sunnuntai 27. joulukuun 2020

Viivy vielä hetki

HEIPPAHEI IHANAT!

Ei sitä vielä malttaisi luopua tästä leppoisasta joutenolosta. Onneksi ei ole pakkokaan. Ekaa kertaa moneen vuoteen mulla on välipäivät lomaa isolla ällällä. Ei tarvitse avata työkonetta, ellei sitten itse halua. Vielä ei ole tullut moista halua ;)

Saatiin tänään aamusta veljen perhe Pyhälle ja seuraavan viikon kupletin juoni taitaa olla se, että tyttöjä ei juuri näy; laskevat aamusta iltaan nelistään. Paukkupakkasetkin hieman väistyvät, joten sisätiloissa lämmitteleminen ei ole tarpeen tämän tästä.

Eilen muutettiin tänne omaan mökin päätyyn ja siinä missä silloin kuukausi takaperin laitettiin tämä nopeasti vuokrakuntoon on nyt ollut ihana fiilistellä ja tuumailla, että miltä täällä tuntuu. Ja hei hyvältähän täällä tuntuu. Tajusin just tässä sohvalla maatessani, että näen puiden lomasta rinteeseen.

Alunperin ajattelin pitää tänään välipäivän laskettelusta ja keskittyä hiihtämiseen, mutta taidan suosiolla jättää pakkasten takia hiihtämisen huomiselle ja lähteä vähäksi aikaa rinteeseen miehen kanssa. Tyhjältä kun näyttää. Ennen Pyhälle tuloa mietin, että näinköhän turvavälit sun muut saadaan pidettyä, mutta kuten IG:n puolellakin kerroin, niin porukka ottaa tämän turvavälijutun tosi hienosti. Tuolihissi vetää siitä huolimatta hyvin eikä ruuhkaa kerkeä syntymään.

Joulu on tuntunut tänä vuonna jotenkin tosi tervetulleelta. Sellaiselta, että pieni irtiotto arjen ihanuudesta tuli tarpeeseen. Kellon ympäri nukutut yöt tulivat tarpeeseen. Joten viivy leppoisa jouluolo vielä hetki, jookos? Mulla oli suuria suunnitelmia saada Marian Bistron blogipasmat kuntoon tässä hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta, mutta tiedättekö että ei silläkään ole nyt kiire. Kyllä me keretään vielä bistroilemaankin, vaikkei blogi ihan ekana päivänä bistromeiningeillä päivitykään

Nyt kuppi kahvia ja sitten tuumaustauko, että mitä sitä loppupäivällään tekisi. Ihan ensteks varmaan käyn sytyttämässä kynttilät meidän jäälyhtyihin. Ollaan tehty niitä taas urakalla ja ajoväylä mökin pihaan on nyt valmiina loistamaan kynttilänvalossa :)

LEPPOISIA JOULUNVÄLIPÄIVIÄ TOIVOTELLEN,

PS. kamera on pysynyt visusti laukussaan koko joulun, joten kännykkäkuvilla mennään. Leppoisasti eikä turhaa ressaten. Vähän niin kuin jouluna on ollut tapana!


8 Responses to “Viivy vielä hetki”

 1. Noora sanoo:

  Moi Maria,

  Lueskelin tätä postausta ja mietin että onkohan tämä teidän mökki vuokrattavana ollenkaan ja hetken kun luin eteenpäin niin taitaahan se olla :) ? Millä sivustolla ja missä palvelussa? Ollaan Ylläs faneja mutta nyt tuntuu että olisi ihana käydä jossain muuallakin. Haluaisin että mökki olisi kaunis ja ihana ja siksi tätä aloin miettiäkin;)

  Mukavia välipäiviä ja sohvalla loikoilua :)

  T.Hiljainen mutta pitkäaikainen lukijasi Noora Nurmi :)

  • Maria sanoo:

   Moikka Noora

   ja hei kiitos 😍 Tämä mökki on unelmiemme täyttymys. Vielä helmikuussa saadaan uusi keittiö ja wc:n kalustus (+ kesällä saunaremontti). Mökki on vuokrattavissa Pyhähippu Oy:n kautta ja löytyy nimellä Keromaja1.

   Kiitos samoin sinne, ihania välipäiviä ja kiitos, kun jätit kommenttia ❤️

 2. Anna sanoo:

  Kuvista välittyvät kauniit maisemat ja ihana tunnelma. ♥️ En tiedä saako näin sanoa, mutta ei ole moniin vuosiin ollut yhtä ihanaa joulua. On saanut levätä ja rentoutua eikä ole ollut kiire minnekään. ☺️

  Niin ja nyt vaan nautit näistä leppoisista välipäivistä. ♥️

  • Maria sanoo:

   Heippa Anna ja kiitos kaunis ❤️

   Saa hei todellakin sanoa, mä olen useamman kanssa jutellut just siitä, että tämä joulu on ollut yksi parhaista ikinä. Erilainen, mutta ihana 😍

   Kyllä, nyt nautitaan ja pian taas uudella puhdilla kohti uutta vuotta!

   Ihanaa alkavaa viikkoa ❤️

 3. Johanna sanoo:

  Hei, ihanalta näyttää maisemat ja kelit. Onko todella niin, että vuokraatte mökkiä jonne ei saa tuoda lemmikkejä, mutta itsellänne on kuitenkin lemmikkinne mukana? Ymmärrän toki, että muiden lemmikkien toimista on vaikea etukäteen tietää, mutta jotenkin koen sen ristiriitaisena.

  • Maria sanoo:

   Moikka Johanna

   ja kiitos ❤️

   Se voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta olemme allergiaperhe. Meillä on nimittäin perheessä useampi, joka on allerginen esim. kissoille ja koirille ja sen takia emme voi mökkiin muiden eläimiä sallia. Omaan (yleensä vähemmän allergisoivan rotuiseen) koiraan ollaan siedätetty itsemme (mä tosin syön päivittäin edelleen allergialääkettä) ja jokaisen mökissä vierailumme jälkeen teemme täällä perusteellisen allergiasiivouksen tulevia vuokralaisia varten.

   Mukavaa alkavaa vuoden viimeistä viikkoa ❤️

 4. Sanna sanoo:

  Ihana tunnelma ja niin kaunis mökki kokonaisuudessaan! <3 Hiihtolomaviikkoja jo kurkkailin vuokra sivustolta mutta olikin jo varauksia täynnä, joten tiedustelisin onko paritalon toinen puoli lainkaan vuokrattavissa?

  • Maria sanoo:

   Kiitos Sanna ❤️

   Juu, hiihtolomaviikot menevät yleensä jo tosi aikaisin ☺️ Mökin toinen pääty on pelkästään veljen perheen käytössä eli ei vuokrakäytössä.

   Toivottavasti löydätte mieluisan mökin hiihtolomalle ❤️

Kommentoi