sunnuntai 01. joulukuun 2019

Ensimmäinen joulukuun sunnuntaiaamu

HEI HUOMENTA IHANAT!

Eikös ennen puolta päivää voi sanoa huomenta? ;) Täällä on juuri noustu aamupalapöydästä ja ennen rakkaille ystäville lähtemistä ajattelin tulla jakamaan muutaman kuulumisen tähän sunnuntaiaamuun. Ensimmäisen adventtisunnuntain aamuun, joka samalla on ensimmäinen joulukuun sunnuntaiaamu.

Jo jonkin aikaa olen pohtinut tauluhyllyn laittamista sohvan taakse. En ole jaksanut (kyllä!) lähteä Ikeaan, mutta onneksi tuli taannoin puhetta asiasta veljen vaimon kanssa. Heillä oli ylimääräisenä varastossa neljä tauluhyllyä, joista sain kaksi meille kokeiluun. Ja miten paljon voi olkkarin ilme muuttua kotoisammaksi muutaman tauluhyllyn myötä! Mun mielestä nuo tuovat niin paljon lisää kotoisuutta. Ja hyvän mielen siitä, että ”toisen roska on toisen aarre”.

Joulukalentereiden avaamisen lisäki tänä aamuna saatiin sytyttää adventtikynttiläkin. Meillä tänä vuonna perinteisen adventtikynttilän virkaa ajaa tuollainen joulukalenterikynttilä. Sellainen, joka kertaalleen oli jo kirpparilla myynnissä, mutta ei mennyt kaupaksi. Kaikella on tarkoituksensa – poltetaan se nyt tänä vuonna, kun edellisvuosina ollaan unohdettu moinen touhu :)

Kovin jouluisissa mietteissä on jälleen ajatukset, sillä tiedättekös mitä meinattiin tänään tehdä? No käydä ostamassa joulukuusi. Mä olen ollut siitä vanhoillinen, että pitkään olin sitä mieltä, että ennen aaton aattoa joulukuusta ei meille tule. Joka vuosi ollaan kuitenkin pikkuisen hilattu joulukuusen laittamista aikaisemmaksi. Ja nyt tuntuu, että tänä vuonna joulukuusi saa tulla kotiin tänään. Ehditään nauttia siitä sitten kolmen viikon ajan, ennen kuin karkaamme pohjoiseen.

Ne työaamut, kun saa sytyttää kuusen kynttilät ja nauttia hiljaisuudessa kahvikupin kuusen kynttilöiden loisteessa ovat aivan voittamattomia. Joten kyllä, nyt on just oikea aika laittaa kuusi. Viime vuonnahan meillä oli kaksi pikkukuusta, mutta tänä vuonna haluan taas tuohon pianon vierelle ison kuusen.

Jos sellaisen ehdimme laittamaan. Mikäli emme, niin kuusi saa odottaa ensi viikonloppuun. Näiden joulujuttujen kanssakin on parasta olla stressaamatta. Hei, nyt suihkuun ja sitten kohti jouluisia kahvitteluita. Palataan illalla edellisen postauksen kommentteihin vastaamisten merkeissä (kiitos kaunis niistä ♥).

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,


2 Responses to “Ensimmäinen joulukuun sunnuntaiaamu”

 1. Avatar Mia sanoo:

  Moikka! Ihania kuvia jälleen kerran :) mistä olet ostanut teidän olkkarin pöydän? Meidän hay tray joutaisi hetkeksi varaatoon kun pikkumiehemme lähtee liikkeelle ja tuo näyttäisi ehkä babyproofimmalta :D

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Mia

   ja kiitos :)

   Tuon pöydän ostin Ellokselta, Big George nimeltään. Harmistus vaan, ettei sitä tuona isompana versiona ole enää saatavilla :/

   Oi, tuo olisi kyllä jämäkkä kuin mikä pikkumiehen kävelyharjoituksia (törmäämisiä :D) varten. Ainut vaan, että pöydän ylöspäin taittuva reuna voisi olla vähän liian terävä…ettei toinen moksauta siihen leukaansa/päätään ❤️

   Ihanaa alkanutta viikkoa ❤️

Kommentoi