keskiviikko 28. lokakuun 2020

Asioita, joita tulee lykättyä…

…mutta joiden tekemisestä saa ihan mielettömästi hyvää mieltä!

MOIKKAMOI!

En tiedä teistä, mutta vaikka olisin kuinka tehokas, niin silti on asioita, joita lykkään. Mutta joiden tekemisestä tulee ihan jäätävän hyvä mieli ja osaltaan sellainenkin, että miksi ihmeessä ei tehty tätäkin aiemmin. Tässä mun top 5 näistä asioista.

Vakuutusten kilpailuttaminen

Ihan hävettää myöntää, mutta ei olla kilpailutettu vakuutuksia viimeiseen 18 vuoteen. Kyllä luitte oikein, kahdeksaantoista vuoteen. Sillä mä luulin, että meillä on hyvät ja kilpailukykyiset hinnat laadukkailla sisällöillä. Oltiinhan me nivoutettu ne vähän niin kuin pakettitarjoukseen firman vakuutusten kanssa. ”Vähän niin kuin”. Viime viikolla otettiin vakuutukset työn alle ja yhtenä päivänä meillä oli palaverit kolmen vakuutusyhtiön kanssa.

Loppupeleissä säästöä tuli 47%. Se tekee vuodessa sen verran säästöä, että saataisiin kolmelle perheen jäsenelle menopaluulennot Losiin. Tai kaikille kausikortit Pyhälle. Vakuutusten ehdotkin osaltaan hieman jopa paranivat. Ei pidä jossitella, mutta oliskohan pitänyt tehdä asialle jotain hieman aiemmin? 🙂

Sanomattakin selvää, että vakuutusten kilpailuttaminen ei olisi huono idea myös yritysvakuutusten osalta…

Kirjastokirjojen palauttaminen

Tämä on mulle niin vaikeaa. Sen takia nykyään välillä jopa välttelen lainauksia. Varsinkin vip-lainauksia, sillä en halua antaa muiden odottaa varauksiaan tai maksaa myöhästymismaksuja. Mulla on työmatkan varrella kirjasto eli pieni poikkaisu työmatkaan ei olisi edes paha. Yleensä käyn tuossa kaupassakin, jos ruokakaupassa on tarve käydä kotimatkalla.

Laskujen maksaminen

Tästä ollaan puhuttu aiemminkin. Säästän aina pumaskan laskuja (kyllä, mulle tulee ihan jäätävä määrä paperisia laskuja) ja maksan kerran, max pari kertaa kuussa. Mutta täytyy sanoa, että kun olen tuon projektin saanut tehtyä, niin että olo on kevyt. Niin on kyllä pankkitilikin ;D

Gynellä käynti 

Eihän se mitään mukavaa ole, siitä ei pääse mihinkään. Mutta kyllä oman hyvinvointinsa takia sitä pitäisi käydä tsekkaamassa tilanne parin vuoden välein.

Hammaslääkärissä käynti

No vähän sama kuin edellinen. Mä oon nyt viime vuodet käynyt hammastarkastuksessa kerran vuodessa. Ihan vain, koska saan kutsun. Muuten en muistaisi/ehtisi kenties varaamaan aikaa. Ja eikä kyse todellakaan ole siitä, ettei ehtisi, vaan pikemminkin priorisoimisesta.

Onks teillä mitään vastaavia vai kuulutteko niihin, että kaikki on tip top ja hommat hoidossa? 🙂

TUNNELMALLISTA KESKIVIIKKOILTAA TOIVOTELLEN,


4 Responses to “Asioita, joita tulee lykättyä…”

  1. Anna sanoo:

    Mies hoitaa meillä vakuutusasiat, ja kilpailuttaa ne säännöllisesti. Itselläni on neljä uutuuskirjaa lainassa, jotka pitää lukea kahden viikon sisällä. Onneksi tällä hetkellä on aikaa lukea vaikka monta tuntia päivässä. ☺️

    Hyvää loppuviikkoa! ☺️

    • Maria sanoo:

      Moikka Anna

      ja hei teillä kuulostaa olevan asiat hyvin hoidossa 🙂 Nyt meilläkin on, kun saatiin nuo vakuutukset kilpailutettua. Viime päivinä olen miettinyt, että kenties sähkötkin pitäisi kilpailuttaa.

      Oi, nautihan – lukeminen on niin ihanaa ❤️

      Kivaa perjantaita sinne! ❤️

  2. Seijahannele sanoo:

    Kyllä nuo viimeksi mainitsemasi asiat lykkääntyvät täälläkin: gyne sekä hammaslääkäri. Ja tässä asiassa koronastakin on iloa: ajan varaamista voi lykätä hyvällä omallatunnolla sillä altistumisriskin kannalta ei-välttämätöntä liikkumista/asiointia tulee välttää 🙂

    Mukavaa viikonvaihdetta!

    • Maria sanoo:

      Heippahei

      ja hei jes, kiitos – tuo poikkeustilanne antaa hieman anteeksi sitä, että ei ole saanut aikaiseksi varata aikaa gynelle 😀 Jos ei nyt ole ihan pakko, niin siirrän suosiolla!

      Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua ❤️

Kommentoi