sunnuntai 01. marraskuun 2020

10 x reality- & lifestylesarjasuosikkini

SUNNUNTAIAAMUPÄIVÄÄ IHANAT!

Oi ja hei huisia alkanutta marraskuuta 🙂 Tässä, kun odottelen pitkän tauon jälkeen treffejä Mr. Reddingtonin kanssa (Blacklistin uusin kausi starttaa Viaplaylla 14.11….Jes!) olen armottoman koukuttunut reality- ja lifestyleohjelmiin. Meillä ei ole miehen kanssa tällä hetkellä mitään yhteistä sarjaa kesken, joten mä olen oikeasti katsonut noita realityohjelmia suoratoistopalveluista sellaisella tahdilla, että oksat pois.

Ajattelin jakaa teille mun tämän hetken suosikit alla (eivät ole missään suosikkijärjestyksessä):

Million Dollar Listing Los Angeles

Valehtelematta katsoin Cmoresta löytyvät viisi kautta kuukauteen. Jäin aivan koukkuun, en vain niihin hulppeisiin taloihin tai maisemiin, mutta myös henkilöihin. Charmikas ja varsin omaperäinen Josh Flagg sekä britti James Harris vievät juttuineen mennessään.

Olet Mitä Syöt

No tykkään katsoa ihan hirmuisesti, kun ihmiset laittavat elämänsä ruotuun. Tykkään myös Pippa Laukan tyylistä ihan mielettömästi. Siitä lempeästä jämptiydestä, mutta myös pelisilmästä esimerkiksi silloin kun taustalla on ollut syömishäiriö. Tästä ohjelmasta saan aina puhtia ja päätän laittaa ruokailut viikon ajalta muistiin ja kuvitella miltä mun pöytä näyttäisi. Ahmin myös silmilläni sitä terveellisempää pöytää, joka notkuu vihanneksia ja kaikkia täysjyväviljajuttuja.

The Real Housewives of OC / Beverly Hills / New York

Orange County oli eka ”real housvaiffisarja”, jota aloin katsomaan ja koukutuin samantien. Kun sarja jäi tauolle, mietin että enpä varmaan löydä toista yhtä hyvää, mutta niin vain kävi, että Beverly Hillsin kotirouvat vei sydämeni samantien. Ahmittuani kaikki kaudet ja jaksot siitä, siirryin New Yorkiin, josta mulla on vielä pari kautta katsomatta. Ja hei nythän O.C.:stä pyörii uudet jaksot torstaisin jenkkitahtiin!

Ensitreffit Alttarilla

Kyllä, olen koukuttunut, vaikka jokin puoli mussa on sarjan konseptia vastaan. Toisaalta taas ajattelen, että oli konsepti mikä tahansa, niin eikö se ole tärkeintä, että sen myötä löydetään kumppani elämää jakamaan. Tämä uusin kausi on siitäkin mielenkiintoinen, että siellä on yksi tuntemani henkilö mukana.

MasterChef 2020

Ruokaohjelmia voisin katsoa kellon ympäri. Jos vain joku pitäisi huolen, että mullakin olisi aina välillä ruokaa tarjolla telkkarin äärellä. Ruokaohjelmat ovat vatsa täynnä katsottuna ihania. Nälkäisenä ihan killereitä 😀 Mä tykkään Tomi Björckin, Kape Aihisen ja Sikke Sumarin yhteishengestä ja tämän vuoden kokit ovat jotenkin tosi symppiksiä.

Remppa vai muutto Vancouver 

Ihan jo tuon kanadanenglannin takia 😀 Ei vais, tähän koukutuin keväällä ja silloin ahmin jaksoja parin viikon ajan. Nyt on ollut vähän hiljaisempaa, mutta olen huomannut, että työpäivien jälkeen telkkarissa näytetään Remppa vai muutto Australia. Sitä jämähdän aina silloin tällöin katsomaan ja sisustustyylillisesti ehkä tuo Australia iskee muhun jopa enemmän kuin Kanadan versio.

Yökylässä Maria Veitola

Olenkin kertonut teille, että rakastan tiirailla ihmisten ikkunoista sisään (siis en ikkunan takana vaklaten, vaan esim autolla ohiajaessa ;)). Tykkään Yökylässä Maria Veitolasta senkin takia, että siinä pääsee tunnetuille suomalaisille kylään. Myös henkilöt tulevat tutummaksi ohjelman myötä. Kiva konsepti!

Kuppilat Kuntoon Hans Välimäki

Tämä ohjelma taas iskee mun siihen hermoon, joka haluaa ihmisiä autettavan. Tässä tapauksessa tosin myös yrityksiä. Lisäksi kun myös yleensä muutetaan sisustusta, niin tässä yhdistyy ruoka+sisustusohjelma.

Koko Suomi Leipoo

Kuopuksen kanssa katsotaan tätä yhdessä ja aina suunnitellaan, mitä seuraavaksi leivotaan. Onneksi uudet jaksot alkavat marraskuussa. Tykkään laittaa ruokaa ehkä sen takia, että siinä harvoin mittailen mitään määriä. Leivonta on siitä haastavaa, että siinä olisi melkein pakko seurata reseptiä, ettei tule sutta ja sekundaa.

Kenen kotona?

Tästä katsoin muutaman jakson, kun tuli aikoinaan telkkarista. Nyt olen katsonut koko ykköskauden ja vielä olisi toinen kausi katsomatta. Tykkään itsekin arvuutella, kuka asuu missäkin. Ja hei, tämä iskee taas sinne sisustushermoon. Ihana nähdä suomalaisten kodikkaita koteja.

Lisäksi toki on monia muitakin ohjelmia joita katson, kuten Vain Elämää, Lentoturmatutkinta, Metsien miehet ja se sarja, joka kertoo rekkakuskeista & jäätikköteistä pohjois-Kanadassa 😀 Joskus on ihanaa viettää tunti tai pari sohvalla tai sängyssä tietämättä mitä telkkarista tulee. Mennä kanavarallia ja jäädä katsomaan ohjelmia. Tänä sunnuntaiaamuna mä suuntaan vielä hetkeksi sänkyyn kahvikupin kanssa. Vedän peiton korviin ja uppoudun johonkin ylläolevista. Mitä reality- tai lifestyleohjelmia te tykkäätte katsoa?

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

 


8 Responses to “10 x reality- & lifestylesarjasuosikkini”

 1. Miia sanoo:

  Mä katoin juuri kahdessa päivässä Yle areenasta Unelmakoti Sisiliassa! Ihana, ihana, ihana!

  • Maria sanoo:

   Moi Miia

   ja apua…kuulostaa jo nimen perusteella siltä, että koukutun aivan varmasti 😀

   Kiitos vinkistä ja ihanaa sunnuntaita ❤️

 2. Jm sanoo:

  Mun täytyy kyllä nyt sanoa etten katso mitään telkkarisarjoja! Tai toki näitäkin voisi katsoa suoratoistopalveluista mutta katson vain netflixiä (tai areenasta jotain sarjaa) noin tunnin illassa kun lapset on saatu nukkumaan. Joku aika sitten katoin kyllä areenasta au pairit kaikki kaudet, se kyllä koukutti 😀 Joskus on kyllä ihana vetää jotain sarjaa putkeen niin paljon kun ehtii mutta nykyään ei oikein osaa löytää aikaa telkkarin äärellä.

  • Maria sanoo:

   Heippa

   ja hei ah aupairit – niihin jäin myös koukkuun 😀
   Mulle on nyt vasta viime vuosina auennut tällaisia telkkariohjelmien mentäviä aukkoja, lasten kasvamisten myötä 🙂

   Ihanaa alkanutta viikkoa ❤️

 3. Rida sanoo:

  Aika paljon samoja suosikkeja täälläkin, vähän yllätyin että seuraat myös Rekkakuskit jäällä-sarjaa😏se on mun yksi suosikki ja Lisa on mahtava tyyppi, niin ja edesmennyt Darrell niin komea

  • Maria sanoo:

   Heippa Rida

   ja kyllä, jos satun telkkarin ääreen, kun Rekkakuskit starttaa, niin ilman muuta katson 😀
   Siihen jää koukkuun ja nimenomaan henkilöihinkin, vaikken heitä niin hyvin tunnekaan tällä satunnaisella katsomisella.

   Mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

 4. R sanoo:

  En oikeastaan katso telkkaria, mutta jos sieltä sattuu tulemaan sopivassa saumassa Remppa vai muutto, Maria Veitola, Olet mitä syöt ja Vain elämää, niin tulee ehkä vilkaistua. Mutta hei, puoli ysin uutiset ja kympin uutiset meinasi unohtua!
  Mä ihan ihmettelen sitä kun ihmiset katsovat tosi paljon telkkaria ja erilaisia sarjoja, mitä puheita kuuntelee. Kyllä se aika menee muissa jutuissa kotona 🙂

  • Maria sanoo:

   Heissun R

   ja oi vitsit, miten mä uutiset unohdin? Ne tulee kyllä katsottua, jos ei vielä puoli ysiltä niin sit kympiltä. Ihan parasta realitya 😀

   Mä kyllä ehdin iltaisin katsomaan tunnin pari telkkaria. Jotenkin sitä aikaa tuli sen jälkeen, kun päätin etten juurikaan iltaisin enää avaa tietokonetta 🙂

   Kivaa alkanutta viikkoa ❤️

Kommentoi