torstai 05. syyskuun 2019

Sielunsiskoista, supernaisista

HEIPPA IHANAT!

Kiitos vielä tätäkin kautta lukuisista viesteistä eiliseen kohtaamiseen liittyen; äkkiseltään laskin, että sain teiltä 117 viestiä pelkästään IG:n kautta. Olette kultaa. Me ollaan kaikki kultaa 

Nuo sielunsiskot, supernaiseni joiden kanssa suuntaan tänään viidettä kertaa Tallinnaan ovat kultaa myös. Miettikääs, että me ollaan tunnettu vasta vähän yli viisi vuotta. Seurattiin yhdessä IG:ssä erästä henkilöä ja tuon henkilön kommenttiboksissa huomattiin, että meitä yhdistää samanlainen (kuiva ja erittäin huono) huumori ;) Mutta silti tunnetaan jo toisemme kuin omat taskumme. Vaikkei nähdäkään kuin keskimäärin kerran vuodessa. Ihan järjetöntä. Asutaankin kaikki ihan eripuolilla Suomea.

Silti onnistutaan joka syyskuu jatkamaan juttua siihen, mihin se edellisen reissun jälkeen erotessamme jäi. Tietämättämme olemme lakanneet usein kynnetkin ihan samalla punaisella Helsingissä seuraavan kerran nähdessämme. Näiden sielunsiskojen, kuten kaikkien ihanien ystävieni kanssa, parasta on se, että saa olla ihan oma itsensä. Nää tyypit ymmärtää sen, että kesken kaupunkikierroksen voi väsyttää ja kun sanon, että mennäänkö takasin kämpille, niin kaikki on messissä. Puetaan päälle pyjamahousut, syödään suolapähkinöitä ja juodaan hammaspurskuttelulaseista halpaa skumppaa. Lämpimänä.

Yhtä nopeasti voidaan päättää, että ei hemmetti – mitä me täällä hotellilla maataan. Heitetään kaupunkivaatteet takaisin päälle ja etsitään kahvila, josta saa maailman äklömakeinta suklaakakkua. Tuutataan kuvia niin paljon FB:iin, että lopulta ystävätkin ovat jo varmaan ihan täynnä meitä ja Tallinnaa :D Käydään iltaisin hyvin syömässä ja sen sijaan, että ilta jatkuisi bilehilepaikassa, ollaan kaikki niin väsyneitä, vanhoja ja raihnaisia, että kömmitään aikaisin nukkumaan. Ellei jostain baarista kantaudu livemusiikin ääniä matkalla hotellille.

Mun piti tehdä teille pari postausta valmiiksi reissun ajaksi, mutta mä en oikein osaa tuollaisia tehdä. Sitä kun elää jotenkin niin hetkessä, niin olisi hassua kirjoitella suloisesta lauantaiaamusta jo etukäteen. Voi olla, että blogi päivittyy Tallinnasta käsin. Tai sitten ei. Mutta jos blogissa on hiljaista, niin uskoisin, että IG:n puolella onkin sitten vähän vilkkaampaa :)

TORSTAITERKKUSIN,

PS. viime hetken Tallinnan tärppejä saa antaa 


2 Responses to “Sielunsiskoista, supernaisista”

 1. Avatar titta sanoo:

  koeta nyt relata siellä virossa. Ei joka ikisestä ovesta, drinkistä ja kulmasta ole pakko somettaa

  • Maria Maria sanoo:

   Oli ihana reissu, tuli relattua ❤

   Kiitos jälleen huolenpidostasi :)
   Ihania kuva/videomuistoja saatiin itselle! Kiva, että sinäkin niitä IG storyn puolella katselit. Toivottavasti pääsit mukaan tunnelmaan :)

Kommentoi