tiistai 26. lokakuun 2021

Olohuoneessa

HEI HUOMENTA!

Mites tää kuulkaa nyt taas menikään? Sisustuspostauksen kirjoittaminen, nimittäin 😀 Alkuun mietin, että eihän meillä ole mitään tapahtunut vähään aikaan sisustusrintamalla. Ja näinhän se onkin. Mutta jos verrataan viimeisimpään sisustuspostaukseeni viime joulukuulta, niin onhan meillä tapahtunut. Yllättävän paljonkin.

Sohvat tai toinen sohva on vaihtanut paikkaa. Tämän siirron myötä telkkari senkkeineen siirtyi toiselle seinälle. Piano muutti veljen perheen luo ja tila avartui. Mustakehyksinen peili hakee vielä paikkaansa. Se tuotiin kellarista olkkariin, sillä kellarissa on tapetointiprojekti meneillään. Kesällä bongasin myös alesta kaksi isoa valkoista nukkamattoa, jotka valaisevat olohuoneen yleisilmettä mukavasti. Harmaan nojatuolin viereen löysin kesäalesta pienen sivupöydän, johon on kätevä laskea kahvi- tai teekupposen.

Tekstiilit ovat niitä samoja vanhoja. Sama rakas, pesua odottava koiruuskin kuvista löytyy.

Tuo pianon tilalle tullut lukunurkkaus on osoittautunut ihan mahtavaksi. Siinä luetaan ja katsotaan telkkaria. Aiemmat lukunurkkausvirityksemme ovat usein jääneet käyttämättä, mutta nyt on kerrankin paikka jossa oikeasti luetaan. Yleensä tuo paikka on viikonloppuaamuisin aamupalan jälkeen kovaa valuuttaa. Olen ottanut tavaksi silloin lukea siinä kirjaa santsikahvikupillisen kanssa.

Tänään ajattelin töiden jälkeen viritellä joulutähdet ikkunaan. Tajusin nimittäin just, että taidan olla tänä vuonna aiempaa myöhäisemmässä joulujuttujen kanssa. Mutta mihinkäs tässä kiire vielä näin lokakuussa 😉

IHANAA TIISTAITA TOIVOTELLEN,


14 Responses to “Olohuoneessa”

 1. Jenni sanoo:

  Aivan mahtavaa, kun otit lifestyle osion osaksi blogiasi!!!! Näihin sun juttuihin on ollut kaipuu🤭

  • Maria sanoo:

   Moikka Jenni

   ja voi kiitos ❤️

   Mä huomaan, että mullakin on ollut kaipuu näihin. Nyt täytyy vain vähän himmailla, sillä kaipuu on ollut niin kova, että tekisi mieli postailla vaikka joka päivä 🙈

 2. Jaana sanoo:

  Welcome back! <3

 3. Sari sanoo:

  Hei Maria 🧡 Komppaan Jennia ja Jaanaa, olet ollut monesti mielessä ja erityisesti kaivannut näitä i-ha-ni-a kotipostauksia 🧡 Näyttää niiiiin kutsuvalta teijän olkkari, tunnelmallista lokakuun viimeistä viikkoa sinne teille ✨🥰

 4. Sirpa sanoo:

  Voi tuota koiruutta, mikä rentous 😊ja ihanan näköistä teillä on. Onko matto yksi toooosi iso vai onko siinä kaksi mattoa?

  • Maria sanoo:

   Moikka Sirpa

   ja hei kiitos, koiruus on rentouden perikuva ❤️

   Tuossa on kaksi 2×3 metristä mattoa rinnakkain 🥰

 5. Nina sanoo:

  💋 You’re back! 🥰

  Mustakehyksinen peili on niin omalla paikallaan nyt kun olla voi. Ihana lukunurkkaus! Voin vain kuvitella miten ihana kääriytyä viltti päällä tuolin uumeniin höyryävä kahvi/glögi kätösessä.
  Så mysigt! 😘

  • Maria sanoo:

   Hei

   ja niin olen ❤️🥰

   Kiitos Nina, mä kyllä tykkään että tuo peili sopii kanssa tuohon. Ehkä pääsee seinälle kiinni. Tosin nojatuolin takana olevat lehtikasat pitää siinä tapauksessa siirtää 🙈
   Tack 😘

 6. Heli sanoo:

  Ihanaa saada näitä muita juttuja takaisin blogiin, ihan kuin ois kaveri tullu matkalta takaisin kotiin!

  • Maria sanoo:

   Voi Heli,

   tiedätkö, että mulla itsellä tuli sama fiilis – ihan kuin olis ollut reissussa ja nyt on palannut kotiin 😍

   Kiitos ❤️

 7. Nyt huomasin että blogisi on muuttunut pelkästä ruoka-blogista takaisin entiseen suuntaan ja tulen taas lukijaksesi. Kiitos!

Kommentoi