keskiviikko 23. tammikuun 2019

Kolme uutta (luonnonkosmetiikka)suosikkia meikkipussissani

HEIPPATIRALLAA!

On jo muutaman tovin pitänyt kirjoittaa teille, että vakka on löytänyt kantensa. Tai ainakin oma kasvojeni iho meikkivoiteensa 😉 Viime marraskuussa kurkistimme meikkipussini luonnonkosmetiikatuotteisiin ja sen heti sen jälkeen ihossani tapahtui muutos. Siihen asti luonnonkosmetiikkameikkivoiteeni olivat toimineet loistavasti, mutta pakkaset (?!) aiheuttivat sen, että tuo Inika Organicin bb-voide ja  Absolutionin meikkivoide eivät enää levittyneet nätisti. Tiedän, että syy oli ihossani eikä käyttämissäni tuotteissa ja koska en saanut ihoani kuntoon, päätin kokeilla uutta vaihtoehtoa.

Cremorlabin Freshly Styled BB-voiteesta olin jostain lukenut ja pelkkää hyvää. Hieman ennen ostamista itseäni mietitytti tuo, että vaikka tuote on kovassa huudossa olevaa korealaiskosmetiikkaa, niin se tuskin kuuluu luonnonkosmetiikan pariin. Vaikka sisältääkin kaikkia iholle erinomaisia aineita eikä sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, petrolaattia,  bentofenonia, keinotekoisia väriaineita eikä pra-amonobentoehappoja. Mutta kuten todettua, en usko, että tätä täysin luonnonkosmetiikan piiriin voi lukea.

Mullahan on tapana rakastaa kaikkia ja kaikkea. Mutta rakkauteni tähän bb-voiteeseen on jotain sellaista, jota en ole vähään aikaan kokenut. Ainakaan meikkituotteiden suhteen. Sillä luvataan olevan kirkastavia ja anti-ageing vaikutuksia ja näin reilun kuukauden käyttämisen jälkeen allekirjoitan tuon kaiken. Ihoni ei ole enää niin pintakuiva kuin ennen joulua, mutta silti tämä bb-voide tasoittuu sille varsin nätisti. Ja hei, tässä tuotteessa on paras annostelija ikinä. Pumppupullosta riittää pieni painallus ja tuosta määrästä usein vielä jää ylikin kaulalle levitettäväksi. Tämän kanssa en ole käyttänyt mitään puutereita vaan sipaissut vain aurinkopuuteria tai sitten voidemaista poskipunaa.

Eli vaikken varma tuotteen luonnonmukaisuudesta olekaan, niin silti aion jatkaa sen käyttöä, niin kauan kuin ihoni ei tule toimeen noiden aiemmin käyttämieni luonnonkosmetiikkavoiteiden kanssa! Jos jollain on parempaa tietoa Cremorlabin luonnonmukaisuudesta, niin mielelläni otan tietoa vastaan. Netti vastausta ei ihan suoraan antanut 🙂

Cremorlabin bb-voide antaa kasvoille hehkua, mutta välillä sutaisen Zuii Organic Flora Luminiser Cremea poskipäille. Olenpas jopa sekoittanut tätä hyvin tuloksin tuon BB-voiteenin joukkoon. Tuo Cremorlabin BB-voide on muuten suhteellisen vaalea, ainakin omalle iholleni, joten Zuiin tuotteella saan siihen myös kaivattua tummuutta. Zuiita olen levittänyt myös avokaulaisen yläosan kanssa decoltee-alueelle. En malta odottaa kesää ja päivetystä. Silloin veikkaan, että tämä tuote menee ihan yksistäänkin, ilman mitään bb- tai meikkivoiteita.ID

Ja sitten, kiitos teidän ihanien, löysin vihdosta viimein luonnonkosmetiikka ripsivärin, joka sopii mulle. Reilut parikymmentä vuotta olen vannonut Sensai 38:n nimeen, mutta nyt olen reilun kuukauden käyttänyt Avrilin Le Mascara waterproofia. Kuten taannoin kerroin, niin silmäni eivät tykkää mistään meikinpoistoaineista. Tämän Avrilin ihanuus on siinä, että se lähtee tuolla mun Whamisan puhdistusvaahdolla ihanasti, ilman hankauksia. Se on toiminut loistavasti yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Tiedättekö, kun välillä on niitä päivä, että on tuskis. No kerran toimistolla oli tuskis ja silmäluomeni hikosivat paljon. Silloin havahduin veskissä käydessäni pandasilmiin. Muuten on toiminut aivan äärettömän hyvin!

Viimeksi sain suosituksen Dr Hauschkan aurinkopuuterista, joten se on seuraavaksi ostoslistalla, kun Lumenen aurinkopuuteri loppuu (se kestää muuten iäisyyden, ootteko huomanneet saman?)! Edelleen saa antaa vinkkiä luonnonkosmetiikkameikeistä ja miksei luonnonkosmetiikkatuotteista muutenkin. Vaikka vannon Whamisan nimeen, niin silti olen sitä mieltä, että ihoni on tottumassa siihen ja pian on aika pitää pieni breikki!

KIVAA KESKIVIIKKOA TOIVOTELLEN,


6 Responses to “Kolme uutta (luonnonkosmetiikka)suosikkia meikkipussissani”

  1. Katja sanoo:

    Kiitos vinkeistä! Testaa ihmeessä myös Estelle & Thildin aurinkopuuteri!!! Mielettömän hyvä.

    • Maria sanoo:

      Heippa Katja

      ja olehan hyvä 🙂

      Kiitos sinulle vinkistä, kirjoitin ylös tuon aurinkopuuterin!

      Ihania pakkapäiviä ♥

  2. Viivi sanoo:

    Hei!
    Mitkä liikkeet tuota Zuii- merkkiä myy vai onko se jostain nettikaupasta? Bb-voide tuntui kiinnostavalta.
    Kiitos tiedosta (vai luinko huolimattomasti).

    • Maria sanoo:

      Moikka Viivi!

      Ainakin Sokokselta saa Zuii:n tuotteita, mutta omani ostin Jolien nettikaupasta 🙂

      Cremorlabin BB-voiteen ostin Kicksin verkkokaupasta!

      Mukavaa torstaita ♥

  3. Jutta sanoo:

    Olen huomannut Lumenen aurinkopuuterista saman! Vuosia päivittäisessä käytössä ollut ja nyt vihdoin viime viikolla siihen tuli alle nuppineulanpään kokoinen reikä, josta pohja pilkottaa. Jesss! 😀 Tuo Avrilin vedenkestävä ripasri täytyy seuraavaksi ottaa testiin.

    • Maria sanoo:

      Moi Jutta!

      Hei se on todella riittoisaa…jopa niin riittoisaa, että välillä tuntuu, että ”tää ei lopu ikinä” 😀

      Suosittelen, tuo Avrilin ripsari on ihan huippu!

      Ihanaa sunnuntaita ♥

Kommentoi