sunnuntai 31. toukokuu 2015

Kuvaterkut viikonlopulta!

Mökki18Mökki01 Mökki02 Mökki03Mökki19Mökki16 Mökki04 Mökki06 Mökki07 Mökki08 Mökki09 Mökki10Mökki20 Mökki11 Mökki12 Mökki13 Mökki14 Mökki15Mökki17 Mökki21 Mökki22 Mökki23 Mökki24

HEIPPARALLAA!

Sekalaisen sorttista kuvatulvaa taas kerrakseen. No mutta, koska tämä blogi ajaa samalla mökkipäiväkirjan asemaa, niin ei kai tuo nyt haittaa :) Teksti voisi olla sama kuin niin monena sunnuntaina tätä ennenkin. Onnellista oleilua mökillä, tällä kertaa vain vähän erilaista sellaista. Perhe ei ollut ihan kokonainen pikkuisen ollessa yökyläsynttäreillä. Mies haki tänään päivällä juhlijan mökille syömään ja saunomaan. Tuntui taas jotensakin ehjemmältä, kun koko perhe oli koossa.

Eilen illalla oli aivan uskomattoman kaunis ja tyyni kesäilta. Juotiin iltakahvit terassilla, lueskeltiin ja pelailtiin. Kerrankin tarkeni ihan ilman pitkähihaista. Auringonlaskua odotin kuin kuuta nousevaa, mutta tällä kertaa se ei ollut ihan niin kaunis. Mutta kuvauksellinen kuitenkin. Ja kuinka lämmintä olikaan vielä yhdentoista maissa illalla! Toisin oli tänään; vaikka aurinko paistoi, niin hupparit päällä ja nenät punaisina grillattiin ulkona. Mun puolesta saisi kyllä lämmetä ihan edes hitusen ;)

Sillä aikaa, kun mies oli hakemassa pienempää, me siivosimme esikoisen kanssa. Päämökissä pesimme lattiat ja pyyhimme pölyt. Vierasmökki (tuo, jonka edessä on kaksi kansituolia) laitettiin kuntoon myös; meille tulee ensi viikonloppuna mökille vieraita, joten lisänukkumatilaa tarvitaan. Ihanaa saada taas vieraita saareen. Rakastan vieraiden kestitsemistä! Sen lisäksi skrapasimme kesähuoneen ikkunalaudat, joista vihertävä maali rapsahteli pois. Löysinkin tuota maalia edellisten omistajien jäljiltä varastosta, mutta maali oli mennyt kivikovaksi. Hetken aikaa mietin, että ei niitä ikkunalautoja tohdi maalaamatta jättää. Joten suutarin lapsen sananlaskua noudattaen vedin ne talven aikana jäätymään päässellä ovi- ja ikkunamaalilla valkoiseksi. Sarjassamme sitten don’t try this at home :D

Ai niin, tästähän piti tulla ihan vain kuvaterkkupostaus ilman sen kummempia sepustuksia. Eihän sitä osannut olla jaarittelematta. Taaskaan ;)

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA 

alle


6 Responses to “Kuvaterkut viikonlopulta!”

 1. Sanna sanoo:

  Niin kauniit ja rauhalliset maisemat.Suomen kesän kauneutta ei voita mikään!Ja ihana pariskunta!

  • Maria Maria sanoo:

   Voi kiitos Sanna :)

   Totta tosiaan, Suomen ei ole Suomen kesän voittanutta!

   Ihanaa alkanutta kesäkuuta <3

 2. Nina sanoo:

  Mistä teidän ihana polyrottinkisohvanne on, se olisi juuri sellainen jollaista olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt tänä keväänä!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Nina,
   tuo on kyllä ollut ihana ostos! Ostimme sen viime kesänä Kruunukalusteesta :)

   Aurinkoisia kesäpäiviä <3

 3. Ansku sanoo:

  Niiiän on nättiä, kunpa meilläkin olisi mökki… <3

  • Maria Maria sanoo:

   Voi kiitos <3

   Kauan mekin mökistä haaveilimme ja sitten asiat vain loksahtelivat paikoilleen (lue: pankki halusi naimisiin kanssamme :D).

Kommentoi