollut viime aikoina ihan sillaisenaankin tosi kivasti. Vaikka sainkin tietää, että rautavarastoni ovat aika finaalissa, niin silti elämä on ollut kaikilla tavoin hyvää. Eihän se jaksamiseni ole ollut normaalilla tolalla, mutta siihen nähden, miten lääkäri asiaa ihmetteli, niin sanoisin, että mulla on ollut virtaa runsaastikin.

Mutta silti tuo ”Mitä sinä haluaisit elämääsi lisää?” -kysymys on ollut ajatuksissani. Viime viikon olin nollaamassa Lapissa. Siellä tunturissa, jossa saa vaellella omine ajatuksineen, se iski…se sama tunne, joka iski jo ekan kerran elokuulla. Syyskuulla tuo tunne konkretisoitui unessani.

Tämä hyggeaika ja lähestyvä joulu on monesti saanut mut miettimään, että voi kun voisi jakaa näitä tunnelmia blogiin. Voi kun voisi kaivaa kameran esiin ja ottaa kuvia. Muitakin kuin ruokakuvia. Käsitellä niitä ja ladata paikkaan, johon osaan ne vaikka silmät suljettuina ladata. Paikkaan, jossa saan vaihtaa ajatuksia ystävien kanssa.

Tein vuosi sitten tietoisen valinnan ja ilmoitin lopettavani lifestyle-blogini ja jatkavani ruokablogilla. 11 vuotta liki jokapäiväistä blogin päivittämistä, jossa blogi oli muutamien vuosien ajan toiminut päätoimeentulonani oli ollut antoisaa aikaa, mutta tajusin, että jos haluan elämässä tehdä muitakin mulle mieluisia töitä, niin jostain oli karsittava. Näin jälkikäteen ajateltuna koin, että kolmen työn ja opiskelun yhteenlaskettu summa oli myös mun harteille liikaa. Voimavaroja päivittäin päivittyvän lifestyle-blogin pitämiseen ei ollut.

”Voi että mulla on ikävä niitä blogin sisustuspostauksia!” -viesti kilahti elokuulla IG:n viestilaatikkoon. Huomasin ajattelevani, että hei niin mullakin. Siitä se tietty ajatustyö lähti liikkeelle. Tee asioita, mitä rakastat -sanonta on ehkä kulunut, mutta se on ollut mun ohjenuorani. Kuten moni teistä tietää, niin mulla on tapana tehdä niin kuin sydän sanoo. Ja nyt se sanoo näin.

Marian Bistro on jatkossa Marian Bistro & Lifestyle

Viimeisen vuoden aikana olen tehnyt itseni kanssa tosi paljon töitä. Oppinut asettamaan hyvinvoinnin rajani. Niin työnteon kuin ihan kaiken suhteen. Vaikka lifestyle-kulma tulee takavasemmalta ruokablogiini, niin se ei toki tarkoita sitä, että blogi alkaisi päivittymään siihen tahtiin kuin joskus muinoin. Vaan yritän pitää sen 2-3 postausta / viikossa tahdin. Uskon, että se on teille lukijoillekin optimaalisin.

Ruokaa, sisustusta, hyvinvointia, elämää. Mutta mites sitten IG?

No, Marian Bistro:n IG löytyy tutusta paikasta (@marianbistro) ja sinne päivittyy ruokahommeleita. Sitten sitä lifestyleä päivittyy tuonne mun vanhalle tilille, jonka avasin tänään julkiseksi ja jonka nimen muutin Marian Lifestyleksi (@_marianlifestyle_). Facebookin osalta toimii tuo Marian Bistro jonne linkitän (aina kun muistan) uudet postaukset.

Ei kai tässä sitten muuta kuin, että jatketaan siis vähän laajemmalla kattauksella 🙂 Tulevalle viikolle luvassa suussa sulavaa currya ja sisustusjuttuja nyt ainakin, mutta fiiliksen mukana mennään – kuten aina ennenkin.

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,


40 Responses to “Marian Bistro & Lifestyle”

 1. Merja sanoo:

  Tämän sunnuntain – viikon, kuukauden, vuoden 😊 paras uutinen!

 2. Sanna sanoo:

  Vitsi miten ihanaa!olen niin kaivannut sinun sisustus ja mökkipostauksia!
  Käyn säännöllisesti lukemassa ruokajuttujakin,mutta kun enoikein ole ruoanlaittaja niin harvoin tulee kommentoitua.
  Jään innolla odottamaan!

 3. Jaana sanoo:

  Tätä on odotettu!

 4. Kaire sanoo:

  Ihana että olet tullut takaisin😊

 5. Tiina sanoo:

  Voi miten mukavaa!
  Ja hei, nainen saa muuttaa mieltään, vai miten se nyt menikään… 😁

 6. Liisa sanoo:

  Oi, olipa ihana ja mieleinen uutinen!
  Tykkään niin sinun kirjoitustyylistäsi ja mukavaa että repertuaari laajenee!!

 7. Jaana K sanoo:

  😍 Ihanaa. On ollut iso ikävä. Varmasti taas seuraan tunnollisesti.

 8. Minna sanoo:

  Ihan mahtavaa! Odotan innolla. ❤️

 9. Hannele sanoo:

  Olipa kiva uutinen 🤗

 10. JonnaGee sanoo:

  Jess!!

 11. Sirpa sanoo:

  Hienoa!

 12. Hanna sanoo:

  Jes, tämä oli kiva uutinen! Itse en ole kummoinen kokki, joten lifestyle-jutut on mukava lisäbonus ruokavinkkien ohella 🙂 Hyvää syksyä!

 13. Vakkarilukija sanoo:

  Ihan mahtavaa! Tätä on odotettu.
  Kiiitos❣️

 14. Janina sanoo:

  Ihana uutinen! Meinasin juuri tällä viikolla tulla lukemaan sun blogia, mutta sitten tajusin, että eihän tätä enää oo ja näin myös yksi yö unta, että luin sun blogia. 😂 eli näköjään kaikella on jälleen kerran tarkoituksensa.

 15. Anu sanoo:

  Tosi ihana uutinen tämä, että sisustuskuvia taas tulossa! Olen vuosia lukenut blogiasi, nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Blogisi on paras!

 16. Anna sanoo:

  Ihana uutinen 😍 Oon kyllä blogia lukenut, mutta kommentointi on jäänyt kiireisen syksyn aikana.

 17. Tiina sanoo:

  Voi ihanaa! Olen seurannut kauan blogiasi ja olen nauttinut kaikista jutuistasi. Mahtavaa, jos jaksat taas kirjoitella muitakin kuin ruokaohjeita vaikka nekin ovat kivoja. Kiitos ja mukavaa joulun odotusta!

 18. Veera sanoo:

  Ompa kiva juttu! Mökki/Lappi/koti fiilistelyitä olen kaivannut. Jes!

 19. Johanna sanoo:

  Tätä on odotettu ja vähän aavisteltukin! Ihanaa loppuviikkoa (ja joulukauden aloitusta)

 20. J sanoo:

  Tämä uutinen sai blogiasi vuosia lukeneen lukijan kommentoimaan ekaa kertaa ikinä. Ihana juttu! Arvostan kykyäsi ja rohkeuttasi seurata omaa sydäntä – elämässä on aina lupa muuttaa suuntaa tai kääntyä tienristeyksessä takaisin 🙂

  • Maria sanoo:

   Voi kiitos J ❤️

   Mä olen tottunut seuraamaan sydämen ääntä ja tähän asti se on vienyt oikeaan 😍

Kommentoi