keskiviikko 21. lokakuun 2020

Teinin huoneessa

HEISSUN!

Voihan ihana lumen tuoma valkeus…joka tosin tässä työpäivän aikana katosi ja nyt ropisee ikkunaan. Meillä kotona oli aamulla vai aavistus lunta maassa, mutta täällä töissä oli ihan winter wonderland 🙂

Sain toiveen vilauttaa esikoisen huonetta rymsteerauksen jälkeen, joten nyt muutamia kuvia sieltä. Kun mä olin 15-vuotias, niin maalasin huoneeni seinät kaappeja myöten vaaleanpunaiseksi. Juurikin tuon samaisen huoneen, jossa nykyään esikoisen huone sijaitsee. Esikoisen huone on vähän värittömämpi kuin omani aikoinaan ja hällekin ehdotin tapettia tapettikuumeessani. Mutta ei kuulemma, harmaata maalia voidaan laittaa, jos jotain. Pääasia, että huone on omannäköinen 🙂

Meillä ei aiemmin esikoisen huoneessa ollut televisiota, mutta nyt sellaisen halusi, joten jätimme meidän vanhan telkkarin hänelle. Siinä missä eilen kerroin, että me miehen kanssa tykätään loikoilla sängyssä ja katsoa telkkaria, niin ei ole kuulkaa omena kauas puusta pudonnut. Otettiin kokeeksi tuo Disney-kanava ja molemmat lapset ovat innostuneet katselemaan sieltä ohjelmia!

Havahduin yksi päivä siihen, miten toisaalta on tosi haikeaa, ettei lastenhuoneet näytä enää lastenhuoneilta. Vaan mukailee sisustukseltaan sellaista aikuista makua. Toisaalta harmi, mutta taas toisaalta sain tarpeekseni niistä vuosista, kun huoneessa ei pystynyt kävelemään ilman astumista jonkun viheliäästi jalkapohjaan pureutuvan lelun päältä.

Onko teidän teinien huoneissa muuten parisänkyjä? Kun kuulemma kaikilla muilla kavereilla on ja nyt pitäisi sellainen saada 😀 Eiköhän tuo 120 cm sänky riitä nyt yhdellä siihen asti, että muuttaa pois kotoota. Tosin mä muistan ottaneeni kotoa pois muuttaessani oman 120 cm sängyn mukaani eikä mulla ollut todellakaan parisänkyä vielä opiskeluaikoinakaan.

Nyt muutamat työjutut pois alta ja sitten kohti kotia, paistettua lohta ja risottoa. Tänään onkin taas koulua illalla ja täytyy sanoa, että mitä edemmäs opiskelut menevät, niin sitä varmempi olen siitä, että olen oikealla tiellä

TUNNELMALLISTA KESKIVIIKKOILTAA,


10 Responses to “Teinin huoneessa”

 1. R sanoo:

  Aika lailla liippaa meidän teinin huonetta tuo tyttäresi huone, ainoastaan lattia on meillä erilainen. Valkoinen ja harmaa ovat meilläkin ainoat sallitut värit…
  Mutta asiaan, meillä on tytöllä ollut jo kauan 120 cm leveä sänky. Se riittää mainiosti jos kaveri tulee yökylään. Mahtuvat molemmat hyvin siihen.
  Vaan tiesitkö, että suurinta hottia ovat nuo moottorisängyt nuorten keskuudessa?
  Eli jos teini alkaa puhua sellaisen haluamisesta, voinee sanoa, että saat kyllä jos kannat sen itse yläkertaan 😉

  • Maria sanoo:

   Moikka R

   ja hei ihana kuulla, että muidenkin teinien huoneiden sisustus ei ”väri-iloittele” 😀

   Sitä samaa olen sanonut meidän teinille, että tuo 120 cm riittää vallan hyvin ja ovat siinä pystyneet ystävänkin kanssa nukkumaan. Että sen suhteen en näen järkeä parisängylle.

   Voi jösses, en tiennyt…siitä vain jos omalla rahalla ostaa ja todentotta kantaa sen yläkertaan 😉

   Ihanaa perjantaita ❤️

 2. Tuija sanoo:

  Hei!

  Meidän kahdella pojalla oli myös 120 cm leveät sängyt teineinä. Kun yökylässä alkoi käydä tyttöystävä, niin hyvin mahtuivat ja sänky lähti vielä mukaan heidän yhteisen kodin ekaksi sängyksi. Molemmilla.
  Sen olen huomannut ettei tv:tä juuri katsota, vaan kaikki sarjat, elokuvat yms. katsotaan läppäriltä, ja useimmiten juuri siellä sängyssä ;D.

  • Maria sanoo:

   Heippa Tuija!

   No mä olen kanssasi samaa mieltä, että kyllä tuo 120 cm sänky saa kelvata…vielä pitkän aikaa 😀

   Meillä oli vaihe, että läppäri korvasi telkkarin, mutta nyt on menty takaisin vanhaan eli heijastavat puhelimelta/läppäristä ohjelman näkymään telkkarista 🙂

   Ihanaista perjantaita ❤️

 3. Anni sanoo:

  Voi apua! Mulle muistu mieleen, että me nukuttiin poikaystäväni, nykyisen, mieheni kanssa yökyläillessä 90 cm sängyssä 😆

  • Maria sanoo:

   No moi Anni

   ja äläpä! Musta tuntuu, että tämä nykynuoriso on tottunut ehkä vähän liian hyvään 😀

   Suloista sunnuntaita ❤️

 4. Maarit sanoo:

  Apua siis niin ihana huone 🙂 Meidän teinin huone on tapetoitu kaiken maailman Anime kuvilla ja hyllyt on täynnä jos jonkinnäköistä pientä figuuria eli jos pitäisi jotenkin kuvata niin siellä vallitsee hallittu kaaos…Tapetin revin pari vuotta sitten pois ja maalasin seinät mutta siinä kaikki mitä toistaiseksi saan sinne tehdä.Aloitin oman blogin kirjoittamisen eilen(!!)lähinnä koska haluan kirjoittaa päiväkirjaa meidän kodin remontista. Toivottavasti joku päivän pääsen lisäämään blogiin myös teinin huoneen ”faceliftin” Ihanaa viikkoa!

  • Maria sanoo:

   Heippa Maarit

   ja kiitos kaunis ❤️

   Hih, kuulostaa ihanalta teidän teinin huone! Huone saa olla asujansa näköinen ❤️
   Hei ihanaa, tervetuloa blogimaailmaan kirjoittajana! 🙂

   Kiitos samoin, mukavaa viikkoa!

 5. Matleena sanoo:

  Meidän teinillä on parisänky koska hän pyörii niin paljon yöllä ja vielä jos kaveri tulee yökylään. Ja värimaailma on aika lailla sama.

  • Maria sanoo:

   Moi Matleena!

   Meillä myös teini haaveilee parisängystä ja itse asiassa se on joulupukin listallakin ❤️

Kommentoi