perjantai 15. helmikuu 2019

Ihan ellun kanana

HEISSULIVEI IHANAT!

Jos olisit juoma, niin mikä juoma olisit? Mä olisin tällä hetkellä ehdottomasti mustikkalatte. Kuohkean samettinen ja raikas. Lämmittävä. Suomelta maistuva. Jos olisit eläin, niin mikä eläin olisit? Mä olisin tuollainen valkoinen puuvillapallo. Sellainen joka köllöttelee tällä hetkellä sohvalla selällään metriheikkinä. Silmät kiinni ja tassut välillä viuhtoen. Ihania unia nähden. Jos olisit ruoka, niin mikä ruoka olisit? Mä olisin todennäköisesti leipä. En voi elää ilman leipää ja tänäänkin olen syönyt jo neljä leipää. Erilaisilla täytteillä :) Jos olisit vaate, niin mikä vaate olisit? Nanosekunnissa vastaan, että villasukat. Lämmittävät ja lohduttavat. Sellaiset, jotka saa varpaat naurusta kippuraan.

Jos olisit maa, niin mikä maa olisit? Mä olisin Suomi, koska neljä vuodenaikaa. Koska linnunlaulu ja tippuvat rännit. Vesilätäköt ja kumpparikeli. Jos olisit kuukausi, niin mikä kuukausi olisit? Mä olisin toukokuu. Kuukausi, jolloin kesä on vielä edessä ja jolloin kaikki on niin jotenkin freesiä. Jos olisit elin, niin mikä elin olisit? Mä olisin sydän. Sellainen vahvasti pamppaileva, terve sydän. Jos olisit joku liikuntalaji, niin mikä olisit? Mä olisin pilates. Kropalle hyvää tekevä ja vahvistava pilates. Joka ei saa kuin hyvää mieltä aikaan. Josta kukaan ei voi olla tykkäämättä.

Jos olisit kuka muu tahansa, niin kuka olisit? Ai kuka muu muka ;D Mä olisin mun mies, koska sillä on maailman paras vaimo, hah! Jos olisit huonekalu, niin mikä huonekalu olisit? Mä olisin sohva. Sellainen upottava sohva, jonka syliin ihmiset köllähtäisivät rentoutuakseen. Jos olisit kodinkone, niin mikä kodinkone olisit? Mä olisin kahvinkeitin. Saisin lämmitellä usein ja pulputuksellani saisin ihmiset hyvälle mielelle. Jos olisit kasvi, niin mikä kasvi olisit? Mä olisin eukalyptus, sillä vaikka olisin pystyyn kuivahtanut, niin olisin silti ylväs ja esittelykelpoinen. Jos olisit viikonpäivä, niin mikä viikonpäivä olisit? Mä olisin perjantai.

Koska perjantaina viikonloppu on edessä. Tietää, että saa kahtena aamuna nukkua pitkään ja olla muutenkin kuin ellun kanat.
Just silleen mä aion olla tulevan viikonlopun. Ihan ellun kanana.

IHANAA VIIKONLOPPUA 

PS. käytän usein tuota sanontaa ellun kanat…oli pakko tarkistaa guuglesta, mitä se tarkoitaa. Urbaanin sanakirjan mukaan: ”Ellun kana on Suomen kansan laajalti tuntema huoleton eläin, joka on yleensä humalassa tai muuten vaan viettää vetelää, toimetonta elämää. Sanontaa ovat käyttäneet muun muassa Mika Waltari, Lauri Viita ja Väinö Linna.” Jep. Huoleton eläin, mutta ei humalaa. Siinä viikonloppusuunnitelmani :)

 


6 Responses to “Ihan ellun kanana”

 1. Inka sanoo:

  Kauniit hiukset, upea väri!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Inka

   ja voi kiitos ♥ Mä tykkään kanssa, että nämä vaaleat raidat piristävät ja siinä samalla peittävät omat harmaat hienosti :)

   Ihanaa lauantaita!

 2. M sanoo:

  Hei! Aihe ei tähän liity, mutta aiotko tehdä jonkun postauksen autotalliin liittyen? Me myös ostimme vanhan rintamamiestalon ja keväällä autotallin osto tulossa. Olisi kiva kuulla teidän projektista eli mistä ostitte ym.
  Hyvää viikonloppua Ellun kanalle :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka M!

   En ajatellut tehdä postausta, mutta nyt kun toivoit, niin toki sellaisen voin tehdä :) Meillä on autokatos, mutta vissiin samat periaatteet tuossa on kuin tallissakin.

   Tosin, jos teillä on keväällä osto edessä niin voi mennä tiukille postaus, kun haluan kuvata katoksen vasta sitten, kun se on maalattu. Eli toukokuulla.

   Me ostimme autokatoksen Näppärä Autotalleilta ja tähän mennessä olemme olleet pelkästään tyytyväisiä projektin joka osa-alueeseen :)

   Rakennusarkkitehtimme (joka avusti myös kodin rempassa) piirsi katoksen lupapaperit taannoin meidän mittojen mukaan ja saimme luvan viime vuonna. Pohjat + sokkelit teetimme viime kesänä ja talven kynnyksellä kilpailutimme nuo katostoimittajat.

   Ellun kana kiittää ja toivottelee sinne ihanaa lauantaita ♥

 3. Sanna sanoo:

  Kiva postaus!t.real-ruisleipä :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Real-Ruisleipä aka Sanna :D

   Kiitos paljon – perjantain kunniaksi vähän hömpänpömppää ;)

   Ihanaa sunnuntai-iltaa ♥

Kommentoi