torstai 15. elokuun 2019

Yksi lempparikuvakulmiani

MOIKKAMOI!

Mä (ja ihan varmasti te, ketkä olette pidempään kulkeneet mukana) olen huomannut, että helposti sitä tulee kuvattua kotia aina niistä tietyistä kuvakulmista. Yksi tällainen lempparikuvakulmani on alla olevissa kuvissa. Olohuoneen toisella sohvalla maatessani näkymä on juurikin tämä.

Kaunis senkki hallitsee näkymää, mutta tykkään että tuossa sohvalla maatessani näen myös ulos ikkunasta. Ison koivun, joka on kasvanut tontin nurkalla niin kauan kuin talo on ollut kotimme. Eli siitä lähtien, kun olin seitsemän vuoden ikäinen. Eilen iltaruoan jälkeen menin ”ihan vain” hetkiseksi tuohon sohvannurkkaan ja heräsin seiskan jälkeen reilun tunnin unien jälkeen. Voin sanoa, että ei kannata ottaa päikkäreitä tuohon aikaan tavaksi ;)

Usein lempparinäkökulmassa näkyy myös valkoista, karvaista ja pumpulista. Tobylla on varsinainen tutkapaikka tuossa ikkunan edessä. Harmaan nojatuolin selkämyksellä on hyvä olla tutkapartiossa. Haukahtaa muutama kerta vieraille koirille, joita ohitse kulkee. Itkeä tuttujen koirien perään sydäntäsärkevästi. Tänään tulee muuten kolme vuotta täyteen siitä, kun haimme Tobyn kotiin. Muistan vieläkin tuon jännittävän illan. Koko elämä muuttui kertaheitolla. Pelkästään positiiviseen suuntaan, tosin 

En osaisi enää kuvitella elämää ilman tuosta karvakamua. Työpäivien aikana on toista näin kesän jälkeen hirmuinen ikävä.
Paljon haleja ja rapsutteluja tiedossa illalla. Pesuprojektin lisäksi :)

AURINKOISIN TORSTAITERKUIN,

PS. mitä mieltä olette tällaisesta lyhyemmästä blogitekstistä? Luettavuusmittari vilkkuu usein punaisella tai vähintäänkin oranssilla, mutta nyt kun tiivistin asiani näyttäisi mittari vihreää :D

 

 


6 Responses to “Yksi lempparikuvakulmiani”

 1. Avatar Suvi Maarit sanoo:

  Minulla on meidän kotona lemppari näkymä sohvalta. Näen ulkona tonttimme rajalta alkavan metsän, pihalla olevan suihkulähteen ja terassin ison kulmasohvan, jossa rentoudumme luontoa katsellen. Tällä hetkellä ilmassa syksyn merkit, kun pihlajanmarjat on kypsyneet oranssiksi ja valkohäntäpeurojen poikaset aikuistuneet (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Suvi Maarit

   ja ihanaa, että sielläkin nautitaan sohvanäkymistä :)

   Kuulostaa kyllä ihan taivaalliselta teidän näkymät ♥

   Juu, syksyn tuntua on ja se on ihanaa!

   Ihanaa pian alkavaa viikonloppua ♥

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Topsukka on niin suloinen ja koko olkkari.Kyllähän kiva on lyhytkin postaus,mutta kun on tottunut sun ajatuksenvirtaan,niin vähän tyngältähän tuo tuntuu:)

  • Maria Maria sanoo:

   Heissun Sanna

   ja voi kiitos ♥

   Toinen on kyllä sellainen rakkauspakkaus tuossa tutkapaikassa vartioidessan :)

   Hei kiitos palautteesta, mä itsekin kaipaan mahdollisuutta höpötellä :D Se on just näin, että vaikka kaikkien ”mittareiden” mukaan blogipostauksieni pituus on yleensä punaisella, niin taidan silti kuunnella sydämeni ääntä ja jatkaa samaan tuttuun malliin!

   Ihanaa viikonloppua teille ♥

 3. Teillä on tosi kaunis olohuone! Tykkään <3 Kuvakulma nykyisessä on hakusessa, rakastan näkymään lapsen ikkunasta ulos, vaan kun muutetaan reilun kuukauden päästä niin luulen että uusia kuvakulmia on monta sen jälkeen.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Satu

   ja kiitos paljon ♥

   Oi, ihanaa muuton valmistelua sinne! Muutto uuteen on kyllä aina jännittävää, mutta ihanalla tavalla :)

   Kivaa viikonloppua ♥

Kommentoi