perjantai 03. heinäkuun 2020

Out of office

Ai ettien että ♥

Se tunne, kun tajuat että olet saanut työt tehtyä ja ehdit vielä blogiinkin ennen kotiin lähtemistä – moikka vaan :)

Se tunne, kun saadaan molemmat tytöt tänään mukaan möksälle. Ne pikkuiset teinarit, joita ei ymmärrettävästi enää mökkeily niin kovin innosta. Ei, vaikka mökiltä löytyy suppilautaa, golflyöntiverkkoa, lautapeliä ja täyteen ahdettu jääkaappi. Äiskän ja iskän lyömätöntä seuraa ;)

Se tunne, kun toimiston ikkunasta näkyy mustaakin mustempia pilviä. Sellaisia, joista voi tulla mitä vaan. Kun veli kehottaa toisestä päästä toimistoa tallentamaan kesken jääneet työt, sillä ukkonen osuu kohdalle ihan just ja meillä menee silloin poikkeuksetta sähköt. Rakastan ukkosta, vaikka se vähän pelottaakin.

Se tunne, kun mielessä viipyilee ajatus iltaruoasta. Eilen paistetuista kanoista, jotka pääsevät tänään pulled chickeninä nachopeltiin salsakastikkeessa köllöttelemään. Makeantulisen ranskankerman ja korianterin koristamina.

Se tunne, kun tiedät, että seuraavan viikon aikana ei tarvitse aamuisin meikata tai pukea sen kummemmin päälle, vaan tietokoneen voi avata mökkirönttösissä.

Se tunne, kun tajuat, että sulla ei ole enää yhtään sellaista työtä agendalla, joka vaatisi toimistolle tulemisen ensi viikolla. Kun viimeinen viikko ennen varsinaista lomaa kuluu mökkitoimistolla rakkaisiin blogitöihin keskittyen. Ensi viikolla luvassa hyvinvoinnin vuosikellon uutta postausta ja kortin kirjoittamista rakkaalle ystävälle. Lopuille päiville saattaa tulla myyssipostauksia, sillä mulla on ihan hirrrrmuinen ikävä fredagsmys-postauksia.

Se tunne, kun oot jo ihan lomatunnelmissa, vaikka varsinaiseen (palkalliseen) lomaan on vielä viikko :) Kesällä sitä tuntee olevansa jotenkin ihan lomalla, vaikka olisikin töitä. Mä olen tottunut lomailemaan niin, että teen lomallakin hitusen töitä. Se on osa tätä yrittäjyyttä. Jos työnteko tuntuisi raskaalta, niin toki silloin tulisi oman hyvinvoinnin takia ottaa selvä ero loma-ajalle ja työajalle. Mutta niin kauan, kuin mulla on onni tehdä näitä mun kahta ihanaa työtä ilman liikaa kuormittumista, jatkan lomailua totuttuun tapaani.

Elämä on ihanaa – toivottavasti sielläkin ♥ Nyt sade alkoi ropisemaan todenteolla ikkunaan ja puut huojuu tuulessa. Toivotaan, että venematkan ajan on hieman suotuisammat veneilykelit :)

IHANAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA,

 


4 Responses to “Out of office”

 1. Sanna sanoo:

  Terkut saaristosta,saaresta:)Täälläkin tuulee ja sataa,mutta ah tätä raikasta ilmaa!
  Ja on saunan jäähyilmoista paras.Mulle kelpaa täällä ilma kuin ilma.
  Lettuja paistellaan saunan jälkeen ja ihastellaan merta täältä saunatuvalta.
  Täällä paljon peuroja,just nähtiin oikea bambi!peuraäiti,pienen pilkullisen vasan kanssa:)

  • Maria sanoo:

   Moikka Sanna

   ja aiettä, kiitos terkuista ♥ Voin tuntea tuon puhurin ja raikkaan ilman poskillani!

   Sepäs se onkin, että ei ilman niin väliä, vaan sen asenteen miten siihen suhtaudumme :)

   Oi ei, miksei meidän saaressa ole bambeja? Yöllä unessa näin tosin, että rotta vilisti pitkospuilla…onneksi oli uni :D

   Nauttikaahan! ♥♥♥

 2. Mökillä on ihan eri ympäristö tehdä töitä, itsekin ajoittain sieltä töitä tekevänä onhan se nyt aivan eri asia kun lounaan voi istua terassilla ja työpäivän jälkeen pääsee samantien lämmittämään sanaa. Puoliksi jo lomalla siinä vaiheessa.

  • Maria sanoo:

   Heippa Satu

   ja hei todellakin! Miljöö vaikuttaa niin paljon ♥

   Tämä on kuin puoliksi lomailisi, toden totta :)

   Ihanaa sunnuntaita ♥♥♥

Kommentoi