torstai 20. marraskuun 2014

Tervetuloa kotiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ILTAA TALOON IHANAISET!

Mulla on jo pitkän aikaa ollut vimma muuttaa tuota meidän eteistä jotenkin. Tuota ”tervetuloa kotiin” -osastoa tästä kodistamme. Siinähän on tällä hetkellä tuo Ikean Hemnes-lipasto ja lattialla Gåser-matto. (täältä näkyy ehkä selvemmin). Haaveilen heivaavani tuon lipaston jonnekin, mutta minne sitä sitten laittaa lasten pipot, lapaset, ulkkarit sun muut? Mä katsokaas haaveilen tuovani tuohon sen ison mustan Ikean peilin meidän makkarista lattialle lappeelleen ja jonkun ihanan tuolin. Ja siihen komboon ei sovi mikään lipasto tms. Pikkuinen sivupöytä tuon tuolin viereen peilin eteen, jotta saan tuon valaisimen siihen. Mutta minne sitten kaikki pipot, ulkohuosut ja tumput? Missä teillä säilytetään tuollaisia? Meillähän on tuossa tuo peilikaappi, jossa vain vaatetanko ja yksi kenkähylly. Sinne voisi kyllä kehitellä jonkun elfa-systeeminkin. Vaikka kovasti meidän kodista tykkäänkin, niin tuossa tuulikaappi/eteinen akselilla olisi kyllä lisätilalle suuri tarve.

Tervetuloa kotiin myös huonekuuselle! Long time no see 🙂 Te pidemmän aikaa mukana olleet seuraajat muistatte varmaan tuon huonekuuseni parin vuoden takaa. Silloin se oli söpö ja pikkuinen. Ihan mini. Se on ollut nyt pari vuotta tammi-marraskuun tuossa tien toisella puolella äidilläni hoidossa ja täytyy kysyä, mitä äiskä sille syöttää. Se on kuulkaas kasvanut ihan silmissä. Vuosikasvut huomaa sellaisina kirkkaan vihreinä uusina kasvustoina. Veikkaanpa, että äiti ehkä muistaa kastellakin sitä. Heh. Kastelemisesta puheen ollen, oliivipuu on vieläkin hengissä. Kiitos teidän, jotka neuvoitte pitämään oliivipuun koko ajan kosteana.

Ai niin, olikos meillä joku arvonta suorittamatta? 😉 No hei, superpaljon kiitos osallistumisesta tuohon Eveliinan Talon arvontaan. Random number generaattori arpoi voittajaksi Kristiinahoon kommentilla:

”Ihania kuvia ja vielä ihanampia tuotteita! Itsekin aloitin joulun fiilistelyn tällä viikolla, kun kotimaan joulutervehdysten postituskuori tipahti postiluukusta. 🙂 Olen mukana arvonnassa!”

Onnea Kristiinahoo, laitan sinulle sähköpostia! 🙂 Totta tosiaan, se punainen kirjekuori tipahti postilaatikosta. Joulukorttiprojekti tosin on jäissä. Nyt on kyllä jo neljä prototyyppiä korteille, mutta valinta on tekemättä.  Nyt saunaan ja sitten Unelmien Poikamiestytön äärelle. Niin utelias kun olen niin menin sitten taas jo katsomaan kumman valitsee. Eipä ole enää mitään jännitettävää 😉

TUNNELMALLISEN TORSTAITERKUIN,

alle

PS. mekkoviikko koki tänään kolauksen, kun hirmuisessa kiireessä aamulla suhaisin housut jalkaani.
PPS. töissä on ollut niin hirmuinen kiire, että enhän mä niitä lupaamiani asukuvia ole ehtinyt vielä ottaa. Ehkä huomenna. Jos muistaisin laittaa sen mekonkin taas päälle 🙂

 


2 Responses to “Tervetuloa kotiin!”

  1. sanna sanoo:

    Moikka Maria! Meillä on tuulikaapissa kenkäkaappi ja eteisessä peilikaappi, missä sisällä neljän korin elfa, kenkäteline ja vaatetanko. Siinä elfassa on tumput, pipot, kurikset sekä myös aikuisten asusteet, huivit ym. Toimii! Tosin näin välikaudella se on vähän liian täynnä:)

    • Maria sanoo:

      Moikkelis Sanna!
      Kiitos, noin mä ajattelinkin, että elfan tyyppistä tää vaatii. Mutta just se, että varmasti tursuaa ellei peilikaappi sitten ole täynnä elfaa. Mutta toisaalta, tursuilkoon rauhassa siellä peilikaapin sisällä 😀

      Suloista sunnuntaita <3

Kommentoi