maanantai 24. lokakuun 2016

Tuoksut osana sisustusta & lukijakilpailu

HEIPPAHEI IHANAT!

Aloitetaan viikko tuoksujen ja tunnelman kera. Itse liitän tuoksut vahvasti muistoihin ja tunteisiin. Nostalgisena ihmisenä olin erittäin iloinen päästessäni mukaan Gladen yhteistyökampanjaan. Olen myös sitä mieltä, että tuoksut täydentävät sisustusta. Ovat osa sisustusta ja sitä fiilistä, mikä kotona vallitsee. Tummanhämyiseen syysiltaan sopii mausteisemmat tuoksut, kun taas keväällä auringon kultaamaan vaaleaan olohuoneeseen sopivat kevyet ja raikkaat sitrustuoksut.

Perjantai-iltapäivä kello 16.30. Tuulikaapin ovi käy. Viimeinenkin perheenjäsen on kotona. ”Tuoksuupas täällä hyvälle. Kodille.”, sanoo hän joka palaa ulkomaanreissulta kotiin hymyssä suin. Tulee antamaan pitkän ja lämpöisen halauksen. Tunnetta täynnä. Nyt kun teen töitä kotitoimistolla, niin se mahdollistaa jälleen perjantai-iltapäivän siivousoperaation. Viikonloppu ei saavu ellei koti ole puhdas. Siivouksen jälkeen on ihana sytyttää muutama tuoksukynttilä luomaan tunnelmaa. Istahtaa sohvalle ihastelemaan puhdasta kotia ennen puuhailuja keittiössä. Lukea muutama sivu kirjaa ja nauttia. Tuntea pehmeän vaniljan ja ihanan mangolian tuoksu lähellä palavasta kynttilästä. Viikon paras hetki on tunnetta täynnä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAglade_13-10-2016-6-of-14glade-23-of-53OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAglade_13-10-2016-8-of-14glade_13-10-2016-11-of-14 glade_13-10-2016-14-of-14

Tuoksut tuovat muistoja lapsuudesta. Tuoksut tuovat muistoja ja tunnelmia elämän eri vaiheilta. Muistan lapsuudenkotini ominaistuoksun olleen raikas pyykin tuoksu. Gladen Air & Fabrics Crisp White Cotton -aerosoli muistuttaa tuosta tuoksusta. Meillä taisi olla pyykkipäivä joka päivä, sillä tuoksu ei kadonnut niiden 18 vuoden aikana minnekään. Gladen tuoksukynttilä Cosy Apple & Cinnamon muistuttaa sunnuntain leivontatuokioista äidin kanssa. Niistä kun leivoimme omenakanelipiirakkaa. Ihanan mausteinen Honey & Chocolate taas kuljettaa minut ajassa taaksepäin aina vuoteen 1994. Kanadassa isäntäperheeni oli huonetuoksujen suurkuluttaja. Joka kerta kotiin tullessani mietin, että kuinka ihanalle koti voi tuoksuakaan! Päätin, että joskus omassa kodissani haluan vastaavanlaisen kokemuksen ulko-oven avatessani.

Hyvin iloinen olen huomatessani, että myös me suomalaiset olemme pikkuhiljaa sisäistämässä huonetuoksut osaksi arkea. Osaksi kodin tunnelmaa. Luksusta arjen keskellä, niitä luon Gladen huonetuoksuilla ja tuoksukynttilöillä. Se ei ole vain ne kylpyhuoneet, joihin suihkutetaan hyväntuoksuista tuoksua vaan aika usein se on jo eteinen, jossa tuoksuu hyvälle. Itse pidän eteisen lipaston päällä tuoksukynttilää. Palaessaan se levittää ihanaa tuoksua, mutta olen huomannut, että tuoksu leijailee kodissamme, vaikken kynttilää joka päivä muistaisi polttaakaan. Ensi vaikutelma on tärkein. Myös ovesta sisään astuessaan. Haluan toivottaa perheeni lisäksi myös ystävät tervetulleiksi suloisen tuoksun avulla.

glade_13-10-2016-9-of-14 glade_13-10-2016-7-of-14glade_13-10-2016-2-of-14 glade_13-10-2016-3-of-14gladekollaasit-3-of-6OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toiveissa on, että pystyn välittämään tuoksumuistoja myös rakkaille lapsillemme. Että he joskus 20 vuoden päästä maailman turuilla ja toreilla reissatessaan voivat palata ihaniin lapsuusmuistoihin tuoksujen avulla. Yleensä huonetuoksut ja tuoksukynttilät mielletään liian esanssisiksi ja voimakkaiksi. Gladen valikoimista olen onneksi löytänyt mietojakin tuoksuja. Eikä niitä kynttilöitä tarvitse olla palamassa joka pöydällä, yksi kynttilä levittää tuoksua koko asuntoon. Glade-tuoksut on suunniteltu niin, että ne sopivat mahdollisimman moneen käyttöön ja tilaan. Valittavissa on aerosoleja, ilmanraikastimia, hyytelöitä, tuoksukynttilöitä sekä automaattisia ja sähköisiä raikastimia. Myös tuotteiden ulkonäköön on kiinnitetty huomiota; valikoimissa on entistä modernimpia, suomalaiseen sisustusmakuun sopivia raikastimia ja mietoja tuoksuja. 

Nousen sohvalta ja astelen kohti keittiötä. Ruokapöydälle sytytetty tuoksukynttilä tuo muistoja sieltä lapsuudesta. Omenaa ja kanelia ei tämän perjantai-illan ruokalautaselta löydy, mutta silti tuossa tuoksussa on jotain hyvin lohduttavaa. Ihastelen kulkiessani puhtaita keittiötasoja ja mietin, että tuoksurakkauden lisäksi olen perinyt rakkauden siistiin keittiöön lapsuudenkodistani. Nostelen ruoka-aineet jääkaapista esille, laitan uunin päälle ja valitsen sopivaa musiikkia. Elämä on täydellistä juuri tässä hetkessä. glade_13-10-2016-10-of-14glade-30-of-53glade_13-10-2016-4-of-14

Millaiseen tilanteeseen sinä yhdistäisit Gladen tuoksuvia tuotteita?

Vastaamalla kysymykseen tämän postauksen kommenttiboksissa olet mukana huikean Gladen tuotepaketin arvonnassa. Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu tasan viikon päästä eli 31.10.2016 klo 10.00 Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea arvontaan! 🙂

glade-2-of-53

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA,
alle

YHTEISTYÖSSÄ GLADE

indiedays-ja-brm-yhteislogo


81 Responses to “Tuoksut osana sisustusta & lukijakilpailu”

  1. ellaelers sanoo:

    Ihana postaus Maria! Voi kun tuli lämmin ja pehmeä fiilis 🙂

  2. Kirsikka sanoo:

    Hei
    Lapsuudesta muistan vastapaistetun ruisleivän tuoksun koulusta kotiin tullessa :). Jouluna tuoksui leivinuunissa muhinut kinkku ja piparit. Jostain syystä tuoksumuistoni liittyvät ruokaan :). Myös ulkona pakkasessa kuivatun lakanapyykin tuoksun muistan lapsuudesta. Äitini kuoli 2kk sitten ja olen kelaillut muistoja päivittäin. Tosca hajuveden tuoksu tuo myös äitini mieleen :).
    Kotona käytän huonetuoksuja päivittäin. Likapyykkikaapissa on oma mieto tuoksun, eteisessä tuoksukynttilä ja olohuoneessa polttelen erilaisia tuoksukynttilöitä. Wc:ssa tietysti tuollainen suihkutettava. Kynttilöihin en raaski suuria summia sijoittaa, joten kyseisen merkin kynttilät todettu hyväksi :). Gladen tuotteita yhdistäisin ihan jokapäiväiseen käyttöön. Kodinhoitohuoneessa, jossa kissan hiekkalaatikko tuo spray huonetuoksu on kätevä :).
    Kirsikka

  3. manna sanoo:

    Kotoa löytyy aina huonetuoksu ja/ tai kynttilä ja aina kun näen kaupassa jonkin uutuustuoksun käyn nuuhkimassa sitä:D

  4. Maria M sanoo:

    Kun saa istahtaa rauhassa kiireisen päivän jälkeen sohvalle ja sytyttää tuoksukynttilät, tulee ihana rauhallinen fiilis. Pitää nauttia näistä syksyn pimeistä illoista.

  5. Airiina sanoo:

    Osallistun, meillä yksi joulun alus ajan perinne on yhdessä joulukuusen koristelu ja karjalanpiirakoiden teko eli niihin sopivat tuoksut yhdistäisin.

  6. marja leena sanoo:

    Glade tuoksut on ihania olohuoneen pöydällä polttaisin rakas vierelläni sohvalla.

  7. Teija sanoo:

    Kylppärissä meillä tuoksuu aina Glade ja on ihanaa sytytellä tuoksukynttilöitä viikonloppuisin kotiin.

  8. tytti sanoo:

    Osallistun arvontaan ,en ole kokeillut näitä tuotteita ja kiinnostais kyllä.Siivouksen jälkeen kun koti tuoksuu puhtaalle ja siihen kun leipoo vielä niin on tuoksut kohillaaan.

  9. sinii sanoo:

    Ihanan kodikkaan näköinen koti! 🙂 Rrakastan kynttilöitä, tuoksukynttilöitä eritoten. Ne luovat ihanaa ja rauhallista tunnelmaa. Meillä kotona on nyt käynnissä jonkinmoinen viemäriremontti, joten erityisesti kylpyhuoneen puolella haju ei ole kaikista miellyttävin. Gladen tuoksut yhdistäisin niin kylpyhuoneen puolelle kuin olohuoneeseen 🙂

  10. Niina sanoo:

    HEI,

    Mukana arvonnassa. Gladen tuoksut yhdistän kylpyhuoneeseen. Kynttilöitä en ole vielä testannut, mutta täytyypä testata joku päivä.

  11. Matleena sanoo:

    Yhdistäisin tuoksut talven koti-iltoihin.

  12. salli sanoo:

    Mukaan ihanan kynttiläpaketin arvontaan ja tykkään niin tuoksukynttilöistä ja Gladen kynttilöitä myös poltellut olohuoneessa.

  13. Eija sanoo:

    Laitan tuoksukynttilän avaraan paikkaan palamaan jotta tuoksu leviää siitä mahdollisimman kauas. Kun tulee kotiin voi tuntea tuoksun vaikka kynttilä ei palakkaan!

  14. Anu sanoo:

    Ihania kuvia:)
    Mukana!

  15. Tuija sanoo:

    Tuoksumuistoissa eniten syksyinen hygge-tunnelma lapsuuden kodista: kirpeän raikas ilma, puolukkainen vispipuuro sekä ryöpätyt sienet. Toivoisin voivani välittää tuon tunteen ja omat tuoksumuistot omille lapsille.

  16. Sari P sanoo:

    Talvituoksuinen kynttilä, annos glögiä ja muutama pipari. Kaksi kuukautta jouluun, joten muutaman viikon päästä voisikin avata glögipullon 🙂

  17. Sarkku sanoo:

    Tuoksumuistoista kotoa ne ihanat vaniljantuoksuiset kynttilät.. joita hamstraan tänä päivänäkin. Tuoksut tuovat tunnelmaa ja kynttilän liekki samoin!

  18. Anu sanoo:

    Näitähän täytyy kokeilla, tykkään tuoksujutuista, eteisessäpä olisivatkin ihan tarpeeseen, olisi mukava tuoksu oman perheen ja vieraidenkin käydä sisälle.

  19. Helmiina sanoo:

    osallistun arvontaan.. tykkään tuoksukynttilöistä, kunhan tuoksu ei ole liian vahva.. pehmeä vanilja kuuluu myös mielituoksuihini

  20. Annina sanoo:

    Osallistun arvontaan! Ehdottomasti silloin (juurikin perjantaina) kun on saanut koko kodin siivottua, voi istahtaa sohvalle, nauttia lasillisen viiniä ja pistää tuoksukynttilät päälle 🙂 Mikäs sen parempaa!

  21. HeliA sanoo:

    Olipa ihanaa luettavaa.
    Vierastan tuoksuja kotona, muutama karvas kokemus liian voimakkaasta tuoksukynttilästä.
    Ehkä olisi aika kokeilla uudestaan, olisi ihanaa saada tuo tuoksufiilis vastaan kun avaa oven ja tulee kotiin.
    Vähän sama kuin astelee lentokentän terminaalista tropiikin yöhön, ne tuoksut hyökkäävät niin ihanasti vastaan!

  22. Päivi sanoo:

    Osallistun arvontaan. Poltan kynttilöitä päivän hämärtyessä (harmaana päivänä aamusta iltaan) syksystä kevääseen. Kodikasta ja hyväntuoksuista, lempituoksuni on kahvi ja vanilja <3

  23. Riikka sanoo:

    Haluan osallistua arvontaan, ja yhdistäisin jollain tapaa Gladen tuotteita omassa tilanteessani laittamalla niitä eteiseen. Sieltä tuoksu saisi leijailla muualle huoneistoon. Kokemusta näistä ei ole, joten toivon onnettaren osumista kohdalleni.

  24. Hanna sanoo:

    Minulle myös jäänyt Englannista ja Amerikasta mieleen ihanat huonetuoksut. Amerikasta aikoinaan raahasin kynttilöitä mukana ja vaikka en raaskinut niitä polttaa,niin tuoksuivat polttamattakin monta monituista vuotta ihanasti. Pimeinä talviaamuina sytytän aina tuoksukynttilän piristämään päivää.

  25. Maisa sanoo:

    Olipa lämmin kuvaus tuoksuista, kiitos!
    Minulle tulee paljon tuoksumuistoja lapsuudesta ja useat niistä liittyvät ruokaan ja leivonnaisiin. Etenkin mummun tuoreet sämpylät, mannapuuro ja mansikkakiisseli sekä korvapuustit tuoksuvat yhtä hyviltä kuin maistuvat. <3
    Houkuttelevan kuuloiset nämä Gladen tuoksut.
    ps. yksi lempituoksuistani on kahvi, erityisesti aamulla. 🙂

  26. Pekka sanoo:

    Hienoja kuvia!

  27. Aila sanoo:

    Raikas sitruunan tuoksu puhtaassa kodissa ja leivontapäivän kanelin tuoksu.

  28. Kati sanoo:

    Suhtaudun huonetuoksuihin pikemminkin varovaisesti kuin vallattomasti. Siivouspäivän kunniaksi voisi kokeilla jotakin maltillista tuoksua.

  29. -kata- sanoo:

    Muistathan, että koiran hajuaisti on ihan eri tasolla kuin ihmisen hajuaisti.
    Tuoksukynttilät ym. huonetuoksut ovat useimmiten koiralle silkkaa kidutusta.

    • Maria sanoo:

      Ilman muuta, perheenjäsenet edellä mennään <3

      Kuvaustarkoitusta varten meillä oli hetkellisesti monta kynttilää palamassa, mutta yleensä vain yksi 🙂 Toki tarkkailemme Tobymaisteria ja sen reaktiota kaikkeen, myös tuoksuihin, mutta ainakaan vielä ei ole näyttänyt mitenkään kärsivältä. Onneksi nuo tuoksut ovat kuitenkin mietoja 🙂

  30. Johanna sanoo:

    Hei,

    Ihana arvonta:) ilolla mukana, koska olen tuoksujen suurkuluttaja. Tuoksukynttilöitä on kotona joka paikassa….wc-tiloissa, keittiön kattokruunukynttelikössä yms… Ihana tulla kotiin,kun raikas tuoksu ottaa vastaan ja näin syksyllä mielikin piristyy….

  31. maisamiisa sanoo:

    Meillä tuoksukynttilät löytyvät olkkarista, jossa niitä on ihana illan hämärtyessä katsella ja tuoksutella, aina kun lasten tohinoilta ehtii ja viimeistään kun saa iltapuuhat hoidettua – hetki omaa rauhaa ennen nukkumaanmenoa 😀

  32. Santsa sanoo:

    Ihan arjen hetkiin tunnelmaa tuomaan. Mukana arvonnassa!

  33. Ihana kirjoitus, vei täysin mukanaan. Itse pidän tuoksuista ehkä ylitse muiden vaniljan tuoksusta ja talvella ja joulun aikaan juuri glögi ja kanelin tuoksu on ihana. Osallistun mielelläni arvontaan. Olen vasta hiljattain alkanut seuraamaan vakituisesti blogiasi. Ennen seurasin vain satunnaisesti. Matkakertomuksesi teidän Amerikanmatkasta oli mahtava. Nautin suunnattomasti, minä kun olen tällainen matkakuumekroonikko 🙂

  34. Teresa sanoo:

    Itselleni huonetuoksut ja etenkin tuoksukynttilät tuovat iloa ja ripauksen luksusta jokaiseen päivään. Käytän niitä ympäri vuoden kodissamme, tunnelman luojana jopa arkisena maanantai iltana tai aamun kahvihetken piristyksenä

  35. Ansu sanoo:

    Tulevina pimeinä aikoina on ihana sytyttää kynttilöitä palamaan ja samalla jos ne levittävät herkullista tuoksua niin eipä ole sen tunnelmallisempaa olemassa 🙂 Lämmintä loppuvuotta kaikille❤️

  36. Pauliina sanoo:

    Jouluun ehdottomasti. Lapsuuden jouluun kuului mausteinen tuoksukynttilä; glögi ja neilikka siinä ainakin tuoksui.:)

  37. Ulla sanoo:

    Arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun.

  38. Sonja sanoo:

    Samansuuntaisia ajatuksia voisin itsekin tuoksuista kirjoittaa:) Yhdistäisin claden tuotteet juuri siivottuun kotiin ja viikonlopun rauhallisiin hetkiin.

  39. Maria sanoo:

    Hei,

    Kiitos mielenkiintoisesta ja elämänmakuisesta blogista, sekä kauniista kuvista.

    Haluaisin tietää, sisältävätkö mainostamasi tuotteet ihmisille haitallisia kemikaaleja? Vahvasti luulen näin. Muun muassa tuoksukynttilät ja huonetuoksut sisältävät usein esim. ftalaatteja, jotka tunnetaan hormonihäiriköinä.

    En kommentoi ilkeyttäni, vaan lisätäkseni meidän kaikkien tietoutta turhista ja haitallisista kemikaaleista. Mielestäni näistä asioista on tärkeä keskustella ja esimerkiksi sinulla bloggaajana on mahdollisuus tuoda näitä tärkeitä asioita esille. Aiheesta on helppo löytää lisää tietoa Internetistä ja esim. tämä artikkeli kertoo lisää kosmetiikan (ja myös huonetuoksujen) haitoista: http://yle.fi/vintti/yle.fi/akuutti/arkisto2007/010507_c.htm

    Mukavaa ja turvallista syksyn jatkoa toivottaen Maria

  40. Maria sanoo:

    Muu perhe on tuominnut tuoksukynttilät aina liian voimakkaina, jonka vuoksi olen pitäytynyt normaalikynttilöissä ja tuikuissa. Mutta voisin kokeilla perjantai-iltana Glade-tuoksukynttilää olohuoneessa viikonlopun alkaessa ja perheen kerääntyessä sohvalle töllöttimen ääreen.

  41. Anne.H sanoo:

    Niin kiva arvonta että tuoksukynttilöiden suurkuluttajana pakko osallistua.Ihana tulla kotiin joka tuoksuu hyvälle ja jokaisessa kodissa on se oma tuoksu. Vanilja on kyllä kesto suosikki.Mausteista tykkään nuuskutella kardemummaa putkilosta ja kanelin tuoksu on ihana. Tuoksut tuovat muistoja mieleen elämän varrelta.

  42. Paula sanoo:

    Se tunne, kun olet saanut torstai/perjantai siivouksen tehtyä, tuore kahvi kupissa ja sytytät tuoksukynttilän 🙂

  43. Vilma sanoo:

    No mitkäpä noista teksteistä tuli suoraan gladelta ja mitä runoilit ihan itse ?
    Ja oletko ihan varma, että joku muu saa palkinnon kuin ihan sinä itse ?
    Nimim. kokemusta asiasta on.

    • Maria sanoo:

      Heippa!

      Kyllä tuotetiedot ja asiakohdat ovat Gladelta peräisin, mutta muuten olen ”runoillut” tekstin ihan itse.

      Minä sain tuotteet testattavaksi ja kyllä, yksi onnekas voittaa myös kivan tuotepaketin.

      Voi miten harmillista kuulla. Onko sinulla jäänyt jonkin blogin kautta voittamasi tuotepalkinto saamatta? Jos näin on, niin olethan ollut yhteydessä lukijakilpailun järjestäneeseen bloggaajaan? Kyllä ainakin meillä Indiedays-blogeissa lukijakilpailun voittajalle lähetetään aina luvattu palkinto.

  44. Ellu sanoo:

    Mietin myös mitähän aineita nämä tuoksutuotteet oikeasti sisältävät. Yritin nopsaan googlailla mutta en löytänyt tuoteselosteita. Paljo kynttilöiden polttaminenkaan ei ole ihan ongelmatonta, koska ne päästävät pienhiukkasia sisäilmaan jopa siten että se vastaa passiivista tupakointia.

  45. OutiH sanoo:

    Olohuoneen pöydällä illalla tunnelman luojana.

  46. Kaura sanoo:

    Rakastan tuoksuja ja varsinkin tuoksukynttilöitä. Ihan suosikki on vanilja tai kookos. Indiskasta ostettiin joskus kookostuoksukynttilä, joka toi ihan ulkonäöllään mieleen Thaimaan, ja tuoksultaan niin ihana. Ikeasta oon ostanut vaniljatuoksua, se on niin hyvää. 🙂 Noita Gladen tuoksukynttilöitä en oo testaillut, mutta vaniljainen suihkutettava huonetuoksu on super hyvä.:)

    • Kaura sanoo:

      Ai niin, ja ihan vapaa-iltaan kotona yhdistän tuoksut ja kynttilät. 🙂

  47. Sanna sanoo:

    Tuoksut ovat ihania. Huonetuoksuja ei ole paljoa käytettyä, mutta olisipa ihana laittaa niitä vessaan ja olohuoneeseen. Ihana tuoksu, hyvä kirja, iso kuppi kahvia ja lämmin viltti… Pelkkä ajatuskin saa rentoutumaan!

  48. Mari V sanoo:

    Ihana arvonta! <3 Viikonlopun rauhallisiin hetkiin 🙂

  49. seija sanoo:

    Ihanaa huomenta!
    Arvonnassa mukana!
    Sinulla on niiin elämää pursuava blogi.IHANA. Olen uskollinen lukija.
    Rakastan tuoksukynttilöitä.
    Oikein hyvää syksyä teille kaikkiin projekteihin❤!
    seija

  50. Emmi sanoo:

    Ihana arvonta! Itsellä tuoksut liittyy vahvasti muistoihin, lapsuudesta muistan mamman ruskean kastikkeen, mikä tuoksui rappukäytävään saakka. Tai nykin reissulta kun ensimmäisen päivänä hajut tuntuivat lyövän vasten kasvoja. Omassa kodissa rakastan raikasta puhtaan pyykin tuoksua. Ehkä näillä samanlaisen tuoksun saisi pidettyä pitkään 🙂

  51. Marsuli sanoo:

    Rakastan tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja, niitä on meillä joka huoneessa. Kynttilöitä ei tarvitse edes polttaa, kun niistä leijailee hento tuoksu muutenkin. Talvella tykkään enemmän vaniljaisista tuoksuista ja kesällä kukkaisemmista. Rauhallinen koti-ilta sohvalla uuden lehden kera, silloin sytytän tuoksukynttilän 🙂

  52. Riikka sanoo:

    Hei,ihanat tuoksut kuuluvat niin arkeen kuin juhlaan,joka hetkeen,mukana siis ihanassa arvonnassa!Terv,Riikka

  53. Anitta sanoo:

    hei, tämän merkin juttuja en ole kokeillut mutta muuten olen kynttilöiden ja tuoksukynttilöiden suurkuluttaja. poltan kynttilöitä kesät – talvet ja niin sisällä kuin ulkona.olis mahtava voittaa arvonnassa ja päästä testaamaan tämäkin merkki.toivotan itselleni onnea arvontaan!

  54. Helena sanoo:

    Kynttilät ja tuoksukynttilät ovat käytössä ympäri vuoden, kesälläkin. Mukana ihanassa arvonnassa.

  55. Maj sanoo:

    Hei! Nytpä löysin sellaiset tuoksut joita uskallan kokeilla. Vastaani on tullut vain oksettavia tuoksuja. Ei tarvitse alkaa leipomaan että tulee kodin tunto.

  56. VickanV sanoo:

    Olisi ihana aloittaa viikonloppu näillä tuotteilla, rentoutua kotona ystävien kanssa työviikon jälkeen 🙂

  57. Maria.R sanoo:

    Kerran elämässäni olen päässyt luksushotellin. Siellä oli kylpyhuoneissa aivan ihanat tuoksukynttilät. Joka ilta ja aamu tuotii uudet.
    Sen jälkeen kotona on pakko ollut olla tuoksukynttilöitä. Tuo sitä pientä arjen luksusta.

    Nämä uudet tuoksukynttilät / hajusteet olisi ihana laittaa vaikka joulusiivouksen jälkeen kotiin. Jos siis raaskii säilyttää sinne asti.
    Tai vaan arkipäivään tuomaan kaunista tuoksua.

  58. Hipsuvarvas sanoo:

    Laittaisin vessaan ja sielläkin käyttäisin rajoitetusti, koska en halua altistaa pieniä lapsia hajusteille. Ennen lapsia, kun terveys ja kemikaalit eivät olleet juuri käyneetkään mielessä, tuli silloin tällöin poltettua tuoksukynttilöitä olohuoneen pöydällä. 🙂

  59. Sari sanoo:

    Tykkään hyvistä tuoksuista kotona. Ilmanraikastin Glade Pink Peony& Cotton Flower oli suosikkini. Kyseinen tuoksu on ilmeisesti lopetettu koska en ole löytänyt enään kaupoista 🙁 Tuoksukynttilät ovat ihania varsinkin iltojen pimetessä syksyisin ja talvisin.

  60. Helinä sanoo:

    Tuoksukynttilöitä löytyy syksyisin ja talvisin vähän joka kolkasta kotia… erittäin kätevä hyvän tuoksun tuoja myös wc-tiloissa! 🙂
    Ilolla olisin testaamassa myös Gladen tuotteita.

  61. Henna28 sanoo:

    Käytän itsekin tätä tuoksukynttilöiden merkkiä paljon, toki muitakin ja vanilja on yksi suosikeistani, ihanat kotisi kuvat saavat minut aivan pyörryksiin. Itse en voi hankkia pehmoista mattoa meille ollenkaan koska huskysta lähtee niin paljon karvaa mutta tuoksut ovat tärkeitä sopivasti käytettynä, meillä on aika suuri talo mutta pieni vessa ja sinne laitan aina tuoksun.

  62. Sari sanoo:

    Minulla joskus ollut yksi Gladen tuoksukynttilä, mutta muuten ei tuotteista kokemusta. Mielellään nuo kelpaisivat kyllä kokeiltaviksi näihin pimeisiin syksyn iltoihin tuomaan tunnelmaa.

  63. HannaL sanoo:

    Tuoksut kuuluvat arkeeni, tuovat siihen hiukan luksusta. Kotoani löytyy aina ainakin tuoksukynttilöitä.

  64. Miina sanoo:

    Rakastan tuoksukynttilöitä ja jatkuvasti pohdin että miten niitä virittelisin turvallisesti eteiseen jossa jostain kumman syystä on karsea hikisten kenkien,lätkäkamppeiden ja märkien hansikkaiden lemu, kääks!

  65. Sannamarianna sanoo:

    Yksin kotona, hemmottelua, hyvää ruokaa, kirja ja sohvalle lepuuttamaan jalkoja kynttilän tunnelmallisessa valossa. =)

  66. Satu sanoo:

    Moikka,
    Ihana arvonta!
    Syksyllä ja talvella tykkään poltella tuoksukynttilöitä ja tunnelmoida kynttilöiden luodessa rauhallista ja lämmintä valoa

  67. Miia sanoo:

    Yhdistäisin niitä ehdottomasti tunnelmalliseen, rauhalliseen koti-iltaan sohvalla, juoden viiniä ja seurustellen ystävien kanssa 🙂 <3

    Glade-tuoksut ovat ihania ja purkitkin oikeasti kauniita!

  68. Nina sanoo:

    Viime vuosina en ole montaa kertaa tuoksukynttilöitä käyttänyt joten olisipa kiva palkinto!
    Jokaisessa kodissa tuoksuu aina omanlaiseltaan. Toivoisin että meillä ei haisisi tunkkaselta vaan kotoisalta. Meillä kun on 6 henkeä, koira ja kissaa. Laittaisin siivouksen jälkeen kynttilät ilahduttamaan ympäri taloa <3

  69. klaara sanoo:

    Voi,että rakastan tuoksukynttilöitä. Meillä poltellaan niitä lähes joka ilta. Pikkujoulusta lähtien poltamme omena-kaneli -tuoksuisia kynttilöitä. Näin päästään pikku hiljaa joulun odotukseen.
    Hyvää viikonloppua!

  70. Jenna sanoo:

    Koristelisin ensimmäisenä kylpyhuonetta näillä, kaipaan sinne ihanaa spa tunnelmaa ja tuoksua 🙂

  71. Nelliina sanoo:

    Tuoksut kuuluvat etenkin syksyn pimeneviin iltoihin, jotta selviää kaamoksen yli 🙂
    Voimia ja iloa syksyysi!

  72. anna s. sanoo:

    Päivittäisessä käytössä olisivat piristämässä pimeää syksyä 🙂

  73. hilkka sanoo:

    Makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen laittaisin korostamaan sisutusta.

Kommentoi