lauantai 07. syyskuun 2019

Tallinna state of mind

MOIKKAMOI!

Pikaterkut Tallinnasta :) Ollaan syöty hyvin, kävelty askelmittari tappiin, kuunneltu Lauri Tähkää, nukuttu pitkään ja syöty Juustumixiä ja juotu kahvia, joka on keitetty liian pitkään avonaisessa pussissa olleista kahvinpuruista. Ollaan oltu ostoslakossa ja naurettu pissat housussa. Meinattu kaatua mukulakivillä ja osattu kulkea ilman Google Mapsia.

Viides kerta tällä porukalla Tallinnassa, mutta ei suinkaan viimeinen. Ensimmäinen kerta, kun ei mennä Tai Bohiin syömään. Mutta sen sijaan tutustuttiin eilen Tabula Rasaan. Vegeannos vei kielen mennessään. Kuten myös F-Hooneen ruusunnuppu gt:t. Tänään mennään ensimmäistä kertaa iltaruoalle Pegasukseen. Sitä odotellessa. Ensi kerralla on pakko kyllä kokea taas Rataskaevu.

Sen sijaan, että oltaisiin tehty aamupala kämpillä, ollaan molempina aamuina suunnattu ulkoruokintaan. Tuttu ja ihana Boheem ja uusi tuttavuus Kohvik August saivat molemmat täydet pisteet. Varsinkin jälkimmäisen punajuuri-vuohenjuusto-omeletti.

Silmä on nähnyt paljon kaunista, mutta myös hieman elämän nurjaa puolta. Kamera jäi kotiin tarkoituksella, mutta itseäni varten olen tallentanut IG Storyn puolelle kohokohtiin tunnelmia reissusta. Joista myös tänne blogiin muutama. Näihin palaan usein myöhemmin.

Nyt juustumixiä, wasabisipsejä ja sitä viemärille hiukan maistuvaa kohvikkia. Pyjamat jalassa ja Lauri Tähkä taustalla. Ihanaa, kun ei ole kiire minnekään. Tallinna state of mind 

LEPPOISAA LAUANTAITA,


2 Responses to “Tallinna state of mind”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Hei,

  Olen suuntaamassa myöskin samanhenkiselle ”tyttöjen” reissulle Tallinnaan. Jo pitkään blogiasi seuranneena luotan makuusi, joten suosittelisitko dinneripaikaksi ennemmin FHoonea vai Rataskaevua vai jotakin ihan muuta? Ilmeisesti molemmat noista aamupalapaikoista olivat myös kivoja, mutta jos vain toisen valitsisit, niin kumman?
  Kiitos jo etukäteen ja ihanaa syksyn jatkoa! 🍁🍂
  Nim. Varausvastaava 😀

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Laura

   ja oi ihanaa, Tallinna on juurikin sopiva tällaisille tyttöjen reissuille :)

   Mä menisin Rataskaevuun dinnerille…lounaalle sitten F-Hooneeseen. Ja aamupalapaikaksi nostaisin näin jälkikäteen Kohvik Augustin. Tuolla Kohvik Boheemissa kantsii kyllä käydä vaikka sitten jälkkärikahveilla, kun on eka lounastanut F-Hooneella! ;)

   Olehan hyvä, ihanaa reissua ja syksyä sinnekin ❤️

Kommentoi